Kerran kesässä.... On uimakoulu

Klamydia, the Bigfan

Mitähän tässä sitten tekisi?
- Keittäisi kaalikeiton.
Klamydia: Paras perse
"Kerran oven takana oli seissyt, ovikellon soidessa äidin, ulkonäköpiirre-vammainen serkku. Hän oli sairaanhoitajan lapsi. Sosiaalityöntekijä jatkoi ihmettelemistään. Eihän Tanja sellaista osannut. Hän oli syrjäseudulta. Sosiaalityöntekijä jatkoi syrjäseudun luomistaan, hän kertoi kuinka he rakensivat miljöön maaseudulla. No, Tanja sai lapsensa. Palvomisella tarkoitetaan myös yhtä toista asiaa, itsehillinnättömyyttä, hallitsemattomuutta ja kehitysvammaisuutta sosiaalisen kanssakäymisen yhteydessä osalta, liiallisen sosiaalisen vuorovaikutuksen osilta, oman itsen kanssa.
- "Älä nyt jää palvomaan sinne itseksesi, vaan tule tänne toisten seuraan,. Tule tänne luokse,toisten seuraan, tänne ryhmään." tummahiuksinen mies, 13-14-poika toisti tavalla, jonka 4-vuotiaskin ymmärsi.
- "En mä tiedä, kun on kehitysvammaisiakin. Sopiikohan se, jos sattuu jotakin...." mietin unohtaen asian siihen, koska pilvi leikkasi auringon ylitse luoden kevät-auringosta, mustan puhuvan synkän varjon.
- "Palvomaan...:" 4-vuotias mieleni toisti innoissaan, kiitollisena, uutta sanaa. Miksi en iloitsisi siitä aikuisena?"
Klamydia: Pilke silmäkulmassa, ulkoinen feminismi

Klamydia: Hullujen Kuningas
Jo pikkuvauvoja raiskattiin häkkisänkyyn. Se oli pörssi. Tartuin taaksetullutta äitäni käsistä, viima ja kylmä tullenvire tuntuivat, ja pyysin saavani olla rauhassa, hänen kanssaan kahden ja että tuntemattomattomat pysyisivät poissa.
.- "Eihän Tanja sellaista osannut. Hän oli syrjäseudulta." Äitini taluttaessa oli pahoillani ja pahalla päällä. Berhandilaisen koiran nimi oli Jojo. Mitä vain Tanjan lasten eteen? Ihmistä ei saa eri-arvoistaa. Hänen lapsensa olivat kaksi tervettä, hyvinvoivaa poikaa, täysin reippaina. Silmäni irtosivat ympäristöstä, kun olin 12-vuotias. Osoittelemista, haitataen yleiskunnon osalta, terveyden muodostamista, ohjailemalla silmiin painostavalla tavalla. Kun silmäni rasittyi liiaksi, eräs vaalea mies-henkiö istui kuunteluissa.
- "Tosi monet sanoivat että se johtui hampaiden poisto fokusaatiosta."
ajattelivat jotkut.
Nainen heitettiin ilmaa, rinnan syvyisen veden yllä Hänen mieletön hysteriansa, näkyi revittynä avoimena suuna, ja kiihkomielisenä ilmeenä, etsien kiihtyneenä itseään ja tasapainoa, turvallisesti egoismistään. Avoin vahingoittaminen, ja jatkuva vihamielisyys, yrittäen tavoittaa transvestismistä rakkautta, yhdessäolemista, hakien vain jatkuvasti apua itsellään turvallisesta egoismistä. Hän oli kuin manaaja, ja hänen ympärillänsä seisoi ihmisjoukko, nuoria ja lapsia, melkein aikuisia. Silmät tällä tytöllä, jonka kasvot loistivat pyöreinä soikeina, valosta, oli kuin silmät olisivat ummistetut keskeltä hänen kasvojaan, pään etupuolelta, ja silmät hänellä, olivat sokeina omissa aivoissa. Hänen kehonsa, ja rintakehänsä alue, melkein alastomana, vain vaaleanpunaisen uimapuvun peittäminä korostiva irvokas, railakas avoimuus ja lähes ilmeetön hengästynyt kiihtymys."
- Väkivallan katsomaan pakottaminen herätti suuttumusta, tuottaen kuumasta säästä, ja hektisyydestä psyykkistä kipua, rankaisuhakuisesti.

1

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhteinen:Sinde&veli

      Hullujen Kuningas on Heikki-kehari.
      - Tai sitten lääkäriliitto, armeijan yhteistoimintanaan, kun koko väestö tarvitsee Parkinsonin takia electricitet-aneten.
      ' mm. hypnooseineen
      ' ei "kansainvaellusta" lainkaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. 80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe