http://murha.info/phpbb2/viewforum.php?f=20&sid=75aede55fc1fc4f61d1ab511d4bea5af
*
Soome suurema portaali SUOMI24.FI kunagine mõnus eestlastele ja Eesti huvilistele mõeldud alafoorum on selliste Eesti vihkajate poolt nii ära solgitud, et vaid mõni üksik eestlane käib/sattub siia.
Tuli seepärast meelde, et umbes sama - panen siia viimased teemad, mis tegelikult aastaid seal ringlevad:
20 vuotta Huoravaltiota
Uskaltaako Pärnussa telttailla?
Raivo Roosna
Viro Suomen pahin ongelma
Virolaiset ovat kateellisia Suomalaisille
Viro elinkelvoton parasiitti
*
15 aastat Soomes elanu - kas SEE on normaalne?
On siin mingi MODE ka?
Okse tuleb peale
6
414
Vastaukset
- Purskeallikas
Selline see suomi24 on, täis vihkajaid ja muid lollisid.
Kui tahab mingit mõistusega vestlust järgneda, tuleb mujale pöörata :)
Vabandust minu eesti keel... - Buahhahhahhahaaaaa
Hakka naerma neile nagu mina :D
LOL, sommiporod kes estlasi vihkavad! - Hejvhgkbkdgnnhnbnj
En viitsi edes avata, sana naurunappula kertoo kaiken, siellä kun on vaan peruskouluikäisten ja ääliöiden muka-hauskoja juttuja.
Tuliko hyvä mieli, saitko ihan orgasmin tuosta pätkästä?
Tutkituta itsesi, päässäsi on vika.
- elukas
Oleks see vaid nii lihtne, et siin võtavad sõna vaid lihtsad Eesti vihkajad.
Tegelikult on tegemist meie "kalli" idanaabri poolt suunatud ja rahastatud teadlikult meie rahvaid omavahel tülliajava tegevusega.
Vaadake nende keelekasutust, nad ei ole ei eestlased ega soomlased. Vene lauseehitus vaatab vastu pea igast sellisest kommentaarist.- Buahhahhahhaaaaaa
Siin suomi24s on tegelikult sommid kes kirjutavad, kurat.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kalle Palander kertoi fantasioivansa siitä, kuinka Kiira Korpi naisi häntä sträppärillä ahteriin
Sai potkut Yleltä. https://yle.fi/a/74-201400005378652Aamuseuraa/rehevää naista
uhkean rehevät m-xxxl naiset/rouvat/pari 18-80v kutsu luokses 31.1 aamusta päiväpanoille 32v hetero mies.oon innokas nuo5370824h Kirppis
Olen muuttamassa paikkakunnalle ja mietin olisiko tälläiselle liikkeelle tarvetta alueella?102231Suomessa eletään liian pitkään
"Ihmisten on kuoltava" Asiantuntija varoittaa: Suomi ei ole valmis siihen, että niin moni elää pitkään: ”Kaiken täytyy1651237Kerotakaa joensuun kontiolahden paiholan laitoksesta jotain
Mun kaveri joutuu paiholan laitokseen nyt lähi aikoina niin voisko ihmiset kertoa minkälaista siellä on tarinoita jne ja17876Sun ulkonäkö on
Kyllä viehättävä. Kauniit piirteet. Todella sievät. Ja olemus on ihana. Olet tehnyt vaikutuksen.40784Olen niin haaveillut
Sinusta. Ollut hullun rakastunut. Ajatellut kaikkea mitä yhdessä voisimme tehdä. Mutta ei ei yhtään mitään. Usko vaan lo57752Oletko koskaan
Tavannut/tuntenut ihmistä, jonka kanssa vuosisadan rakkaustarina olisi ollut mahdollinen, mutta joku este tuli väliin?72744- 46725
En voi ottaa
Jos ikinä aiot ottaa yhteyttä, niin tee se nyt. On aika, kun todella todella tarvitsisin sinua. Naiselle.36657