Helppo kala viljeltäväksi

Enskertalainen

Eli mulla on 60l akvaario, jossa on paljon kasvillisuutta ja piilopaikkoja. Virtaus on melko vähäinen. Olen tähän mennessä kasvattanut vain miljoonakaloja ja partamonneja, mutta niitäkin vain normaalissa seura-akvaariossa. Eli mikä olisi helppo kala viljeltäväksi tuohon? Akvaariossa ei ole mitään kaloja, koska olen vasta kuukausi sitten sen hankkinut viljelyakvaarioksi. Haluan kokeilla kalojen kasvatusta. Jos vanhemmat pitää poistaa akvaariosta kudun jälkeen, tai jossain vaiheessa niin minulla on 250l ja 80l seura-akvaario joihin voi laittaa pariskunnan.

Käy mikä vaan, tetrakin käy, kunhan se sitten käy jommankumman seura-akvaarion veteen. 250l lämpö 26-27C ja pH n. 6,5. 80l lämpö 24-25C ja pH n. 6,4.

2

<50

    Vastaukset

    • Meillä joku aika sitte ainaki se miljoonakala ja pläty olivat monta kertaa munineet ja tulikin poikasia vaikka ei siirrelty ketään minnekkään mutta myöhemmin otimme lehtikala ja se söi jopa omat munansakkin mutta ei olisi siltikään tullut poikasia lehtikalalta kun ei ollut koirasta. :) ja noista arvoista en osaa sanoa enkä muista mimmonen vesi meillä silloin oli.

    • Danio rerio tai Poecilia reticulata. Paljon kasveja vaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut