Kamalat vanhat esineet.

turn off

Inhottaako teitä vanhat tavarat tai esineet?
Itse kammoan vanhoja seinäkelloja, peilejä...ja varsinkaan en käsitä, että joku ostaa vauvalleen jonkun 100 vuotta vanhan kehdon sängyksi!
Enkä huolisi vanhaa seinäkelloa, vaikka olisi miten arvokas hyvänsä...tai vanhaa kapiokirstua...niissä on niin paljon huonoa energiaa(useimmissa)

16

1522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhaa pelkäät

      Höpö höpö huonoista energiosta, silla monet antiikkiesineet ovat erittäin kauniita ja miksi heittää pois jotain arovkasta suvun historiaa. Jos esinettä tai huonekalua ei ole käytetty kulttiesineenä tai muuten tietoisesti kirottu, niin ei ole mitään estettä käyttää sitä tänä päivänä.
      Tietenkin jos epäilee esineeseen tai huonekaluun liittyvän jotain epämääräistä ja mustaa taikuutta, esin pitää hävittää.

    • Nostalgiaa!

      Itsellä on melkein kaikki huonekalut vanhoja, antiikkisia, samoin kerään kaikkea mahdollista vanhaa tavaraa. En ole koskaan ajatellut niissä olevan mitään pelottavaa tai pahaa. Päinvastoin jotain kunnioitettavaa, sillä ne ovat "nähneet paljon". Uudet lastulevyhuonekalut ne vasta kamalia ovat, ei mitään tunnetta.. Vanhoja peilejä on useita, ja sopivaa seinäkelloa etsin. Lapsillani on ollut käytössä vanha 50'-luvun pinnasänky joka jo minulle ostettiin 1970-luvulla käytettynä. Hyvin on kaikkia nukuttanut :)

      • energisti

        Henkisessä tasapainossa olevat ihmiset eivät tunnista negatiivisia
        "energioita" vanhoissa esineissä.
        Henkisesti tasapainottomat tunnistavat niitä uusissakin esineissä.


    • turn off

      Ette nyt ihan ymmärtäneet asiaa. vanhat esineet ovat kauniita, niillä on tunnearvoa, jos ne ovat suvun tavaroita. Toki itsellänikin on SUVUN ikivanhoja tavaroita ja ostettuja, joiden alkuperää en tiesä, eikä niissä ole mitään pelottavaa, mutta esim huutokaupoista, kirppareilta...sieltä voikin jo saada itselleen melkoisia riesoja huonekaluiksi tai koristeiksi.
      Sen kyllä tunnistaa lähelle menemällä ja koskemalla, jos esine on "huonoenergiainen", mutta kaikilla ei ehkä ole sitä kykyä ja tuo kotiin sellaisen ja sittenpä se alkaakin se kolina ja kaikenlainen kummittelu. Ja loppuu samantien, jos esineen hävittää.
      Itse on tullut ostettua kirpputorilta eräs vanha kapioarkku,(vaikka vähän huonot fibat siinä oli, mutta oli niin kaunis...)joka ei sitten pysynyt kiinni, siirtyi lattialla itse yön aikana (lattiaan jäi naarmut) kolisteli muuten vaan.
      En kertakaikkiaan voinut laittaa sitä uudelleen myyntiin ja seuraavalle riesaksi, vaan yksinkertaisesti poltin sen.
      Näitä on.

    • kitarisisti

      Ei pidä paikkaansa että esineet itsessään resonoivat energioita, ihmisen mieli voi kyllä saada aikaan hyviä tai pahja fiboja esineistä mieltymysten mukaan.
      Mikä esim. sen kauniinpaa ja ehdampaa kuin vaikkapa ehta käyttöesine vintage Fender Staratocaster parhaalta vuodeltaan 1957.

      • no katos vaa

        Mihinkäs perustat väitteesi? ihmiset kokevat eritavalla asioita ja sä alat esittämään tieteeliisiä faktoja.olipas tooosi vanha esine tuo, huoh*


    • enpä sanoisi..

      Onko uusissa "made in Kiina" tavaroissa hyvää energiaa? Tehty halpatyövoimalla tehtaissa joissa myös lapset kärsivät menetettyä lapsuuttaan.

    • Kyllä näin on!

      Täsmälleen samaa mieltä aloittajan kanssa! Penseiden vanhojen ihmisten kelmeät ja vittumaiset energiat oikein huokuvat joistain kellastuneista ja iljettävistä, parhaat päivänsä nähneistä huonekaluista! Oikein iljettää jo sellaisten katsominenkin ja jos lähelle joutuu, niin pahimmillaan alkaa oikein särkemään päätä ja oksettamaan!

      Inhottavien vanhojen ihmisten inhottavat vanhat huonekalut, joihin on imeytynyt inhottavien ihmisten inhottavuus ja inhottavat energiat on poltettava, vaikkeivät kirottuja olisikaan! Noiden ihmisten pahuus on imeytynyt niihin ja tekee niistä huonoja ja oksettavia ja pahuutta huokuvia!

      Oikein teit kun poltit sen iljettävän paholaiskirstun!

      • Kustaa Sahlberg

        Meillä Pöytyällä oli sama juttu nettikummitusten kanssa. Aina kun yksi koskee viinaan niin kauhea hulabaloo alkaa.


    • juu ei kiitos

      Peilit, ne on melkeimpa pahimpia. Ne vissiin imevät itseensä, paitsi "naamoja" niin ympäröivää energiaa ja tapahtumia.

      • Karmeat peilit

        Joo, peilit on ihan hirveitä. Mullakin on vanha peili, ja siihen kun kurkkaa, niin näkee milloin minkäkin haamun, Slendermanin ja Bloody Maryn. Tätä tapahtuu etenkin aamuisin. Oikein puistattaa!


      • yöks
        Karmeat peilit kirjoitti:

        Joo, peilit on ihan hirveitä. Mullakin on vanha peili, ja siihen kun kurkkaa, niin näkee milloin minkäkin haamun, Slendermanin ja Bloody Maryn. Tätä tapahtuu etenkin aamuisin. Oikein puistattaa!

        Inhoan vaarin vanhoja kumisaappaita. Haisevat kovin.


      • Kammo och Spökel AB

        Meilläkin on semmoinen peili että naamat vaihtuu ihan katsojan mukaan! Se on varmaan "imenyt" niitä naamoja. Pelottavaa! Pelkään myös ääneen puhumista. Pelottavaa kun oma ääni kuuluu jostakin!!


    • ............

      njaa itse pidän erittäin paljon huutonetistä ostamastani kirstusta. se on niin söpö. en ole koskaan ajatellut, että pystyisin tunnistamaan energiaa huonekaluista (ihmisistä kyllä olen hyvä tunnistamaan heidän olotilojaan) mutta yksi kerta kirpputorilla oli todella kaunis peili jonka halusin ostaa. se oli ehjä ja söötti, mutta tulin surulliseksi, kun kosketin sitä. otin peilin useamman kerran käteen viedäkseni sen kassalle, mutta joka kerta minulla tuli surullinen fiilis siitä niin en ostanutkaan sitä.

    • Anonyymi

      Tässäpä tällainen pieni kertomus. https://www.youtube.com/watch?v=SGX4-D96X3M

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe