Noudattavatko uskovat lopulta Suomen lakia miltään osin, PAH !?

Minkä vuoksi kristinuskovat hakevat täältä ylipäätänsä minkäänlaista hyväksyntää, koska ainakin minulta itseltäni ei riitä enää sitä vähäisintäkään kykyä enää hyväksyä heitä koska he eivät ole mielestäni ihmisiä ollenkaan?! En voi enää suhtautua heihin miltään osin inhimillisellä tasolla, koska miellän heidät todellakin ahdasmielisiksi, kapeakatseisiksi, konservatiivisiksi, itsekkäiksi, omien etujen tavoittelijoiksi jne. jotka eivät koskaan kykene myöntämään että se miten heihin suhtaudutaan on kiinni heissä itsessään että voisivat olla jossakin määrin asioissa väärässä silloinkin, kun todisteet ja faktat sanovat ihan toista kuin kristitty väittää. Uskonnolla voidaan ihmisiä tappaa, mutta yhtä hyvin sillä voidaan estää demokraatian toteutumisen niiltä ihmisiltä jotka sitä haluavat kaikilta osin noudattaa eli uskonto on alkujaan tehty sellaisille ihmisille välineeksi, jotka tahtovat pitää teokraattista valtiota tavoittelun kohteena, kuten jokin Vatikaanivaltio on? Kuka oikeasti haluaa asua sen kaltaisessa teokratiassa, jollei muutoin kuin nämä homoseksuaalien, abortin, eutanasian, tasa-arvoisen avioliiton ja jopa yleisen avoliiton vastustajat?!

Päivi Räsänen kertoi hyväksyvänsä homoseksuaalit v. 2010 homoillassa, mutta nyt on huolissaan kasvavasta homoseksuaalien kannattamisesta, joten eikö olisi kannattanut Päivi Räsäsen sanoa homoillassa ettei hyväksy homoseksuaalisuutta kun nyt 3 vuoden päästä on kovin suuresti huolissaan siitä kun homoseksuaalisuutta kannattaa hyvin suuri osa niistäkin ihmisistä, jotka eivät ole homoseksuaaleja eivätkä olisi ITSE mistään hinnasta ryhtymässä homoseksuaaliksi.

Missä on Päivi Räsäsellä ja hänen kaltaisillaan ne tilastolliset faktat että homoseksuaalisuus lisääntyisi, mikäli Suomessa mahdollistettaisi tasa-arvoinen avioliitto? Tarkoittaisiko se sitä, jotka olisivat homopareja nyt niin menisi avioliittoon vai sitäkö että heterot muuttuisivat yhtäkkiä homoseksuaaleiksi !? :) Jos ensin olisi tunkua ihmisille tasa-arvoiseen avioliittoon niin tuskinpa sitä jokainen viikko tai edes vuosi olisi ketään menossa homo- tai lesboparina vihille kirkossa. Eli tässä tulee mieleen, pelkääkö uskovat menettävänsä kirkon homoseksuaaleille, mikäli tasa-arvoinen avioliitto Suomeen hyväksyttäisi.

Päivi Räsänen tulisi saada kenkää sisäministerin virasta ja toimia loppuaika tavallisena kansanedustajana tai saada kenkää siitäkin virasta. Kyseinen lääkäritäti kerjää päästä niitä abortteja antamaan!? :) Maailman ei tule mennä ihmisten vakaumusten mukaan. Mikäli on johonkin alalle kouluttanut niin sitä tulee kaikin puolin toteuttaa. Ei koulutettu sotilaskaan voi kieltäytyä tarpeen tullessa tappamasta ihmistä, joten miten voi lääkärikään kieltäytyä antamasta naiselle aborttia huolimatta siitä, onko gynekologi vai ei? Abortti kuuluu osana lääkärin koulutukseen, kuten tappaminen tarpeen tullessa sotilaalle!! Jos niistä annetaan luistaa vakaumuksella, niin kohta on kasa papereita jokaisella työnantajilla minkä vuoksi työntekijä jättää hoitamatta aina tiettyjä työtehtäviä. Tarkoitan tällä sitä että Päivi Räsäsen tasoiset ihmiset tulisi olla esimerkkinä muille kansalaisille, mutta Päivi Räsänen on näyttänyt ainakin minulle kuinka työtään ei tule koskaan hoitaa!!

Uskovat kuvittelevat nyt että ateisti ministerinä ois laukonut yhtä poskettomia teitä kristittyjä kohtaan. Minäpä vastaan, jos ateistina toiminut ministeri olisi laukonut yhtä poskettomia krisinuskoa kohtaan niin se olisi saanut takuuvarmasti oikeuskanslerilta kengän kuvan persuksiinsa.

Täällä on olemassa yhdenvertaisuuslaki, jota todellakin käytetään väärin ja jolla ajatellaan kaikkea muuta kuin se laki sattuu ajamaan!!

Täällä saa siis keskustella täysin vapaasti kuten maahanmuuttajista ja homoseksuaaleista ihan mitä hyvänsä, eikä koskaan muisteta sitä että meillä on yhdenvertaisuuslaki olemassa, jota tulee jokaisen suomalaisen noudattaa!!

Uskonto on ok, mutta kun siitä tehdään kiihkoilua muuta kansanosaa vastaan ja aletaan sen uskonnon varjolla tekemään politiikkaa ja syrjimään ihmisiä niin yhdenvertaisuuslain ei tulisi tällöin olla mitenkään uskonnollisten puolella, vaikka yhdenvertaisuuslaissa määriteltäisi uskonto, koska tällöin uskontoa käytetään välineenä syrjimiselle kun yhdenvertaisuuslain mukaan syrjintäkielto on olemassa!! Mikään Jumala ei sitä painettua tekstiä kumoa, mitä uskovaisten tulisi myöskin noudattaa!!

27

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • esther

      Totta, mutta eiväthän maalla asuvat fundikset ole koskaan tunteneet yhtään homoseksuaalia. Räsäskäkin asuu Riihimäen pikkukaupungissa.

      Ja jos hänen kaltaisensa matkustaa ulkomaille, hän menee varmaan vain tapaamaan kaltaisiaan.

    • 11+19

      "Minkä vuoksi kristinuskovat hakevat täältä ylipäätänsä minkäänlaista hyväksyntää, koska ainakin minulta itseltäni ei riitä enää sitä vähäisintäkään kykyä enää hyväksyä heitä koska he eivät ole mielestäni ihmisiä ollenkaan?! "

      olisikohan ateistin aika palata sen lääkityksen puoleen

      • ei mitään hollia

        Todellakin ja miten KIRKKO KUULOLLA hyväksyy tuon risuparran mäkätyksen tällä sivustolla ?
        mene kaltaistesi pariin. Ja todellakin HAE SE LÄÄKITYS JA PIAN.


      • "olisikohan ateistin aika palata sen lääkityksen puoleen "

        Hyvä kun kerroit ois lääkityksen aika: Orionin 600mg buranaa ja 1g Para-Tabsia huuleen.


      • ei mitään hollia kirjoitti:

        Todellakin ja miten KIRKKO KUULOLLA hyväksyy tuon risuparran mäkätyksen tällä sivustolla ?
        mene kaltaistesi pariin. Ja todellakin HAE SE LÄÄKITYS JA PIAN.

        Miten KIRKKO KUULOLLA kestää teitä kiihkokristittyjä, jotka tahdotte vallata kaiken sen mikä on kaikille suomalaisille pyhää, paitsi ei teille!!


    • "
      olisikohan ateistin aika palata sen lääkityksen puoleen "

      Kysymys sinulle joka haet hyväksyntää nyt kun tasa-arvoinen avioliitto menee Suomessa läpi ilman että sulta tai Päivi Räsäsen teokratiapuolueelta kysytään mitään! Kysynkö sulta silloin pitäiskö sun käydä psykoositesteissä, nimittäin sitä suosittelen sulle.

      Jos ateistin tulee kääntyä lääkityksen puoleen niin se saattaa johtua ainoastaan teistä elämän kehityksen kieltäjistä ja ihmisvihaajista, joiden ei tulisi käyttää nettiä, kännykkää tai puhumattakaan ajatella autolla. Teidän elämän kehityksen kieltäjien ja ihmisvihaajien tulisi kulkea aasilla tai hevosrattailla ja lähetellä pelkkiä savumerkkejä (eikä kännykästä tekstareita), eikä teidän pitäisi tietää hevonpaskaakaan netin käytöstä eli toisin sanoen teidän ei tulisi kirjoitella täällä netissäkään mitään!!

      Onko sinusta oikein että peruskoulussa opetetaan pakollisena oppiaineena sitä teidän "ihmisvihaamisoppia" ja onko se moraalisti oikeaa että sitä opetetaan alle 18-vuotiaalle!? Sinuna määrittelisin moraalikäsityksesi oikeamielisenä. Se että uskontoa opetetaan peruskoulussa ja sitä harjoitetaan laajemminkin uskonnon hartauksien merkeissä ei ole vain sivistysyhteiskunnan mukaista!!

      Ei ole siinäkään mitään järkeä että aikuiset ihmiset, jotka toimivat Eduskunta työssä kansanedustajina tai ministereinä pakotetaan jokainen valtiopäivien avajaisissa Jumalanpalvelukseen. Se jos mikä on säälittävää!! Siis valtiossa joka on teknologian huippua toimii näin!! Todellakin joskus häpeän olevani suomalainen!!

      • mitä ihmettä?

        Sinä olet sitä mieltä, että jos ihmisillä on yleinen mielipide, niin he ovat oikeassa? Ikäiseksesi sinulla on kyllä aika ala-arvoinen tyyli kirjoittaa ja käsitellä aiheita. Jumalan siunausta sinulle, toivottavasti viisastut olit uskossa tai et.


      • mitä ihmettä? kirjoitti:

        Sinä olet sitä mieltä, että jos ihmisillä on yleinen mielipide, niin he ovat oikeassa? Ikäiseksesi sinulla on kyllä aika ala-arvoinen tyyli kirjoittaa ja käsitellä aiheita. Jumalan siunausta sinulle, toivottavasti viisastut olit uskossa tai et.

        "Sinä olet sitä mieltä, että jos ihmisillä on yleinen mielipide, niin he ovat oikeassa? Ikäiseksesi sinulla on kyllä aika ala-arvoinen tyyli kirjoittaa ja käsitellä aiheita. Jumalan siunausta sinulle, toivottavasti viisastut olit uskossa tai et. "

        Samoin sinulla. Pidän ala-tyylisenä ihmisellä kirjoittaa Jumalasta. sinusta ihmisellä ei ole viisautta, jollei hyväksy Jumalaa yhdenkään ihmisen elämään!? Siinä on kumminkin kysymys suuremmasta suvaitsevaisuudesta kuin koskaan kaltaisillanne uskovaisilla lieroilla!!


      • ateisti1982 kirjoitti:

        "Sinä olet sitä mieltä, että jos ihmisillä on yleinen mielipide, niin he ovat oikeassa? Ikäiseksesi sinulla on kyllä aika ala-arvoinen tyyli kirjoittaa ja käsitellä aiheita. Jumalan siunausta sinulle, toivottavasti viisastut olit uskossa tai et. "

        Samoin sinulla. Pidän ala-tyylisenä ihmisellä kirjoittaa Jumalasta. sinusta ihmisellä ei ole viisautta, jollei hyväksy Jumalaa yhdenkään ihmisen elämään!? Siinä on kumminkin kysymys suuremmasta suvaitsevaisuudesta kuin koskaan kaltaisillanne uskovaisilla lieroilla!!

        Valehtelet itsellesi, mikäli näet tärkeimpänä elämässäsi vain jumalan ja samalla olet jonkun toisen ihmisen aviovaimo - tai mies, joka ei taida sittenkään olla elämäsi tärkein!!


    • älkää tuomitko..

      Samaa mieltä, palstan taso on heikko.
      Pitäis poistaa enemmän aloituksia.

      Nää uskoo katsos vain Mooseksen lakiin...ovat varmaan helluntailais- ja lestadiolaiskirkkojen maksett kirjoittajia

    • Käytetty auto

      Ostaisi(n/t)kohan käytetyn auton ennemmin Päivi Räsäseltä vaiko joltakin sellaiselta joka PR:n puheiden takia on eronnut kirkosta tai PR:stä arvostelleelta virassa olevalta tai eläkettä nauttivalta kirkolliselta prelaatilta? No minä ehkä PR:ltä paitsi että syntyi pieni epäilys mielessä kun hän ikään kuin antoi 'täydentäviä selityksiä' aikaisempaan raittiiseen ja kirkkaan selkeään tukevasti raamatulliseen tämänkin ajan eksytyksiä kumartelemattomaan esitykseensä.

    • mitä meuhkaat

      Aloittaja takas saikulle.

      • Pitkäaikaisella saikulla olen fyysisten syiden vuoksi, enkä mitenkään henkisten syiden vuoksi. Moni uskova taas on monesti henkisten syiden vuoksi pois työpaikaltaan ja muut työntekijät epäilevät krapulaa, eikä palaa työpaikalleen varmaan enää koskaan siksi kun koko työpaikka kiusaa tai halveksuu häntä uskontonsa vuoksi koska eivät toivo sitä että uskonnosta puhutaan työpaikalla. Minulle sellainen on Suomen yhdenvertaisuuden puolesta väärin, mutta uskova sitä ei ymmärrä jos halveksii esimerkiksi homoseksuaaleja. Oikeus pitäisi olla teidän puolellanne ja teidän pitäisi todellakin ymmärtää ja suvaita se että olette kiusaamisen uhreja työpaikallanne.

        Olen ollut vain fyysisten syiden puolesta sairauslomalla, enkä henkisten syiden puolesta.


      • uudelle saikulle vaa
        ateisti1982 kirjoitti:

        Pitkäaikaisella saikulla olen fyysisten syiden vuoksi, enkä mitenkään henkisten syiden vuoksi. Moni uskova taas on monesti henkisten syiden vuoksi pois työpaikaltaan ja muut työntekijät epäilevät krapulaa, eikä palaa työpaikalleen varmaan enää koskaan siksi kun koko työpaikka kiusaa tai halveksuu häntä uskontonsa vuoksi koska eivät toivo sitä että uskonnosta puhutaan työpaikalla. Minulle sellainen on Suomen yhdenvertaisuuden puolesta väärin, mutta uskova sitä ei ymmärrä jos halveksii esimerkiksi homoseksuaaleja. Oikeus pitäisi olla teidän puolellanne ja teidän pitäisi todellakin ymmärtää ja suvaita se että olette kiusaamisen uhreja työpaikallanne.

        Olen ollut vain fyysisten syiden puolesta sairauslomalla, enkä henkisten syiden puolesta.

        Eipä usko kun lukee sun testejä.


    • tjagpt

      Uskovathan ne just Suomen lakia noudattavatkin, vai luuletko että he etupäässä kuormittavat Suomen poliisi- ja oikeuslaitosta. Luulempa että heillä on parempaa tietoa asiasta.

      • Kuinka moni murhaaja Suomessa päästetään vapaaksi siksi kun vankeuden aikana on tullut johonkin Raamatulliseen uskoon!!?? Vastaus: Liian monta!! Nämä vapautetut tekevät kuitenkin uusia rikoksia joista ei ole mitään takeita, etteivätkö he tekisi!!

        Suomessa ei noudateta lakia. On käsittämätöntä harjata syyt vaan maton alle ja sanoa ettei Raamatun oppia ajatteleva ole Suomen suurin rikollinen.

        Eihän ne fasistitkaan ketään tappaneet Suomessa tai muiluttaneet Suomen sisällissodan jälkeen, paitsi Onni Happosen:
        http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/musta_murha_valkoinen_totuus_76401.html#media=76417

        P.S! Olen todellakin syntynyt väärän valtion kansalaiseksi, jos kaiken pitäisi perustua kristinuskon mukaiseen halluusionaatio uskontoon tai ylipäätänsä millekään uskonnolle!

        Kristityt:
        Turvat kiinni tai teille alkaa muilutus!! siitä te kristityt ja fasistit niin hartaasti tykkäätte, mutta miltä tuntuu olla muilutettava!!?!??


      • Suomen lakia tulisi sun pakkomielteisen kiihkokristitty puoskarinkin noudattaa ilman että se olisi sinulle niin helvetin kyseenalaista!!


      • Puhut potaskaa
        ateisti1982 kirjoitti:

        Suomen lakia tulisi sun pakkomielteisen kiihkokristitty puoskarinkin noudattaa ilman että se olisi sinulle niin helvetin kyseenalaista!!

        ateisti1982

        "Suomen lakia tulisi sun pakkomielteisen kiihkokristitty puoskarinkin noudattaa ilman että se olisi sinulle niin helvetin kyseenalaista!!"

        Ateisti voi rakentaa lakia noudattamattoman tai lakia noudattavan linjan oman omantuntonsa mukaan. Väitän elämänkokemukseeni perustuen, että sinä kuljet lain noudattamisen rajoilla ja lain harmaalla alueella monen muun ateistin tavoin. Varmasti tulet kieltämään tämän, mutta valehtelet 100-varmasti kuten valehtelija-Mirkakin tekee.


      • Puhut potaskaa kirjoitti:

        ateisti1982

        "Suomen lakia tulisi sun pakkomielteisen kiihkokristitty puoskarinkin noudattaa ilman että se olisi sinulle niin helvetin kyseenalaista!!"

        Ateisti voi rakentaa lakia noudattamattoman tai lakia noudattavan linjan oman omantuntonsa mukaan. Väitän elämänkokemukseeni perustuen, että sinä kuljet lain noudattamisen rajoilla ja lain harmaalla alueella monen muun ateistin tavoin. Varmasti tulet kieltämään tämän, mutta valehtelet 100-varmasti kuten valehtelija-Mirkakin tekee.

        "Väitän elämänkokemukseeni perustuen, että sinä kuljet lain noudattamisen rajoilla ja lain harmaalla alueella monen muun ateistin tavoin."

        Mitä sä olet elämässäsi kokenut oman aviovaimosi lisäksi joka on juossut varmaankin vieraissa?!

        "Varmasti tulet kieltämään tämän, mutta valehtelet 100-varmasti kuten valehtelija-Mirkakin tekee. "

        Avaa nyt saatana ne yli 2010 vuotta vanhat merirosvolaput silmiltäsi ja ymmärrä todellisuus!! Mirka tuskin sairastaa psykoosia vaan reidänlaisenne kristinuskoiset hyeenat saatatte tosin sellaistakin sairastaa!!


      • älä pelota avopuolis
        ateisti1982 kirjoitti:

        "Väitän elämänkokemukseeni perustuen, että sinä kuljet lain noudattamisen rajoilla ja lain harmaalla alueella monen muun ateistin tavoin."

        Mitä sä olet elämässäsi kokenut oman aviovaimosi lisäksi joka on juossut varmaankin vieraissa?!

        "Varmasti tulet kieltämään tämän, mutta valehtelet 100-varmasti kuten valehtelija-Mirkakin tekee. "

        Avaa nyt saatana ne yli 2010 vuotta vanhat merirosvolaput silmiltäsi ja ymmärrä todellisuus!! Mirka tuskin sairastaa psykoosia vaan reidänlaisenne kristinuskoiset hyeenat saatatte tosin sellaistakin sairastaa!!

        "Mitä sä olet elämässäsi kokenut oman aviovaimosi lisäksi joka on juossut varmaankin vieraissa?!"

        Ei kai sun vihaiset kirjoituksesi täällä johdu parisuhdeongelmistasi?


    • LÄLÄLÄL LÄÄ

      ateisti1982

      KU NE MUUT, MUT MIKSEN MINÄ???

    • Isoveli valvoo

      Aloittaja kiihottaa kansanryhmää (uskovia vastaan).

      Ap. Rikot sääntöjä. Mene pehmustettuun huoneeseen.

    • Mitä ilmeisemmin kiinnitin huomiota mitä haavoittuvampiin yksittäisyyksiin, kun uskovat hermostuvat kuin per-seeseen ammuttu karhu. En hyväksy teokratiaa, joka on eräs sellainen demokratian vastakohta. Sitähän te kinuatte kaikki kiihkokristityt aina agnostikkoja myöden.

      Se agnostismikin on täyttä valhetta. Hyväksyn sen että joku väittää että on olemassa Jumalia ja että jokin on ateisti, mutta sitä en hyväksy että jokin voi olla niin helvetin tietämätön ja säälittävä ettei kykene päättää mille puolelle asettuu vaan haluaa olla samaa jengiä kuin teistinä.

      Hyväksyn kristityn jopa paremmin ihmisenä paremmin kuin agnostikon. Kristitty sentään tietää olevansa jotakin puolta!! Agnostikosta ei aina voi olla liioin varma kummankaan osapuolen teistin tai ateistin, koska se on hyvin horjuva ajatusmaailma!! Horjuvat ihmiset valitsevat agnostismin, koska häpeäisivät olevansa teistejä tai ateisteja, vaikka suurin osa agnostikoista olisi kääntyneitä ateismiin päin. Mitä häpeälistä on siinä että toteaa olevansa ateisti kun siihen tulisi laittaa jostakin agnostista maailmankuvaa väliin.

      Minun maailman kuvaan ei sovi muuta kuin että on olemassa teisti ja ateisti. Agnostikko on itelle valehtelua ...vähän samaa kuin "homo joka ei uskalla tulla kaapistaan ulos" sanomalla että olen teisti/ateisti!

      • On olemassa ihmisiä, jotka eivät voi hyväksyä homo- ja heteroseksualismin väliin biseksualismia niin minkä hiton vuoksi minun tulisi teismin ja ateismin väliin hyväksyä agnostismia?


      • ckvktj
        ateisti1982 kirjoitti:

        On olemassa ihmisiä, jotka eivät voi hyväksyä homo- ja heteroseksualismin väliin biseksualismia niin minkä hiton vuoksi minun tulisi teismin ja ateismin väliin hyväksyä agnostismia?

        Miksi ihmeessa uskovien tulisi noudattaa homojen avioliittolakia. Eihän sellaista lakia ole edes olemassa. Riittää kun noudattaa voimassa olevia lakeja.


      • ei koskaan
        ckvktj kirjoitti:

        Miksi ihmeessa uskovien tulisi noudattaa homojen avioliittolakia. Eihän sellaista lakia ole edes olemassa. Riittää kun noudattaa voimassa olevia lakeja.

        Me ei tulla noudattamaan mitään homojen avioliittolakia!


    • hullu juttu

      .

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      302
      3387
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      238
      1850
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1345
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1313
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1133
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      946
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      884
    Aihe