AUTTAKAA!

Kartso22

Mulla on 1v. Poika, joka ei ikinä ole nukkunut hyvin. Sillä oli tää 3kk koliikki joka kyllä mielestäni ei ole lähtenyt minnekkään. Unikoulu aloitettiin 6kk iässä ja sitten samalla siirtyä omaan sänkyyn ja lopettaa yö imetykset. Ensimmmäiset kaksi viikkoa oli ihan hirveetä! Tätä unikoulua jaksettiin 2kk jolloin meni miehenkanssa niin huonosti että erottiin, kummatkin oltiin niin hirveän väsyneitä ja kiukkusia kokoajan.

Poika syö edelleen yöllä tissiä, herää noin 7 kertaa yössä ja jos olen imettämättä niin pahimmillaan huutaa 4h putkeen! Joudun joka ikinen yö laulaa, heijata, paijata ja kävellä ympäri kämppää. Lapsen isä ei ikinä oo saanut poikas nukkumaan vaikka miljoona kertaa varmaan yrittänyt, ainoo kuka saa sen nukkumaan oon minä, mikä on tosi turhauttavaa koska en pääse ikinä käymään missään tai olla edes yhtä yötä yksin rauhassa, koska kukaan ei saa sitä nukkumaan. Ja kuka edes haluaa hoitoon lasta joka vaan huutaa koko yön..

Päivisin on tosi iloinen ja pirteä ja päiväunet nukkuu ihan hyvin!
Tuntuu että oon kokeillut jo kaikkea mahdollista..
Omaan sänkyyn nukuttaminen onnistuu alkuyöstä mutta n.02.00 jälkeen ei sinne enää suostu mennä, nukahtaa syliin jakun siirrän omaan sänkyyn herää aina ihan heti!
Oon kuullut tosta "huudattamisesta" mutta se ei oikee innosta, en mä pysty antaa 4h huutaa yksin sielä ja en usko että hyväks lapsellekkaan!

Välillä oon niin väsynyt ja vihanen yöllä kun joudun heräämään ( tätä on siis jo jatkunut vuoden) että annan sen huutaa sielä sängyssä joku 10min. Jolloin tulee tosi paha mieli ja annan vaan tissiä. Tissille nukahtaisi heti mutta omasta mielestäni voisin jo lopettaa imetykset. Ja nyt ollaan mieheni kanssa palattu yhteen ja yrittää vielä kerran tulisko tästä mitään. Pelottaa että nää uniongelmat vaan jatkuu ja jatkuu ja että erottais ihan lopullisesti tämmösen takia.. :( lapsi on mun ensimmäinen joten kaikki niksit kelpaa !

2

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mikä vikana?

   Kai olet käyttänyt lapsen lääkärissä? Jatkuva yöheräily voi johtua esimerkiksi refluksivaivoista. Päiväunet voivat onnistua hyvin, koska ovat lyhyemmät, mutta kun lapsen pitäisi olla koko yö vaakatasossa, voi närästys alkaa häiritä. Tämä siis nyt vain esimerkkinä, voi olla muustakin kyse. Siktu refluksiongelmat usein tuomitaan neuvolassa koliikiksi, joten kaikilla ei ole hajuakaan siitä, miksi lapsi on itkuinen.

   Sitä ihmettelen, että miksi hitossa jatkoitte unikoulua noin pitkään, vaikka se ei toiminut!?!?? Jos viikossa ei tule muutosta parempaan, niin yleensä silloin on jo kyse jostain muusta, eikä kannata jatkaa. Nukkuuko lapsi vieressäsi hyvin? Jos nukkuu, niin miksi pitää omaan sänkyyn väkisin nukuttaa? Eivätkö perheen yöunet olisi tärkeämmät?

   • Kartso22

    Lääkärissä ollaan käyty ja kaikki on kuulema niinkun pitääkin! Neuvolassa sanottiin että pari ensimmäistä viikkoa on raskainta ja viikkojen myötä helpottaa, sentakia jatkoin niin pitkään.. Nukkuu hyvin meidän vieressä mutta joka ikiseen ääneen ja kääntymiseen herää. Omassa perheessäni saatiin nukkua vanhempien sängyssä ja kyllä meilläkin, kaikki vaan sanoo että heräilyt johtuis siitä kun nukkuu meidän välissä, sentakia haluisin opettaa omaan sänkyyn.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   124
   5603
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   28
   2402
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1205
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1113
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   1042
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   69
   1039
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   381
   973
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   886
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   833
  Aihe