Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ymmärrän miksei vuokra-asuntoja ole

vika on vuokralaisis

Täältä kun lukee näitä itkukertomuksia niin en kyllä yhtään ihmettele miksei asuntoja vuokrata. Marinaa, narinaa, valitusta, kitinää ja itkua, sitä kyllä osataan. Kirjoitukset ovat niin lapsellisia että ei voi vetää muuta johtopäätöstä kuin, että 99% näistä on vielä lapsia. Lapsia joidenka paikka ei ole asua yksin tai ottavan vastuuta mistään. Ensin aikuistutaan ja sitten vasta tehdään tärkeitä päätöksiä elämässä.
Itse vuokralaiset ovat pilanneet asuntomarkkinat ja niiden "pulan". Ei kukaan vähänkään järkevä ihminen vuokraa kallista asuntoaan teinille joka ei vielä tiedä elämän menosta mitään.

7

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asunto myyntiin

      Niin on esim. 3000 e v nettotulon takia ei kannata sitä vaivaa nähdä mikä vuokralaisista on.

      • Tai sinulla on liian halpa vuokra.
        Nosta sitä 30%


      • Mä oon jore6 ja oon
        laupias60 kirjoitti:

        Tai sinulla on liian halpa vuokra.
        Nosta sitä 30%

        Mä oon jore6 ja oon syntynyt 1995, joten mm oon täysikäinen jöpötti. Sit mää oon varatuomari, kulkuri, mettänhoitaja ja äitini kanssa jatkuvassa yhdynnässä. Isä ei sitä vielä tiedä, mutta mää kerron, kun sillä on oikein hauskaa. Mää siss oon jore6 ja härnään 36 saitilla täälläkin muita tiedoillani,jotka ovat ylivertaiset muihin. Mää oon toin Välittäjän kanssa samalla viivalla.


    • Setä ei jaksa enää

      3000€ vuodessa on naurettava tuotto edes kohtuullisenkokoisen asunnon pääomalle.

      On syytä nostaa vuokraa.


      Itselläni on vain oma omistusasunto, sijoitusasuntoihin en rahojani pane seisomaan.

      Näinäkin aikoina pitää rahan tuottaa, jos ei tuota, on liian pieniriskisessä sijoituksessa.

    • ite pilattu

      Olipa minulla aikoinaan sellaisetkin hakijat jotka tulivat katsomaan asuntoa, Ja eivät olleet tyytyväisiä seinissä oleviin reikiin, jotka olivat edelliset asukkaat tehneet. Toiset itkee sitä että saako seiniin porata ja sitten toiset itkee kun senissä on reijät. Siinä vaihessa meinas pinna kärähtää lopullisesti ja siihen loppui minun kiinnostus heistä.
      Jäi sellainen kuva näistä nyky vapaa kasvatuksien tuloksista että nuorille en enää vuokraa. Heitä kun ei ole kasvatettu ollenkaan niin eihän ne mitään siivoa ja pidä asuntoa kunnossa. Koska tähänkään asti ei ole tarvinnut jälkiään korjata niin ei sitä osta nytkään.
      Vuokralaiset ovat itse sössineen vuokramarkkinat ja turha valitella ettei asuntoja ole. Ei kai niitä ole kun kukaan yksityinen ei niitä enää vuokraa. Ei niistä saa kuin harmia ja tiliä niillä ei saa tehtyä, ei sitten millään.

      • asdfaasssafdafd

        Itsekkin suosin vähintään 25v vuokralaisia, koska pahin biletys on jo mennyt ohi ja muutenkin ollaan opittu paremmin vuokraelämistä oikeasta elämästä. Usein heillä on jo vakituinen työpaikkakin ja ei ihan "kädestä suuhun" elämistä.

        Uskon enemmänkin siihen että uudehkoja asuntoja ei kannata ostaa vuokrattavaksi. Maksaa liikaa uutena eikä vuokralaiset suostu juurikaan "uutuuden kiillosta" paljoakaan maksamaan lisää vuokraa kuin kohtuukuntoisista asunnoista.

        Mielestäni vuokraaminen vaatii myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua tehdä myös itse pieniä remppoja asuntoon esim. tapetointia. Jos ei tee mitään ja turvautuu aina ammattilaisiin, niin kalliiksi tulee ja vuokratuotto pienenee selvästi.


      • nuoria?

        Vapaan kasvatuksen tulokset on jo 50v ikäisiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe