Raiskauksen uhri kertoo

rereth

Olen nyt jo 20-vuotias nainen. 14-vuotiaana tulin kahden saman ikäisen pojan raiskaamaksi ja he kaikenlisäksi kuvasivat kaiken.

Se on vaikeuttanu mun elämää, oikeastaan tehny mun nuoruudesta helvettiä.
Olin neitsyt kun tää tapahtu ja sen jälkeen koitin hakea hyväksyntää miehiltä missä asioissa tahansa. Itsetuntoni oli maassa ja ajattelin miesten haluavan vaan seksiä, ja sitähän mä osasinkin antaa. Oli lukemattomia yhdenillan juttuja, monta poikaa samaan aikaan, seksiä ilman ehkäisyä, petin, tulin petetyksi, harkitsin itsemurhaa ja kaikkea muuta kamalaa jota pikkutyttöjen ei pitäisi koskaan kokea.

Kun olin 17-vuotias olin harrastanut seksiä jo noin 20 pojan kanssa joista 10 kanssa olin ollut yhdynnässä. Aloin seurustelemaan. Petin 2vuoden suhteemme aikana monta kertaa ja viime syksynä tein abortin. Silloin tajusin.
Poikaystävä jota pidin täydellisenä ei halunnut käyttää ehkäisyä ja sen takia tulinkin raskaaksi. Jos olisin ollut rakastettu poikaystävä ei olisi ottanut edes riskiä että tulisin raskaaksi.
En vaan ollut välittänyt, halusin vaan jonkun ihmisen läheisyyttä ja tuntea olevani haluttu. Vielä n.vuosi sitten ajattelin ettei kukaan halua mua koska oon sisältä niin rikki ja täynnä ongelmia. Koitin esittää vahvaa ja peittää kaikki vajavaisuuteni seksillä.

Nyt olen tavannut uuden pojan joka on aivan uskomaton.
Hän esimerkiksi ottaa vastuuta teoistaan, tälläistä tunnetta en ole ennen kokenut. Kukaan ei ole ikinä ottanut vastuuta teoistaan. En ainakaan minä...todellakaan

Mulla on vieläkin vaikeita päiviä ja tuntuu etten riitä. Pelkään että sorrun taas pettämään ja laiminlyömään itseäni ja omaa terveyttäni.
Mulla on myös varmaankin jonkun asteen alkoholiongelma.

Päälle päin näytän aivan normaalilta tytöltä. Miehet pitää mun ulkonäöstä ja saan usein kehuja siitä.
Ehkä sen takia opinkin käyttämään ulkonäköä jonkinlaisena kilpenä. Jos ihmiset näkee miltä mä näytän, ehkä niitä ei kiinnosta mitä sisällä on. Kaikki vaan jäisi katsomaan ulkokuorta ja voisin pitää kaiken sen paskan sisälläni..

Raiskauksesta ei selviä yksin. Siitä tarvisi kertoa jollekin. Mä itse kerroin tälle uudelle pojalle ja tuntuu että se helpotti huomattavasti. Ajattelin myös hakea ammattiapua.

Toivottavasti joku edes lukee mun tarinan ajatuksella ja tajuaa, että raiskatuksi tullut voi käyttäytyä aivan tavallisesti vaikka sisältä sattuu.
Jos joku teistä on raiskattu, kertokaa siitä! Se vaan paisuu isommaksi ja tekee tuhoaan mitä kauemmin sitä pidetään sisällä.

Jos olisin kertonut aikaisemmin, olisin varmaankin välttynyt kaikelta tältä. Nyt joudun kokoamaan itseni alusta asti uudestaan

13

3003

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voimia!!

      Olivatko tekijät mutiaisia?

      • Mudiaisia?

        siis mutunkkeja


      • kdlcl
        Mudiaisia? kirjoitti:

        siis mutunkkeja

        No ei ollut


    • Raiskaus vai ei?

      Nykylain mukaan raiskauksen uhrin ei tarvitse edes sanoa EI vaan toisen osapuolen pitää olla telepaatiko joka tietää ilman sanomistakin haluaako toinen vai ei.

      Tässä samantapainen kertomus:

      Raiskaus vai ei?
      http://areena.yle.fi/tv/1811009

      Sinänsä hankala juttu. Ymmärrän että tyttö kokee tulleensa raiskatuksi, mutta mistä se toinen osapuoli voi tietää ettei toinen halua, jollei sano mitään?

      Tarkoittaako se että kaikki lahnana makaavat naiset on raiskattu? Eli aina jos tyttöystävä makaa laiskana, niin miehestä tulee raiskaaja? Tyttöystävää pitää vaatia ratsastamaan ja olemaan aktiivinen ja videoida tilanne, jotta välttyy raiskaussyytöksiltä?

      Tyttöjä pitäisikin kasvattaa ja opettaa olematta menemättä sellaisiin tilanteihin jossa voi käydä huonosti. Varotetaanhan vieraan kyytiin menemisestäkin, miksei siis siitä että voi joutua hankalaan tilanteeseen kun menee tuttujenkin poikien/miesten mukaan?

    • Suojelkaa tyttäriä!

      "Tiedän tyttöystäväni seksimenneisyydestä ehkä liikaakin painostin itse kertomaan kaikki. Nohh sainki tietää että hän on pannut ties kuinka montaa ja mustia miehiä, en tosiaan hyväksy tätä. tiedän myös että neitsyys meni raiskauksen uhrina hänen ollessa 14 ja että kärsi hyvin huonosta itsetunnosta eikä hänen elämänsä vanhempiensakaan kanssa ollut tasapainoista. tämä ei silti ole mielestäni syy näihin seksisekoiluihin ties kenen kanssa.

      aina kun hän motkottaa minä hieman muistutan häntä hänen menneestään. hän sekoaa täysin siis oikeesti sekoaa ja alkaa pillittää. hän väittää niiden olleen vaikeita aikoja, mutta sitä en oikeesti ymmärrä. miten voi olla vaikeita aikoja kun itse on vapaaehtoisesti käyttäytynyt kuin mikäki pahin lutka?? oksettaa ajatella häntä niissä puuhissa

      en voi sitäkää silti ymmärtää mitenkää et miten 14 vuotias voi olla niin idiootti et antaa ittesä raiskata et mite voi mennä semmosii mestoihi.

      oon sen kanssa koska se on kaunis, hyvä kroppane hellä naine, nykyisi se onki miehen unelma kaiki tavoin. paremmi mä nykyää sen hyväksyn ku enne mut ku menny koskee mustii miehii ja sil taval jakanu itteää mite voi ollakkaa ollu nii tyhmä?? enkä sitäkää tajuu et kerta raiskattu nii miks asialle ei oo voinu tehä mitää?? kertonu kellekkää tai muuta..... se on kerra raiskattu mut eihä se joka seksikumppania voi laittaa raiskaukse piikkii?? kai se itekki sit halus sitä?? luulis oppivan kerrasta....

      yritän ymmärtää tätä uhriutta tässä en niinku tajua. ei mu mielest o millää tavalla uhri, luultavasti vaa nauttinu "ryhmäseksistä" sun muist hankituista kokemuksistaa"

      Vastauksia:
      "kaveri joka harrasti suht vapaamuotoisesti seksiä, joutui myöhemmin psykiatrille siitä harrastuksestaan. Kyllä irtosuhteet vaan naista useimmiten satuttaa, vaikka nuoruuden innossa ja sovinistisen mediakuvan vallassa sitä ei muija tajua. Itkut itketään myöhemmin."

      "On psykologisesti hyvin tyypillinen ilmiö, että raiskauksen/hyväksikäyttökokemuksen seurauksena seksuaalikäyttäytyminen muuttuu pakonomaiseksi ja itseään vahingoittavaksi."

      "hänen nuoruutensa holtiton seksuaalikäytös on suoraa seurausta raiskauksen aiheuttamasta traumasta. Vanhat traumat voi nousta pintaan ja murtaa mielen vaikka 20 vuoden päästä, ja aiheuttaa mitä moninaisempia seurauksia ja reaktioita. "

      "Raiskauksen uhri on uhri, kunnes kokemus on juurta jaksain käsitelty ja työstetty terapiassa ja jätetty taakse. Sekään ei välttämättä takaa sitä, etteikö tapahtuma voisi mielen sopukoissa aktivoitua jonkin laukaisevan tekijän seurauksena myöhemminkin."

      Juuri tästä syystä olisi parempi ettei tytöt koskaan joudu sellaiseen tilanteeseen jossa joutuu tekemään jotain vastentahtoisesti.

      Suojelkaa tyttäriänne isät ja äidit!

      Älkää päästäkö niitä bilettämään ja ryyppäämään!

      • ap...

        Ja se vielä että tyttöystävälläsi taitaa edelleen olla huono itsetunto kun sun kanssa seurustelee


      • Anonyymi

        Miksi vain tyttöjä pitää suojella? Eikö yhtä hyvin pojalle voi sattua sellaista, että irtosuhteet satuttavat ja itkut itketään myöhemmin? Ja voi poika tulla raiskatuksikin, vaikka se ei ihan niin tavallista ole.


    • hhrrht

      Sanoinko mä että en sanonut mitään? Kuule siinä tilanteessa huutaa enemmän kun ikinä että ei ei ei ei ja itkee hysteerisenä. Mulla on myös arvet siitä niin luuletko oikeesti että en sanonut mitään? jestas.....

      Ja sinä Suojelkaa tyttäriä! ei siitä saa muistuttaa tyttöystävälle ketä rakastaa että ketä hän on oikeen pannut ja milloin. Se ei kuulu sinulle, kaikilla on menneisyys ja haluaisitko itse että sua muistutettais jostain mitä kadut?

      ap

    • okeiokeif

      Surullinen tarina. Saman neuvon antaisin itse kaikille, hakekaa hetimmiten apua vaikka vaikealta tuntuu.

    • en pysty unohtamaan

      Mun sisko raiskattiin kun se oli viistoista. Se kerto mulle siitä, mut pyys etten kertos kellekkää muulle. Sitä kuulemma hävetti niin paljon ettei se kehdannu kertoo äidille ja iskälle. No tietty lupasin olla kertomatta, vaikka pieni ääni pääni sisällä sano et pitäs kertoo...seuraavan kuukauden ajan se tuntu eristäytyvän kaikista kavereistaa, meidän vanhemmista ja erityisesti musta. Tällee jälkeenpäin aatellen et varmaa koska olin ainoo joka ties. Sitte sen kuukauden jälkee se muuttu hirvee sosiaaliseks. Se alko tuomaa 'kavereitaan' (joista 90%oli poikia) kotiin. Ne ei viipyny yleensä tuntia pidempään. Siitä alko herää epäilykset vanhempien puolelta. Sen takii ne alkoki riitelee keskenää. Sisko oli niin raivoissaa ettei sitä enää kotona kauheesti näkyny. Se oli varmaa niitten kavereittensa luona...siin kulu sit muutama kuukausi. Koko perhe oli hajalla. Siskoo ei juur näkyny kotona ja sillo ku näky nii se vaa riiteli iskän kaa. Äiti oli nii rikki ettei se sanonu koskaa mitää siskon ollessa kotona. Ku sisko taas lähti nii äiti ja iskä alotti hirveen huutamisenkeskenää.ne syytti toisiaan siitä mitä oli tapahtunu. Aloin miettimään sillon et pitäskö mun kertoo mitä oli tapahtunu. Yritin laittaa itteeni siskoni asemaan ja päätin sit lopulta vaa olla hiljaa. Aikaa kulu muutamia viikkoja eikä asiat muuttunu. Sit yhtenä päivänä sisko tuli itkien kotiin. Vanhemmat ei ollu kotona.Kysyin miks se itki. Se kerto olevansa raskaana. Sanoin sille et se pitäis kertoo vanhemmille. Sit se sai jonku raivokohtauksen ja alko huutaan ettei ne sais koskaa tietää. Yritin rauhotella sitä, mut se vaa suuttu enemmä. Lopulta se juoksi pois talosta itkien. Sillo tajusin et se ei voi jatkuu enää. Soitin äidilleni ja pyysin hänet kotiin. Kumpiki vanhempani tuli kotiin samoihin aikoihin. Kerroin kaikesta mitäoli tapahtunu. Raiskauksesta, yhen illan säädöistä sekä raskaudesta. Ne oli iha kauhuissaan. Ne yritti saada yhteyttä mun siskoon mut turhaan. Sisko todettiin kadonneeks ku sitä ei näkyny kotona kolmeen päivään. Kaikki alko huolestuu. Viikon iskä sai puhelun jossa kerrottii että mun sisko oli löytyny jonkun teinin veskistä ranteet auki. Sen kaveri oli löytäny sen muutama tunti ailasemmi.Tajusin, et tää on nyt tässä. Mun sisko ja sen syntymätön lapsi on kuolleet. En toipunu siitä koskaa. Syyllisyys kalvaa aina ku ees nään jossain puistossa nuoren äidin lapsensa kanssa. En vaan pysty unohtaa et olisin voinu estää sen...
      joten mun neuvo on myös että raiskaus on asia josta pitääpuhua. Sitä pidetään asiana josta ei saisi puhua. Lapset on alttiita kaikelle sille, mitä heille opetetaan. Ja nuoria pitäisi valistaa enemmän siitä, mitä voi tapahtua jos ei pdä huolta itsestään! Nykyään teevee ja nettikin näyttävät kaikenlaista sisältöä. Olen lukenut tutkimuksen, jossa kerrottiin, että suurin osa seksuaalirikollisista on katsonut nuorempana paljon pornoa.Miksi se on ollut mahdollista? Onko tämä se mailma mihin haluamme lapsemme päästää?

      • painajainen sinulla

        Sanattomaksi vetää...

        Täällä annetaan ymmärtää, että mustan värinen mies raiskaa mutta kotimainen mies on väärinymmärretty, ja jolle on osattava puhua selkokieltä.

        Liian karsea palsta.


    • Anonyymi

      Johan olet pitäny lukua kuinka monen kaa olet maannu ala jo nauttimaan seksistä ja sepitä parempi kertomus tämä tökkii niin monelta osalta

    • Anonyymi

      Munkin koulu kaverit tökkivät toisia tussilla pilluun siinä neitsyys meni että Esso lei muistaakohan monikaan pimu eka kertaansa ovat oleet niin tillin tallin

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2092
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1905
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe