hei kaikki

Totuus teille

Kun kyselette täällä horoskooppimerkeistä mikä merkki on ilkein.. empaattisin... pettävin tms.. Ette voi vastailla minkään merkin puolesta mitään, jos ette ole asunut kyseisen ihmisen kanssa, joka tuota merkkiä edustaa vähintään paria vuotta. Pari vuotta ihminen voi esittää muuta luonnetta kun todellisuudessa on.. parin vuoden jälkeenhän nuo suhteet yleensä kaatuukiin.. Ja ihmistä ei voi tuntea oikeasti ennen kuin on elänyt vuosia saman katon alla.Joten jos joku ihminen kuka on vaikka oinas on joskus teitä haukkunut ohimennen te ette tunne tätä ihmistä ja ette voi alkaa sanomaan että oinaat on inhottavin merkki. Toivottavasti ymmärsitte mitä tarkoiitin. eli kun alatte jotain merkkiä haukkumaan niin toivottavasti teillä on oikesti elämän historiaa tuon ihmisen kanssa, eli olette asunut vuosia yhdessä ja tiedät mistä puhut.

3

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • astrology

      Omien kokemuksieni mukaan kokemukset eri tähtimerkeistä:

      Oinaat- Kapinallisia, jatkuvia uudistautujia, itsepäisiä, itsekkäitä, ajattelemattomia ja päästelee sammakoita suustaan, kun saa jotain päähänsä niin ei mikään pysäytä, hullujakin ideoita päässä, suurta luovuutta ja taiteellisuutta, erikoinen/erilainen tyylimaku, jollain tavalla erilaisia persoonia, ulospäin suuntautuneita, riidoissa puollustelee itseään eikä myönnä virheitä

      Härät- Itsepäisiä, rauhallisia, sydämmellisiä, hyviä ruuanlaittajia ehdottomasti!, riidoissa äkkipikaisia, elävät tasapainoisesti jalat maassa, pitäytyvät usein jossain aatteessa tai elämäntavassa

      Kauriit- Rakastavia ja sydämmellisiä, riitatilanteissa vaikeita ihmisiä, kunnianhimoisia/ himoitsevat tietynlaista uraa, hauskoja ja huumorintajuisia tyyppejä

      Rapu- Useimmat rapunaiset aika lapsirakkaita. Aika tunteellisia ja herkkiä, loukkaantuvat tai vaivaantuvat ristiriidoista, luotettavia ja rakastavia ihania sydämmellisiä ihmisiä. Läheisyyden- ja hellyydenkipeitä. Monet ravut joita oon tavannu niin on useimmiten myös syöppöjä tai hyviä kokkaajia : D

      Neitsyt- Ulkonäkökeskeinen, kuluttaa rahaa kauneusjuttuihin ja laatuvaatteisiin, aika pinnallisia ja turhamaisia, mutta hyvää ajanvietto ja juttuseuraa kuitenkin. Helposti tulee toimeen neitsyjen kanssa.

      Leijona- Huomiota herättäviä, useimmiten tyylikkäitä ja kauniita, kovia draamakuningattaria ja haluavat jauhaa pahaa selän takana. Mutta ihan mukavia yleensä :>

      Kalat- Itse olen tätä tähtimerkkiä, mutta kuvailen nyt silti muiden tuntemieni kalojen perusteella. Erittäin vieraanvaraisia, rakastavat lahjojen antamista, luovia, empaattisia ja sympaattisia. Pohtivat syvällisiä, ovat kiinnostuneita mm. uskonnoista, hengellisistä jutuista, näyttelemisestä, musiikista, elokuvista, runoilusta, valokuvauksesta, piirtämisestä tai maalailusta ym. Naisellisia ja sydämmellisiä ihmisiä, joilla on suuri syli jonne mahtuvat kaikki hylätyt ja rikkinäiset. Tunneongelmia ja ovat romantikkoja ja haaveilijoita. Ottavat muut huomioon ja ajattelevat muiden etua ennen omaansa.

      Vesimiehet- Radikaaleja, vaikeasti ymmärrettäviä, tekevät hulluja tempauksia, erillaisia ihmisiä ja ovat vastavirtaan kulkevia.

      Skorpionit- Skorpionimiehet useimmiten hyvin puoleensavetäviä, sanatonta seksikkyyttä ja karismaa joka vetää puoleensa kuin magneetti. Salamyhkäinen merkki, en osaa luonnetta kuvailla oikeen.

      Jousimiehet- Karismaattisia, saavat muut miellyttämishaluisiksi itseään kohtaan, päästelee sammakoita suustaan, huumorintajuisia ja mukavaa sekä haluttua seuraa.

      Kaksoset- En osaa tästä merkistä sanoa paljoa, mutta kaksoset tuntuu olevan kovin tekemisen haluisia.

      Vaaka- En osaa sanoa mitään

      Tässä nyt omien kokemuksieni perusteella kuvailut eri merkeistä, toki jokainen ihminen on erilainen, joten ei voi yleistää.

    • minun kokemukseni

      Tässä oma kokemukseni tähtimerkeistä (olen itse puoliksi skorpioni ja puoliksi jousimies):

      Oinas: johtajaluonne, itsepäinen ihminen, jonka on vaikeaa pyytää muilta anteeksi. Ei tajua, että jotkut ei oikeasti hänestä tykkää, "its my way or no way", ei ole pitkävihainen, on sosiaalinen ja osaa olla tarpeen tullen myös demokraattinen ja reilukin.

      Härkä: hauska, empaattinen, oman tien kulkija, vahvat mielipiteet. Vähän omalaatuinen tapaus.

      Kaksonen: kaksinaamainen, puhuu paljon ja kauniisti mutta ei tahdo saada teoilla puheitaan aina aikaiseksi, taipuvuutta valehteluun, ei ole kovin uskollinen, tykkää kokeilla eri juttuja elämässä, ei osaa tehdä päätöksiä, monta eri persoonaa -> ikinä et tiedä mikä persoona vastassa huomenna, saa yllättäviä kiukkukohtauksia. Hyvää juhlimisseuraa!

      Rapu: herkkä ja tunteellinen (joskus vähän liiankin), tarvitsee parisuhteen, sympaattinen, epäluuloinen ihmisiä kohtaan, huono itseluottamus. Rakastaa kotiaan ja on usein elämässään jumissa (tai kotona jumissa). Vaikeuksia toteuttaa omia unelmiaan.

      Leijona: haluaa olla huomion keskipiste, tarvitsee ihailua ja kohteliaisuuksia, itsevarma, suorapuheinen, päämäärätietoinen. Puolustaa rakkaitaan ja on lojaali.

      Neitsyt: hellä ja uskollinen rakastaja, siisti, on aika usein jostain neuroottinen, kaipaa turvallisen ja tasapainoisen kumppanin, kaipaa hyväpalkkaisen ja hyvän työpaikan, hyväsydäminen, tykkää auttaa ihmisiä.

      Vaaka: ei osaa tehdä päätöksiä omassa elämässään, taipuvuutta laiskuuteen. Tykkää erilaisista tuoksusaippuoista ja hajuvesistä, sulkeutuu helposti kuoreensa eikä tuo todellisia mielipiteitään esiin. Haluaa miellyttää kaikkia silläkin uhalla, että oma onni menee ohi. Lojaali ystävä.

      Skorpioni: intohimoinen rakastaja, kokee olevansa erilainen kuin muut, uskollinen rakastaja ja lojaali ystävä, itsepäinen oman tien kulkija. Erittäin pitkävihainen. Masentuvaisuuteen taipuva, sulkeutuu helposti omaan kuoreensa, pohdiskelee liian syviä, usein introvertti luonne.

      Jousimies: totuuden torvi, rehellisin tähtimerkki, seikkailijaluonne, tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen, ystävällinen, ei osaa aina ottaa vastuuta teoistaan, positiivinen elämänasenne, hyvää juhlimisseuraa, ei osaa asettua aloilleen, kiinnostunut uskonnosta ja hengellisistä asioista. Erittäin lyhytvihainen ja suuttuu harvoin.

      Kauris: vastuullinen ihminen, valitsee kumppanin ja työpaikan usein egotarpeiden mukaan niin että kulissit pysyvät kunnossa, lojaali ja moraalinen ystävä ja kumppani, kunnollinen kansalainen

      Vesimies: "erilainen nuori", omat vahvat mielipiteet, usein erikoinen pukeutumistyyli, tykkää olla sosiaalinen mutta tykkää olla myös yksin, tulee hyvin ihmisten kanssa toimeen mutta kokee olevansa (ja on myös muiden mielestä) melko erilainen kuin muut.

      Kalat: herkkä ja syvällinen, herttainen ihminen, ei tuo omia mielipiteitään vahvasti esiin, haluaa tulla kaikkien kanssa toimeen ja olla pidetty ihminen. Iloinen ja ystävällinen, hermostuu harvoin.

    • eitos

      Juu näinhän se on niinku aloittaja sanoo. Kumma kun kukaan ei ole leijonaa pahemmin haukkunu itse olen oinas ja mun mies leijona ja täytyy kyllä sanoa leijonan kanssa jo kymmenen vuotta suhteessa olleena että ei sekään mikään helpoin merkki ole.. Suuttuu todella helposti riitatilanteessa lähtee paikalta, haistattaa... Todella heikkohermoinenkin..välillä. Tokihan se kuumerkkikin ´vaikuttaa. Ja haluan korostaa en ole itsekään mikään helppo, en sitä sano.

      Itse en halua riidellä tai huutaa pää punaisena, inhoan sitä yli kaiken ja yritänkin välttää sitä viimeseen asti tosinaan on vaan pakko sanoa suoraan, ei pää kestä pässi kun olen:D Toki itsekin raivoan välillä mutta se on se viimeinen keino sitten.

      Asia joka erottaa minut ja mieheni on se se että mieheni ei koskaan, ei ikinä puhu pahaa kenestäkään, eikä arvostele ketään ihmistä jollen itse sitten ota asiaa puheeksi niin sitten saattaa jotain sanoa. Itselläni tällainen huono tapa, olen todella paha sanomisissani joskus, ja sitä yritänkin välttää. Suoraan kyllä puhun, mutta en aina jos tiedän loukkaavani tai luulen loukkaavani, osaan olla olen oppinut olemaan diplomaattinen. Kaiken kaikkiaan voisi sano ettää mieheni on "jalostanut" minusta paremman kiukkupussin:D Rehellinen olen toisinaan liiankin, tykkään ihmisistä jotka puhuu suoraan kaunistelematta, ei nyt mitään haukkumista tarvi olla, kestän kritiikkiä kun sanottu, että oinaat ei sitä kestä, sanoisin ennemminkin leijona ei kestä:D olen empaattinen, osaan kyllä asettua toisen asemaan maailman kurjuus masentaa toisinaan minua.

      Tosiaan leijona on tasapuolinen kumppani niin sodassa kun rakkaudessa tai vieläkin kärkevämpi sanomaan kuin minä, itse en jaksa alkaa riitelemään/väittelemään pikkuasioista enää mieheni kans joten annan mennä toisesta korvasta ulos, vaikka tosinaan miehenikin päästää aika sammakoita suustaan ja se ei ole kivaa.

      Kuitenkin mieheni on hyvä isä ja huolehtiva ihana puoliso, vaikka toisinaan vähän itsekäs, mutta terveellä tavalla. Kaikissa meissä jokin vika kukaan ei ole täydellinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8208
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4638
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2240
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1945
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1825
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1736
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1643
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe