rantalomaa euroopassa

Lomaa

Oltaisiin menossa ulkomaille eurooppaan 4 henkinen perhe.Matka on vielä suunnitteluvaiheessa koska emme tiedä minne menisimme.Hinta-taso ei ole meillä kovinkaan korkea,mutta italiaa olemme ajatelleet.Pää sääntöisesti etsisimme kauniita hiekkarantoja,tiedättehän valkoista hiekkaa ja turkoosia vettä.ruoka ja hotelli mahdollisuudetkin olisi hyvä olla kunnossa.kiitos vastanneille ja kertokaahan mukaan myös omia kokemuksia ympäri eurooppaa rannoista ja lomista kokonaisuudessaan.

24

847

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • traveller.fi

      suosittelen esim. Kroatiaa...

      • hrvatska

        Hvarin saarella on todella edullisia perhehotelleja ja koko saari aivan mahtava. Sinne pääsee Splitistä säännöllisesti vesibussilla.


    • Mallorcafani

      Suosittelen Mallorcaa, lapsiperheelle Alcudia on ihanteellinen paikka. Kaiken kaikkiaan Mallorcalta löytyy ihanan kirkas merivesi ja valkoisia hiekkatantoja. Saarella on myös helppoa tehdä retkiä omatoimisesti joko auton vuokraamalla tai julkisilla kulkuyhteyksilä.

      • parga

        Italia ei ole halpa maa. Paljon huokeammalla pääsette esim. Kreetalla.


    • lomailijahsdfhsydf9y

      Helsingin Hietaniemen uimarata, voi mennä sinne kotoota joka päivä eikä tarvi kalliita lentoja ja hotelleja :D

      Ottakaa iisisti, tää oli vaan pientä läpän yritystä ;)

    • Tumme Õlu

      Pärnu. Helsinkiäkin halvempi ja 2 tunnin ajomatkan päässä lautalta.

    • hk,,

      rohdos on hyvä ja halpa paikka palbvelu pelaa lapsiystävällinen paikka,...hotelit on puhtaita ja siistejä ruoka hyvää,,siis hieno paikka,, mun mielestä,, muista en tiijä sit,,

    • mukavaamatkaa____

      no esim. korfu syyskuussa oli aika ihana ja ihania rantoja riitti! korfun gouviassa ei tosin ollut sellaista rantaa, jossa olisi mielellään uinut, mutta eiköhän noita muitakin vaihtoehtoja ole ko. saarella. saarella on jonkin verran ampiaisia/mehiläisiä..hyvää ruokaa riitti! cefalu italiassa myös kiva ja romanttinen pikkukylä. mutta siel paljon tyrkyttäjiä rannalla. giardini-naxoksen näin ohi mennessä, se vaikutti myös kivalta..
      kroatian rannikon pikkukylät ovat myös kivoja, esim. baska voda. alcudiassakin olen ollut, koin sen hieman tylsäksi, mutta lapsiperheelle se varmaan on tosiaan aika ihanteellinen. lisäksi las palmasissa canterasin ranta on puhdas ja ihana, sopii lapsiperheillekin varmaan mainiosti. eli kohteita riittää!!!

    • Reissuun vaan

      Meillä on hyvät kokemukset Marmariksesta. Siellä oli kaikki kohdallaan; ruoka oli hyvää ja edullista, hyvä matala hiekkaranta eikä rantaan tule kovia aaltoja ja vesi on kirkasta. Hotellissa olimme kuin kuninkaalliset kun oli lapsi mukana. Toinen paikka on Portugalissa Albufeira joka on myös edullinen. Rannat on hyviä ja niitä riittää. Kaikki pelasi ja oli ihan yhtä modernia kuin Suomessa. Ehkä lasten kanssa ei kannata ottaa keskustahotellia koska yöelämää riittää myös. Keskustahotellin taas on se että ihan kaikki on käden ulottuvilla. Toreilla oli illalla ohjelmaa myös lapsille. Retki "maailman laidalle" josta löytöretkeilijät lähtivät valloituksilleen, oli myös todella mielenkiintoinen upeista upeimpine maisemineen. Myös Rodoksella ja Eilatissa (kallis) olemme käyneet ja hyvin on mennyt. Etenkin turkkilaiset rakastavat lapsituristeja. Alanyasta emme niinkään tykänneet... Ja joka paikassa pidätte lapset koko ajan silmissänne!

    • jees söör

      Et kertonut lastenne ikää. Ikä vaikuttaa paljon, sillä esimerkiksi uimataidottomien lasten kanssa on tosi tärkeää, että ranta ei ole äkkisyvenevä ja että lastenrattaiden kanssa ei ole paljoa portaita tai korkeuseroja. Lasten kanssa myös bungalow- tyyppinen majoitus on hyvä, jossa on makuuhuoneiden lisäksi jonkinlainen jääkaappi, kahvinkeitin ja mikro, jotta voi itse tehdä esim iltapalaa tai lämmitellä pikkulapselle tuttelia jne.

      Jos teillä ei ole kokemusta etelän reissuista, niin kohteella ei ole niin kauhean suurta merkitystä, jolloin voi antaa rahan ratkaista. Kunhan katsotte sellaisia kohteita, jotka sopivat budjettiinne ja jotka on luokiteltu perhelomakohteiksi.

      Teini-ikäisten lasten kanssa voi jo mennä minne vaan ja silloin voi etsiä kohteita, joissa on vaikka vesihuvipuistoa tms. toimintaa.

      Edullisen budjetin kohteita löytää Turkista ja entisen Jugoslavian alueelta. Kannattaa kuitenkin huomata, että jos lähdette reissuun vasta syys-lokakuussa, niin mitä pidemmälle mennään, niin sitä epävakaisempaa ja viilenevää on. Myös palveluita ei saa niin laajalti enää loppuvaiheessa, kun osa laittaa jo laput luukulle talvikautta varten.

      Italia on aika kallis maa. Italian reissusta saa todennäköisesti enemmän irti, jos lapset ovat isompia ja voi nauttia rantaelämän lisäksi myös kulttuurista. Kreikka on paljon edullisempi lomakohde. Kreikkaan ei myöskään lennä kovin kauan jos vertaa esim. Portugaliin tai Kanarian saariin. Suosittelen vaikkapa Kreikan Kreetaa, jossa on nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Kovin pientä Kreikan saarta en suosittele, koska aika voi tulla pitkäksi.

      • lomaa

        Joo, paljon on tullut hyviä ja hienoja ehdotuksia.lapset ovat siis 13 ja 14 vuotiaita


      • palmun alle
        lomaa kirjoitti:

        Joo, paljon on tullut hyviä ja hienoja ehdotuksia.lapset ovat siis 13 ja 14 vuotiaita

        Miloin olette menossa?


    • tekke

      Palanga Liettuassa
      Lähellä edullinen

    • ineuropean

      Kreetan elafonisi on kaunis tosin lähellä ei mielestäni ole mitään hotelleja :O en tiedä kävin vain siellä ja kaunista oli! googleta vaikka :)

      • palmun alle

        Siellähän käy helposti päiväseltään kun vuokraa auton tai on sinne varmaan retkiäkin.
        Kreetalla hyvää aluetta on ainakin Agia Marina/Platanias ja sieltä löytyy edullisia hotelleja.


    • 8+10

      Turkoosia vettä et kyllä löydä Euroopasta.. Karibia taitaa olla lähin..

    • syssymmällä

      Tuossa lähellä Pärnussa on ihanimmat puhtaimmat hiekkarannat,, ja edullset hoidot ja ruokalat

      • kuin DDR

        ja taskuvarkaat kiittää...kerran kävin enkä mene ikinä enää.


    • anteeksiii

      " ulkomaille eurooppaan ", sorry, et mua naurattaa kovasti.

      • yksinkertasia

        Eikö sulla riitä ymmärrys? Tuohan tarkoittaa että ulkomaille muttei eurooppaa edemmäs. Eli juuri niin kuin aloittaja kirjoittaa.


    • naurattaa

      sen verran pitäisi kouluja käydä että paratiisin tunnusmerkkejä eli turkoosi vesi ja valkoinen hiekka ei euroopasta löydy....mistä ole saanut päähäsi että jossain sitä olisi? Kyllä köyhän pitää tyytyä vähempää jos eurooppa on se juttu.

      • Karibian kutsu

        Eurooppaa kierretty melkein kaksikymmentä vuotta, aloitettu jo teininä, eikä ole missään tullut turkoosia vettä vastaan, heh heh.


    • diu diu

      Italia on kyllä ihana mutta kallis paikka. Kävimme siellä viime syksynä häämatkalla. Kahdestaan on ihana mennä mutta en ehkä ensimmäisenä lähtisi sinne lasten kanssa.

    • sonja43

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1711
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1442
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      109
      963
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      946
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      42
      780
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      708
    7. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      671
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      671
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      646
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      613
    Aihe