Ympäri Floridaa

Mikkomatti78

Jos on tarkoitus viettää Floridassa 9 kokonaista päivää, joiden aikana kolutaan lasten kanssa teemapuistoja, outlet-shoppaillaan, käydään Key Westissä, Evergladessa, NHL-pelissä jne. jne. turistijuttuja, niin kannattaako lentää Miamiin vai Orlandoon? Tarkoitus on vuokrata auto koko ajaksi ja vetää loma läpi niin, että suunnilleen jokatoinen päivä ollaan puistoissa ja jokatoinen kierrellä muuten. Onko välimatkat sellaisia, että tuo onnistuu yhdestä majoituspaikasta käsin vai kannattaisiko kuitenkin varata useampi hotelli/motelli, ettei joka päiviä tarvitsisi ajella pitkiä matkoja?

Matka tammikuussa; millainen ilma on silloin? Tarkeneeko iltaisin lyhythihaisissa vai tarvitseeko mukaan varata pitkähihaista, ei kai takkia sentään tarvita?

4

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loma2

      Matkat ovat pitkiä eli Orlandosta Key Westiin ei päiväreissu ole järkevä. Lisäksi ruuhkia ihan kiitettävästi, joten aikaa menee ja tietöitäkin oli ainakin alkukesästä esim. Miamin ympäristössä paljon. Minun mielestä kannattaa ottaa useampi majapaikka ja ehkä vähän karsisin ohjelmaakin, koska 9 päivää on lyhyt aika. Ensimmäisinä päivinä on vielä aikaero rasitus päällä, iltasella rupeaa nukuttamaan hyvissä ajoin.

    • Pitäkää hauskaa

      Tärkeimmät teemapuistot ovat Busch Gardensia lukuunottamatta Orlandon ympäristössä, joten majapaikka lienee järkevintä valita sieltä. Key Westin reissuun menee kyllä pari päivää, ellet halua ajella eestaas koko päivää. Jättäisin kyllä toiseen kertaan. Evergladesin keikkaankin menee koko päivä; matkat pitkiä ja tiet hitaita. Eli Key West ja Everglades Miamista käsin, huvipuistot ja muut Orlandosta.

    • näin meillä

      Me lennetään Miamiin ja Orlandosta takaisin, Kilroyn kautta sai liput näin noin 700e per lärvi. Auto alle Miamista ja palautus Orlandoon.

      Majoitus otetaan ensin Miamista, sitten yö tai pari Keysiltä, sieltä Evergladesiin ja ylöspäin Orlandoa kohti. Lopuksi neljä päivää huvipuistoissa. Matkalla 15 yötä.

    • floridassa talvehtij

      Varatkaa myös pitkähihaista, sillä säät voivat olla ainakin aamulla ja illalla viileitäkin ja ilmastoiduissa tiloissa pitkähihainen voi tuntua mukavalta. Tammi-helmikuussa voi olla joku lyhyt viileä jakso, mutta yleensä (viiden talven siellä asumisen perusteella kokemuksesta sanon), on aika lämmintä on ja sataa tuskin koskaan siihen aikaan. Tosin voi olla ihan lämmintäkin 25 ja ylikin. Takkia en ole tarvinnut koskaan, mutta lämmintä puseroa joskus harvoin. Olen aika viluinen ihminen.

      Tammikuussa tuskin tarvitsee varata etukäteen motellia, yleensä tilaa löytyy ihan hyvin paikan päälläkin. Tietty ensimmäiset yöt on hyvä olla varattuna majapaikka ja viimeisenä ennen lentoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe