F1 Marina Bay

Singhaa ja poretta

Olen menossa katsomaan formuloita ja hotelli Geylangista varattu. Mikä on paras konsti mennä sieltä radalle? MRT:llä esim. City Hall vai Promenade?

Onko väliä mistä portista menee sisään ts. pääseekö rata-alueella liikkumaan vapaasti katsomoiden välillä?

Mites Singaporessa saa päivät kulumaan kun ajot on illalla? Joku sightseeing tietysti olisi kai paikallaan.

6

201

Vastaukset

 • vihreällä linjalla pääsee kätevästi City Halliin tai Raffles Placeen ja siitä muutaman sadan metrin päästä sisään formula-alueelle. Muistaakseni noista molemmista pääsee walk-around alueen kautta kaikkiin katsomoihin.

  vapaa-aika kannataa viettää Geylangin ulkopuolella...noin yleisesti alue on tunnettu ns. punaisten lyhtyjen" alueena

 • Kiitos vinkistä. Vai on Geyland semmoista aluetta... ilmankos sieltä löytyi viime hetken hotelli ;) Ei haittaa, olen monesti matkaillut Thaimaa nimisessä bordellissa. Lippu pitää noutaa Swissotelista joten City Hall lienee oikea pysäkki? Hyvä tosiaan jos ei tarvitse koko rataa kiertää päästäkseen katsomoon. Odotan innolla Singaporen kisaa, viime vuosi intiassa Noidan kehällä oli perseestä.

 • City Hall on lähinnä Swiss Hotellia. Geylangissa (ja Singaporessa yleensä) Hotel 81 on noita ns. tuntihotelleita. Varmasti mielenkiintoinen kokemus (jos satuit varaamaan)

  • Ei sattunu varaus tuohon kasiykköseen vaan lähemmäs Marina Bayta.


 • Itse ollut useasti Geylangissa hotellissa, en kuiteskaan Hotel81 , majoitus ollut lähenpänä Kallang- asemaa (Lor 7-15 paikkeilla). Siellä ei ollut mitään ihmeellistä havaittavissa, normaalia vilkasta ravintolameininkiä ja "ihania" Durian kojuja. Kuitenkin, mielenkiinnosta asiaa kohtaan, jäin Aljunied-asemalla illalla pois, niin alueen maineen saattoi kuitenkin ymmärtää. Ehkä tarjontaa eniten Lor 22-40 suunnalla? Ei voi kuitenkaan edes verrata mihinkään Thaikku meininkiin.
  Kyllä saa päivät kulumaan mukavasti (ainaskin 3-5pv) käymällä erilaisissa kaupunginosissa,nähtävyyksissä, ostareilla ja Sentosan kaikki riennot.

  • Kiitokset kaikille vinkeistä. Oli ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka! Sekä Geylang että marina bay. Sentosalla en ehtinyt kuin käväistä. Kisa The Killers- ja Rihanna-konsertteineen vei pari iltaa joten harmi ettei ollut viikonloppureissulla useampaa iltaa aikaa tutustumiseen. Näytti siltä että Singhaporessa on enemmän elämää ja nähtävää iltaisin. Joskus toiste sitten...

   Geylangissa ei ollut mitenkään häiritsevästi seuraa tyrkyllä. Sai ruokailla rauhassa. Mutta sen verran "elämää" sivukujilla oli että etsivälle varmasti löytyy.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.