autofixaamot joensuun alueella

Toyota72

Ostin yksityiseltä myyjältä auton jossa on maalipinta naarmuuntunut. Osaisiko kukaan suositella hyvää fiksaamoa Joensuun alueella että saisi auton kiiltäväksi kun tuota kilpailua näyttäisi olevan.

69

11935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hologaust

      Tokkopa hyvää Joensuusta löytyykään. Naarmuja ja hologrammeja kyllä osaavat tehdä.

    • ladan myllyttänyt

      Joensuun automaalaamo telitiellä hyvä ja halpa

    • Diipadaapaaa

      Nimenomaan! Täälläkin on näitä auto ja moottoripyöräpajoja, joita hehkutetaan ja ammattitaitoa kehutaan. Joo o, joku voi osata tehdä, mutta se asiakaspalvelu ja palvelun laatu on ala-arvoista. Lisäksi ei se ammattitaitokaan aina niin hyvä ole, kuin kehutaan. Monesti vihkiytynyt merkkiharrastaja tietää enemmän.

      Jos haluat kunnon palvelua auto ja mp puolelta, mene ja varaa eteläsuomesta aika liikkestä, siellä palvellaan ja osataan. Siellä ei ole varaa tyriä tai loppuu asiakkaat. Täällä on , kun ei ole paremmasta vara valita.

      • autonfiksaajan tuttava

        Joensuussa fiksataan paremmin kuin etelässä, tänne etelästä saapuvat ostoautot täytyy myllyttää lähes poikkeuksetta uudelleen hologrammejen takia.


      • FIKSARI JOENSUUSTA!

        VAI ETTÄ ETELÄ SUOMEEN;) MITES NE SADAT VAIHTOAUTOT JOITA KIIKUTETAAN JOENSUUHUN MYYNTIIN FIKSATTUNA ETELÄSUOMESTA JA SIT NE TÄÄLLÄ FIKSATAAN UUDELLEEN???MIETIPÄ SITÄ JA FIKSIN TASOA!!!


      • kiiltääkö?
        FIKSARI JOENSUUSTA! kirjoitti:

        VAI ETTÄ ETELÄ SUOMEEN;) MITES NE SADAT VAIHTOAUTOT JOITA KIIKUTETAAN JOENSUUHUN MYYNTIIN FIKSATTUNA ETELÄSUOMESTA JA SIT NE TÄÄLLÄ FIKSATAAN UUDELLEEN???MIETIPÄ SITÄ JA FIKSIN TASOA!!!

        joskus on käytetty mustaa tussia ja kenkä lankkia. silikoonia


      • juppana

        eteläsuomessa ei ainakaan osata tehdä mitään.puhumattakaan asiakaspalvelusta.menkää esim.koivuhaan veholle saatte pohjanoteeraus kohtelun .sama juttu eteläpohjanmaan liikkeissa.ja varsinaissuomen ynseät puhumattomat myyjät 20 v kokemus autojen kuljetuksista ympär suomea


      • juppana

        itäsuomessa joensuu kuopio kajaani alueilla ylivoimaisesti paras palvelu auto ym muissa liikkeissä,kateelliset voi väittää muuta.mistä on suomen suurin autokauppias kotoisinv miettikää sitä.olen ammattini takia joutunut käymään koko suomen autokaupat satoja kertoja läpi.


    • Autofiksaamo ....t..

      jotka näyttävät liikkeessä keinovalossa hyvältä.. eka sade ja auto on auringon valossa aivan kauhea..

      multa hilseili maalia irti myllytyksessä. Fiksaamon nimeä en mainitse, teollisuus alueella.

    • Tyytyväinen

      Autofiksaamo Santtu oli hyvä, ei hologrammeja ja sai ihan luvan kanssa siinä sivussa tutustua työprosessiin. Auto myöskin kestänyt kiiltävänä kun hoitanut mukaan annettujen ohjeiden mukaisesti.

    • musta passat

      Elä ainakaan sevifiksaukseen vie, auto ihan hologrammissa ja listanpää sulanut kun hiomakone osunut.

      • 15V.KÄYNYT

        MUSTA PASSAT!!!!OISKOHAN KANNATTANU MENNÄ ANTAMAAN PALAUTETTA SUORAAN SEVIFIXIN OMISTAJALLE NISSISEN MIKALLE, OIS VARMAAN HOITANU ASIAN KUNTOON JOS NOIN OIS SIELLÄ TEHTY JOTA SUURESTI EPÄILEN!!


    • Kokemusta on

      Suosittelen Autofiixaamo Timanttia!Parrutie 39, Tokmannin takana!Laatu -ja hintasuhde paikallaan!

      • kileni

        no joo tummennus ois ollu 30 e kalliimpi kuin muualla.


      • Anonyymi

        Todella kieroa toimintaa tässä liikkeessä. Asiakaspalvelu on röyhkeää eikä työn jälkikään mitään huippuluokkaa ole.


      • Anonyymi
        kileni kirjoitti:

        no joo tummennus ois ollu 30 e kalliimpi kuin muualla.

        Kauheeta;)


    • Ei ikinä

      timantille en vie yhtään mitään mikä koskee autoa. Kokemusta on. Jos heidän käsitys myllytyksestä on se että tehdään hologrammia auto täyteen, eikä edes pesunaarmuja saada pois, niin ammattitaitoa ei ole ollenkaan! Hd wax peittää paljon, mutta holot näkyykin muutaman pesun jälkeen erittäin hyvin. 200€ siitä, että tekevät holoja on aika paljon.. amatöörimäistä!

      • Stemberg

        Uskokaa hyvä toverit. Jos olette tarkkoja niin Joensuun fiksaamoihin ei kannata viedä. Mutta jos, ette välitä niin viekää vain. Tuosta Timantista ei ole vielä omakohtaista kokemusta mutta muista on.

        Tänne Joensuuhun kaivattaisiin oikeaa ammattilaista.

        Ajakaahan ne autonne auringon valoon kun olette myllytyksen ottaneet ja ihailkaa jälkeä:)


      • Anonyymi

        Mulkku et tiiä mistään mitään 🤣 kyseisessä yrityksessä edes käytetä moisia vahoja 😅


    • Miksi kukaan

      Miksi kukaan ei kerro mitä pienen auton fiksaus maksaa ? Ei yrittäjät eikä asiakkaat ! Tietoa tarvitaan .

      • fiksari

        riippuu maalipinnan kunnosta, väristä. Musta, haallistunut ja naarmuinen on hintava!


    • mummelit

      Kysäsempä minäkin: Onko Joensuussa mitään sellaista paikkaa missä voisi itse pestä auton ihan omin pikku kätösin harjalla, saippualla, rätillä, vahailla ja kiillotella, siis ilman mitään konehärveleitä. Kerros ja rivitalojen pihoilla kun ei niitä hommia saa tehdä, vaikka itse haluaisi ja kehtaisi.

      • Pankin terassilta

        Neste Kaltimontie ja Kärripojat.


      • anon111
        Pankin terassilta kirjoitti:

        Neste Kaltimontie ja Kärripojat.

        omapesu.fi


    • mini 11

      pielisjoen ranta tai pyhäselän rannat ovat hyviä paikkoja

    • makii

      Se uusi paikka AutoHoitoCenter on kuulema hyvä paikka. Tulee hyvää jälkeä kohtuu hinnalla.

      • liekköhyvä

        jaa a nähnyt yhen puskurin ja huh huh..


    • JM999
    • Make_89

      AutoHoitoCenter on paras tässä kylässä. Ihastellut ohi ajallessa fiksattuja autoja auringonpaisteessa. Ei näy holoja niinkuin tokmannin takana olevassa pihassa.

      ..pari "harrastelijaakin" tekee todella hienoa jälkeä puskaradion kertomana..olipa auto musta tai vähemmän musta.


      Vinkkinä ihmisille: Mikäli joku kertoo tekevänsä myllytyksen pariin kolmeen tuntiin, niin menkää ihmeessä seuraavalle fixarille. Sitä ei yksinkertaisesti tehdä noin nopeasti vaikka makita huutais 2800rpm!!!
      ..ja voittehan te pyytää "hologrammivapaa-takuun" :) Ne kun näkyvät vasta muutaman pesun jälkeen mikäli niitä on.

      • Vähissä ovat

        Hassua kun samassa viestissä oot ihaillu holottomia autoja sen firman pihassa ja viestin lopussa kerrot että ne näkyy muutaman pesun jälkeen.
        Se kaveri ei kyllä tiedä autoista ja niiden hoidoista juurikaan mitään.

        Ja kun mainostat seuraavan kerran omaa firmaasi, niin siihen ei kannata sisällyttää toisen firman haukuntaa. Sillä tekniikalla ei aja muuta kuin toimintansa alas.

        Ja fiksareista sen verran Joensuun seudulla, niin valitettavasti kaikki ovat haalineet liikaa töitä, jolloin työn jälki kärsii kiireessä.


      • ­­­­­¢
        Vähissä ovat kirjoitti:

        Hassua kun samassa viestissä oot ihaillu holottomia autoja sen firman pihassa ja viestin lopussa kerrot että ne näkyy muutaman pesun jälkeen.
        Se kaveri ei kyllä tiedä autoista ja niiden hoidoista juurikaan mitään.

        Ja kun mainostat seuraavan kerran omaa firmaasi, niin siihen ei kannata sisällyttää toisen firman haukuntaa. Sillä tekniikalla ei aja muuta kuin toimintansa alas.

        Ja fiksareista sen verran Joensuun seudulla, niin valitettavasti kaikki ovat haalineet liikaa töitä, jolloin työn jälki kärsii kiireessä.

        miten niitä holoja tehdään?

        Haluaisin oikein kunnon holot, mitkä näkyisi pimeässäkin.

        Onnistuuko teeseitse-mieheltä?


    • ehottomasti paras!

      Auto hoito center ehdottomasti paras joensuussa pesee autot parhaiten! Hinta laatu suhde hyvä ja palvelu pelaa.

    • tyytyväinen

      Kyllä samaa mieltä olen, ahc:lle vaan auto jos puhdasta ja hyvää jälkee haluu. Olen kokeillut muita fiksaamoja vaan ei vedä vertoja.

    • Unohtuiko hymy?

      Te jotka vaivaudutte toisianne arvostelemaan miettikääpä miksi palvelualalla on useita samanalan yrityksiä? Siksi, että teille hyvät kuluttajat jokaiselle löytyisi se oma ja hyvä palvelun tuottaja. Eihän kaikki kuluttajat osta ruokaa samasta kaupasta tai käy samalla parturilla, tai kulje vain yhden muotiliikkeen housuissa tai aja samanmerkkisellä autolla.On hyvä, että yrityksiä on useita. Fiksu asiakas ei hauku, vaan kiittää ja ellei palvelu ole mieleistä, niin selvittää asiansa suoraan tekijälle. Olisiko parempi, ettei teille valittajille olisi palvelua? Kiittäkää ennemmin autonne hoitajia ja keskustelkaa itse tekijän kanssa ongelmista, kuin että tulette tänne palstoille pätemään ilkeämielisyyttänne. Tänä päivänä yrittäjyys on riski ja haaste...Se on antoisaa ja mukavaa työtä, kun asiakkaana on asiallista palautetta antava asiakas,,,olkoon palaute sitten plussaa tai miinusta. Kumpikin palaute on kehittävää. Hienoa, että on olemassa monipuolista tarjontaa. Hintakilpailu ei todellakaan ole rakentavaa, vaan palvelujen kehittäminen. Laadukkaat tuotteet, koneet, tilat ym.kulut ...ja tekijän palkan maksat sinä kuluttaja.

    • ei ihan hyvä

      ei mennyt auto katsastuksesta läpi kun, auto kuulemma loistaa pimeässä. itse en huomannut, joten pitää puhaltaa pelti puhtaaksi ja maalitpois. kun ei tiedä missä kerroksessa on ruiskun jämät. joten kalliiksi tulee. kaipa tuo auto ton takia oli niiiiin halpa. olisi pitänyt pimeässä ostaa.. oli kuukausi vaihtaa väriä jeee

      penteleen harrastelia maalarit

      • ...

        eikö olisi ollut halvempi maalata päälle vaikka mattamustalla.


    • Niinkö? Veljeni on nyt käyttänyt pari kertaa siellä Tokmannilla, mutta kokeili viime viikolla Zirconite vahausta siinä Telitien uudessa fiksaamossa...Joensuun Autofiksaamo??.... Tuli näyttämään sitä Mondeota mulle ja kun itselläni on fiksauskokemusta, niin tosi hyvää jälkeä oli jätkä tehdyt suellä Telitiellä. Tietysti uusi halli ja vehkeet vimpan päälle niin mikäs siinä.....omistaja kuulemma satsannut kovasti....

      • pesuharja

        Mukava olisi kyllä nähdä livenä tuon uuden fiksaamon työnäytteitä.


    • Escoort

      Itse käytin viimeksi omaa autoa ns "ammattifiksaamolla" joskus kymmenen vuotta sitten. Olihan se hyvän näköinen muutaman pesun ajan, kunnes totuus paljastui. Peruspunainen väri ja autoglymin punainen kulta -setti peitti ja piilotti virheet todella hyvin tuon muutaman pesun ajaksi. Nykyään onneksi löytyy alan pro-harrastajia myös täältäkin päin suomea, jotka tekee oikeesti hyvän jäljen ja lopputuloksen.

      Kaveri käytti tumman volkkarin eräässä joensuulaisessa fiksaamossa vuonna 2014, ja sama homma siinäkin. Viikko fiksin jälkeen pinta näytti vielä hyvältä, mutta liuotinpesun jälkeen paljastui mitä kolmen tunnin fiksauksella tarkoitetaan :) . Itse aion kyllä kiertää kaukaa kaikki itä-suomen ammattifiksaamot. Ei täältä vaan taida löytyä pätevää firmaa näihin hommiin...

    • nimismuikku

      autofiksaamo car santtu on sama kun fiksaamo santtu joka meni konkurssiin..perustettu toisen nimellä ja kohta toikin konkurssissa..otetaan startti rahat ja aikansa porskuutetaan kun halujakaan maksaa poikkeen

    • fikfitsik

      Valitettavasti Joensuusta ei löydy yhtään kunnon fiksaamoa se on taivahan tosi. Toki jos on sokia niin sit kaiketi ok. Ensiksi pesu ruutataan painepesurilla jotain liuotinta ja sen jälkeen kuivataan paskasilla liinoilla. Tai saattaa jopa joku vielä pestä välissä likasella sienellä jne. Täysin ala-arvoista työtä. Pese itse tai anna harrastelijalle joita löytyy esim. pesukintaalta. Vähemmän naarmuja autoon tulee esim. prisman pesukadulla kuin noissa Joensuun fiksaamoissa.

      • bmw520i

        Jokifiksaus ei halpa mutta hyvä.


      • fikfitsik

        Edelleenkin olen samaa mieltä kuin aiemmassa viestissäni


    • trump2018

      autofiksaamo santtu mikä oli aikoinaan joka meni konkurssiin ja eri nimellä perustannu uuden fiksaamon car fix santtu nykyään.jonkun aikaa pyörittää ja rahat vetää liiviinsä.taitaa suvussa olla perinne kun autofiksaamo mikuu on poikansa joka hänkin on konkurssin partaalla

    • Anonyymi

      Eiks Lankkutiellä oo joku fiksaamo? Ja taitaa samassa rakennuksessa saada fiksauksen myös itselle odotellessa? Hieronta ja vaikunpoisto?

      • Anonyymi

        Yhyyyhyyyhyy, tehkää ite hommat niin ei tartte täällä itkeä .Tai ajakaa järveen., niin tulee kunnolla kiiltoa ja laitettavaa ilman sipistelyjä.Jatkuva nillitys kakaroilla jonkun peltilehmän takia.


    • Anonyymi

      Robertfix tekee hyvää jälkeä ja ei ole hinnan kirous

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ainakin autofiksaamo timantti erittäin hidas, odottanu kolarikorjausta (puskurin vaihtoa) nyt 6viikkoa ilmottivat että oli jo 2 viikon jälkeen puskuri tullut mutta 4viikkoa ei kuulunut mitään nyt pyysivät että vien auton ja ovat 2 päivää puskuria vaihtaneet…

      • Anonyymi

        Ei yllätä


      • Anonyymi

        Samat kokemukset - työn jälki erittäin huono, asiakaspalvelu vielä huonompi ja taksa törkeen hintainen - ei jakoon


    • Anonyymi

      Tämä on teille jotka haukutte ilman oikeaa tietoa ihmisiä milloin miksikinJoku heikkolahjainen haukkuja voisi ajattella, että kun painaa kaverin mainetta alaspäin, siinä nousee samalla oma status ylöspäin. Vaaka heilahtaa ja itse muka saa lisäpinnoja. Ei se mene niin. Ettekö te tiedä, että huonojen uutisten viestintuoja ammutaan ekana.

      • Anonyymi

        Kai se asiakas tietää parhaiten kuin sinä niinkun hän kirjoitti että on joutunut odottamaan yliaikaa.


    • Anonyymi

      Miks täältä poistettiin joen autopesu tekstit?

    • Anonyymi

      Joen autopesu tekstit poistetaan vaan puskaradio kulkee 👍 ihan suttapaskaa tehdään sikahintaan ja ilmeisrsti vielä kännipäissään? ?

    • Anonyymi

      Tällä viikolla käytin vaimoni auton joen autopesulla enkä silloin huomannut mitään mutta nyt kun sanoit niin asiakaspalvelijabä vaikutti kyllä humalaiselta. Voiko tällaisesta sitten tulla minulle asiakkaana seurauksia, kun olenhan minä auton ns. "luovuttanut" humalaiselle?

      • Anonyymi

        Kortti voi sinulta lähteä.


      • Anonyymi

        Sinä voit saada ajokieltoa kun olet luovuttanut auton humalaiselle ihmiselle.


    • Anonyymi

      Onko poliisia informoitu tästä joen autopesu asiasta?? Joskus aikanaan oli normaalia kun oltiin humalassa töissä mutta eihän tässä nyt ole mitään järkeä että vielä vuonna 2024 ollaan humalassa töistä???? Varsinkin jos autojen kanssa työskennellään ja vielä muiden autojen??

    • Anonyymi

      Lässynlää soittakaa vitun lampaat poliisille ja itkekää sinne antakaa toisten ihmisten tehdä töitä

    • Anonyymi

      Siellä ilmeisesti jonkinsortin sukupolven vaihdos menosssa. Se vanha jäärä oli asiallinen ja tämä uusi liimaletti aivan kädetön. Toivottavasti isi tulee takaisin, sillä aikanaan homma siellä pelas.

    • Anonyymi

      Peskää ja vahatkaa itse kotteronne.

    • Anonyymi

      Ei se skoda mersuksi muutu vaikka kuinka fixais😄

      • Anonyymi

        lausutaan skeida


    • Anonyymi

      Sattumalta löysin tälläsen keskustelu palstan, onko tietoa kuka tekee kovavahauksia joensuussa kohtuu hintaan? Wv passat-

    • Anonyymi

      Mutta missä Miqu? Väisäsen poika taitaa hyvässä jemiksessä tehdä duunia ettei vain kukaan huomaisi.

    • Anonyymi

      Tekeekö mustdif tai mikä se on pesuja autoon?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe