Millaista Marokon Agadirissa?

Untuvikko

Olen lukenut siitä tällä palstalla aika paljon huonoa. Kommentit ovat olleet sen tyyppisiä, että siellä ei ole mitään nähtävää ja kauhean väkivaltaista ja ryöstöjä sattuu.

Sellaistako siellä on? Minä haen tulevalta matkaltamme AURINKOA ja lämpöä. Lisäksi olisi kiva päästä rannalle ja nähdä vähän erilaista kulttuuria. Olen matkustellut aika vähän. Ei kai se nyt niin tylsä paikka voi olla. Varsinkin jos osallistuu retkille. Valaiskaa! Ja miten on sen turvallisuuden kanssa?

8

1431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tapiiri

      Kannattaa mennä ja ihmeessä retkille. Itse olin viime tammikuussa ja olin ihan tyytyväinen. Turvallista on jos seurassa on mies. Yksinään siellä ei kannata liikkua. Itse Agadirissa ei ole mitään ihmeellistä nähtävää, mutta retket on tosi kivoja mitä ne tekee. Mene Marrakeshiin, se on matkana pitkä, mutta erittäin unohtumaton. Kauppiaat siellä on tosi ärsyttäviä, mutta ajaa vaan ne samantien pois kimpusta. Missään tavaroissa siellä ei ole hintoja, vaan hinnoista keskustellaan kauppiaan kanssa. Eli tinkimistaitoja tarvitaan. Usein hinnat määräytyy ostajan ulkonäön perusteella. Meillä oli tosi hyvä hotelli ja sapuskat oli tosi maittavat. Yöelämä ei ole mitenkään vilkasta, jos sellasta kaipaat. Itse voisin mennä uudelleen. Ainut negatiivinen asia jäi minulle mieleen, oli ne kauppiaat. Matkaan vaan avoimin mielin.

      • matkalainen

        Agadirissa on kyllä kiinteähintainen liike nimeltä Uniprix. eli siellä hinnat on ilmoitettu ja ovat kaikille samat, sijaitsee aivan hotelli Kamal:in vieressä. Retket on tosiaan ainoa tapa saada jotakin tosta paikasta irti ja jos päädyt Agadiriin niin Marrakechissa kantsii kyllä käydä.


    • matkalainen

      tammikuun puolivälissä vietin siellä viikon muutama vuosi sitten. Uimaan ei ollut yhtenäkään päivänä asiaa; ranalla liehui muista lippu mikä tarkoittaa uimakieltoa voimakkaiden merivirtojen vuoksi. Hotellin altaassa tuli pulahdettua joskaan muut turistit katsoivat ihmeissään sillä allas ei ollut lämmitetty.

      Lämpötila heilui päivisin siinä 17 paikkeilla. Yöllä oli todella viileää, joten ota iltaa varten pitkähihaista mukaan. Ja hotellissa saattaa olla tarpeen pitää peiton alla vaatetusta, jos oikein vilukissa olet (minä olen..). Ranalla tuli päivisin maattua. Vieraasta kulttuurista puheen ollen; Marokkossa moniavioisuus on sallittua toisin kuin esim. tunisiassa ja muistathan myös, että Marokossa sitten ole asiaa ottaa sonikkaa rinnat paljaana (hotellin altaalla eräs jenkkirouva teki niin ja hotellipojat seisoivat puolisen tuntia herkeämättä portaikossa tuijottamassa..)

      Muista mielipiteistäni olet jo lukenut aimmissa keskusteluissa, suosittelen harkitsemaan sittenkin jotakin kanarian saarta. Hinta lienee samoilla hollilla kuin Agadirinkin matkoilla.

      Retkiähän on toki tarjolla joka kohteessa, mutta yleensä ottaen agadir oli suuri pettymys vaikka tulikin käytyä Marrakechissä retkellä sekä vierailtua souk-markkinoilla ja mattotehtaissa yms. ja käytyä hainkalastureissulla..mutta surkea paikkahan tuo silti oli. Enemmän saat menemällä sinne kanarialle..mun mielipide.

      Olen ollut pakettimatkoilla kreikan saarissa, kanarialla, agadirissä, thaimaassa, viron kiertomatkalla ja viikon asunut omineni pietarissa kampusalueen hurjassa luukussa. Ja turhimmaksi matkaksi nimeäisin Agadirin..

    • Mie

      Agadir on huonoin paikka missä oon käynyt...mene mieluummin Egyptiin Sharm El Shejkhiin tai Hurghadaan, siellä näet paljon paremmin kulttuuria...Kairon retki on ihan ehdoton, näet Gizan pyramidit ja paljon paljon muuta. Luxorissakin kannattaa käydä pyörähtämässä...ja jos sukelluksesta tykkää, niin noi paikat on loistavia siihen hommmaan...Punainen meri on täynnä "aarteita"...

    • Minä

      Olen käynyt elämäni aikana yli kahdessakymmenessä eri maassa ja kohteista tympäisevin on ollut ehdottomasti Agadir ja Marokko yleensäkin!

    • Pertti

      ..jos tykkää siitä että paska haisee ja banjot soi!

      muahahaaaaaa : )))

      • Mosku

        Jos olet "untuvikko" niin Agadir ei ole sinun paikkasi.
        Mene vaikka Kap Verdelle tai Thaimaahan Hua Hiniin,tai Madeiralle.
        Agadirissä on agressiivisiä kauppiaita myymässä
        kaikkea mitä et koskaan tarvitse,ja minä en tykkää tinkimisestä.
        Enkä varsinkaan kauppiaista jotka ovat käsi ojossa ja sanovat helou mai frend special prais ounli for juu.


    • natty dread

      Omat kokemukseni Agadirista ovat ihan myönteisiä, eli missään ei tuntunut siltä että laukku varastettaisiin, ihmiset ovat ystävällisiä (paitsi ehkä ärsyttävät kauppiaat) jne. Yli-innokkaat miehet tosin voivat tympäistä yksin liikkuvia naisia..

      Muuten Agadir on tyypillinen turistikaupunki, kaupungin ulkopuolelta löytyy enemmän aitoa berberimeininkiä. Ja sää sitten saattaa olla talvi-iltoina viileää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe