miehet, miksi tulette niin nopeasti?

hamaanmahaan

Te miehet, jotka tulette liian nopeasti, niin voisitteko valaista miksi niin käy?
Siis ihan se syy miksi niin käy, ja mitä olette asialle tehneet? Pystyykö mieltä harjoittamalla pidentämään kestoa?
Olen tavannut miehen (oikeastaan hän on haaveillut minusta jo pari vuotta) joku aika sitten, ja hän on kyllä odella nopea utlemaan :/ En kuitenkaan ole kiinnostunut kolmekymppisen kanssa harjoittelemaan kestoa niin, että koko akti pyörii vain miehen keston ympärillä. Enkä usko että olen vain niin kuuma kissa. Vaikka sitä tietty olenkin ;)

59

15628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ympäril.

      Se on osin päästä kiinni, osin muustakin, kuten tunnon herkkyys. Itse olen ympärileikattu ja se vähentää tiettyä tuntoa eikä siksi ole ongelma harrastaa vartti, jopa kolme varttia jos tiedän naisen sitä tahtovan. Toki pitää ymmärtää, että koko aikaa ei saa "puskea täysillä". Toki myös naisen olemus yms. vaikuttaa asiaan. Tiukka nainen on hyvä, ja siihen voi tulla nopeastti, Sitten taas on niitä jotka vain makaavat ja tulemisen eteen pitää tehdä töitä. Jos olet tiukka niin opettele rentoutumaan tai etsi ympärileikattu kolli. Ja ikä on aina miehellä plussaa siinä mielessä, eli nuorempi on nopeampi. Totta se vaan on.

    • 6u5y4t3r

      Määrittele, mikä on sun mielestä nopeasti

      • Anonyymi

        Ennenaikainen siemensyöksy lääke - https://euhealth24.com/fi/drug/generic-priligy-dapoxetin
        Kokeilin vastikään ja toimii. 30mg annos 1½ tuntia ennen petihommia. Hieman outo olo tuosta kyllä tuli noin ½ tuntia ottamisen jälkeen jota jatkui aamuyöhön asti. Mutta tekee mitä lupaakin, eli pystyin kontrolloimaan tulemistani ihan eri tavalla. Ei kuitenkaan estänyt tulemasta ja olisihan myös tämän vaikutuksen alaisena tullut alta minuutin jos olisi painanut täysillä koko ajan.


    • pkopkpo

      En tule nopeasti, mutta yleisimmät syyt siihen että olen jatkuvasti sillä hilkulla tulla on tässä.

      -Nainen on todella kaunis
      -Nainen on todella seksikäs
      -Nainen on todella taitava.

      -Jos nainen on tavallisen näköinen
      -Jos nainen ei ole seksikäs
      -Jos nainen ei ole taitava

      silloin on ihan turha edes yrittää koska vaikka laukeaisin, seksi olisi pelkkää joutavaa paskaa.

      Sinusta aloittaja saan sellaisen mielikuvan että kuvittelet olevasi jokin Jumalan lahja miehelle. Se laskee ainakin minun silmissä osakkeitasi niin paljon että saisit varmasti nauttia kestosta, mutta kysymys olisikin sitten siitä milloin häivyn paremmille metsästysmaille ja jätän sinut taas etsimään uutta jätkää.

    • Kuvaaja!

      Sinulle vaatimaton "kissa" voin kertoa kestävyyteni salaisuuden.

      Kuvasin ensimmäisen lapsemme syntymän joka vaiheen, myös jalkopäästä.
      Loihtimalla mieleeni muistikuvan tapahtumasta pystyn hyvin pitkälle hallitsemaan siemensyöksyäni.
      Laukeaminen tapahtuu kun siirrän ajatukseni pois mielikuvasta.

      • Q- Point

        Sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistelee! ;)


    • hohhoijakkaaaa

      Asiahan on niin, että miksi teillä naisilla kestää niin kauan? Vai mitensemeni?

    • hamaanmahaan

      Ei tässä ole ketään tarkoitus haukkua, joten äkkiätulevien ei tarvitse loukkaantua :)
      Mies on aivan ihana, ja teen sängyssä ihan mitä hän haluaa ;)

      Ystäväni kanssa(mies myös) olen tästä puhunut, mutta hän vain väittää tämän kumppanini olevan niin innoissaan kanssani, että se johtuisi siitä.
      Tuli vähän semmoinen olo, että tuollaisella lausahduksella vain yritetään saada tämä pienoinen ongelma käännettyä hyväksi asiaksi, eikä minun siten tarvitsisi huolehtia asiasta. Siksi kyselenkin nyt täältä, mitä mieltä muut nopeasti laukeavat miehet ovat. Ei tällaista oikein voi random vastaantulijoilta kysellä :D

      Ja en kyllä todellakaan ole tiukka :D Eikä hänellä ole isoa, joten asia ei varmastikaan riipu siinä mielessä vehkeissä.

      Nopean määrittelen siten, että 5-10:n työnnön välein hän/minä joutuu pitämään paussia. Eli monesti juuri silloin, kun itselläni on paras vaihe menossa.
      Sanoo kyllä jo heti itse tilanteessa, kun joutuu keskeyttämään, että ei vain voi mitään, tuntuu niin vitun hyvältä. Mietityttää vaan, että onkohan tuo liian hyvältä tuntuminen sitten loppuelämän riesa :/

      Voisin kokeilla lahnailua, mutta todella vaikeaa se tulee olemaan, sillä rakastan seksiä.
      Kondomi auttaa jonkun verran, ja sitä hän mielellään käyttäisikin.

      • n26

        onkoha sillä ennenaikainen siemensyöksy.mun miehellä on, vaikka sitä nyt ei oo lääkäris todettu. siihen auttaa lääkkeet/rasvat toisilla. mun mies ei ees suostu menee. tosiaan menee 1-2min ni se laukeaa. ja sillä on keskikokoa oleva penis, mä en oo mikää huipputiukka ku oon kolme lasta synnyttäny, vaikka ahkeraan jumppaan alapäälihaksia. kumi ei auta eikä toinen kierros perään. toiset vain tulee nopeasti. kyllä se harmittaa ku ite pääsis just vauhtiin ja toinen jo saa. ollaan oltu 6v yhes ja kyllä toi nyppii välillä.


      • n26
        n26 kirjoitti:

        onkoha sillä ennenaikainen siemensyöksy.mun miehellä on, vaikka sitä nyt ei oo lääkäris todettu. siihen auttaa lääkkeet/rasvat toisilla. mun mies ei ees suostu menee. tosiaan menee 1-2min ni se laukeaa. ja sillä on keskikokoa oleva penis, mä en oo mikää huipputiukka ku oon kolme lasta synnyttäny, vaikka ahkeraan jumppaan alapäälihaksia. kumi ei auta eikä toinen kierros perään. toiset vain tulee nopeasti. kyllä se harmittaa ku ite pääsis just vauhtiin ja toinen jo saa. ollaan oltu 6v yhes ja kyllä toi nyppii välillä.

        pieni lisä, joka lapsen jälkee ollaan odotettu vain muutama päivä ja sit ollaan harrastettu jo seksiä, silti ei oo kestänyt yhtään kauempaa. eli ei kait sille mitään voi..


      • Q- Point

        Ootteko kokeilleet kortsua, jonka pitäis hillitä miehen siemensyöksyä? Entä jos olet itse päällä tai määräät tahdin?


    • Toiset vaan laukee nopeemmin kuin toiset.En usko,että tohon löytyy mitään apua.Pyydä äijää nuolemaan ja sormettamaan niin saat itekki.Jos ei kestä kuin 5-10työntöä on varmaan jo rasittavan herkässä :) On kai sulla jtn vertailupohjaa,toi on todella vähän.

    • me22

      Hei! Hamaanmahaan ei pidä yleistää.Meillä harrasteltu noita kimppakivoja jo vuosia ja voin luvata että meillä ei kukaan ole koskaan sanonut että tulee liian nopeasti,päinvastoin törmätty siihen että joku naispuolinen sanoo että nyt riittää,paikat niin hellinä,myös vaimo.Yleensä kokoonpano 2m 2n ja kyllä homma on kestänyt koko yön,joskus kyllä täytyy tunnustaa että kun aamulla herää ei ensimmäisenä tule nainti mieleen mutta kun kaveri alkaa touhuta vaimon tai oman naisensa kanssa vieressä ja voihkina alkaa niin minkäs teet.Kertoo kai sekin jotain ketkä kylässä käyneet soittavat poikkeuksetta kysyäkseen uutta tapaamista.

    • Cass1

      Mulla oli kaksi yhdenillan juttua tuossa taannoin (ei samaan aikaan ha ha) ja molemmat tulivat suht nopeasti. Luulen, että se johtuu siitä, että liikutan itseäni liikaa. Se sen takia, että haluan itsekin tulla, enkä voi tulla jos en itse määrää tahtia, ja varsinkin yhdenillan jutuissa on pakko olla oma-aloitteinen.
      Mitä tälle ongelmalle voisi tehdä? Paitsi hankkia seurustelusuhde, koska sitä nyt en voi saada.

    • hamaanmahaan

      Kiitoksia vastauksista, vaikka itse kysymykseen ei liiemmälti niitä olekaan tullut :D
      Osaan kyllä pitää huolen omista saamisistani, ja tarvii melkoisen puusilmän, jos näkee yleistystä kirjoituksessani .
      Ja vertailpohjaa löytyy reilu kolmekymppisellä seksistä pitävällä riittämiin ;)

      • Onnellinen neiti

        Ai niinkö monen miehen kanssa olet ollut?
        Mieheni ei tule nopeasti, mutta en myöskään ole ns. ruma, enkä lahna. Mies vain pystyy pidättelemään niin kauan, kunnes minä saan ensin.


    • karvamaha48

      Miehen liian aikainen tuleminen on vaan katkeran naisen tilitystä. Mies tulee juuri oikeaan aikaan.

    • uutta peliiin

      "Siis ihan se syy miksi niin käy, ja mitä olette asialle tehneet?"

      onkohan mies ollu liian pitkään ilman seksi ja runkaamatta, kun laukee niin nopee.
      Oletteko ikinä harrastaneet seksiä sen ensimmäisen laukeamisen jälkeen ? Miksi lopetatte seksin siihen ekan laukeamisen jälkeen, ettekö voi jatkaa ja jatkaa. eikait sillä väliä vaikka mies laukee, niin ei muutaku jatkatte sekstailuu, niiin se tekee gutaa ja seuraava ei tulekkaan niiin nopee...

    • hamaanmahaan

      Siis tottakai on jatkettu ekan varvin jälkeenkin. Hänellä vain menee vehe araksi laukeamisen jälkeen, eikä toinen kerta kestä oikeastaan sen kauemmin kuin ensimmäinenkään. Kolmas kestäisi jo, mutta se on miehelle jo niin epämukavaa, joten vaikea siitä on itsekään nauttia.

      • Mies 29

        Itellä oli sama onkkelma silloin alku aikoina kun tutustuttiin nykyisen vaimoni kanssa, itse ainakin allekirjoittasin tuon jumaloinnin. Hyvin muistan kun pääsin ekakertaa petipuuhiin niin en voinut oikeen edes uskoa että tämä oikeesti tapahtuu, pirun hyvä kroppa jne. Ja itse olen hieman vantterampi..väkistehän siinä leijuu pilvissä kun olin vielä ollut pitkän aikaa ihastunut häneen, koita siinä sitte pidätellä patia joka meinas lähteä hetimmiten kun hänet sain riisuttua..

        Sanotaan näin että jonki aikaa siinä menee ja sit pikkuhiljaa sitä kestoo rupee tulemaan.. :)

        Tsemppiä teille!


    • Hätäinen vipeltäjä

      Mulla on itsellä tullut tää vaiva vanhemmiten kanssa.
      Eli tulen aika nopeasti nykyään, vaikka olisi pitempi suoritusjaksokin takana.
      Ennen kestin parin viikon selibaatinkin jälkeen kyllä hyvin jo ekan kerrankin kumppanin kanssa.
      Jotenkin vaan turhauttaa nykyään, kun tuntuu ainakin roiskuvan suurin piirtein heti, no jos ei parin työnnön, niin ainakin parin minuutin jälkeen ja kumppanikaan nyt ei ole vielä saanut kaikkee iloa irti asiasta:( Sit uusintakierrokseen latautumiseen menee kuitenkin sit vähän turhan pitkä aika ja ei tunnu sit enää niin hyvältä, vaikka kyllä jaksan kolmekin kertaa sit "samalla vaivalla".
      Ikää mulla on vasta 33v.
      Onko muilla miehillä vastaavaa ongelmaa, tuntoherkkyys lisääntynyt iän myötä ja mahdollisesti ongelmaksi asti..? ja onko kellään mitään niksiä mikä auttaisi?
      Kun se ainakin on onnetonta tuhraamista, et vetää ulos jäähylle välillä kun sitä sit saisi tehdä melkein koko aika.
      Niin juu, ja siemennesteen määräkin on mielestäni vähentynyt(vaikka sillä ei kai sinänsä merkitystä), mut olen ajatellut ehkä sen liittyvän tähän samaan vaivaan.

      • Hätäinen vipeltäjä

        Sen verran jäi sanomatta, että tosiaan vielä muutama vuosi sitten työntelyäkin kestin kyllä 10-15min pidättelemättäkin.
        Eli oli kyl aika maratoonia, kun aloin sitten tämän kumppanin hyvänäpidon.


    • m42vee

      Kuulostaa kyl aika erikoiselta, jos toisellakin kerralla kolmikymppinen tulee nopeasti. Tosiaan, jos 5-10 työnnön jälkeen jo tulee, onse nopeaa, joku 2 minuutin jälkeen tuleminen ei ehkä edes sitä ole (vaikkakin sekin voi olla naiselle turhauttavaa).

      Vaikuttavatko käytetyt asennot asiaan? Itse ainakin tulen jossain asennoissa selvästi nopeammin kuin jossain muissa.

      Yksi keino voisi olla kohtuullinen määrä alkoholia, se tunnetusti hidastaa laukeamista. Sen kanssa pitää vain olla tarkkana, koska jos juo paljon, voi olla, että ei laukea lainkaan, ja jos juo vielä enemmän, ei edes seiso, mut melkein kyl kokeilisin.....

    • Hätäinen vipeltäjä

      No kyllä se toinen varvi on jo normaalimpi kestoltaan, mut ei taas tunnu ihan niin hyvältä kuin aluksi jostain syystä. Ja asennot tietenkin vaikutaa mullakin.
      Tuolla suoritusjaksolla tarkoitin sitä et jos vaikka on 2vko päivittäistä seksiä pohjailla, niin silti tuntuu etten kestä niin pitkään kun tarvitsisi.
      Alkoholi kyl auttaa, mutta siinä tosiaan mulla jo parin kolmen kaljan jälkeen menee aika liki sitä toista ääripäätä. Enkä oikein pidä seksistä muutenkaan edes pikkuhiprakassa, vaikka pystyn siihen kyllä aika kovassakin tuiskeessa.
      Et tuolla 2-3 kertaa putkeen-taktiikka on kyllä hieman pelastanut asiaa, mutta olisi tosiaan kiva, jos se eka varvikin tosiaan ei olis nyt ihan minuutin kahden työntelyllä ohi. ja kun yllättävn moni nainen(tai aika moni ainakin niistä muutamista kun minulla on ollut) tuntuu olevan vähän sillä asenteella et kerta päivässä riittää.
      En tiedä onko sit oikeesti niin, vai onko se eka kerta sen sortin pettymys etteivät ole enää halunneet uusintaa.
      Muuten olen kyl ihan hyvä petikaveri, kuulemma. Et hellyyttä ja huomioon ottamista lämmitellessä löytyy kyllä.

    • fast or not so fast

      Mulla ainakin riippuu siitä että kauanko on ollut laukeamatta ennen seksin harrastamista. Vaikka tunti ennen aktia kun nykäsee hanskaan kerran tai kaksi niin kestää kyllä akti sen jälkeen tosikin pitkään. Jos on ollut esim. viikon tauko niin voi tulla kyllä todella nopeasti.

    • Silloin nuorena

      ensimmäisen kerran 17 kesäsenä reisillehän se tuli,kun kymmenvuotta vanhempi nainen opetti panemisen alkeita.Nyt 30 vuodenjälkeen on harjoittelu tehnyt mestarin pitkäkestoiseen rakasteluun.

    • hamaanmahaan

      Ollaan paneskeltu pikkuhiprakassa, ja ihan kunnon humalassakin, ei vaikutusta :D
      Tässä viimeisten kokemusten perusteella oma liikehdintäni tuntuisi nopeuttavan tulemista :( Ihan sama mikä on asento. Täytyy varmaan koittaa hillitä omaa vastaan panemista.

      • juoppo71vee

        Ettei vaan tuo "kunnon humala" ois sellanen meikäläisen pikku hiprakka..? Ei kun sit lisää viinaa kehiin, tuskin mies sitä pahakseen pistää... ;)


    • ”koittaa hillitä”

      Mulla tuo laukeamisnopeus on ratkaisevasti naisesta johtuva. Löysän lahnan kanssa jouduin jyystämään puolen tuntia joskun pitempäänkin. Nykyisen vakin kanssa ensimmäinen kuti irtoaa minuuteissa jos hän niin haluaa.

    • Ikäihmiset

      Oma kumppanini (lähes 70 v) on oman kertomansa mukaan ollut koko ikänsä ainakin aika ajoin turhan nopea tulemaan (myös omasta mielestään, koska haluaisi nauttia seksistä pidempään). Hänelle ominaista on ollut se, että jos erektio on heikko, silloin tulee nopeasti (en tiedä kuinka yleistä tällainen on, itse törmäsin siihen vasta nyt ensimmäisen kerran, vaikka olen varsin kokenut). Apu löytyikin erektiolääkkeestä, joka on mahdollistanut meille entistä pidemmät yhdynnät.

    • jysky.

      Harjotuksen puutetta se on. Olis pitäny tekopillulla ensin harjotella nuorempana ja kehittää itsensä hallintaa ja vasta sitten siirtyä aitoon tavaraan. Nyt sitten on varmaan monia noloja tilanteita edessä kun toinen turhautuu. Ite alotin tekopillulla ja nykyisin mulla on käytännössä pornotähden rajaton kestävyys, eli tulen tasan sillon ku itse haluan. Puoli tuntia, tunti, you name it.

    • hamaanmahaan

      Eilenhän tuo nyt sitten yllätti! Ravintelissa vietetyn illan päätteeksi samaan osoitteeseen. Olin todella väsynyt, ja ehdotin pelkkää nukkumista. Mies tuumasi vain, että nyt ei nukuta, nyt nussitaan :D Kolme kertaa peräkkäin, Eikä tietoakaan nopeasta laukeamisesta. Kelloa en vilkuillut, mutta ainakin pari tuntia kaikkineen meni. Oli muutenkin jotenkin niin äijänä, ja kyyti sen mukaista ;) Aamulla seisoi taas niin komeana että.
      En toki valita, mutta sen verran hellänä paikat nyt, ettei ihan heti tarvi uusiks ottaa.

      • utelias21

        enpä huomannutkaan tuota viimistä viestiäsi...hienoa taisi äijä viimeinkin ymmärtää, että myös viegrasta on tuohon vaivaan apua...älä muuten kysy asiasta mitään ettei vaan pää ala jumittamaan vaan nauti ja nauttikaa niin helvetisti.


      • jhnv6g5f4

        No niin, viina auttaa aina


    • utelias21

      olin noin 35 vuotiaaksi asti ns. minuuttivellimies oman silloisen vaimoni kanssa. asia alkoi häiritsemään siinä määrin, että aloin hakeutumaan muitten naisten sänkyyn ja kuin ollakkaan eipä tullut enää reisille, pystyin panemaan juuri niin kauan kun huvitti ja aina. Sitten tapasin nykyisen vaimoni, jonka kanssa en ole lauennut koskaan ennen kun hän on orgasmeja saanut niin monta kun huvittaa, jonka jälkeen laukeamme lopuksi yhtäaikka lähes aina. Olen ajatellut että ensimmäinen vaimo ei vaan ollut se oikea, tosin nuorehko nykyinen vaimonikaan ei ollut aikaisemmin kenenkään kanssa saanut orgasmin ainakaan kunnolla...eli mitä tuohon sanoisi sitten. Jos seksi ei suju se on aika surullista.

    • puolentunninpano
    • hamaanmahaan

      Hienoa jos utelias21 olet löytänyt viagrasta avun ongemiisi. Tältä mieheltä käyttö on kuitenkin kielletty lääkärin toimesta jo armeija-aikoina.
      Jhnv6g5f4: nimenomaan viina EI ole auttanut aina :D Nyt pitää vaan kuulostella, että miten tämä tästä lähtee sujumaan :)

      • siiselikkö ;)

        Ai, se olitkin sinä ;)


    • Muna vai kana?

      "Te miehet, jotka tulette liian nopeasti, niin voisitteko valaista miksi niin käy?"

      Miten niin liian nopeasti? Miksi ongelma olisi miehessä. Eikö yhtä hyvin voi ajatella, että sinä tulet liian hitaasti?

      Olen nimittäin tavannut naisia, jotka saavat orgasmin sekunneissa.

      Kyse on yhteisestä ongelmasta, ja minusta syyllistät miestä turhaan tässä asiassa, kun vikaa on luultavasti molemmissa.

    • Garita Duomola

      Harvinaisen paska trollaus munakanalta.

    • miauuuuuuu

      Taidat olla kuuma puuma.

    • Toivon että auttaa

      Patista se ukkosi lääkäriin, voipi nääs olla että sillä on peniksessä nahkat terskan alapuolella turhan tiukalla seistessä jolloin se koko kampe "ylijännittyy" ja tuleminen on nopeaa.

      Tiedän kokemuksesta kun aikanaan oli itsellä sillain.

    • Aman

      Tässäkin on yksi hyvä syy käydä maksullisissa, ei kukaan heistä ole ainakaan vielä valittanut, että sulla tuli liian nopeasti...

    • Jos tietää

      joutuvansa pimpinkassa pelehtimään runkaa sitäennen parikertaa mällit pois ei tule senjälkeen heti reisille.

    • hamaanmahaan

      Siteeraanpas nyt itseäni, kun moni ei ole huomannut aiempaa viestiäni lukea.


      "Eilenhän tuo nyt sitten yllätti! Ravintelissa vietetyn illan päätteeksi samaan osoitteeseen. Olin todella väsynyt, ja ehdotin pelkkää nukkumista. Mies tuumasi vain, että nyt ei nukuta, nyt nussitaan :D Kolme kertaa peräkkäin, Eikä tietoakaan nopeasta laukeamisesta. Kelloa en vilkuillut, mutta ainakin pari tuntia kaikkineen meni. Oli muutenkin jotenkin niin äijänä, ja kyyti sen mukaista ;) Aamulla seisoi taas niin komeana että.
      En toki valita, mutta sen verran hellänä paikat nyt, ettei ihan heti tarvi uusiks ottaa."

    • ujyhgtfred

      Keskimääräinen yhdyntä kestää viitisen minuuttia. Mikä on siihen suhteutettuna nopea? Ei silloin voi jotain paria kolmea minuuttia pitää erityisen nopeana. Nopeaa toki on, jos mies tulee heti ensimmäisillä työnnöillä.

      Miehen pitää siinä tapauksessa tehdä naiselle orgasmi ennen ja/tai jälkeen yhdynnän suuseksillä ja sormin.

    • hamaanmahaan

      Kuten jo sanottu, minä pidän kyllä huolen omista saamisistani ;) Nämä vastaukset nyt alkavat toistaa itseään, joten en enää vastaa tähän ketjuun, ellei sitten tule joltain jotain järkevää pointtia (kuten vastausta esitettyyn kysymykseen :D ). Kyllä nopeaa on se, että ensimmäisestä työnnöstä asti on kokoajan siinä ihan hilkulla, ja joutuu pitää taukoa. Tässä nyt moni suotta loukkaantuu niistä omista nopeasti tulemisistaan ;) Mun miestä ei ainakaan tästä asiasta moitita, vaan pannaan uudestaan.

      Toivon että auttaa: Kiitti vinkistä!

      • bii 1

        farmaseutin neuvo liian aikaiseen laukeamiseen sivele terskan päälle peräpukamasalvaa TOIMII


      • siiselikkö ;)

        Hyvä ;)


      • kjmhngbfvc
        bii 1 kirjoitti:

        farmaseutin neuvo liian aikaiseen laukeamiseen sivele terskan päälle peräpukamasalvaa TOIMII

        Puhumattakaan tabascosta


      • 16mil scovillea

    • kankiaapo

      Siis ihan se syy miksi niin käy, ja mitä olette asialle tehneet? Pystyykö mieltä harjoittamalla pidentämään kestoa?

      Syy ei kiinnosta, en ole tehnyt mitään, ja mentaaliharjoitukset ei kiinnosta.

      Mies ei tule liian nopeasti, mies tulee silloi kun tulee

    • 9+3

      Kerroit, että miehen paikat herkistyvät laukeamisen jälkeen niin,ettei toinen kerta ole yhtä nautinnollinen. Entä jos ensimmäinen laukeaminen tehtäisiin kädellä tai suulla. Toisin sanoen esileikkinne alkaisi sillä, että imet tai runkkaat miehelle orgasmin. Seuraavaa saa odottaa luultavasti pidempään, enkä usko, että nopealla runkkaamisella paikat menevät liian helliksi.

    • Anonyymi

      Ainoa mikä auttaa itsellä on känni, amfetamiini ja mdma. Ja pidättäytyminen seksistä. Ssri vain vie halut ja ei edes auta. Ikävä tosiasia.

    • Anonyymi

      H­­­ei! Om­­a str­eam. Sisää­­nkäynti kaikille, jotka haluav­­at pitää ha­uskaa 👉 http://1705555.com/H/uU2lP 👈

    • Anonyymi

      Minä pidän hetken taukoa, jos meinaan laueta ja sitten taas jatkan yhdyntää. Tätä jatkan niin kauan, kunnes vaimo on saanut orgasmin ja sitten itse jatkan kunnes laukean. Usein joudun kuitenkin vaimon saatua jatkamaan pidempään, kun kiihotus jotenkin lopahtaa.

    • Anonyymi

      No minulla on sillai et menee tuntejakin ja loppujen lopuksi ei tule ollenkaan.Aina ollut näin,tosin naiset on tykänneet suurimmaksi osaksi mutta itseäni ottaa pattiin kun jää tulematta yleensä aina.

    • Anonyymi

      Aloittajan kommenttiin vastapallo. Olen joskus jutellut nyt keski-ikäisen naisen kanssa nuolemisesta ja ratsastamisesta. Hän sanoi, ettei pysty olemaan tilanteissa kuin pienen hetken ja sitten on lopetettava. Yksi toinen nainen kertoi, että oli nuorena ollut jälkiliukkailla, eli normaalin jälkeen toinen mies tuli suoraan toisen naisen pillusta hänen pillunsa. Eli miksi kestävyydestä valittava nainen ei mene jälkiliukkaille.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe