Syrjäseutu 3

Felix

Jatkoa viime jaksosta :)
Hetken hiljaisuuden jälkeen mies vastasi: "Jos mieluummin menisimme kahville vaikkapa Kristiinan kuppilaan?" Ajattelin että mikäpäs siinä ja sanoin että nähdään siellä 30 minuutin päästä.

Mieleeni putkahti jo melkein päästä päähän erilaisia fantasioita miehestä jonka kanssa puhuin. Olisiko hän karvainen, vähäpukeinen, nuori...

Aloin melkein heti pukea kun lopetin puhelun, aloin riisua likaisia kiimanesteessä olevia housujani (jotka kastoi muuannan mies jakso 1). Kun riisui housut toin ne nokkani viereen ja nuuhkaisin niitä. - "Aaah.. Parhain haju ikinä!" Alakerrassani jokin nytkähti pystyyn. Siirryin olohuoneen sohvalle, otin oman 20 senttimetrisen moloni käteen ja aloin vemputtaa sitä ensin hitaasti. Samaan aikaan haistelin housujani jotka olivat kiimaliiman peittämät. Nopeutin vauhtia ja huomasin oman kirkkaan kiimaisan nesteen jo valua. Huokaisin ja mietin että kohta tulee suuri lasti. Niin tulikin puolet lastista lensi kasvoilleni ja puolet mahalleni. Ajattelin että olisi soveliasta käydä suihkussa ennen pukemista tapaamista varten.

Kun olin käynyt suihkussa, päätin pukea päälleni farkkushortit ilman alusvaatteita. Paidaksi valitsin silkkisen t-paidan. Jo pelkkä silkkinen kosketus paidasta sai moloni henkiin jälleen.

Ajattelin lähteä kävellen kahvilaa kohti sillä sinne ei ollut paljoakaan matkaa. Sillä Kristiinan kuppila oli aivan kerrostaloni vieressä. Perillä kahvilassa mietin että miten tunnistaisi sen miehen.

Ajattelin soittaa miehen numeroon. Mies vastasi ja sanoi että ei pääsisi tulemaan koska työt venyttävät häntä. Se minua ei haitannut sillä bongasin mahtavan näköisen perseen suoraan tiskillä. Munani nousi puolikovaksi. Menin tämän miehen viereen ja kysyin: " Saako tähän istua?" Mies vastasi myöntysti minulle. Mutta mies lähti heti vessaan päin ja sanoi: " Pidä mun lemppari paikkaa siinä tovi jookos?"

En voinut odottaa joten lähdin salaa seuraamaan miestä. Mies meni yhteen vessakoppii ja minä menin viereiseen. Huomasin että kopissani oli juuri minun munani kokoinen reikä porattuna josta näin mitä mies tekisi. Sykkiväni oli jo kovana. Lukitsin vessan oven ja avoin napit housuistani. Tungin kovan elimeni reijästä ja huhuilin miehelle: " Hei! Tules vähän maistamaan mun patukkaa." Ei aikaakaan kuin mies pomppasi pystyyn vessanpytyltä ja sanoi: " En olenkaan koskaan saanut tilaisuutta maistaa munaa." Minä odottelin jo kuumana jopa niin kuumana että kiimanestettä valui tattini päästä. Mies tunki lämpimän kitalakensa munani ympärille ja alkoi imemään rajusti. Olin kuin taivaissa en saattanu uskoa että tämä olisi miehen eka kerta. - "Mä tulen kohta!" Huusin kohteliaasti miehelle. - " Anna tulla vaan kaikki lämpimään suuhuni" mies sai juuri sanottua ennen kuin ammuin jo siemenet lämpimään suuhun. Kuulin nielaisun äänen ja se teki minut kovaksi taas.

Kiitin miestä ja hän antoi numeronsa ja lupasi tulla toistekkin hoitelemaan munaani.

Jatkuu jos haluatte;)

5

1605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • O. Past. Eli. Ja

      Älä turhia kysele vaan kirjoita ;) Täällä on uutta tekstiä vähän, joten anna palaa vaan.

      Eetut ja Peetut ym. kans näppikset savuamaan...

      • uutta kaipaava

        Toimintaa toivon minäkin!!!! Vanhat joskin hyvät tarinat alkaa puuduttaa ajan myötä ja niihin kyllästyy.. Joten uusia tuulia odotellen ja nopeasti :) Lyhyttä, pitkää, täyttä toimintaa tai romantiikan sävyttämää ystävyyttä.

        Kiitos ja Kumarrus etukäteen! Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä tuleman pitää.


      • Felix
        uutta kaipaava kirjoitti:

        Toimintaa toivon minäkin!!!! Vanhat joskin hyvät tarinat alkaa puuduttaa ajan myötä ja niihin kyllästyy.. Joten uusia tuulia odotellen ja nopeasti :) Lyhyttä, pitkää, täyttä toimintaa tai romantiikan sävyttämää ystävyyttä.

        Kiitos ja Kumarrus etukäteen! Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä tuleman pitää.

        Toimintaa ja Romantiikkaa tulossa viikonloppuna:)


      • lukikikikija
        Felix kirjoitti:

        Toimintaa ja Romantiikkaa tulossa viikonloppuna:)

        Sulla on otetta. Ja positiiviseksi sanoisin myös yhdyssanojen hallintaa.
        Kokeile kirjoittaa tekstisi Wordilla tai vastaavalla ennen lähettämistä. Se tekstinkäsittelyohjelma antaisi vinkkejä mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, vaikkakin on sanottava, että hyvä tarina ei niistä kärsi, ellei ne ole liian raakoja.

        Odotellaan jatkoa...


    • Onko 4 osa jossain. Pidin tästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe