Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Millaista Marokon Agadirissa?

Untuvikko

Olen lukenut siitä tällä palstalla aika paljon huonoa. Kommentit ovat olleet sen tyyppisiä, että siellä ei ole mitään nähtävää ja kauhean väkivaltaista ja ryöstöjä sattuu.

Sellaistako siellä on? Minä haen tulevalta matkaltamme AURINKOA ja lämpöä. Lisäksi olisi kiva päästä rannalle ja nähdä vähän erilaista kulttuuria. Olen matkustellut aika vähän. Ei kai se nyt niin tylsä paikka voi olla. Varsinkin jos osallistuu retkille. Valaiskaa! Ja miten on sen turvallisuuden kanssa?

8

1402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tapiiri

      Kannattaa mennä ja ihmeessä retkille. Itse olin viime tammikuussa ja olin ihan tyytyväinen. Turvallista on jos seurassa on mies. Yksinään siellä ei kannata liikkua. Itse Agadirissa ei ole mitään ihmeellistä nähtävää, mutta retket on tosi kivoja mitä ne tekee. Mene Marrakeshiin, se on matkana pitkä, mutta erittäin unohtumaton. Kauppiaat siellä on tosi ärsyttäviä, mutta ajaa vaan ne samantien pois kimpusta. Missään tavaroissa siellä ei ole hintoja, vaan hinnoista keskustellaan kauppiaan kanssa. Eli tinkimistaitoja tarvitaan. Usein hinnat määräytyy ostajan ulkonäön perusteella. Meillä oli tosi hyvä hotelli ja sapuskat oli tosi maittavat. Yöelämä ei ole mitenkään vilkasta, jos sellasta kaipaat. Itse voisin mennä uudelleen. Ainut negatiivinen asia jäi minulle mieleen, oli ne kauppiaat. Matkaan vaan avoimin mielin.

      • matkalainen

        Agadirissa on kyllä kiinteähintainen liike nimeltä Uniprix. eli siellä hinnat on ilmoitettu ja ovat kaikille samat, sijaitsee aivan hotelli Kamal:in vieressä. Retket on tosiaan ainoa tapa saada jotakin tosta paikasta irti ja jos päädyt Agadiriin niin Marrakechissa kantsii kyllä käydä.


    • matkalainen

      tammikuun puolivälissä vietin siellä viikon muutama vuosi sitten. Uimaan ei ollut yhtenäkään päivänä asiaa; ranalla liehui muista lippu mikä tarkoittaa uimakieltoa voimakkaiden merivirtojen vuoksi. Hotellin altaassa tuli pulahdettua joskaan muut turistit katsoivat ihmeissään sillä allas ei ollut lämmitetty.

      Lämpötila heilui päivisin siinä 17 paikkeilla. Yöllä oli todella viileää, joten ota iltaa varten pitkähihaista mukaan. Ja hotellissa saattaa olla tarpeen pitää peiton alla vaatetusta, jos oikein vilukissa olet (minä olen..). Ranalla tuli päivisin maattua. Vieraasta kulttuurista puheen ollen; Marokkossa moniavioisuus on sallittua toisin kuin esim. tunisiassa ja muistathan myös, että Marokossa sitten ole asiaa ottaa sonikkaa rinnat paljaana (hotellin altaalla eräs jenkkirouva teki niin ja hotellipojat seisoivat puolisen tuntia herkeämättä portaikossa tuijottamassa..)

      Muista mielipiteistäni olet jo lukenut aimmissa keskusteluissa, suosittelen harkitsemaan sittenkin jotakin kanarian saarta. Hinta lienee samoilla hollilla kuin Agadirinkin matkoilla.

      Retkiähän on toki tarjolla joka kohteessa, mutta yleensä ottaen agadir oli suuri pettymys vaikka tulikin käytyä Marrakechissä retkellä sekä vierailtua souk-markkinoilla ja mattotehtaissa yms. ja käytyä hainkalastureissulla..mutta surkea paikkahan tuo silti oli. Enemmän saat menemällä sinne kanarialle..mun mielipide.

      Olen ollut pakettimatkoilla kreikan saarissa, kanarialla, agadirissä, thaimaassa, viron kiertomatkalla ja viikon asunut omineni pietarissa kampusalueen hurjassa luukussa. Ja turhimmaksi matkaksi nimeäisin Agadirin..

    • Mie

      Agadir on huonoin paikka missä oon käynyt...mene mieluummin Egyptiin Sharm El Shejkhiin tai Hurghadaan, siellä näet paljon paremmin kulttuuria...Kairon retki on ihan ehdoton, näet Gizan pyramidit ja paljon paljon muuta. Luxorissakin kannattaa käydä pyörähtämässä...ja jos sukelluksesta tykkää, niin noi paikat on loistavia siihen hommmaan...Punainen meri on täynnä "aarteita"...

    • Minä

      Olen käynyt elämäni aikana yli kahdessakymmenessä eri maassa ja kohteista tympäisevin on ollut ehdottomasti Agadir ja Marokko yleensäkin!

    • Pertti

      ..jos tykkää siitä että paska haisee ja banjot soi!

      muahahaaaaaa : )))

      • Mosku

        Jos olet "untuvikko" niin Agadir ei ole sinun paikkasi.
        Mene vaikka Kap Verdelle tai Thaimaahan Hua Hiniin,tai Madeiralle.
        Agadirissä on agressiivisiä kauppiaita myymässä
        kaikkea mitä et koskaan tarvitse,ja minä en tykkää tinkimisestä.
        Enkä varsinkaan kauppiaista jotka ovat käsi ojossa ja sanovat helou mai frend special prais ounli for juu.


    • natty dread

      Omat kokemukseni Agadirista ovat ihan myönteisiä, eli missään ei tuntunut siltä että laukku varastettaisiin, ihmiset ovat ystävällisiä (paitsi ehkä ärsyttävät kauppiaat) jne. Yli-innokkaat miehet tosin voivat tympäistä yksin liikkuvia naisia..

      Muuten Agadir on tyypillinen turistikaupunki, kaupungin ulkopuolelta löytyy enemmän aitoa berberimeininkiä. Ja sää sitten saattaa olla talvi-iltoina viileää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      88
      2313
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2019
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1853
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1400
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe