atlantica caldera beach, Gerani

lomalleeee

Mitä pidit paikasta? onko ruoka hyvää ja palvelu sujuvaa? Kaikki muukin olennainen tieto kiitos! menossa olemme elokuun puolessavälin kahdeksi viikkoa. Vuokrasitteko autoa? mistä? oliko kannattavaa?

3

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mää vaan

      elä ota autoa ainakaan toimiston kautta, sillo kalliimpaa. meet ite ja vuokraat, pari vuotta sitte makso 50e päivä pienin ilmastoitu auto, ihan ok, vaikka tehot vähissä. kaks lasta ja kaks aikuista mahtui ihan hyvin kyytiin. aamulla 9 haettiin ja ois saanu tolla hintaa ajaa ilta klo 22 asti ilman km rajaa. noita vuokraamoita joka paikassa. teillä ainaki hyvä hotelli, et luulis palvelujen pelaavan.

    • Creta Paradise

      Olimme Atlantica Creta Paradise -hotellissa elokuussa 2012. Kyseessä siis Caldera Beachin "toinen puoli". Hotellikompleksi on erityisesti suunnattu lapsiperheille ja sellaisena toimii loistavasti. Ruokaa on monipuolisesti tarjolla ja se on ihan hyvää. Ei loistavaa, mutta ihan ok. Päivällä allasalueella grillattavat possunlihavartaat ovat todella hyviä. Lounasruokailu muistuttaa enemmän jotakin laitosruokailua, kuin nautinnollista ravintolahetkeä, mutta sekin on ihan ok, koska illan ruokailu on sitten astetta hienompi. Lounaalle voi mennä suoraan altaalta, kun nyt jotain vaatetta päällensä laittaa. Illan ruokailuun suositellaan miehille pitkiä housuja, mutta paljon siellä silti näkyi ruokailijoita myös shortseissa.

      Vaikka joka ilta ruokailussa on eri teema, alkoivat ruuat silti jo hieman kyllästyttää viikon aikana. Eli jos olette ko. hotellissa all inclusivella kaksi viikkoa, niin suosittelen kyllä budjetoimaan rahaa myös hotellin ulkopuolella syömiseen.

      Palvelu hotellissa on hyvää / neutraalia. Ei nyt muistu mieleen mitään erityistä kiitettävää tai moitittavaa.

      Allasalueilla aurinkotuolit varataan aikaisin aamulla pyyhkeillä, vaikka tämä on hotellin säännöissä kiellettyä. Aurinkotuolit ovat myös todella lähekkäin, eli välillä on vähän sellainen sillit suolassa olo. Meitä tämä ei tosin haitannut. Rannalla oli usein enemmän vapaita tuoleja. Ranta on hiekkaa ja pikkukiviä. Meidän harmiksemme jokaisena päivänä oli rannalla punainen lippu, joten uimaan ei päässyt.

      Hotellihuoneet ovat todella hienoja ja sängyt erittäin mukavia. Meillä oli huone Olympus osassa, eli hotellialuetta halkovan tien yläpuolella. Olemme suunnitelleet uutta matkaa samaan hotelliin ja silloin haluaisimme kyllä huoneen Afroditen puolelta, eli lähempää rantaa. Olympuksen puoli on kyllä rauhallisempi, jos rauhallisuutta arvostaa.

      Hotellin ympäristössä ei ole juuri mitään nähtävää, joten kahden viikon loman ajalla kannattaa varmasti vuokrata auto ja lähteä seikkailemaan myös kauemmaksi. Me emme vuokranneet autoa. Haniassa kävimme kerran bussilla, mutta Hania oli kyllä suuri pettymys.

      Kaikenkaikkiaan olimme tyytyväisiä tähän hotelliin. Jos kaipaa rauhaa ja korkealaatuisia ruokailuhetkiä, niin tämä hotelli ei kuitenkaan ole oikea valinta. Jos matkustaisin ilman lapsia, en valitsisi tätä hotellia, mutta lasten kanssa hotelli on erittäin hyvä valinta.

    • feta1

      caldera beachin buffaillallinen ja aamiainen olivat bufeiksi todella hyvät. Asuimme yläosassa, josta oli aika pitkä matka ruokailuihin. Altaat hyviä ja kun tosiaan sisarhotellin altaita sai myös käyttää, niin niitä riitti. Meillä oli kaksikerroksinen huoneisto, joka ei ollut kovinkaan käytännöllinen tila ja pohjaratkaisultaan. Kaikki oli kuitenkin siistiä ja palvelu hyvää. Varsinkin lapsille hyvä paikka. Itse gerani on ankea, mutta autollahan pääsee. Me viihdyimme pikkulasten kanssa melkein pelkästään hotellilla ja viereisellä rannalla viikon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe