Hyvä hääbändi

Jenna-Maria

Hei! Pakko tulla hehkuttamaan tänne. Meillä oli aivan mahtava hääbändi. Musiikkia tuli laidasta laitaan ja väki viihtyi tanssilattialla hyvin.Alkuun soittivat vanhemmalle väelle perinteistä tanssimusiikkia. Sitten, kun vanhemmat lähti, niin sitten alkoi tulla kunnon bile-musiikkia. Kaikki järjestelyt sujui bändin nokkamiehen kanssa hyvin ja sähköposteihin tuli vastaukset nopeasti. Rahaa siihen hiukan meni, mutta eihän 5-henkistä bändiä muutamalla satasella saa. Tosin monet muut saman suuruiset bändit olivat vielä kalliimpia.

http://www.tanssiorkesterisonet.fi

24

3868

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kallista lystiä

      on ehkä hyvä, mutta huippukallis,
      eikä ole kaikien mieleen

      • MrBolivar

        Pyh! Jos joskus menen naimisiin niin ite ainakin haluan Hevisaurukset! Kunnon Saurus meininkiä!


    • vieras5

      Hyvä vaihtoehto voi olla oikeasti monipuolinen duo, enkä tarkoita nyt haitariduoa- kaikella kunnioituksella. Kyselkää ohjelmistoa ja tyylien laajuutta. Esim. Duo Soria vois olla vaihtoehto bändille ja silti tulee kaikki valssit ja rokit.

      • DuoJ

        Mitä tarkoitat haitari duolla? Midilaitteet on keksitty aikoja sitten, myöskin haitariin.

        www.silveradoband.webs.com


    • Raine

      Nyt oli kyllä niin loistava bändi että pitääpä hehkuttaa. Loistava kaunis laulajatar, ja energinen bändi kaiken kaikkiaan, ja musa oli freesiä ja tuoretta ja hyvin soitettua.
      Niillä oli ohjelmistossa ihan uusimpia radiohittejäkin, eli ei veivaa niitä samoja vanhoja klassikoita, vaikka niitäkin kuulemma saa toivoa.
      Suosittelen.

      https://www.facebook.com/ShakerCoverBand

      • juhlattulossa

        Liekö tuo Shaker kallis?


    • tiia4

      Täytyypä myös sanoa, että häihin loistava, ja melkosen paljon edullisempi vaihtoehto voi olla myös akustiset bändit, niinkun joku tuolla aiemmin duo'ista jo puhuikin. Osaava bändi saa tanssijat liikkeelle. Me tykättiin Two with cherrystä, jota pariin kertaan ollaan nähtykin. Tosi monipuolisia biisejä ja mukavaa, että sai myös esittää paljon omia toiveita. Esim. mahtavia versioita uusista hiteistä. Tuolta voi tsekata, mistä pääsee myös katsomaan esimakua Youtubesta https://www.facebook.com/twowithcherry

    • PITÄS MUISTAA

      Muistattehan kuunnella bändin esittely äänityksen ennen tilaamista ettei tule ostettua sikaa säkissä.Vai eikö ollut semmosta tarjolla.

    • trubaduuri-123

      Täältä löytyy tasokkaan bilebändin lisäksi pienempiä kokoonpanovaihtoehtoja - esim trubaduuri tai duo toimii usein hyvin, tai astetta menevämpi trio:

      http://www.siikasaari.fi

      • Numppa

        Ihan paska ja kallis sun bändi, olit kaverin häissä jollain triolla.


      • bilebändi

        Ikävää jos ei miellyttänyt, harvoinpa tämmöistä palautetta tulee mutta näköjään kaikkia ei voi miellyttää! Täältä voi käydä itse arvioimassa videoilta meidän soitto- ja laulutaitoa:

        http://www.siikasaari.fi/miniband

        Hinta meidän triolla on todennäköisesti alhaisempi kuin suurimmalla osalla 5-henkisistä bändeistä - varmasti on paljon halvempiakin bändejä maailmassa, mutta sille on syynsä miksi jotkut ovat halvempia kuin toiset :)


    • JoniT

      Meidän juhlat kruunasi musiikinopiskelijoista koostuva bändi. Tekevät kuulemma paljon keikkaa muutenkin ja sen kyllä kuuli. Soitto oli todella tasokasta ja ohjelmistossa muutakin kuin ikivihreitä. Toki niitäkin tarjottiin, mutta halusimme nuorekkaan tunnelman ja se koituikin monissa tapauksissa ongelmaksi, koska monien bändien ohjelmistoon ei kuulunut tuoreimpia kappaleita. Hinta oli edullinen 1200e, jolla sai 3 settiä ja 4 laadukasta muusikkoa. Bändin löysin täältä (http://www.musiikkielamys.fi). Palvelu muutenkin työllistää nuoria ammattimuusikoita ja musiikinopiskeljoita, joten hyvillä mielin otettiin hääbändi tuolta :)

    • werfer
    • Saksofonist1
    • Ssaaaraa

      Kannattaa tutustua SIRU and The Feelgoods bilebändiin. Ovat ammattilaisia ja sen kyllä huomaa soitossa että laulussa. Siru lauluääni on mahtavaa kuunneltavaa. Bändi osaa luoda hyvän tunnelman ja saa ihmiset tanssimaan ja hyvälle mielelle! On hintansa arvoinen.

      http://www.vaasa-artists.fi/siruandthefeelgoods.htm

    • Palveluammatt

      Kannattaa tutustua uuteen ohjelmatoimistoon Lassin Palvelut Oy, jossa tilaaja saa vaikuttaa aivan kaikkeen. Et löydä bändejä soittolistoineen vaan bändi kasataan muusikoista tilanteen mukaan. Kannattaa tutustua! Arviot, demot, videot ja blogin löydät sivulta http://lassinpalvelut.com

    • hpsss
    • Lmer

      https://youtu.be/UgvCgiiWBrc

      Rockpopcafe on loistava bändi monenlaiseen juhlaan mutta etenkin häihin. Linkissä ääninäyte mistä tulee ilmi kuinka monipuolisesti soittaa kaikenlaista musiikkia ja harjoittelevat toiveesta myös uusia biisejä.

    • zmusicband

      https://www.youtube.com/watch?v=kG5PVQS43EA

      Idolsista ja Uuden Musiikin Kilpailusta tuttu tumma- ja voimakas ääninen laulaja Catharina Zühlke sekä hänen huippuammattilaisistaan koostuva bilebändi kruunaa tapahtumasi!
      www.zmusic.fi

    • kadu
    • Ann-MarieC

      Turkulainen Covers & Lovers oli aivan huikea!

      Alkuillasta pelättiin, että koko keikka on vain valsseja ja tangoa ja humppaa, mutta mitä vielä. Kakkos- ja kolmossetit olivat silkkaa tykitystä. Aika harvoin on noin laaja repertuaari bändillä ja kuitenkin hyvin mietityt biisijärjestykset, vaikka niin erityyppistä musiikkia illan aikana tulikin.

      Kaverin häissä siis kuulin. Eikä tarvinnut enää miettiä, minkä bändin itse valitsen ensi vuonna omiin häihini.

    • Tautofoni

      Hei! Pakko tulla hehkuttamaan tänne. Meillä oli aivan mahtava hääbändi. Musiikkia tuli laidasta laitaan ja väki viihtyi tanssilattialla hyvin.Alkuun soittivat vanhemmalle väelle perinteistä tanssimusiikkia. Sitten, kun vanhemmat lähti, niin sitten alkoi tulla kunnon bile-musiikkia. Kaikki järjestelyt sujui bändin nokkamiehen kanssa hyvin ja sähköposteihin tuli vastaukset nopeasti. Rahaa siihen hiukan meni, mutta eihän 5-henkistä bändiä muutamalla satasella saa. Tosin monet muut saman suuruiset bändit olivat vielä kalliimpia.

    • Pikkupippeli

      Älkää soittako tollasta paskaa!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe