miksi vaatia asunnolta liikoja

Välittäjätäti

Olen käynyt näyttämässä ystäväni asuntoa joka vuokraa sitä. Vastaani on tullut aika ihmeellisiä vuokralaisia. He kun ovat vuokraamassa asunnon korkeintaan vuodeksi jos sitäkään. Sitten on sellaisia jotka eivät ole tyytyväisiä tapettien väriin, lattian materiaaliin tai vastaavaan. Eikö se nyt ole ihan sama minkä väriset tapetit ja lattia on, jos ne kuitenkin ovat uusia ja neutraaleja. Vuokraus ei ulotu kuitenkaan vuotta pidemmäksi ajaksi niin miksei siinä asunnossa voi asua sitä vuotta. Jos on uudet kohokuviotapetit (valkoiset) seinillä niin tämä ei sitten miellytä. Vaan halutaan hieman väriä. Itselleni jos ja kun vuokraan asunnon niin on aivan sama mihkä väriset tapetit tai lattia on, kunhan ne on siistit. Jotenkin on jäänyt sellainen kuva että suurin osa on lähtenyt liikkeelle siitä että nyt aletaan leikkimään kotia. Halutaan sitä ja halutaan tätä mutta se on unohtunut kuitenkin että vuokraus on vain vuodeksi, ei ymmärrä. Aika omituisia nämä nukynuoret

6

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trontta23

      Sinä olet sinä ja joku muu on joku muu. Ihmiset on erilaisia ja se mikä toiselle on tärkeää niin toiselle taas ei ole..Jos on varaa valkata niin sitten valkataan. Tottakai jokainen haluaa mieleisen lyhyeksikin aikaa ja vasta "pakon" edessä tehdään kompromisseja.

      Itse vuokrasin ns. kalustetun "kesäkämpän" 3 kuukaudeksi, niin kyllä minä otin sen mille sain mielestäni parhaan vastineen rahoilleni. Yksi vuokraus kaatui siihen kun asunnossa ei ollut pesukonetta ja vanhempi vuokranantaja ei millään voinut ymmärtää että yleinen pesutupa ei ole sama kuin pesukone asunnossa, jossa saa pestä ilman aikatauluja juuri silloin kun itselle sopii.

      Minulle taas ei mitkään tapetit ole tärkeitä mutta jollekkin nuorelle naiselle saattavat hyvinkin olla

    • sfhgs555y5h

      Tarjoa kämppääsi sossutapaukselle. Ei välttämättä paljoa valita, mutta kämppäsi voi olla myös aika huonossa kunnossa. :)

      Ehkä sinulla on hieman korkea vuokrapyynti kuitenkin kun ei kämppä kelpaa? Ei luulisi tapettien silloin paljoa painavan jos hinta kohdallaan?

    • vuokratäti

      vuokrasimme omakotitalon yläkerrasta 2 huonetta. Kyselyitä tuli tosi paljon. huoneet 20 neliön kokoisia, kh ja wc . Lisäksi kalustettuina. kaikki uutta ja siistiä. etsimme huoneisiin asukkaiksi henkilöitä joille esim. keittiö ei ole tarpeellinen, vaan mikro ja kahvinkeitin riittäisi. Lähinnä kun 1v määräaikainen sopimus niin ei kannattanut tehdä huoneisiin keittiöitä. Ja liikkuvat opiskelijat eivät hellan ääressä puuhaa. vuokra tosi halpa ja siihen sisältyy kaikki . vedet, sähköt, varastotilat. aluksi kaikki ok. Mutta sitten alkoi valitus.... ei sitä eikä tätä .odotan että aika menisi nopeasti ja vuokralaiset pääsevät loistohotelliiin alle 400e vuokralla.

    • Vali vali vali

      Aloittaja on ihan oikeassa. Jos asunto ei miellytä niin miksi ottaa se ja alkaa valittamaan. Etsiköön siksi vuodeksi miellyttävän asunnon tai menköön hotelliin. Tämä on juuri sitä kun nuoriso on opetettu niin kermaperseiksi.

    • Mistä löytyy?

      Löytyyköhän useampiakin sellaisia vuokranantajia, joille kelpaa vuokralainen, joka ei liikoja vaadi, mutta ei myöskään tule sitten lopputarkastuksissa mitään hässäkkää, vaan hyväksytään normaali kuluminen ja pikku vahingot? Asuntohan voisi olla sellainen jo parhaat päivänsä nähnyt, kunhan ei ole homeessa eikä naapurit hörhöile. Kertokaa aidosti myönteisistä kokemuksista.

    • valitusvirsi*

      No, itselleni on ainaki tärkeä juttu se että asunto on siivottu, muutossa on niin paljon hommaa että on tosi tuskastuttavaa havaita kaikkien kaappien olevan niin likaiset ettei niihin voi mitään laittaa. Varsinkin keittiö monine kaappeineen ja kodinkoneineen on työläs siivottava muuton ohessa.

      Erääseen asuntooni oli jätetty kaikki remonttipölyt, huoneistossa oli tehty kylpyhuone kokonaan uusiksi ja betonimurskat jätetty pitkin lattioita. Ei auttanut kuin laittaa tavarat kaikkien sotkujen päälle kun ei voinut muuallekaan muuttokuormaa kipata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe