Katkeruus ei katoa

katkera27

millä päästä katkeruudesta? En usko enää parisuhteeseen enkä avioliittoon. Kaikki ihmiset vain pettävät ja valehtelevat toisilleen. olen hoikka ja kauniskin nainen eikä miehistä ole pulaa.
Miehiä olisi riittämiin, mutta mikään ei enää tunnu miltään. Takana kolme pitkää suhdetta, pettämistä ja epäluottamusta. Itse en pettänyt kertaakaan. Viimeisin suhde loppui vuosi sitten pettämiseen ja ero oli ruma. En pysty enää tähän.

Melkein vuoden eron jälkeen olin masentunut enkä tapaillut ketään. En treffaillut, ei yhden illan juttuja ei yhtikäs mitään.

Nyt olen alkanut taas katsomaan miehiä, mutta en tunne mitään. Pelkkä kuori jolla on tälläkin hetkellä neljä eri miestä joista kaksi on toivottoman rakastuneena minuun. Kuulostaa varmasti ylpeilyltä, mutta pallottelen heidän keskellään eivätkä he tietääkseni tiedä toisistaan. Olen harrastanut yhden illan suhteita paljon ja pelleilen vain miesten kanssa. Haluan flirttailla jotta tietäisin että olen vielä haluttava ja voisin saada miehiä. Haluan pompotella heitä ihan kuten minua on pompoteltu vuosikausia. Haluan saada heidät kehumaan itseäni ja rakastumaan ja jättää heidät kuin nallin kalliolle.


En pysty enää koskaan seurustelemaan.
En usko enää kehenkään sanoihin, enkä kykene rakastumaan, ihastumaan, ajattelemaan tulevaisuutta. Olen vain niin katkera enimmäkseen viimeisen suhteeni tapahtumista ja siitä sairaasta paskiaisesta joka jätti ja meni kihloihin toisen kanssa 2 kk eron jälkeen. Voinko edelleen olla masentunut ja kaikki johtuu siitä???

17

769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haluanauttaa56t5cv

      Unohda miehet muutamaks vuodeks. Älä leiki kenenkään tuneilla, se vaan loppujen lopuks tulee pahentamaan sun oloas, älä JAUHA KATKERUUTTA SUN PÄÄSSÄS VAAN PÄÄSE SEN YLI JA _ANNA ANTEEKSI_ VAIKKA VÄKISIN, koska aiheutat tolla vaan vahinkoa itelles. Nyt ei mitään mieihä ja keskityt ittes parantamiseen ja unohdat katkeruuden ja annat sua satuttaneille anteeks, itsesi takia. Sussa tuskin on mitään vikaa niiku ei useimmissakaan naisissa joille on tehty noin mutta miehet on.. noh miehet.-( anteeksi yleistys mutta joskus se vaan menee niin, en sano etteikö naiset tekis samaa)- Tiedän kokemuksesta, joten älä syytä itseäsi.

      • sfiogafdö

        Ei sen tarvi antaa koskaan anteeksi eikä etenkään VÄKISIN!!!

        Se ei tee välttämättä hyvää vaan päinvastoin itsestä uhrin ja asia jää käsittelemättä, se fakta mitä itselle tehtiin ja se saattaa toistua seuraavissa suhteissa jos on liian kiltti.


      • ....................
        sfiogafdö kirjoitti:

        Ei sen tarvi antaa koskaan anteeksi eikä etenkään VÄKISIN!!!

        Se ei tee välttämättä hyvää vaan päinvastoin itsestä uhrin ja asia jää käsittelemättä, se fakta mitä itselle tehtiin ja se saattaa toistua seuraavissa suhteissa jos on liian kiltti.

        se että toinen pettää ei riipu siitä onko toinen kiltti vai ei. Sitä vaan sattuu jostain syystä vierelle sellanen ihminen,mistä näistä tietää heti kun tapaa että pettääkö toi vai ei...ja sen ihmisen tekoa ei tartteka ymmärtää mut itsensä takia ois hyvä antaa anteeks ja jatkaa elämää..ei se viha tee asiasta yhtään parempaa...uutta elämää kohti vaan :) vaikka väkisin


    • ap.

      minua ahdistaa myös se että olen jo 27 vuotias ja kaikki suhteet vain epäonnistuvat. jään yksin!

      • perse uitto

        olen mies ja kohta 27v ja yksin ei oo ikinä ollut pitkää suhdetta et sillee... varmaan oon koko elämäni yksin mut noh on mul muutenkin murheita ja ongelmia ihaq tarpeeksi...


    • samaa olette

      Anna mennä vaan niin ne muutkin naiset tekevät. Olet ihan tavallinen nainen joka toteuttaa tyypillisiä haluja ja kokee kaikkea "uutta"..

      • ohje nro.1

        Mene hoitoon.


    • ei pahalla, mut..

      Jopa olet sopan keittäny!!!
      Jos aiot jatkaa tuota miesten pompottelua, menetät loputkin tunteesi miehiä kohtaan.
      Itselläni meni nuorena muutama vuosi eron jälkeen, sänystä sänkyyn tyylillä.
      Lopulta iskin varatun miehen, (tosin asui erillään vaimostaan)sitä menoa ja panoa riitti muutama vuosi, mutta en vieläkään ymmärrä, miksi tunteeni miehiä kohtaan on kuollu jo ajat sitten, vaikka tämä mies sanoi jopa rakastavansa minua vieläkin.
      Katkeruus syö ihmistä sisältä niinpaljon että ulkoinenkin habitus kärsii ennenpitkää, ja lopulta näet itsesi peilin edessä vain masentuneena noita-akkana.

      Valitettavasti näitä naisia on liian paljon ja, jono taitaa kasvaa, ei tosiaan käy kateeksi sinua, eikä muitakaan.
      Mut niin sitä makaa kuin petaa.

      • haloo ääliö+++

        Minkä Sopan?

        Se tunne ja rakkaus mikä meidän sisällä on toiselle antaa ei mihinkään "häviä" joten älä viitsi syyllistää nuorta naista. On asioita jotka on väärin ja toiset oikein mutta mistä kotoisin tuollainen pelottelu että "sitten sulle tapahtuu vielä jotain kamalampaa, menetät tunteesi.." hehheh, ei ne mihinkään katoa, eikö kannattaisi mieluummin tukea ja kannustaa kuin syyllistää.

        Ap:lla varmaan on vielä paljonkin mitä antaa miehille ja varmaan kaikki ihmiset harrastavat tota erojen jälkeen eikä siinä mitään kun kertoo ettei halua suhdetta, eikä pompota ja leiki muiden tunteilla, yhdenillan suhteilta nyt ei kukaan voi vielä mitään vaatia!!!!!


    • 89+7

      ymmärrän aloittaja sua. musta tuntuu ihan samalta.. ei kiinnosta kukaan. kaippa se aika sitten auttaa asiaan

    • Katkeruus syntyy anteeksiantamattomuudesta ja rasittaa vain ja ainoastaan katkeroitunutta. Se tunne näivettää tunteet ja elämän vähät vähältä, lopuksi kokonaan. Anna anteeksi itsesi takia.

      • ei mikään pakko

        Ei ole koskaan pakko antaa anteeksi vaan unohtaa koko ihminen ja käsitellä ikävät tunteet ja se mitä itselle on tehty. Anteeksianto ei ole mikään pakko, ikinä. Existä pääsee eroon muutenkin, kun vain menee eteenpäin ja unohtaa, tottakai petetyksi tuleminen satuttaa ja vielä vuosien jälkeenkin voi tulla kipuna mieleen.


    • a.p:lle

      Mä olin 32 -vuotias mies ennenkuin ensimmäisen kerran aloin seurustelemaan ja rakastuin. Eli kyllä sulla on vielä hyvin aikaa löytää itsellesi se oikea mies, joka ei muiden hameiden perään katsele, vaan osaa arvostaa sitä mitä on rinnalleen löytänyt.

    • Laapis

      katkeruus ei auta mitään eikä tee pahaa muutakuin sinulle itsellesi. Tunteitaan ei kannata tuhlata yhdentekeviin ja pahoihin ihmisiin. Elämässa tulee aina pettymyksiä mutta niitten kanssa on vaan elettävä. Kaikista ihmissuhteista voi oppia ja ottaa opikseen mutta katkeruudelle ei saa antaa valtaa, se myrkyttää koko elämän.

      • Samaa mieltä ed.

        Tuon kun muistaisi vuoden jokaisena päivänä, niin helpompi olisi täällä elää. Miksi tuhlata energiaa negatiivisiin tunteisiin kun voi ajatella positiivisestikin ? Aurinkoista kesän odotusta sinulle ja muillekin.


    • ilon kautta

      Kuule tervetulos sinkkumaailmaan,sellasta paskaa se on muillakin joten ihan olet oikeassa ajatuksinesi, täysin normaalia!!!

    • asdf121

      no mä olen kohta 45 ja ollu kolmen akan kanssa ... ei niistä saatana mitään tuu ... valtaa ja valta taistelua ...ihan kuin jossain saatanan pikku sodissa... mestat vain "rikkoontuu" ... ei sillä vallalla mitään ainkaan voiteta.... päin vastoin ,mut ei ne akat sitä snaijaa ... sorry vain !! ehkä viel löydän jonkun jonka kans arki olis helpompaa et ei aina sota kirveitä esille niin kun jotkut helvetin apassit villissä lännessä... en ehkä muuta enään hame väen kanssa saman katon alle... ugh olen puhunut ! ! ! ! !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe