mustia sukkia ja alkoa....

karkkilotta

Hei kaikille, ja ihanaa kesää. Kertokaapa ystävät, saman kokeneet, missä mennään ja mitenköhän tästä pitäis edetä. Olen alta viiskymppinen rempseä ja iloinen yrittäjä. Seurustellut olen muutaman vuoden ikäiseni miehen kanssa. Alku oli vaiheikasta, koska en halunnut uskaltautua uuteen seurustelusuhteeseen. Takana kun oli raskas, aiheettomasti mustasukkainen suhde. Vahvat tunteet veivät kuitenkin mukanaan ja aloimme seurustella. Jo hyvin aikaisessa vaiheeessa huomasin puolisoni mustasukkaiset piirteet, jotka eivät ottaneet laantuakseen. Mukana on alusta alkaen hänellä ollut myös alkoholi, joka kulkee runsaana matkassa mukana edelleen. Myrkyttävä yhdistelmä! Olemme yrittäneet saada järkevää keskustelua kummastakin aiheesta, toisinaan hieman onnistuen, toisinaan saaden aikaan vuosisadan huutorallin.
Minä olen eläväisenä ja tempperamenttisenä saanut elämässäni aikaan paljon, kaikki ei niin kehuttavia asioita, mutta täysillä olen virheistäni oppinut. Olen yhden miehen nainen nykyään, avoin ja huumorintajuinen. Työssäni olen asiakaspalvelussa ja toisinaan pitkiäkin päiviä työssä.

Tutustumisemme alkuvaiheet kulkevat mörkönä mieheni mielessä. Ne miehet, joita tapailin. Samoin menneisyyteni puolisot ovat ottaneet liian suuren roolin hänen mustasukkisissa syytöksissään. Ne kun ovat hänen mielessään uhka jo pelkästään, jos poikani puhuu isästään tai exavopuolisostani. Molempien kanssa olen enää vain hyvänpäiväntuttu, en yhtään sen enempää!
Puolisoni on kokenut rankan avioeron muutamia vuosia aiemmin. Hän sanoo tulleensa häijysti petetyksi, mutta minullahan on tilanteesta vain yksipuolinen informaatio. En tietenkään tiedä kaikkea, esim. hänen omasta käytöksestään.
Minulle itku ja mielipaha ovat lähes päivittäisiä kavereita nykyään. Hänen juomisensa, sen salaaminen ja salaamisen mukanaan tuoma valehtelu kerrottuna mustasukkaisuuden kamalalla kertoimella saa elämästäni toisinaan painajaista. Kaikkeen kuitenkin syy on minussa, kun häneltä kysytään. Minulla kun näet on menneisyyteni muiden miesten kanssa !! Mitään hän ei usko mitä sanon, jos hän kysyy jotakin joka aiheuttaa hänessä mustasukkisuutta. Se kun on kaikki vain selittelyäni. Ja hän kun ei omasta mielestään ole mustasukkainen. Se on hänen mielestään vain epäluotettavien ihmisten sana ja selitys teoilleen!!!

Hän syyllistää asioista, joita en enää voi muuttaa. Kuten menneisyyteni ennen tutustumistamme. Jos, ja kun ahdistettuna itken, hän lyö sanoillaan lujempaa, mennen hyvinkin henkilökohtaisuuksiin.Toisinaan väkivalta fyysisenäkin tulee mukaan. Minulla ei useinkaan ole muuta mahdollisuutta kuin lähteä tilanteesta. Silloinkin kuulen jälkeenpäin, että en kestänyt totuutta vaan pitää mennä parempaan seuraan. Se parempi seura on oikeasti poikani ja koirani, vaikka hän sillä muuta tarkoittaakin.

Meillä on omat kotimme. Onneksi. Kun tulen kotiini pakoon rumia sanojaan, en hänen mielestään osoita välittämistä, kun en jää haukuttavaksi. Kun jään odottamaan yhteyden ottoa selvinneeltä ja rauhoittuneelta puolisolta, kuulen syytöksiä muista paremmista miehistä, kun en yhteyttä ole häneen pitänyt. Jos otan yhteyttä, menen tai soitan, saan kiukkua, tai mököttämistä, tai aiheettomia syytöksiä. ???

Olen päättänyt etten kysele juomisestaan, ja reissuistaan. Jos hän valehtelee, tai jää kiinni kertomatta jättämisestä, ja mainitsen asiasta hänelle, saan suurtakin suuremman syytösten tulvan joistakin aiheettomista asioista päälleni. Niillä aihe ja katse käännetään pois hänen virheistään, ja katse käännetään minuun ja menneisyyteeni. Sinne monien vuosien taakse.

Ikääkin on jo sen verran, että en tuota siippaa haluaisi vaihtaa. Kaikin puolin kun muuten on hakemani mies, josko vain luottamusta saisin ja alkon pois kammettua.....

10

471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • femmmma

      Tsemppiä sulle.. Todella vaikea tilanne.. Toivottavasti löydät parhaan mahdollisen ratkaisun. Vaikeita asioita.

    • nelikymppinen1

      Aloita uusi elämä. :-) :-)

      • Kiitos kommenteista. Olen taas koiran kanssa kotona alkoleskenä, ukko on ollut poissa menoissaan taas jo parisen päivää. Olen luonteeltani sellainen, että katson tiet loppuun asti. En jätä varaa jossittelulle. Tämäkin tie joskus päättyy, omalla tavallaan. :)


    • onko järkee vai ei

      No, älä nyt vaan pilaa hetkeäkään elämästäsi enempää tuon äijän takia! Potku perseelle ja moro.

      Nyt järki käteen nainen!

    • Täällä TAAS yksin. Ukko juo, ajoi humalassa tänne ja häipyi erosanat suullaan. Syytti kaikesta mahdollisesta, pääosin mahdottomasta. Muitten kanssa kun jatkuvasti pidän suhteita hänen mielestään. Voi jestas juu :) !!!
      Rantasaunalle lähden. Koiran kanssa. En itke. En sure. Nautin löylyistä ja lähetän pimeään iltaan hiljaisen toiveen, että voimaannun ja annan itseni tulla onnelliseksi.

      Hyvää syksyä jokaiselle, ja varsinkin kohtalotovereille

    • onni68

      Kuule karkkilotta jätä toi niljake...ansaitset parempaa kohtelua. :)

    • voimia

      Karkkilotta, toivottavasti pääset ukostas eroon. Ei ne ukot paremmaksi muutu ajan myötä, pahenee vaan. Kannattaa heivata pihalle kun alkaa olla enemmän haittaa kun hyötyä.

      Laskepa kuinka usein olet onnellinen ukkos kanssa ja kuinka useasti se aiheuttaa vaan mielipahaa. Ei omaa elämäänsä kannata toisen takia pilata.

      • Tulipa luettua vanhaa tarinaa. Vaan eipä ole konstit juurikaan muuttuneet. Jos jonnekkin, nin hitusen parempaan. Tai sitte olen taas vaan optimisti :)) .

        Koko syksy se oli pääsääntöisesti samaa rallia. Kiukuttelua ja konstailua juomisen syillä. Syitä riitaan, juomiseen ja mustasukkaisuuteen löytyi koirankomentamisesta naapuri isännän halonhakkuun kautta mökkitiellä ajaviin kilpakosijamotoristeihin. :))

        Pitäis varmaan ottaa onnin ohjeesta vaarin ;)

        Kiitos tsempistä !!!


    • mustasukka yhdestä

      Se, että kehuu ja kertoo puolisolleen lukuisista entisistä suhteistaan ja panoistaan aiheuttaa mustasukkaisuutta. Itse en tälläisiä olisi halunnut kuulla, mutta jouduin kuuntelemaan. Kehuttaan muita naisia kauniiksi ja itse en saanut minkäänlaisia kohteliaisuuksia. Tämä aiheutti minulle mustasukkaisuutta. Kun otin sitten hänen kertomat vanhat jutut uudestaan esille, koska ne aiheutti minulle ahdistusta, hän lopetti suhteen kun seinään. Ei halunnut kuulla minulta samoja juttuja, jotka oli minulle kertonut aikaisemmin. Alusta asti tuli selväksi, että Suomessa on 2,5 miljoonaa muutakin naista. Siinä sitten pitäisi tuntea itsensä jokseenkin erityiseksi.

    • Menneillä ei kehuskella, ja miksi kehua, jos suhde on kaatunut? Kuitenkin mielestäni on niin, että kaikki ei ole kohdallaan, jos minun pitää pelätä puhua menneistä. Se on ollut osa minua, ja se ei miksikään muutu. Tahdikkuus pitää kaikissa tilanteissa aina muistaa, ja jos tahattomasti puheillaan loukkaa, on kohteliasta pyytää anteeksi.

      Minä en osaa olla mustis entisistä. Miksi olla? Miksi kantaisin kamalaa tunnetta sisälläni siitä, mikä puolisolleni on joskus ollut arkea ja onnea? Jos se on hajonnut, ei kaikki ole toiminut. Tärkeämpää on luottaa, katsoa tulevaan eikä elää peruuttamalla.

      Jos Suomessa on miljoonia naisia, niin yhtä varmasti on myös miljoonia miehiä. Vaan entäs sitten? Onko niille käyttöä, jos seurustelee, rakastaa ja haluaa tulla rakastetuksi??? Jos kumppanin tarkoitus on lietsoa aiheetonta mustasukkaisuutta, on itsetunto kaverilla kateissa. Ja vastapainoksi, aiheeton mustasukkaisuus ja sen kaikki ilmenemismuodot oireineen on niin kamalaa lahjaa rakkaalle, että sillä jos jollakin tapetaan aitokin rakkaus. En allekirjoita sitä, että rakkauteen kuuluu mustasukkisuus. Luottamus ja kunnioitus on rakkautta.

      Jos olet puolisollesi erityinen, varmasti sen myös tunnet, rakkautena. Ellet tunne, liekö kyseessä rakkaus? :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1509
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1133
    3. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1021
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1019
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1018
    6. 4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      899
    10. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      880
    Aihe