atlantica caldera beach, Gerani

lomalleeee

Mitä pidit paikasta? onko ruoka hyvää ja palvelu sujuvaa? Kaikki muukin olennainen tieto kiitos! menossa olemme elokuun puolessavälin kahdeksi viikkoa. Vuokrasitteko autoa? mistä? oliko kannattavaa?

3

462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mää vaan

      elä ota autoa ainakaan toimiston kautta, sillo kalliimpaa. meet ite ja vuokraat, pari vuotta sitte makso 50e päivä pienin ilmastoitu auto, ihan ok, vaikka tehot vähissä. kaks lasta ja kaks aikuista mahtui ihan hyvin kyytiin. aamulla 9 haettiin ja ois saanu tolla hintaa ajaa ilta klo 22 asti ilman km rajaa. noita vuokraamoita joka paikassa. teillä ainaki hyvä hotelli, et luulis palvelujen pelaavan.

    • Creta Paradise

      Olimme Atlantica Creta Paradise -hotellissa elokuussa 2012. Kyseessä siis Caldera Beachin "toinen puoli". Hotellikompleksi on erityisesti suunnattu lapsiperheille ja sellaisena toimii loistavasti. Ruokaa on monipuolisesti tarjolla ja se on ihan hyvää. Ei loistavaa, mutta ihan ok. Päivällä allasalueella grillattavat possunlihavartaat ovat todella hyviä. Lounasruokailu muistuttaa enemmän jotakin laitosruokailua, kuin nautinnollista ravintolahetkeä, mutta sekin on ihan ok, koska illan ruokailu on sitten astetta hienompi. Lounaalle voi mennä suoraan altaalta, kun nyt jotain vaatetta päällensä laittaa. Illan ruokailuun suositellaan miehille pitkiä housuja, mutta paljon siellä silti näkyi ruokailijoita myös shortseissa.

      Vaikka joka ilta ruokailussa on eri teema, alkoivat ruuat silti jo hieman kyllästyttää viikon aikana. Eli jos olette ko. hotellissa all inclusivella kaksi viikkoa, niin suosittelen kyllä budjetoimaan rahaa myös hotellin ulkopuolella syömiseen.

      Palvelu hotellissa on hyvää / neutraalia. Ei nyt muistu mieleen mitään erityistä kiitettävää tai moitittavaa.

      Allasalueilla aurinkotuolit varataan aikaisin aamulla pyyhkeillä, vaikka tämä on hotellin säännöissä kiellettyä. Aurinkotuolit ovat myös todella lähekkäin, eli välillä on vähän sellainen sillit suolassa olo. Meitä tämä ei tosin haitannut. Rannalla oli usein enemmän vapaita tuoleja. Ranta on hiekkaa ja pikkukiviä. Meidän harmiksemme jokaisena päivänä oli rannalla punainen lippu, joten uimaan ei päässyt.

      Hotellihuoneet ovat todella hienoja ja sängyt erittäin mukavia. Meillä oli huone Olympus osassa, eli hotellialuetta halkovan tien yläpuolella. Olemme suunnitelleet uutta matkaa samaan hotelliin ja silloin haluaisimme kyllä huoneen Afroditen puolelta, eli lähempää rantaa. Olympuksen puoli on kyllä rauhallisempi, jos rauhallisuutta arvostaa.

      Hotellin ympäristössä ei ole juuri mitään nähtävää, joten kahden viikon loman ajalla kannattaa varmasti vuokrata auto ja lähteä seikkailemaan myös kauemmaksi. Me emme vuokranneet autoa. Haniassa kävimme kerran bussilla, mutta Hania oli kyllä suuri pettymys.

      Kaikenkaikkiaan olimme tyytyväisiä tähän hotelliin. Jos kaipaa rauhaa ja korkealaatuisia ruokailuhetkiä, niin tämä hotelli ei kuitenkaan ole oikea valinta. Jos matkustaisin ilman lapsia, en valitsisi tätä hotellia, mutta lasten kanssa hotelli on erittäin hyvä valinta.

    • feta1

      caldera beachin buffaillallinen ja aamiainen olivat bufeiksi todella hyvät. Asuimme yläosassa, josta oli aika pitkä matka ruokailuihin. Altaat hyviä ja kun tosiaan sisarhotellin altaita sai myös käyttää, niin niitä riitti. Meillä oli kaksikerroksinen huoneisto, joka ei ollut kovinkaan käytännöllinen tila ja pohjaratkaisultaan. Kaikki oli kuitenkin siistiä ja palvelu hyvää. Varsinkin lapsille hyvä paikka. Itse gerani on ankea, mutta autollahan pääsee. Me viihdyimme pikkulasten kanssa melkein pelkästään hotellilla ja viereisellä rannalla viikon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      97
      2006
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      120
      1578
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      117
      1100
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      30
      1030
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      939
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      162
      849
    7. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      36
      784
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      761
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      731
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      653
    Aihe