Rasvaton maito lihottaa

Kuinka on?

18

597

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toisin kävi
    • vasikoinut

      Maito kuuluu vasikalle ei ihmiselle.

    • juokaa vettä

      Nykylääketieteessä tutkitaan vain lääkkeitä, jotka voidaan patentoida ja jotka tuovat rahaa.

      Suomi on täysin kehitysmaa, kun ennaltaehkäistään tai hoidetaan eri sairauksia ravinnolla ja korjaamalla ravintoainepuutokset. Niinpä lääkärikoulutuksessa onkin pitkään, siihen sisältyvässä yhden opintoviikon laajuisessa ravitsemustieteen osiossa käytetty Diabetesliiton ja Leipätiedotus ry:n kustantamaa virallista ravitsemusoppia, jolle ei ole vaihtoehtoa. Vastavirtaa kulkevia tutkijoita ja lääkäreitä on pidetty tärähtäneinä kummajaisina ja vastuuttomina kansankiihottajina.

      Tuloksekkainta terveydenhuoltoa on ennaltaehkäisevä. On harmillista, että julkisuudessa levitetään mm. THL:n toimesta yksipuolista ja perätöntä tietoa ravinnosta ja ravintolisistä aiheuttaen sekaannusta ja turhaa huolta kuluttajien keskuudessa.

      Koululääketieteellä on paikkansa, mutta niin kauan kun ravitsemuksen ja kokonaisvaltaisen hoidon merkitystä ihmisen hyvinvoinnille ei tunnusteta, ovat koululääketieteen lääkärit melko kyvyttömiä auttamaan ihmisiä lukuisissa eri sairauksissa ja siten tuleekin hoidetuksi vain oireita, eikä potilas parane.

      ”Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokaasi” –Hippokrates

      Esim. masennus-, kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden myynti on miljardiluokan bisnestä. Pelottelutyylillä saadaan tietämättömät ihmiset ostamaan niitä ja pilaamaan jäljellä olevan terveytensä lääkkeiden haittavaikutuksilla. Sairasta, härskiä, suorastaan rikollista toimintaa.

      Ikääntyessään verisuonet tukkeutuvat kalkista. Ja tämä kalkkeutuminen alkaa jo varhaisnuoruudessa, jos on väärät elintavat. Kalkkeutuminen nostaa myös verenpainetta.

      Tähän ei auta supermargariinit eikä statiinit, koska ne eivät ehkäise tai vähennä verisuonten kalkkeutumista. Statiinien on todettu lisäävän verisuonten kalkkeutumista sekä altistavan II-tyypin diabetekselle.

      Kalkkeutumisen ehkäisy on paras tapa pitää verisuonet kunnossa.

      Valtimoiden seinään kertyvästä plakista (paakusta) noin 50 % on kalkkia ja vain 3 % kolesterolia. Infarkti johtuu useimmiten paakun repeämästä ja siitä irtoavien palasten tukkimista pienistä valtimoista sydämessä tai aivoissa. Kolesteroli on sepelvaltimotautiin liittyvä riskitekijä, mutta vain pienelle ryhmälle, nuorehkoille miehille. Naisten ja vanhusten sydäntautiriskiä kolesteroli ei lisää. Erityisesti ikääntyneet naiset tarvitsevat suhteellisen korkeaa kolesterolitasoa elääkseen pitkään ja terveinä. Kolesterolista puhuttaessa tulisi aina muistaa, että kolesteroli ei ole rasva vaan vaha sekä paljon puhuttu tyydytetty rasva on aivan eri aine. Lisäksi tyydytetty rasva ei muutu kolesteroliksi, joten koko rasvakammoisuudella sekä kolesterolilla ei ole mitään tekemistä aivohalvausriskin kanssa. Kolesterolin vaarallisuuden naurettavuudesta kertoo sekin, että ilman kolesterolia ei olisi elämää. Elimistö tarvitsee kolesterolia ja siksi se itse valmistaa pääosan tarvitsemastaan kolesterolista, jota sitten lääkkeiden turvin pyritään keinolla millä hyvänsä alentamaan!


      http://personal.inet.fi/koti/remeli/margariini.htm

      Mitä on tapahtunut viimeisen 20 vuoden aikana?

      Meillä on Suomessa lihavuusepidemia ja II-tyypin diabetesepidemia, joille ei näy loppua. Lisäksi kaikenlaiset suolistosairaudet sekä psyykkiset ongelmat ovat lisääntyneet, jotka on yhdistetty lukuisissa tutkimuksissa väärään ravintoon.

      Virallisen tahon ja muiden heitä noudattavien tahojen vuosikymmenten valehtelua, eläinrasvoilla pelottelua ja margariinien massiivisella markkinoinnilla on luotu ihmisille harvakuva, jotta mm. margariinit ja muut prosessoidut kasvisrasvat sekä rasvaton maito olisivat terveellisiä ja jopa terveyttä edistäviä, vaikka näin ei ole. Yksikään tutkimus ei tue käsitystä eläinrasvojen haitallisuudesta kohtuudella käytettynä ja yhdistettynä muuhun terveelliseen ravintoon sekä muihin terveyttä edistäviin elintapoihin. Sen sijaa, jos hiukankin perehtyy ravitsemukseen, ymmärtää, että kyse on elintarviketeollisuuden irvikuvasta prosessoida ruokaa, jota markkinoidaan terveellisenä. Jo pienille lapsille "pakkosyötetään" laitoksissa näitä rasvoja ja maitoa, vaihtoehtoja ei ole.

      • Only in finland

        Hauskaa ,että otit puheeksi suomi mikä on yhdistysten ja muitten huuhaa mestojen luvattu maa, niin täältä tosiaan löytyy "Maito on hyvästä Ry" =D
        Mistäköhän saavat rahoituksen?

        Sama oli kun luin lääkiksen kirjoja ja varsinkin lääkärin käsikirjaa
        niin about 10 sivun välein Orionin mainos,
        kävi myös ilmi, että Orion kustantaa suurimman osan lääkärien
        kirjoista ..Ei nyt suoraan mutta omsitaa kirjapainon ja kustannusosakeyhtiön =D Ja teksti tuotetaan jollain seniilillä kääkällä joka on syntynyt jossain
        1800-Luvulla kaveri on terveyskeskus lääkäri (normi tulot 2800-3800)
        mutta tällä kunniatophtorilla ja oisko peräti professori
        vuositulot 3,8 miljoonaa euroa =D


    • voi jee näitä

      Ei mikään laihduta mitä suuhun pistää, ei ole koskaan niin väitettykkään, vaan auttaa painonhallinnassa vähemmän rasvan ansiosta. Ja tuo magneettimedia on sellainen huuhaa lehti, etten edes tajua miten joku noita juttuja tosissaan ottaa.

      • 2+12

        Rasvaton maito kuitenkin voi aiheuttaa aika kovan insuliinipiikin, joten kaikilla se ei oikein toimi painonhallinnassa.


    • 7+20

      Kuka edes juo rasvatonta maitoa. Ensin pumpataan rasvat veks jolloin maidosta tulee haaleampaa. Sitten siihen pumpataan vitamiineja ja muita aineita, jotta saadaan väri takaisin valkoiseksi. Eli todella terveellistä ilman tappavaa eläinrasvaa.
      Itse käytän punaista maitoa kahvin kanssa, vaikka luomu olisi vielä parempi vaihtoehto. Kumpa saisi vain maitoa suoraan lehmän tissistä.

      • Oliivi oz

        Niin, katsokaa vaikkapa kreikkalaisia, ovatko he lihavaa kansaa


    • cuba libre

      Rasvaton maito on ihan jees, kunahan pysyy kohtuuksissa. Energiaa kun se sisältää likimain saman verran kuin limppari. Mutta ravintokoostumukseltaan se on paljon limpparia parempaa. Eli kyse ei ole laihdutustuotteesta vaan energiaa sisältävästä ravinnosta. Kaikki me tarvitsemme energiaa, sitä kuluu tässä kirjoitellessakin.

      Rasvaa kun lisää maitoon, niin eipä se sen paremmaksi muutu, joskin rasvaisemmaksi. Jos ei muualta rasvaa saa, niin se jonkinverran auttaa vitamiinien imeytymisessä.

      • cuba libre

        Ja joo, pelkkä maito, kuten pelkkä limpparikin voi aiheuttaa aikamoisen insuliinipiikin. Joskin laktoosin hajoamiseen kuluu oma aikansa. Kannattaa siis syödä oikeaa ruokaa myös. Maitohan on nimenomaan RUOKAjuoma.


    • ei maitooo
    • Maito hoikistaa

      Onneksi vatsani ei siedä rasvatonta maitoa. On pakko käyttää luomutäysmaitoa.

    • cuba libre

      Ei rasvaton maito mikään välttämättömyys tosiaan ole. Sitä voi juoda ruokajuomana tai sitten ei, omien mieltymyksien mukaan.

      Eikä se ole millään tavoin oleellinen osa laihdutusruokavaliota, eikä sen koommin mikään syy lihavuuteen. Eli jos tykkää maidosta, sitä saa juoda. Jos taas ei, niin sitten ei.

      Näin se vaan menee, propagandoista riippumatta. Koirat haukkuu, karavaani kulkee.

    • asdfghhj

      maito estää rautaa imeytymästä, tuoremehu paras ruokajuoma

    • 17+4
    • Oluelle

      MInä juokin terveellista keskiolutta ja ei ole pelkoa maidon aiheutamista taudeista!

    • Ankhiseen

      Se ainakin nostaa verensokerin taivaaseen on kokemusta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe