Mistä iisalmesta 27-vuotias yh-isä löytää nais seuraa?

kaipaa sitä oikeaa

elikkäs mistä niitä kunnollisia naisia löytää? baareissa ei oikein tule liiemmin pyörittyä.

42

3409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä löytyy

      Meneppä Istuvaan Härkään, siellä ne naispuolisetkin yh:t ovat. Mutta varo tauteja!

    • leenonen

      osta tekopillu ja nai sitä urpo

      • Anonyymi

        leenonen

        9.8.2013 23:05

        osta tekopillu ja nai sitä urpo

        Ja tapa sinä hintti-leenonen itsesi.


    • tuore yh-äiti

      En ole Iisalmesta mutta jos juttukaveria kaipaat niin voin rupatella kanssasi :)

      • Vastaathan pian

        Kelpaisko vanha homo. Olen ollut Tukholmassa pitkään, erään tohtorin rouvana, sitten työsuhde katkesi ilman yt-neuvotteluja, kun siellä tuli pillu muotiin uudestaan.


      • Seksberg
        Vastaathan pian kirjoitti:

        Kelpaisko vanha homo. Olen ollut Tukholmassa pitkään, erään tohtorin rouvana, sitten työsuhde katkesi ilman yt-neuvotteluja, kun siellä tuli pillu muotiin uudestaan.

        Eräänä aamuna varhain aamuyöstä oli nuori nainen itkenyt Tukholman keskustassa kadun varrella. Siihen oli sitten pappi sattunut paikalle ja oli mennyt lohduttamaan.- Älä hyvä tyttö itke, kyllä se pillu tulee muotiin vielä ruotsissakin..


    • 3993849

      Istuva Härkä, Kuohu tai Nelly's Irish Pub. Sieltä löydät.

      • Vinkiksi sinulle

        Nellys's Irish Pubista ei takuulla löydy vapaata ja mukavaa naista, voin sanoa sen puhtaalla omalla tunnolla.

        Irkussa kaikki ovat varattuja naisia, ainakin potentiaaliset. Irkkuun mennään yleensä pareina tai kaveriseurueena tuulettumaan arjen ankeudesta jossa kaikki ovat varattuja.

        Istuvassa Härässä, Kuohussa ja Tuoppikellarissa en ole käynyt kohta vuoteen, mutta eipä ole paljoa houkutellutkaan koska sen verran heikkotasoista on niiden valikoima. Edellisistä paikoista saa seurakseen enemmän tai vähemmän viinaan meneviä, sossutukien varassa eläviä katkeroituneita yh-äitejä tai pelkästään jonkun peruskoulun käyneitä naisia. Taso ei ole noissa paikoissa koskaan päätä huimannut. Narsistisuus kukkii myös melko paljon näiden paikkojen naisissa.

        Suosittelen pysymään kaukana, ihan vaan oman etusi vuoksi! Niistä tulee helposti todellisia riippakiviä joista et meinaa millään päästä eroon ja avioliittoon ehdottelut heti ensimmäisen kuukauden jälkeen ei ole mikään poikkeus, vaan ennemminkin maantapa.


    • Tekniikantaitaja

      Ei niitä kunnollisia ole enää tähteenä. Etsi sellainen, joka on ollut puolenkymmentä kertaa aviossa ja kouluta siitä. Hänellä vois olla paljon annetavaa myös sinullle.

    • Pyöri nyt jossain

      Piljua tekisi mieli kotisohvalla, mutta et viitsisi nähdä asian vuoksi vaivaa.

    • Pseudomaatti

      Ite pokasin oman suviseuroilta. Pistin piuhat poikki etukäteen ja ryttyytin ensimmäisen morsion puoleen vuoteen pehmeeks. No harras morsio lähti mutta tarjos siskoonsa suvunjatkajaks, notta kun jonkunhan se pitää maailmaa täyttää. Nyt on menossa jo eri sisarusparvi samasta seurakunnasta, mutta Uskoon en vielä ole tullut. sehän on kuulema vähän h.......moakin.

    • höhhöh

      Eti muualta. Iisalmessa ja savossa on niin rumia akkoja että mummonikin oli paljon kauniimpi kuin ämmät täällä koskaan.

      • Arkkumanu

        Tiijän, minähän sille arkun veistin ja naulasin mummoos viimeseks.


    • Eutanaasia

      Noniin, hieman asiallisempaa kirjoittelua! Paras paikka itselleni on pokata sivistynyt nainen kirjastosta. Siinä tiskillä seuraamalla potentiaalisia kumppaneita olen löytänyt monia lähestymiskiellon hakeneita. Nyt on hyvä olla ja odottaa, kun on useita yhteystietoja odottamassa kiellotonta aikaa.

      • Kippee ukkeli

        Ei hemmetti, sää olet kyllä äijä!! Respectit sulle! Tuo on muuten todella hyvä keino pokata kunnon emännys itelle, pitää ottaa vakavan harkinnan alle jospa minäkin saisin hyvän emännän tuolla tapaa. Tule heti kertomaan millaisiin tuloksiin olet päässyt, että kannattaako minun lähteä tekemään sama homma. :D


    • Huonoa on tarjonta

      Valitettava totuus on, että kunnollista 25-30v naista ei Iisalmesta löydy. Tai jos löytyykin, niin varattuja ovat jo. Itse otin riskin ja nappasin parikymppisen koulutettavaksi ...ja totesin että ei taida onnistua, voisi laittaa takaisin kiertoon näin muutaman vuoden jälkeen ja katsella vaikka muista kaupungeista sopivan ikäistä vaihtoehtoa kun Iisalmesta ei vain löydy kriteereihin sopivaa.

    • Väärä valinta

      Nyrkki Kyllikki ja Kaisa Kätönen auttavat aina. Ne löytyy jokaiselta housujen taskuista.

    • peukalojarru

      Hanskaaminen on hauskaa, mutta myös puuduttavaa pitemmän päälle. Suosittelen suojaamatonta ulkomaanreissua, jää kirvelevä muisto ja tyhjät pussit. Oletkos yrittänyt exää säälimomentilla?

      • peukalo jarru

        Peukalo jarrua tullee aina käytettyä ku hanskaan vetäsen. Mutta varo peukalojarrun kanssa jos oot liian pitkään hanskaamatta halakiaa peukallo ku tulee paineella permis. Ajattelin lähtee etelään naissiin eli virroon


    • Polun päähän

      Jos nyt uudelleen aloittaisin haun niin kuoro ja kansalaisopisto voisi olla kova juttu. Älä ota tätä liian kirjaimellisesti vaan vähän niinkus silleen tota - no helkkari, jotain oli mielessä mutta en enää muista sitä.

      • Kippee ukkeli

        Kysy vinkkiä tältä Iisalmen Vihreitten kunnallispiipertäjältä joka on "MAMU Lääkärinä" täällä, se on kanssa noita kuorohemmoja. Siltä voit saada varmaan varteen otettavia vinkkejä kuinka pokata emäntä kuorosta tai kansalaisopistosta. :)


    • seuraa tos..
    • Näin Iisalmessa

      Kadut Iisalmen ovat lyhyitä ja suoria, niin moni tarjoaa vain pelkkiä huoria, niin moni tulee vastaan, kuka on se oikea...

    • markojanatuinen

      Uimahallista menet katsastamaan tarjonnan. Näet heti, onko kroppa haluamasi kaltainen. Ei ole vaatteilla peiteltyjä.

      • Laatua uimahallista

        Ihrat pursuaa uima-asuista ulos ja suonikohjut vilisee 99% kävijöistä, etenkin naispuolisilla.


    • Varattu Pelimies

      Ihmettelen miksi kummassa täällä Iisalmessakin vaahdotaan näiden e-pilleri tapausten ja syömisten perään. Minä olen syönyt e-pillereitä kohta 15 vuotta, ettei vaimo tule raskaaksi koska emme halua tehdä lapsia tähän ankeaan kaupunkiin kärsimään jossa heillä ei olisi tulevaisuutta. En ole saanut vielä tähän päivään mennessä minkäänlaisia sydänkohtauksia, enkä mitään muitakaan sydämen tuntemuksia, vaikka monesti otan parikin Yaz-nappia päivässä, etenkin silloin kun vaimollani on otollisin aika hedelmöittyä ettei ala vaan liikaa Jazzaamaan.

      • Nainen iisalmesta

        Hahahahaha mä en kestä!! Ihan huippu :D


    • Epäilevä Esko

      Lahkolaisten joukosta löytyy. Mahdolliset rahat hoidetaan parempaan talteen ja lapsetkin otetaan hyväksi todettuun käyttöön.

    • 15 + 19

      Baareista ei löövy ainakaan järellisiä ihmisiä. Pulsuja ja teennäisiä esittäjiä, kun ei uskalleta kohdata selvinpäin.

      • nuorimies89.

        Minä oon baarissa selvinpäin, pari siideriä ottaneena, ja bongailen kauniita, ei humalaisia naisia !


    • paska akka

      Täällä haukutaan iisalmelaisia naisia, no itsekkin kuulun tähän kastiin ja osittain smaa mieltä, kaveritkin kun aina miettivät äänen että mistähän löytäisi naisen nii sanonkii heille ettei iisalmesta ainakaan.. MUTTA entäs iisalmelaiset miehet sitten? hyvähän se on arvostella naisia mutta kahtokaapa peiliin nii ei sieltä vastaan katso mikään kovin ruusuinen ilmestys jos edes erotatte peilikuvaanne humalaisen huurteililla silmillänne... en yleistä monia meihiä iislamessa ns. järkeviä ja asiallisia mutta kolikolla on aina kaksi puolta

    • härkään

      yh ja härkä tässä kunnon kombo

    • byebyebeibi

      Vanha ketju vaan onhan tuosta aikaan kun salmessa kesän viettänyt. Havaintojen perusteella meininki on sama. Muutama härän ja tuopin vakkari hävinnyt missä lieneevät? Vaan olihan siellä joitakin entisiäkin jäljellä ja tilalle tullut jo elämää nähneitä akkoja. Kaljat tarjoomalla sai taas sitä itseä ja jopa yö paikan. Selloperseisiä lapsensa isästä tietämättömiä muijia ja sitten yhdellä on pää isompi kuin perse. Mut löysikö ketjun aloittaja seuraa. Hyvää syksyä palaan taas 5vuoden päästä.

    • ulkomaan-elävä

      Aloittaja! Kun vain olisit pari tuhatta kilometriä lähempänä! Hakisin sinut heti pois!
      Vinkki: älä kysele täältä, täällä on pelkät syrjäytyneet alkoholistit jotka ei kenellekään kelpaa. Hae seuraa laadukkaammasta paikasta. Iisalmesta en mitään tiedä, käynyt siellä kai pari kertaa joskus lomareissulla. Mutta murre on seksikästä :-) Toivon sulle tsemppiä paljon, olis ollut kiva tutustua mutta...

    • hehperk

      Mites olisi navetan Mansikki, eikös niitä ole siellä Iisalmessa melkein joka torpassa.
      Varmaan moni isäntä siellä hiippailee navetalle pienessä pontikka/kilju-huurussa sepalus valmiiksi auki.

    • Anonyymi

      27v ja YH...

      Sanomattakin selvää että seuraa ei löydy. Olisit miettinyt hieman ennen kuin menit ruikkaamaan rojut ränniin.

    • Anonyymi

      Höh mitä täällä naisia haukutaan. Itselläni tilanne se että jätin pettävän ukon.jälkikasvua tuli.mutta sitten kävi se käry ukkoparalla. Varoittelin ensin että jätän jos et ala aikuiseksi kasvaa. Ei uskonut joten lemppasin.olen kasvattanut lapseni kohta aikuiseksi.kämppä ,auto ja työ on. Baareissa käyn mutten tutustu sängyn kautta ihmiseen alussa.pitää opiskella vähän toista ja sex tulee sitten myöhemmin. Viimeisin tuttavuus baarielämästä myös mutta kun arvot ei kohdanneet niin ei kiinnostanut ottaa selvää alapäästäkään eli ei sex harrastettu ainuttakaan kertaa. kyllä nämä on vain maltti ja itsearvostus asioita. sekä henkinen kypsyys.

    • Anonyymi

      Iisalmelaiset miehet on tyhmiä ja mulkkuja !!

      • Anonyymi

        Eikö pubiruusulle seuraa löytynyt, kun tuollaisen pärskähdyksen näppäimistölle päästit?


      • Anonyymi

        Mitteepä muuta nainen tarvitseekaan.


    • Anonyymi

      Voi jessus kun saa hyvät naurut..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe