12kk paino.

mek 2

tyttäreni täyttää viikon päästä vuoden. painaa vain 8,5kg. on pullukka ja syö kaikenlaista isojen tyttöjen ruokaa. on lyhyenoloinen emäntä mallia. kaikki tuttavani kauhistelevat miten kevyt hän vielä on! alkaa jo ottamaan pannuun. onko muilla tälläisiä "justiinan"mallisia lapsia jotka eivät tä'ytä neuvolan saati kavereiden vaatimustasoa?

5

103

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mikä pituus?

   No onhan sillä nyt merkitystä, minkä pituinen lapsi on. Oma poikani oli yksivuotisneuvolassa 77,5 cm ja 10,6 kiloa. Ja miksi se automaattisesti on negatiivista, jos joku ihmettelee, että onpa kevyt?

  • ..........

   Meidän tyttö painoi 12,5kk iässä 8,8kg. Pituutta taisi olla jotain 75-76cm. On hoikka ja syö kauheasti. Ei kukaan ole painoa kauhistellut.

  • mek2

   meinaatko että en tunne ihmisiä jotka kyselevät? jos oma suku tai parhaat? kaverit vertailee omiaan aina käydessään,alkaa ketuttamaan. meillä on yksivuotisneuvola ensiviikolla,mutta tyttö on esim 9kk iässä ollut 5 cm lyhyempi kuin isosiskonsa. tytön isän suku on lyhyitä ja tanakoita kaikki tyynni. itse olen pitkästä suvusta..:? no minusta kaikki kasvaa omaan tahtiinsa,en tajua. sitten vielä on nämä pakkosyöttäjät jotka jatkuvasti tuputtaa tuttelia,lapsi pulauttaa jatkuvasti liiat pois.omani ovat syöneet tissiä ekan vuoden plus muut ruuat,ikinä ei pulauttele eikä minusta ole tarpoeen tehdä lapsesta syöttösikaa. outoa että se paino on niin tärkeetä vauva aikana,onko se jo0ku paremman äidin mittari? kysewiset arvostelijat eivä pystyneet edes tupakasta pääsemään irti,siksi varmasti ketuttaa ja on pakko jollain tavalla se näyttää. itse lopetin 20v tupakoinnin jälkeen samantien,ja olin ketjupolttaja.
   kaikki lapset ovat omanlaisiaan . ottaa pannuun että aina ja joka kerta VOI miten se onkin noin pieni?kattos meiän yrjöä kun en jaksa kantaakkaan!

   • Mikä pituus?

    No aika pöllöjä tyyppejä sitten vaan ovat kaikki. Mutta ei kai se rintamaito mitenkään välttämättä matalampaa painoa tarkoita? Meillä poika kasvoi täysimetyksellä päinvastoin yläkäyrillä ja vasta kiinteiden ruokien lisääntymisen myötä joskus kahdeksan kuukauden jälkeen painonnousu alkoi tasaantua. Nyt on sopusuhtainen taapero.


  • mek2

   jännintähän tässä on se että tää nuorimmainen painoi syntyessään 4200g vanhempi painoi 3640g. vanhempi paisui kuin pullataikina ,sai 2v asti tissiä muun ruuan kanssa tietty. nyt 4v painaa 18kg. siro pitkä tyttö. tää pikkuinen saa varmasti ajan kanssa kavut Omanlaisekseen ,mutta nyt kaikki kauhistelee. meillä on 1v neuvola nyt sit varattu,1.8. niin katsotaan kuinka käy. on hän lyhykäinen,pikku menninkäinen :) mutta nousee jo seisomaan narjakkana tukea vasten.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4191
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1866
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1092
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   914
  5. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   870
  6. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   860
  7. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   724
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   40
   721
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   711
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   674
  Aihe