Vaimo suuttui taas

EiTuotaJaksaEnää

Vaimo suuttui taas siitä, että nauratin lapsiamme kotimatkalla kaupungista kotiin ja viihdytin heitä samalla kun ajoin autoa. Pistin pojat nukkumaan ja lupasin, että huomenna käydään uimassa, jos kelit niin sallii. Ämmä oli kuin myrskyn merkki ja paiskoi ovia ja mulkoili matkan päästä, muttei kuitenkaan alkanut sanomaan mikä on hätänä, kun suoraan kysyin, että mistä nyt tuulee. Akka on itse jollain tavalla sosiaalisesti vammainen, eikä osaa edes puhua omille lapsilleen, vaan tuijottaa kuin mykkä vit***, jos lapset yrittää hakea kontaktia. Mitä tuollaisten hullujen kanssa voi tehdä? Miten tässä pitäisi lähteä isänä etenemään, jos haluaisi jättää koko ämmän ja saada yksinhuoltajuus? Siitä olen varma, että jos lapsilta kysytään, niin molemmat haluaisivat minun mukaani, jos erotilanne tulisi. Itseasiassa vanhempi pojista on monesti sanonutkin äitilleen, että muuta muuta pois täältä, kun ämmä on alkanut skitsoilemaan tyhjästä ja puristelelemaan poikien käsivarret mustelmille.

33

962

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Objektiivinennäkemys

      Riehumaan yllyttämisen hyväksymättömyys ei tee kenestäkään ämmää, tai sosiaalisesti vammaista. Päinvastoin. Sori, ymmärrän vaimoasi. Hän kai yrittää pitää kuria vallattomille lapsillenne. Pelkkä hauska ja kiva ei ole lapsen kannalta nääs paras. Toki lapsi ei sitä itse tajua, etkä näköjään sinäkään. Myöhemmin huomaat, ettei koulukaan tajua.

      Ämmittelet, akoittelet, ja jopa hulluksi kutsut, ja aivan varmasti arjessa siis halvennat vaimoasi lapsillesi. Et ole tasapainoinen, normaali ei puhu vaimostaan tuohon sävyyn. Anteeksi vaan etten ole kanssasi samaa mieltä, arvaan että nyt sitä selitystä taas löytyy, miksi täällä saa ämmitellä.

      Ämmä tuskin skitsoaa tyhjästä.

      Olen aivan varma, ettei se olisi lasten etu jos sinä yksinhuoltajuuden saisit. Lapset eivät sitä itse vielä tajua. Lapsihan syö karkkia oksennukseen asti. Missä sinun järkesi on? Et käyttäydy vastuullisen aikuisen tavoin.

      • hoh-hoijaa...

        Tämä vastaaja on toinen hullu ämmä :D


      • näin se vaan on
        hoh-hoijaa... kirjoitti:

        Tämä vastaaja on toinen hullu ämmä :D

        Parempi hullu ämmä, kuin seko ukko.


      • se hullu ämmäkö?
        hoh-hoijaa... kirjoitti:

        Tämä vastaaja on toinen hullu ämmä :D

        "Et käyttäydy vastuullisen aikuisen tavoin. "

        Ämmä paiskoo ovia ja pahoinpitelee lapsia puristamalla kädet mustelmille.

        Kuuluisa naisen sokeus taas iski :DDDDDDD


      • Juurikin niin
        se hullu ämmäkö? kirjoitti:

        "Et käyttäydy vastuullisen aikuisen tavoin. "

        Ämmä paiskoo ovia ja pahoinpitelee lapsia puristamalla kädet mustelmille.

        Kuuluisa naisen sokeus taas iski :DDDDDDD

        Kuuluisa naisen sokeus..."

        - Hyvin kiteytetty :/


      • etpä tajua
        Juurikin niin kirjoitti:

        Kuuluisa naisen sokeus..."

        - Hyvin kiteytetty :/

        Sekopää ukkeli pelleilee kesken ajon....

        Parempi mustelmat, kuin ruumiina ojassa.


    • Rajat on rakkautta

      Vanhemmuuteen kuuluu asettaa rajoja lapsille, yhteistyössä toisen vanhemman kanssa. Asenteestasi kuuluu, ettet kykene minkäänlaiseen yhteistyöhön puolisosi kanssa, mitäs jos hetken kuuntelisit häntäkin? Ei taida onnistua? Hän ei puhu sinulle enää? Johtuu omasta käytöksestäsi. Ei kukaan viitsi puhua seinille.

      Ei vanhemmuuden pitäisi olla kilpailua lasten suosiosta. (niinkuin se sinulle on!!!)

      Olisikin tähän paikkaan kiva kuulla vaimosi mielipide siitä kuinka vastuullinen henkilö sinä olet kaikilla elämän alueilla. Haukkuuko hänkin sinua kaikilla ala-arvoisilla nimityksillä? Onko se perheen tapa kommunikoida. Sääli jokatapauksessa lapsia.

    • Ymmärrän

      Vaikuttaa siltä, että vaimosi on mustasukkainen kun sinulla on hauskaa lastesi kanssa. Taitaa olla pahasti tunnevammainen.
      On se raskasta elää kyräilevän ihmisen kanssa. Todellakin sinulle olisi helpotus elää yh-isänä.

    • lapset ensin..

      EROA! Ja lastentappamiset valvottuina jos äiti pahoinpitelee lapset.Ilmoita lastensuojeluun heti.Mikä tossu olet?

      • ...

        ...tappamiset? :D


      • lapset ensin..

        OHO :D Siis lastentapaamiset valvottuina..ei sentään tolle linjalle.


    • ...

      Luulen, että tuolla "ämmällä", "akalla", "sosiaalisesti vammaisella"ja "hullulla" on jostain syystä paha olla sinun kanssasi ja siitä kärsii nyt lapset.

      • Onaikaraukkis

        Millainen ihminen puhuu noin rumasti omasta puolisostaan julkisella foorumilla?


      • 15+9
        Onaikaraukkis kirjoitti:

        Millainen ihminen puhuu noin rumasti omasta puolisostaan julkisella foorumilla?

        Ei nyt niin kovin "julkinen". Nimimerkin takaa keskustellaan eikä tiedetä kenestä oikeasti puhutaan... Facebook olisi julkista...


      • Äläkä sinä jeesustele
        15+9 kirjoitti:

        Ei nyt niin kovin "julkinen". Nimimerkin takaa keskustellaan eikä tiedetä kenestä oikeasti puhutaan... Facebook olisi julkista...

        Totta. Tämä ei ole julkista niin kauan kuin ei nimillä puhuta.


      • 15+9
        Äläkä sinä jeesustele kirjoitti:

        Totta. Tämä ei ole julkista niin kauan kuin ei nimillä puhuta.

        En jeesustelekkaan. Korjasin virheväittämän.

        Ps. Onko tämä viesti jeesustelua :)


    • Sivusta seurannut

      Onko teillä keskenään enää mitään hauskaa vai onko sinulla hauskaa vain lasten kanssa? Vaikuttaa vähän siltä, että vaimokin miettii jo eroa. Sääli, että taas pari lasta päätyy jossain vaiheessa uusperhehelvettiin.

      Miettikää vähän kauemmin ennekuin teette lapsia, että oletteko yhtään "yhteensopivia" ja kun päätätte tehdä lapsia, niin älkää helvetissä erotko, ennekuin lapset ovat edes kouluiässä. Siinä vaiheessa saattaa nuo teidän parisuhdeongelmatkin olla jo ohitse.

      Lasten ravistelusta tee loppu sanomalla, että teet ilmoitusta eteenpäin. Pahoinpitelevän vanhemman mahikset huoltajuuteen eron tullessa alkaa olla menneet.

    • ogsman

      sii minä pelleilen lasten kanssa ja nauratan niitä "kuoliaaksi", tekeekö se minusta hullun? Ja että en osaa laittaa rajoja lapsille?
      Lasten kanssa kun on, on osattava ajoissa lopettaa ennekuin se menee riekkumiseksi.
      Ja näin käsittääkseni isä tekee, ja mutsi senkun mulkoilee.
      JOS äiti on tosikko niin ei hän osaa ottaa yleiseen riemuun.
      Ihmettelen vaan sitä, kuinka olet lapsia tehnyt sellaisen ihmisen kanssa?

    • loopx

      Siis vaarannat lapsesi, kun kesken ajon pelleilet sinne takapenkille. En todellakaan ihmettele vaimosi suuttumista. Vaimosi voi olla tietenkin myös kyllästynyt lapsellisuuteen ja kokee olevansa ainoa aikuinen perheessä. Sinusta siihen vastuunottoon ei hänen mielestään ehkä ole.

    • Surullisen yleistä!

      Tää on oikein klassinen esimerkki nykyerojen alkuasetelmasta.

      Unohtuu totaalisesti se LAPSEN ETU. Vanhemmus on hukassa. Kilpaillaan lasten suosiosta. Koulut ovat sen myötä helisemässä.

    • Pinna Menee Syystä.

      Kissimirristä tiikeriksi kerran kuukaudessa. Nyt on selvinnyt, miksi tuo rakastamamme kissimirri muuttuu arvaamattomaksi tiikeriksi kerran kuukaudessa.
      Tuoreen amerikkalaisen tutkimuksessa kerrotaan, miten naisten kuukautiskierrolla on suora yhteys naisten aivoihin ja miten hänen mielialansa voi yhtäkkiä muuttua.

      Lue lisää tutkimuksesta.

      http://veteraaniurheilija.blogspot.fi/2005/10/kissimirrist-tiikeriksi-kerran.html
      -----------

      • Tiedän sen :)

        Katin kontit sanon minä. Se joka on huumorintajuton äkäpussi ja mölli onkin yleensä "aina" pahalla päällä.
        Elämä on niin vaikeeta kun ei ymmärrä huumoria, toiset nauraa ja vitsailee, yksi kattoo kuin ois yhden syönyt ja toista rupeemassa.

        Huumori kun on parisuhteen pelastus ja oikea elämän suola joka paikassa. Lasten kanssa hassutteleva isä on ilo silmälle.

        On mukava nauraa niin että mahaan koskee ;)))


    • Romutus

      Lasten kasvatuksessa olen senverran oppinut, että kodissa pitää olla molemmilla vanhemilla samat säännöt ja niistä ei poiketa kuin yhteisellä päätöksellä.

      Tiedän myös sen, että kastatustehtävä on vaikea, missään sitä ei voi pilkulleen opiskella.
      Tärkeintä lienee, että ymmärtää lapsen kasvamisen ja sen mukana tulevat erilaiset vaihett, näistä löytyy neuvoloissa tietoja ja kyllä netistäkin ikähaulla löytää jotakin olennaista.
      Lapsien varttumisessa on eroja, joten ovat yksilöllisiä. Kuitenkin olen pannut merkille, että jokainen jollakin tapaa elää näitä jaksoja.

      Kukaan ei ole täydellinen kasvattja ja varmasti tulee ongelmakohtia jokaiselle, mutta tärkeintä on, että vanhemmat ovat läsnä. Ovat valmiina ottamaan syliin, ovat valmiina kuuntemaan, mutta asettavat myös rajat, joista ei lipsuta.
      Jos olet uusperheen perustanut, tämä tehtävä on pääosin yksin sillä omalla vanhemmalla ja tästä se ristiriita tuleekin joa tämä uusi ihminen alkaa tavallaan tuoda ihan uudet kuviot lasten elämään, silloin pitäisi jokaisen äidin ja isän laittaa tiukka ei. Lapsen elämä täytyy pysyä säännöiltään aivan samana kuin olette ne aikeisemmin luoneet, eivät nämä uudet ihmiset saa lähteä muokkaamaan omia vioisoitaan. Kyllä lapset siinä sitten lopullisesti sekoavat ja oireilevat.

      Uusiopuolisot ovat aikuisia ja heidän tulee sopeutua kasvaviin lapsiin, onhan heillä ollut koti ja toinen vanhempi on mukana nytkin. Tämä uusi ihminen tulee perheeseenne hänen on alistuttava myös niihin sääntöihin, jotka lapsille on luotu, eikö alkaa raivat heitä pois tieltään. Ei hän voi omia lasten vanhempaa, kyllä lapset kasvat ulos tästä vanhemman tarpeestaan muutta kun sen aika ei aikaisemmin.

      Jos uusiopuoliso kovin rankasti yrittää muuttaa kaiken, hän ei arvosta mitään ei edes sinua ja varsinkaan lapsia. Tavallaan hän romuttaa tehtäväsi lapsen vanhempana ja keiken elämäsi aikaisemmin, mutta mikä on hänen taustansa, tiedätkö sen.

    • Jouni Holmes

      Hullu on tuo akka sulla. Ettei vain stressa huono suhteenne,, syrjähypyt tai jos vaikka sen sukulaiset kuormittavat eukkoasi liikaa? Niitä on niin paskamaisia sukulaisiakin, esimerkiksi mt-ongelmaisia, että saattavat koko ajan linjat kuumina ola piikkinä toisen lihassa ja eukot ei osaa sanoa niille vatipäille että EI! Oma perhe sitten kärsii. Omalla naisellani on paska suku. Se ilmenee esimerkiksi niin, että sipattaen puhutaan suvun hulluista muka hyvää teitään uskoa.

      Onko tällaisesta havaintoa?

    • Hakekaa apua

      Eikös teillä kahdella "valmentajalla" pitäisi olla samat pelisäännöt?
      Eikös teidän pitäisi neuvotella keskenänne miten edetään?

      narautit?

      Siis oliko lapset luvattomasti omilla teillään?
      Ei niitä silloin palkita hauskuuttamalla kotimatkalla ja vielä luvata sitäkin hauskempaa palkintoa huomiselle?
      Mikä logiikka tässä on?

      Jos vaimo suuttuu siitä= hän on ämmä ja norsun ***ttu ??


      Miesmäistä kilpailuviettiä?

      Lapsetkin sanovat äidilleen "muuta jo pois täältä"????!!!!
      Mistä lapset ovat saaneet tuollaisia sanoja suuhunsa?
      Rohkaistko sinä heitä kääntymään äitiään vastaan?

      Missä on toistenne kunnioitus? Teidän tehtävä ei ole kerjätä ja ansaita fanipisteitä murrosikäisiltä lapsilta....vai?

    • Mietis vielä

      Perheen suht samanaikäiset pojat laumaantuvat keskenään ja voivat olla kuin kilpi vanhempinen tylsiä sääntöjä vastaan. Klassinen teiniperheen tilanne.

      Ja nytkö sinä olet laumaantunut näiden poikien kanssa? Olette siis kolme teiniä äitiä vastaan? Vaimosi voi tuntea itsensä PIKKASEN yksinäiseksi.

      Sinun pitäisi olla vastuullinen vanhempi yhdessä vaimosi kanssa. Eikö?

      Joskus pelkkä katse pitää riittä eikä aina mennä huutoon asti. Jos käskytys ja ohjeistus ei auta, voidaan (mielestäni) ottaa ja näyttää. Mustelmista en tiedä...onkohan asia noin? Tarkista asia ja puhukaa siitä (vanhemmat) ensin keskenänne.

      Pojat ovat saaneet sinut kääntymään puolelleen? He manipuloivat sinua?
      Tottakai ne ruinaa ja tinkii. Se kuuluu siihen ikään.

      Ollaanko tässä eri puolilla vai samaa joukkuetta, jossa kullakin on omat tehtävänsä?

      Olette päässeet jo tuonne asti, kannattaisko vielä yrittää nähdä ja kuulla?
      Oletteko väsyneitä? Te olette siellä aikuisten oikeuksilla tekemässä päätöksiä.

    • isoäiti

      Voi äidit/naiset tässä yhteiskunnassa on myös äitejä jotka eivät kykene perhe-elämään, ei yksin isät ole aina kaiken pahan alku. Ihmisillä voi olla monenlaista ongelmaa tunnepuolella. On narsisteja, dysfasiaa, aspergeria, tourettea ym neurologisia häiriöitä kaikkiin ei tehoa terapia eikä lääkkeet. Isät jotka ovat tällaisessa suhteessa olkaa vahvoja ja hakekaa itsellenne oikeutta tai ymmärtäkää puolisoanne jos diagnoosi auttaisi selviämään tunnepuolen ongelmista mikäli siitä on apua, vain oikeanlainen neurologian asiantuntija voi auttaa. Kirjaa ylös kaikki mitä on ollut ja sinulla täytyy olla pari todistajaa mitkä ovat nähneet mitä on tapahtunut sillä jos puolisosi ongelmaan kuuluu valehtelu isä on aina heikoilla, ikävä kyllä. Tsemppiä terv yks äiti

      • vfg14

        Kaikki luettelemasi jutut ovat huomattavasti yleisempiä miehillä. Naisilla as ja tourette oireet ovat myös lievempiä, kuin miehillä. Nämä neurologiset hankaluudet eivät tee miehestä ja naisesta huonoa vanhempaa. Erillaisen kyllä, mutta aivan eri tason ongelma , kuin luonnehäiriöt tai esim päihteet. Dysfasia ei taas liity millään lailla asiaan, koska siihen ei liity ongelmia alueilla, jotka vaikuttavat vanhemmuuteen. Dysfaatikot ovat siis samanlaisia vanhempia, kuin muutkin.

        Lähinnä miettisin, että pariskunnan pitäisi vakavasti keskustella, eikä niin, että toinen mököttää ja toinen pistää leikiksi. Siinä tilanteessa molemmat ovat vain ärsyyntyneitä toiseen.


    • tot2

      Huarien hommaa.

      • ...

        Tarkoitit huoripukkien?


      • Ohikulkija #1
        ... kirjoitti:

        Tarkoitit huoripukkien?

        Onpa tasoton ja armoton keskusteluketju. Onko liikaa vaadittu, että keskityttäisiin itse aiheeseen, eikä vain sokeasti heiteltäisi aggressiivisia kommentteja puolin ja toisin?

        Lapselliset tunteenpurkaukset syyttelyineen ja nimittelyineen päivineen voisi heittää romukoppaan, näin aikuisten kesken. Toivottavasti se ei ole liikaa toivottu.
        Ei asiat negatiivisuudella positiivisemmiksi muutu.

        Alkuperäiselle kirjoittajalle: kuinka teillä menee nyt, yleisellä tasolla? Onko tilanne edelleen sama, vai onko tapahtunut muutoksia? Kuinka lapsenne voivat? Oletteko hakeneet apua tulehtuneeseen perhetilanteeseenne?

        Puhuit vaimosi negatiivisista piirteistä avauksessasi, mutta mitä positiivisia puolia ja piirteitä hänessä sinun mielestäsi on? Entä mitä positiivisia puolia ja piirteitä näet itsessäsi? Millaisena näet yhteisen tulevaisuutenne? Millainen arjen tukiverkosto teillä on?

        Toivotan voimia niin sinulle kuin perheellesi. Kokemuksesta voin sanoa, että rankkojen aikojen jälkeen koittaa aina helpommat ajat. Täytyy vain luottaa tulevaisuuteensa kaiken keskellä.


      • Näitähän näkee
        Ohikulkija #1 kirjoitti:

        Onpa tasoton ja armoton keskusteluketju. Onko liikaa vaadittu, että keskityttäisiin itse aiheeseen, eikä vain sokeasti heiteltäisi aggressiivisia kommentteja puolin ja toisin?

        Lapselliset tunteenpurkaukset syyttelyineen ja nimittelyineen päivineen voisi heittää romukoppaan, näin aikuisten kesken. Toivottavasti se ei ole liikaa toivottu.
        Ei asiat negatiivisuudella positiivisemmiksi muutu.

        Alkuperäiselle kirjoittajalle: kuinka teillä menee nyt, yleisellä tasolla? Onko tilanne edelleen sama, vai onko tapahtunut muutoksia? Kuinka lapsenne voivat? Oletteko hakeneet apua tulehtuneeseen perhetilanteeseenne?

        Puhuit vaimosi negatiivisista piirteistä avauksessasi, mutta mitä positiivisia puolia ja piirteitä hänessä sinun mielestäsi on? Entä mitä positiivisia puolia ja piirteitä näet itsessäsi? Millaisena näet yhteisen tulevaisuutenne? Millainen arjen tukiverkosto teillä on?

        Toivotan voimia niin sinulle kuin perheellesi. Kokemuksesta voin sanoa, että rankkojen aikojen jälkeen koittaa aina helpommat ajat. Täytyy vain luottaa tulevaisuuteensa kaiken keskellä.

        Enpä usko, että avaajalla vielä tässä vaiheessa riittää älykkyys pohtimaan syvällisemmin parisuhteensa tilaa. Vaimolla lienee jo uusi mies ja toivottavasti edes hieman henkisesti kypsempi kuin tämä "entinen". Lapsista luultavasti käydään nyt armotonta taistelua ja heidät heitetään pesuveden mukana.


    • Kaikki kotona?

      Mustelmille? Sinun nähtesi? Ota valokuvat mustelmista talteen.
      Vie lapsi tutkimuksiin ja säilytä lääkärintodistus. Kerro että äiti pahoinpitelee lapsia.

      Kyllä asia varmasti etenee. Kertokoon se, jolla on näistä asioista kokemuksia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      3023
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2878
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2272
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      93
      2164
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1924
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1860
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1848
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      338
      1794
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1672
    Aihe