Olin muuten tyhmä!

Sahan kaatama!

Tämä tapahtui noin kuukausi sitten ( olen 17 vuotias poika.) Olin perheeni kanssa meidän kesämökillä Hangossa. Vietettiin siinä kivaa päivää, kunnes ajauduin riitaan isäni kanssa(joku pikku asia!) Sitten kun olin raivon partaalla niin menin naapurin mökkitontille(sahan kera) ja raivopäissäni kaadoin naapurin noin 2metrin puun:/ Ja nyt kaduttaa se että kaadoin sen puun koska naapurimme tulivat tänään mökille ja kertoivat meille että joku oli kaatanut heidän puunsa! Voi vitt* ajattelin kun kuulin sen! Mitä pitäis tehdä hävettää D: .... Pikkusen sekavaa tekstiä:)

1

192

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Honesty

   Miksi sinä sen naapurin puun kaadoit etkä omalla tontillanne olevaa puuta? Hyvä puoli on se, että häpeät. Minusta olisi hyvä, jos menisit naapurisi luo, pyytäisit anteeksi, ja kysyt miten voit korvata aiheuttamasi vahingon. tekemällä heille töitä tms.

   Vaikka totuuden tunnustaminen tuntuu vaikealta, niin palkkio on vaikeuden arvoinen. Tulet vanhempanaa olemaan ylpeä itsestäsi, jos otat vastuun väärästä teostasi. Toisaalta, jos et tunnusta tekoasi, niin se voi vaivata sinua vanhempana.

   Itse teko ei ole kamalan merkityksellinen, mutta jokaista harmittaa suuresti, jso heidän tontilleen tehdään vahingontekoa. Miksi? kyselevät he itseltään, ja asia painaa heitä.

   Sitä paitsi, he saattavat tietää, että sinä teit teon, mutta odottavat, että tunnustaisit ja pyytäisit anteeksi.

   REHELLISYYS ON ARVOKKAINTA PÄÄOMAA, MITÄ IHMISELLÄ VOI OLLA. Jokainen voi tehdä väärin, mutta kaikilla ei ole kanttia ja selkärankaa tunnustaa tekonsa ja pyytää anteeksi. - Jotenkin tulee sellainen tunne, että sinä kykenet kantamaan virheesi ja sovittamaan ne.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   114
   4700
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   19
   1734
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1074
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   72
   948
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   910
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   355
   832
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   762
  8. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   762
  9. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   758
  Aihe