Ladailija on tyytymätön

Ladailijamekkonen

Oli sitten kesä tai talvi, niin ladamiehellä on turvaton, epämukava, heikko, tyylitön ja laaduton ajoneuvo allaan. Ladamiehen on siis helppo olla onneton.

Lada toisin kuin autot on valmistettu ruosteisesta neuvostoliittolaisesta kierrätyspeltitynnyreistä. Välillä itseäni liikenteessä suorastaan pelottaa, että menetän kiikerän ladani hallinnan ja ajan päin autoa. Tällaisessa tilanteessa kävisi minulle kurjasti, sillä hutera Lada leviäisi tielle kuin kasa romua, joka se onkin.

Ladaa ei ole tehty kestämään edes normaaleja olosuhteita. Siitä johtuen se on murheellinen, jatkuvaakorjausta vaativa ja surkea kestävyydeltään. Todellinen insinööritaidon irvikuva!

Ladan hallintalaitteet ja ajoasento ovat aivan äärettömän epämukavat. Ladalla matkustaessa ei juuri edes huomaa, että on autossa. Olo on kuin roskapöntössä istuisi, hajua myöten.

Ladan tyyli on uskomattoman surkea. Se herättäähilpeyttä ja myötähäpeää missä ikinä liikutkin. Joskus suorastaan hameväki pyrkii väkisin karkuun, sillä ne tietää, että ladamiehet ovat epämääräisiä pultsareita.

Kehoitan kaikkia tovereita liittymän ladakansan onnelliseen joukkoon! Ammattikoululaisten suunnittelema rappioauto on täällä nyt ja tänään. Oikeilla autoilla ajavat voivat vain nauraa meille epälaatuautoilijoille. Kyllä näin on jämpti!

8

87

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kanto.

   Älä viitsi vääntää veistä haavassa. Et tiedäkään kuinka paljon häpeää ja murhetta Lada meille köyhille nisteille aiheuttaa.

  • Ladailijamiekkonen

   Kuka onneton poijjan nöössi on mennyt vääntämään asiallisen avaukseni tuollaiseksi roskakirjoitelmaksi!! Taidat olla tosissaan kateellinen meille Lada -laatuautoilijoille! Sanomattakin on selvää, että kateus saa moista aikaiseksi!

  • ikiladisti

   Aika hyvin olet koonnut Ladan omistajan kärsimykset yhteen. Minusta tärkeintä on kuitenkin se, että Lada on todella hengenvaarallinen. Luulisin, että jo pienellä munankuori-mopoautollakin on turvallisempi ajaa kuin Ladalla.

  • Tauno Sirppi

   Kyllä toveri on asiallisesti koonnut tuohon Ladan huonot ominaisuudet. Ehkä juuri nämä huonot ominaisuudet muiden Ladan vikojen lisäksi tekevät Ladasta maailman epäluotettavimman ja surkeimman auton. Olemme kaikki suuren "kiitoksen" velkaa Neuvostoliiton laadukkaalle autoteollisuudelle!

   Noiden kateellisten ladaräppänistien vääntelystä on turha välittää mitään. Kyllä minuakin harmittaa, koska olen korviani myöten veloissa ja ajan surkealla epävarmalla ladanräppänällä!

   • Samsung s2

    Turpa kiinni. Lada on kestävä auto. Ei ollu muuta tekemistä ni tulit tänne nysväilee


  • ladapappa

   Nykyään Ladaa ei montaa kertaa kuussa näy. Oma Ladani on liikenteessä pari kertaa kuussa, kun haen tilin sossusta.

   • Sossun täti

    Meillä sossun pihassa asiakaspaikoilla Ladoja vielä näkyy. Muualta ovat jo kadonneet.


   • siinä takaisinpäin
    Sossun täti kirjoitti:

    Meillä sossun pihassa asiakaspaikoilla Ladoja vielä näkyy. Muualta ovat jo kadonneet.

    Näkyyhän siellä mersujakin jopa enemmän nääs kun tietty vähemmistö rahaton muttei
    varaton hakee sieltä mersunsa diesseli rahat ja kaikki muutkin kulut.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   276
   2683
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2309
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   97
   1136
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   771
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   731
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   678
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   225
   651
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   33
   614
  Aihe