12kk paino.

mek 2

tyttäreni täyttää viikon päästä vuoden. painaa vain 8,5kg. on pullukka ja syö kaikenlaista isojen tyttöjen ruokaa. on lyhyenoloinen emäntä mallia. kaikki tuttavani kauhistelevat miten kevyt hän vielä on! alkaa jo ottamaan pannuun. onko muilla tälläisiä "justiinan"mallisia lapsia jotka eivät tä'ytä neuvolan saati kavereiden vaatimustasoa?

5

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikä pituus?

      No onhan sillä nyt merkitystä, minkä pituinen lapsi on. Oma poikani oli yksivuotisneuvolassa 77,5 cm ja 10,6 kiloa. Ja miksi se automaattisesti on negatiivista, jos joku ihmettelee, että onpa kevyt?

    • ..........

      Meidän tyttö painoi 12,5kk iässä 8,8kg. Pituutta taisi olla jotain 75-76cm. On hoikka ja syö kauheasti. Ei kukaan ole painoa kauhistellut.

    • mek2

      meinaatko että en tunne ihmisiä jotka kyselevät? jos oma suku tai parhaat? kaverit vertailee omiaan aina käydessään,alkaa ketuttamaan. meillä on yksivuotisneuvola ensiviikolla,mutta tyttö on esim 9kk iässä ollut 5 cm lyhyempi kuin isosiskonsa. tytön isän suku on lyhyitä ja tanakoita kaikki tyynni. itse olen pitkästä suvusta..:? no minusta kaikki kasvaa omaan tahtiinsa,en tajua. sitten vielä on nämä pakkosyöttäjät jotka jatkuvasti tuputtaa tuttelia,lapsi pulauttaa jatkuvasti liiat pois.omani ovat syöneet tissiä ekan vuoden plus muut ruuat,ikinä ei pulauttele eikä minusta ole tarpoeen tehdä lapsesta syöttösikaa. outoa että se paino on niin tärkeetä vauva aikana,onko se jo0ku paremman äidin mittari? kysewiset arvostelijat eivä pystyneet edes tupakasta pääsemään irti,siksi varmasti ketuttaa ja on pakko jollain tavalla se näyttää. itse lopetin 20v tupakoinnin jälkeen samantien,ja olin ketjupolttaja.
      kaikki lapset ovat omanlaisiaan . ottaa pannuun että aina ja joka kerta VOI miten se onkin noin pieni?kattos meiän yrjöä kun en jaksa kantaakkaan!

      • Mikä pituus?

        No aika pöllöjä tyyppejä sitten vaan ovat kaikki. Mutta ei kai se rintamaito mitenkään välttämättä matalampaa painoa tarkoita? Meillä poika kasvoi täysimetyksellä päinvastoin yläkäyrillä ja vasta kiinteiden ruokien lisääntymisen myötä joskus kahdeksan kuukauden jälkeen painonnousu alkoi tasaantua. Nyt on sopusuhtainen taapero.


    • mek2

      jännintähän tässä on se että tää nuorimmainen painoi syntyessään 4200g vanhempi painoi 3640g. vanhempi paisui kuin pullataikina ,sai 2v asti tissiä muun ruuan kanssa tietty. nyt 4v painaa 18kg. siro pitkä tyttö. tää pikkuinen saa varmasti ajan kanssa kavut Omanlaisekseen ,mutta nyt kaikki kauhistelee. meillä on 1v neuvola nyt sit varattu,1.8. niin katsotaan kuinka käy. on hän lyhykäinen,pikku menninkäinen :) mutta nousee jo seisomaan narjakkana tukea vasten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe