LG 42LN575V FULL HD LED

LG????

Ostin tämmösen töllöttimen kun myyjä kehu tv hyväksi, no kotiin siitä sitten ja telkkari pöytään ja kanavat esiin hyvin onnistu, mutta sitten kun kuvan laatua ruvettiin säätää niin ei toimikkaan kaikki esim, kuvan tarkennus ei pelittäny kuin 50% annetusta, kuvaa ei saatu tarkaksi ollenkaan, eikä ne muutkaan säädöt toimineet niin kuin pitäisi ja mylly maksoi 800€. Arkeen kun päästään niin vien töllöttimen takasi ja pyydän rahat pois, kai se onnistuu? kiitos!

13

1035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkista tila-asetus

      Tarkista, onko siinä "Esittelytila" -asetus päällä. Silloin ei voi tehdä kuin joitakin perussäätöjä. Vaihda tila-asetukseksi "Kotikäyttö", niin pääset säätövalikoihin.

      SMART => Asetukset => ASETUS => Tila-asetus
      Kotikäyttö- tai Esittelytila -asetuksen valinta.
      Valitse kotikäyttöön Kotikäyttö-asetus.
      Esittelytila on tarkoitettu liikkeessä näytettäväksi.

    • lggggg....

      ei tästä löytyny esittely tiloja tai kotikäyttö juttuja muta kuin normi säätöjä ja ne ei ota säätyäkseen! tai en sitten ponjaa tätä töllötintä?

      • Vielä jatkoa..

        Kyllä ne täytyy sieltä löytyä, sillä netin ohjekirja niin väittää. Onko tuo ohjeen SMART-painike MENU-painike ("Mökin" kuva), jonka takaa asennusmenut löytyy?

        Kun olet ottanut tv:n käyttöön, niin aluksi siinä valitaan maa- ja kieliasetukset ja siinä yhteydessä valitaan myös tuo Tila-asetus (ellei se satu olemaan valmiiksi asennettu liikkeen esittelykone, jossa on esittelytila päällä?). Vasta näiden asetusten jälkeen tv hakee kanavat. Muistatko tehneesi tätä käyttöönottoa?

        Jos homma ei muuten ala toimia, niin palauta tehdasasetukset tuolla menu-painikkeella menemällä syvemmälle asennusvalikkoon, josta löytyy kohta TEHDASASETUKSET. Sen jälkeen vastaillaan rauhallisesti tv:n esittämiin valintoihin, valitaan suomi kieli- ja maavalintaan ja Kotikäyttö -tila.

        Palautus riippuu liikkeestä ja siitä, onko kaikki pakkausmateriaalit ja mukana tulleet "palikat" ohjekirjat vielä tallella.

        Jos jaksat vielä selvitellä itse asiaa eteenpäin, niin:
        http://www.lg.com/fi/tuki-tuote/lg-42LN575V löytyy ohjekirja, pari päivää sitten julkaistu softapäivitys, ja muuta infoa. Tuen yhteystiedot löytyy sivulta http://www.lg.com/fi/tuki/ota-yhteys-asiakaspalveluun, mutta siellä on joku neuvomassa vasta arkipäivisin.


    • lglg....

      säädöt neuvottiin liikkeessä ja ne tehtiin, mutta kuva sellainen että 1 kavava aika hyvä, 3 puuroa jne.. ei tuu mittään vien konheen takasin ja hillot mulle ja ostan sonin taikka panasonigin, nää LG on huonoi telkkariloi!

      • Mitä ohjeita???

        Mitä liikkeessä oikein oli neuvottu??? Katsoitko täällä annettuja ohjeita?


      • Kokeile etukäteen

        Ja kokeile eri merkkisiä töllöttimiä kaupassa ihan rauhassa ennen kuin ostat. Katso normaaleja tv-ohjelmia. Käytä niitä ominaisuuksia, joita tarvitset, esim. teksti-tv. Älä osta sellaista tv-merkkiä, josta et tykkää tai jota et osaa käyttää tai luulet ettei kotonasi joku osaa käyttää.


    • glgggg...

      liikkeessä ei opastettu telkkarin käyttöön muuta kuin että katos miten hyvä kuva on tässä mallissa, joten eiköhän tehdä siitä kauppa ja olin kiinnostunu muusta merkistä mutta myyjä ei kuunnellu vaan tuputti tätä merkkiä kun on huippu kone, no meitsi usko ja osti paskan, paitsi ei laskua ole viellä tullu klun se tulee vasta myöhemmin, joten vien tv pois ja ostan muun merkkisen! GIGANTISTA....

    • ...

      On se vaan tyhmää ostaa Gigantista...

    • lg..lg...

      teen itte telkkarin niin saan mieleisen aaaahahaaaaa...

    • LG......!

      ongelma ratkaistu ja kaikki pelaa niin kuin pitääkin, tehdas asetukset oli päin per..ttä ja nyt huippu kuvaa mitä katshoo vaikka 24h, olisihan nuo voinnu opastaa liikkeessä paremmin, mutta nyt ok ja eteen päin sano mummo lumessa..

      • Hyvä juttu se

        No hyvä! Ja huomaa, että ei pidä katsoa liian läheltä, koska silloin huomaisi monista tv-ohjelmista suttuisuutta.

        Onhan se LG kuitenkin parempi valinta kuin Samsung, Sony tai Philips, kun ajattelee laitteen käytettävyyttä eli käytön selkeyttä (opettelun tarvetta) ja toimintoja. Panasonic tosin voittaa senkin, mutta yleensä katsotaan hintaa liikaa ja valitaan halvin kokeilematta kuten Samsung.

        Sitä tv:tä kuitenkin käytetään vuosia joka päivä useita tunteja, joten valintaa ei pitäisi tehdä pelkän hinnan ja netissä olevan ominaisuusluettelon perusteella.


    • Tulpppa

      Eihän noi peruskanavien ohjelmat oo ku suttua, 60" ruudulta uutisten katsominenki jo ahistaa. pitäis vaan poistaa perus lähetykset ja laittaa kaikki edes fullHD formaattiin, no 4K lähetyksiä odotellessa.

      • puolihd

        Katsot sitä liian läheltä. Ikävä kyllä SD ja HD ohjelmia pitäisi katsoa eri etäisyyksiltä, jotta kuva näkyisi juuri sopivalla tarkkuudella. Itse katson 42 tuuman TV:tä vähän alle 3 metrin etäisyydeltä. Mielestäni normaalikuva näyttää ihmeen hyvältä siihen nähden, että resoluutio on surkeat 720x576 vieläpä lomitettuna. HD-kuvasta taas ei erota kaikkia yksityiskohtia tuolla etäisyydellä. Normaalikuvahan on aika lähellä resoluutiota 320x240, jolla joskus nuorena pelasin paljon PC-pelejä. Siinä pikselit näyttivät valtavilta. Hämmästyttävän tarkka on nykyinen TV-kuva. Kunhan ei katso liian läheltä tai huippuhyvällä näöntarkkuudella. 4K on vielä ihan turha, paitsi ehkä videotykissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      335
      3161
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2325
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      89
      1705
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      201
      1652
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1446
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1313
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1073
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      163
      983
    Aihe