Opettajaa auttamassa

SeksiSeppotarinat

Väsyttää oli jo puoliksi unessa kun hätkähdin äkkiä hereille." No kuuletko Jari? Kerro 5 tehtävän c-kohdan vastaus" Kaisa kysyi.Kaisa han on meidän biologian ja maantiedon opettajamme. Luin kysymyksen ja mietin hetken... Miten syntyy matala paine..." No se syntyy kun korkeapaine katoaa ja muuttuu matalapaineeksi..." aloin selittämään ja sain heti vastauksen" Selitä tarkemmin kyllä nyt 9.luokkalaisen pitää kirjasta tuollainen tieto löytää." Kaija suoraan sanottuna huusi. " No harmivaan mutta en löytänyt" vastasin. "Jäät tunnin jälkeen tänne vaikka myöhästyisit bussistasi tai saat jälki-istuntoa.

No loppu tunti kului hitaasti ja tekstailin Ossille ja tyttöystävälleni Millalle joka on eri luokalla. Kello soi heitin tavarani reppuun ja yritin paeta huomaamattomasti.No kuten voit arvata niin päin persettähän se meni. Kaija nappasi minut repusta kiinni ja käski odottamaan sillä välin kun hän käy opettajien huoneessa. Jäin yksin luokkaan ja päätin tutkia mitä open työpöydältä löytyisi. Kokeita,liimaa,kyniä,papereita ja kaikkea vastaavaa.

Kaija on noin 50 ja aika tuhdin kokoinen nainen painoa on yli 100 luultavasti ja hiukset on lyhyet ja punaiset. Hänellä on yleensä tiukkoja paitoja päällä ja farkut jalassa. No en itsekkään ole täydellinen.

Kaija saapui takaisin luokkaan ja aloitti heti kunnon valistukset: "Sinun....koenumerosi...paranna....keskity.." sitä kesti yli 10min ja tiesin etten kerkeä enään bussiin. Seuraava bussi tulisi vasta tunnin päästä. Sanoin siitä Kaijalle joka kertoi järjestävänsä minulle tekemistä.

Minun piti siivota koulun varasto mutta joku oli jo siivonnut sen. Kaija ei tiennyt sitä joten lähdin seikkailemaan ympäri koulua. Kävin reksin huoneessa selailin papereita ja en löytänyt mitään hauskaa. Vessojen kohdalla kuulin outoa surinaa. Kuuntelin ja ääni kuului tyttöjen vessasta. Joku on hieman tiedät kyllä millä asioilla mietin ja menin sisään vessaan. Tyttöjeb vessa oli aika samanlainen: siniset seinät javalkoinen lattia sekä valkoiset kopit joissa perusvalkoiset pöntöt. Menin viereiseen koppiin, kiipesin pöntön päälle ja huomasin suureksi yllätykseksi Kaijan suriseva dildo kädessään ja myöskin pillussaan. Sitten yhtäkkiä liukastuin ja tunsin kuinka kaatusin maahan. Seuraavaksi näin Kaijan edessäni. Kaija huusi: "Mitä helvettiä sä teet! Et sä voi tänne tulla." se jatkoi " et kerro sitte kellekkään..."Hei totaniin viittisitkö auttaa mut ylös" keskeytin.

4

10014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seksisepontarinat

      Kaija auttoi mut ylös. Myös huosuissa ni oli teltta pystyssä. Toivoin ettei Kaija huomaisi mutta katsoin hänen naamaa ja hän katsoi juuri silloin jalkoväliini ja näin hänen ilmeensä. Hän näytti samalta kuin 4vuotias lapsi joka saa lahjan. "Kuules Jari nyt kun kerta olet täällä olis vähän biologian lisötehtäviä"Kaija sanoi ja veti huosunsa takaisin ales. Hän myös otti paitansa pois ja myös rintaliivit. Hänen rintansa olivat valtavat mutta hän oli muutenkin iso. Hän lähestyi minua ja kysyi" ootko vielä neitsyt" yritin sanoa jotain mutta siitä ei tainnut tulla mitään." No jos olet niin et ole enäön kauaan" Kaisa jatkoi ja kävi avaamaan vyötäni ja vetoketjua.Hän laski housuni ja kalsarini ja otti kullini käteensä. "Pojalla on komea työkalu ja se tarvitsee pienen pesun" ja otti kullini suuhun. Se tuntui upealle hän nuoli kielellään terskaa ja upotti kaluni lähes kokonaan suuhunsa. Tunsin kuinka lasti oli lähdössä liikkeelle. Kaisa taisi huomata sen koska otti kalun ulos suustaan ja alkoi runkata
      sitä. Mulkkuni syöksi enemmän siemennestettä kuin koskaan Kaisan kasvoille ja rinnoille. Hän käski minut makuulteen ja tuli istumaan päälleni. Nuolin hänen pilluaan joka oli aika märkä ja pidin mausta sitten hän käski siirtyä persreiälle jota aluksi en meinannut tehdä mutta sitten kuulin ratkaisevat sanat: Jos et nuole puhtaaksi et saa kaluasi käyttöön. Nuolin hänen paskaista reikäänsä ja meinasin oksentaa.Onnekseni hän nousi juuri silloin ylös. Hän meni nojaamaan vasten lavuaaria perse suoraan minua kohti. "Laitanko kumin?"kywyin mutta sain kieltävän vastauksen. Laitoin uudelleen eloon heränneen kaluni hänenen pillunsa huulille ja aloin hitaasti työntyä sisälle. Hyvä juuri noin Kaija kertoi kun aloin kiihdyttää työntöjen nopeutta. Hänen pillunsa oli yllättävän tiukka vaikken kyllä silloin tiennyt siitä asiasta sen paremmin. Aloin tuntea lähestyväni päätepysäkkiä joten vedin kullin ulos aloin hivellä hänen suuria rintojaan."Pane mua perseeseen" kaija sanoi ja meikäläinenhän ryhtyi hommiin. No aluksi en meinannu saada sitä sisään mutta kun kunnolla rysäytin niin sinne se upposi. Ruskeareikä oli vieläkin tiukempi ja pidin siitä panin häntä kunnolla ja lasti lähti liikkeelle ja päätyi hänen sisälleen."Paha poika!"Kaija huudahti"laukeaa nyt ilman varoitusta!"Kaija jatkoi. Nuolin vielä hänelle orgasmin ja käytin dildoa apuna ja nuolin hänen perseensä puhtaaksi ja maistoin siinä omat mällini." Eiköhän tämä ollut tässä" Kaija sanoi "Ehkä jäät joskus toistekkin auttamaan" Kaija jäi pukemaan kun lähdin pois. Olo oli väsynyt kotona menin suihkuun ja sitten koneelle ja aivan vahingossa biologian ja maantiedon tehtävät tekemättä.

    • läskejä opettajia nu

      lisäää heti mä vedin handuun oikeee kunnolla

      • Anonyymi

        Kirjota lisää
        Seksiseppo


    • jep20

      Tää oli kyl aika viisaria väräyttävä mielikuva päässäni :D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe