Karttakaa RyanAir:ia - Suosikaa Finnairia!

Periaatteen mies

Älkää tukeko ulkomaista lentoyhtiötä! Ryanair riistää työntekijöitään ja huijaa asiakkaitaan. Lennot eivät ole halpoja, sillä lentojen hintoihin lisätään aina lentokenttäverot, matkat kaukaisilta lentokentiltä lähikaupunkeihin taksilla tai bussilla, koneessa myydään arpalippuja ja kalliita juomia ja ruokia, ,joiden kuuluisi olla ilmaisia.

Finnair on se jota Suomalaisten tarvisi käyttää. Näin tukisimme Suomalaista lentoyhtiötä ja antaisimme töitä Suomalaisille. Itse maksan mielelläni vähän enemmän paremmasta palvelusta ja kotimaisuudesta.

Tehkää tekin näin! Pidetään suomessa työpaikat.

7

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkevä nainen

      Voi hyvänen aika, kuinka yksinkertainen ajattelutapa jollain voi olla.
      Tuleeko yhtään mieleen, että kaikki eivät asu kehän sisäpuolella, Tampere tai Lappeenranta voi olla paljon lähempänä. Samoin määränpäässä, oletkos ajattelut, ettei kaikki matkusta Barceen, jotkut voi mennä vaikkapa Carcassonneen. Eikös Girona ole silloin paljon lähempänä???
      Vaikka saisit (vaikket enään saakaan) Finskiltä "ilmaisen" kahvin ja sämpylän, niin kyllä niihinkin hintaa tulee. Finskin liput on kuitenkin niin paljon kalliimpia, että sillä erotuksella ostaa Raikulta useammat sämpyläkahvit, jos lennon aikana on välttämättä pakko jotain saada.
      Ensi kuussa matkustan juuri kyseiseen Carcassonneen Gironan kautta, edestakaiset liput Raikulta 83€/henkilö Gironaan, sieltä auto vuokralle viikoksi hintaan 143€. Kerroppa nyt minulle, miten pääsisin tuonne 3 henkisen perheen kanssa Finskillä edullisemmin??????

    • voi voi

      täyttä puppua ja matkan hintaero voi olla esim. Espanjaan liki 100%. Lomalennoilla mitä varmaan tässä tarkoitat niin kaikki maksaa myös Finnairilla...eikä Finnair ole mikään suomalainen yritys...ota selvää kuka yrityksen omistaa ja huutele sitten vasta....olet tietämätön ja uskon että et ole ikinä edes lentokonetta käyttänyt. Finnairilla ei ole myöskään kuljetusta mihinkään matkakohteessa....ehkä Aurinkomatkoilla mutta ei Finnairilla. Olet todella tietämätön vaikka mitä esität.

    • Niin tärkeitä kuin

      suomalaiset tuntuvatkin avaajalle olevan, on suomalaiset kirjoitettava lauseen sisällä pienellä.

    • Kaikki maksaa

      Ilmaisia ruokia ja juomia...... En ole tänä päivänä vielä kuullut, että jokin on ilmaista. Kyllä sinäkin ruokasi ja juomasi jotenkin maksat, esim. ylihintaisilla lipuilla. Kai myös tiedät sen, että vaikka ostat Finnairin lennon, niin silti vuoron voi lentää joku espanjalainen halpalentoyhtiö.

    • ???!

      Nykyään lähes jokaiselle lentoyhtiölle joutuu pulittamaan erikseen esim. ruuista. Pätee myös Finnairiin.

    • tefaanus

      finnair on suurin suomalainen /kusettaja

    • 2rjöä

      Miksi suosisin suomalaista, kun finnairkin suosii lähinnä japanilaista. Ei pk-seudun ulkopuolella kannata kannattaa suomalaista kun ne kaikki pelaa pk-seudun pussiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe