pulssi alhainen 45-53

myös verenpaine mata

Mulla on matala pulssi ja matala verenpaine. Alimmillaan mittasin pulssin: 45, sit: 49, 50 ja reilua 50. Verenpaine vaihtelee mut yleensä hyvin matala 107/67, tai 110/72 104/63. KYSYISIN: onko vaarallista , missä vaiheessa pitää mennä ensiapuun, yksi hoitaja sanoi yhtä, toinen toista. Hengenahdistus on sietämätön, ei jaksa tehdä mitään, ei uskalla lähteä liikkumaan, tulee täysin voimaton olo, tuntuu että kuolee ja joutuu tajuttomaksi. Johtuuko hengenahdistus matalasta sykkeestä vai mistä?
Auttaisko enempi syöminen? Olen laskenut kaloreita 5 viikkoa ja laihtunut muutaman kilon, samoin urheillut joka päivä rajua liikuntaa, nyt en uskalla. Tää matala pulssi on ollu pari viikkoo.Onko ANEMIAA?

4

992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Minulla huonon olon rajat ovat suunnilleen syke 42, verenpaine 90/60. Silloinkaan ei ole hengenahdistusta, pyörryttää vain ja pitää pidellä seinistä kiinni että pysyisi pystyssä.

      Jotenkin minusta vaikuttaa nyt, että jätät jotain kertomatta. Oletko anorektikko? Lopeta ihmeessä laihduttaminen, se ei varmastikaan paranna oloasi. Anemia todetaan yksinkertaisella verikokeella.

    • aitoa ruokaa

      Minulla samat paineet ja olo on normaali.

      Kohtuuliikuntaa, EI rajua.

      Älä laske mitään kaloreita vaan syö aitoa ruokaa.

      Viljat sekä riisi (n. 70% hiilihydraattia), sokeri (100% hiilihydraattia) ja peruna (peruna sisältää runsaasti tärkkelystä, joka on käytännössä pelkkää pakattua glukoosia, siis sokeria, joka hajoaa nopeasti suolistossa nostaen huomattavasti veren sokeritasoa) nostavat verensokerin nopeasti, jolloin haima alkaa tuottaa runsaasti insuliinia. Liiallinen insuliini veressä laskee verensokerin liian alas ja liian nopeasti. Tällöin ihminen on taas nälkäinen ja haluaa syödä. Lisäksi liiallinen insuliini poistaa lähes kaiken sokerin verenkierrosta ja aivot jäävät ilman energiaa, jolloin ihminen väsyy. Insuliinitason pysyessä vakaana elimistö polttaa rasvaa ja aivot saavat energiaa. Perunan, riisin ja viljat voi korvata muilla kasvikunnan tuotteilla, joissa on huomattavasti vähemmän hiilihydraattia, jolloin insuliinitaso pysyy vakaana ja ihminen virkeänä. Viljat ovat myös huono kuitujen lähde. Energiatiheyden suhteen vihanneksissa, juureksissa, marjoissa, hedelmissä ja kasviksissa on kahdeksan kertaa enemmän kuituja kuin viljassa. Viljat ovat myös huono vitamiinien lähde. Jauhatuksen jälkeen B-vitamiinit häviät nopeasti jauhoista. Eräiden arvioiden mukaan jopa 24 tunnin jälkeen jäljellä on vain puolet vitamiineista ja viikon jälkeen ei juuri lainkaan.


      Eli yksinkertaistettuna: Aikuinen tarvitsee hyvää rasvaa ja proteiinia n. 80 grammaa päivässä sekä vähintään 500 grammaa kasvikunnan tuotteita (kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä ja marjoja). Kaikissa kasvikunnan tuotteissa on kuituja ja hiilihydraatteja, joten sitä suomalaisten kansallisruokaa runsashiilihydraattista täysjyväleipää EI kukaan tarvitse kuidun takia.

    • painetta punppuun

      Minul kävi sillä lailla, että verenpainelääke (losatrin) oli lopussa eilen. Tänään aamulla paineet olivat sellaiset 89/66 ja pulssi 53. Iteasiassa ei ollut eka kerta.

      Painelin kiireen vilkkaan apteekkarin tykö hakemaan uuden satsin em läkettä.

      Toivotavasti huomen ammulla paineet ovat taas kohdillaan.

      • aitoa ruokaa

        Losatrix

        Käyttötarkoitus

        Kohonneen verenpaineen eli hypertonian hoito. Lääkkeellä hoidetaan myös sydämen vajaatoimintaa sekä diabetekseen liittyvää munuaistautia, jos siihen liittyy kohonnut verenpaine.


        AP:lla on alhainen verenpaine EI korkea, jota hoidetaan lääkkeillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe