Kissanpennun pissaaminen

Kisuli7

Meille tuli perheeseen uusi jäsen kaksi viikkoa sitten, 12 -viikkoinen tyttökissanpentu. Ongelmana on se että kun ekana päivänä saapui, pissasi meidän sänkyymme. Pestiin lakanat ja sänky (myös pissi pois -aineella) ja hommattiin sängyn päälle päiväksi suihkuverho jonka päälle kisuli on jatkanut pissaamista. Käytettiin eläinlääkärissä ekassa rokotuksessa missä neuvoivat meitä estämään pennun pääsyn makuuhuoneeseen. Ongelma on se että kissanpentu on tottunut nukkumaan meidän vieressä yöt. Joten estimme pennun pääsyn huoneeseemme päivisin. Kissanpentu aloitti pissaamisen sitten sohvalle, yksille kengille... ym.. Toissa yönä kissanpentu pissasi nukkuessani päälleni. Ja eilen päivällä kissa hyppäsi mieheni syliin sohvalle ja pissasi ihan pokkana mieheni päälle. Kissanpentu on erittäin leikkisä ja rohkea, ei lainkaan arka. Kova pussailemaan ja kehräämään.. mutta tämä pissaaminen. Käytössä on kaksi hiekkalaatikkoa, putsataan päivittäin. Käytössä Compact Care kissanhiekkaa toisessa ja toisessa pellettiä, käyttää molempia laatikoita. Soitimme eilen uudestaan eläinlääkäriin, mutta ei mitään apua. Ruokana syö vain eläinkaupasta ostettua märkäruokaa sekä kuivaruokaa. Osaako kukaan neuvoa mikä auttaisi asiaan? Kiitokset etukäteen.

3

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+7

      Teillä on edessä kivinen taivail pennun kanssa .

      Itse olen aina pennun vienyt säännöllisesti laatikolle . Ainakun se herää tai syö ja välillä muutenkin . Vien pennun myös yöllä laatikolle alkuun .

      IHan paras olisi nyt laittaa pentu tilaan missä ei ole mitään tekstiilejä vain pelkkä laatikko ja tietenkin vettä ja ruokaa ja lelut . Laatikon tulisi olla noin pienellä vielä kanneton ja hyvin matalareunainen jonne sen on vaivaton päästä .
      Eristystä voidaan joutua jatkamaan kuukausiakin jotta kissalle saadaan luotua tottumus ja rutiini hiekkalaatin käytöstä . Tuntuu ettei pennulla ole vakiintunutta tapaa käyttää pelkästään laatikkoa .

      Kissa noudattaa AINA totuttua tapaa ....se ei esim opi sisäsiisteyttä emoltaan vaan sille tulee jo ihan pienenä tarjota hiekkalaatikko jolloin se huomaa että puhtaaseen hiekkaan on miellyttävää asioida ja siitä tulee tapa jota se noudattaa lopunelämäänsä . Tämän tavan te joudutte nyt rakentamaan uudelleen ja se on helpoin tehdä nyt kuin vuoden päästä .

    • ggg5

      Meilläkin on täällä 3kk ikäinen poika pentu.. huono puoli on vaan siinä että se kusee sohvan nurkkaan ja kakkaa hiekkikselle.. Mitä pitäs tehdä ? .__. on laitettu etikkaakin sinne mihin se aina on kuseskellut... (haju on kammottava D:) Ei vaikuta..

    • 13+8

      Olettehan kokeilleet kahta hiekkataatikkoa ? Nosta vaikka toinen laatikko siihen sohvan nurkalle ja peitä sillä kohta mihin pentu on epätoivotusti tottunut pissailemaan :)

      Jotkut kissat käyvät kakalla erilaatikossa ja pissalla toisessa .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      186
      1809
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      61
      1255
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      58
      1013
    4. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      142
      882
    5. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      77
      882
    6. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      43
      863
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      788
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      72
      720
    9. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      719
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      320
      678
    Aihe