Haluaisin vaellus- ja retkeily kaverin, naisesta.

luontomies1

Hei!

Etsin vaellus- ja retkeily harrastukseen mukavaa luonnonläheistä, ekologista 25-43v. Naista.
Olen rento, rehellinen, luotettava, hoikka, sinkku, mukava, luonnossa viihtyvä ja siellä ymp. vuoden liikkuva 39v. Lapseton mies.
Tavoitteenani olisi myös vielä jonakin päivänä saada vakituinen aasumus sis oikea eräkämppä Lapista/ Kainuusta tai muualta Itäisestä-Suomesta..

Toivoisin tietenkin että retkeily- ja vaellus kaveruus johtaisi meidät kenties jopa tositarkoituksella yhteen.

Tietenkin myös miehet jotka etsitte pelkkää " Platonista" Ystävyyttä ja retkeily kaveria voitte ottaa yhteyttä ( Tämä siksi kun tällä palstalla tuntuu olevan näitä erilaisia häärääjiä, pervoja ja seksuaalisesti häiriintyneitä ihmisiä) Eikä kukaan näköjään enää halua tutustua toiseen oikeasti pelkkänä kaverina...

[email protected]

15

520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanha tuttuko ?

      Et kai vain olisi se joka aloitti nimimerkillä Woll ? Sittemmin on noita nimmareita ollut useita. mutta yhdistävänä tekijä on tuo 74.
      Mikäli olet kyseinen henkilö, niin eikös se seksuaalinen identtiteetti ole sinulla aika heiluvainen, voisi jopa kuvailla sanalla bi.

      • erä-simppa

        Se ei ollut Woll vaan Wolf eli se on Suom. Susi (Latin. Canis Lupus) Taisi olla oikea Susimies, susi-ihminen Wolfman vai wolfpeople, Canis Lupus homosapiens.

        Määritelmä: Ihminen joka käyttää nimitystään itsestään: Susi viittaa vakaasti alku kantaisuuteen, Susi on monesti ollut Suojelupyhimys, Suojelu eläin, johdattaja, laumanjohtaja, oikean suunnannäyttäjä, suojelija..jne...
        Näitä erilaisia eläin hahmoja käyttivät etenkin Pohjois-Amerikan intiaanit... Kuten luultavammin meillekkin tänne Pohjolaan on periytynyt intiaaneilta ja muilta alkuperäiskansoilta opittu erä-kulttuuri. Retkeily ja luonnossa liikkuminen. Telttahan on yhtä kuin Tiipii tai Lappalaisilla Kota..

        Vielä näistä eläin hahmoista: Tunnetuin kaikille lienee Istuva-Härkä kuuluisa intiaani päällikkö löytyy Cooglettamalla.. Uinuva Kotka, Viheltävä Haukka, Tuulispää, Iskevä Korppi kyllähän sitä ihminen saa itsestään käyttää kaikenlaista nimeä.

        Tuo luku 74 Onko se vuosiluku 1974 vai ko. henkilön ikä 74-Vuotias, niin useimmiten näin nimimerkki ja numerosarja Herra 74 vai Herra 47 jos tämäkin on käänteinen onko siis tämä herra 39vuotias vai 66vuotias, molemmat voisivat olla oikea luku, sinänsä..

        Seksuaalinen identtiteetti vai puperteetti-ikäkö?
        Seksuaalisia määritelmiä Hetero= Mies ja Nainen vain kiinnostus toista sukupuolta muttei omaa.. Voi muuttua iän myötä.. Avioerot ja pettymykset, mutta myös kokeilun halua saattaa ilmetä omaa sukupuolta kohtaan.
        Bi= Rikas. Mies, kiinnostunut miehistä, mutta myös Naisista. Nainen kiinnostunut Naisista ja miehistä. On luultavammin hyväksyttävämpää että Nainen on Bi-seksuaalinen kuin Mies.. Mutta jokaisen oma valinta.
        Voisi olla Myös puhtaasti Homo= Mies ja Mies ei siitä sen enempää
        Lesbo= Nainen ja Nainen, kun mies ei enää ole mitään, feministien sairaus.

        Jatkan tästä myös näihin muihin kohtiin.. On sen verran mielenkiintoinen keskustelu rinki?


    • luontomies1

      Nimimerkille " Vanha tuttuko".

      Enpä nyt tiedä mistä puhut? Ketä tarkoitat? Mutta ei tuo kuvaus ainakaan minuun sovi.. En taida olla sama henkilö, jota kaipailet? Mutta onnea sinulle etsintääsi.. Mutta mikäli haluat tutustua niin laitapas Email viestiä, ilmoittamaani sähköposti osoitteeseen, niin tutustustaan toisiimme?

      Terv. Luontomies74

      • Erä-Simppa

        Vanha tuttuko, juttu kiva sinänsä, tuttu juttu loistava sellainen.
        Itseäänkö etsii hän? Vai tutustuakko tosissaan haluaa hän.. Siinä siis pulma ja se ratkaistaan.


      • äläs yritä

        Kyllä kuule Pietarinen tirdät varsin hyvin mistä puhutaan. Muistatko kun sinulla ole nahkahousujen alla vähän läpinäkyvät naisten pikkikset ?


    • jepujee3

      Meiän vanha tuttu löytyy Treffeiltä? Käykääs huoviksenne lukemassa sen proffa... Aika yllättävää-- "BUAHHaaHaa"

      • jepje3

        ??????


    • äläs yritä sumuttaa

      Kyllä taidat olla juuri se tyyppi joka käytti myös naisten alusvaatteita ja vieraili Tampereen homobaareissa, täältä haki milloin nais- milloin miesseuraa.

      • yxpirkko

        Mutta onkos tässä meidän kaikkien ihan ikioma IDIOOTTI eli tämän viestiketjun perustaja anonyymillä nimimerkillään "äläs yritä sumuttaa" Kuka sua sumuttaa ja miten?
        Vai onko toi ilmoituksen tekijä sun joku vanha heila? Taidat kiihottua kun joku äijä pukeutuu naisex ja oot tainnut käydä sen kaa Tampereen homobaareissa.. Jättikö se sut?

        Lopettakaa nyt hyvät ihmiset ja kasvakaa aikuisiksi. Mitä mieli hyvää te saatte tosta... Vain ääliö kuittailee toiselle tolla tapaa.


      • taas täällä ????
        yxpirkko kirjoitti:

        Mutta onkos tässä meidän kaikkien ihan ikioma IDIOOTTI eli tämän viestiketjun perustaja anonyymillä nimimerkillään "äläs yritä sumuttaa" Kuka sua sumuttaa ja miten?
        Vai onko toi ilmoituksen tekijä sun joku vanha heila? Taidat kiihottua kun joku äijä pukeutuu naisex ja oot tainnut käydä sen kaa Tampereen homobaareissa.. Jättikö se sut?

        Lopettakaa nyt hyvät ihmiset ja kasvakaa aikuisiksi. Mitä mieli hyvää te saatte tosta... Vain ääliö kuittailee toiselle tolla tapaa.

        taitaapi ykspirkko olla aliias aloittaja, toit sitten itse poistamasi ketjun takaisin foorumille.
        Aikamoista vatulointia sulta. Poistit sen ketjun, jossa selitit ne naisten alusvaaten ja homppeli juttusi juurta jaksain.


      • taas täällä ???? kirjoitti:

        taitaapi ykspirkko olla aliias aloittaja, toit sitten itse poistamasi ketjun takaisin foorumille.
        Aikamoista vatulointia sulta. Poistit sen ketjun, jossa selitit ne naisten alusvaaten ja homppeli juttusi juurta jaksain.

        Juu näin on! Eikös ollutkin hyvä että selitin. Nyt on sitten vääryydet korjattu.
        Menneet ja aiemmat jutut on käsitelty pois ja lähdetään rakentamaan uutta tulevaisuutta? Nyt sä voit sitten tutustua muhun oikeasti ja olla mulle kaveri.


    • samaon

      jep, jep... katteelliset kyvyttömät immeiset arvostelloo toista.. Olet sie katteellinen tälle jätkälle.. kun uskalsi pukeutua naisten alusvaatteisiin ja vieraila Homobaareissa, haki mitä seuraa haki.
      Onko hän tehnyt sulle jotakin pahaa että sinun pitää häntä kiusata? Vai oletko niin kyvytön itse ettet voi tehdä mitään poikkeavaa?

      Oiskos aika sinunkin jo kasvaa mieheksi? Ja lopettaa toisten morkkaaminen ja antaa ihmisten elää niin kuin haluavat

    • Top45

      Sumuttaa surutta!

      Eikös tää tyyppi ollut oikein kihloissa jonkun Loppilaisen horatsun kanssa.. Sumutti vissiin sitäkin 1-0. Muistelen kun kerrankin sano Lähtevänsä retkeilee, mutta kuitenkin vietteli riettaita hotelli viikonloppuja, Milloin Tampereella, milloin Turussa... Kai se homoili... Tiedä minkä taudin kotiin reissuiltaan vei?????

      • Nekalanboy

        Mä muistelen et ne asu Lopella Salonkulmalla, mutta se muija tul järkiin ja jätti sen hyypiön....;) Kyllä se aika hyypiö onkin.... Nyt sil ei vissiin olekkaan ketää... kato sitä saa mitä tilaa ja meni viestit perille ET PYSYKKI P**** POISSA....
        Sithän sil oli niitä muijii mitä erillaisii joku jostain Tammelasta, sitten oli muistaakseni joku Turengista tai Hämppälinnasta,,, Muttta kyllä se petti niitäki... pani tietty paljaalla joka reissun jälkeen himpessä muijaansa ku oli ite saanut b-rappuun.... mut tietääx joku mitä sille nyt kuuluu? Onx sil jo uus "Uhri".
        Mut kyl se muakin kävi naimassa kun oli aina Tampereella


    • sarppa18

      Ton ilmoituksen takana on joku Kimmo.. Ei ole sama jota meinasitte ja ikää sillä on 65v. Ja se on ihan ok.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      309
      3658
    2. 208
      3009
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2564
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      241
      2027
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1455
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1344
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe