Ympäri Floridaa

Mikkomatti78

Jos on tarkoitus viettää Floridassa 9 kokonaista päivää, joiden aikana kolutaan lasten kanssa teemapuistoja, outlet-shoppaillaan, käydään Key Westissä, Evergladessa, NHL-pelissä jne. jne. turistijuttuja, niin kannattaako lentää Miamiin vai Orlandoon? Tarkoitus on vuokrata auto koko ajaksi ja vetää loma läpi niin, että suunnilleen jokatoinen päivä ollaan puistoissa ja jokatoinen kierrellä muuten. Onko välimatkat sellaisia, että tuo onnistuu yhdestä majoituspaikasta käsin vai kannattaisiko kuitenkin varata useampi hotelli/motelli, ettei joka päiviä tarvitsisi ajella pitkiä matkoja?

Matka tammikuussa; millainen ilma on silloin? Tarkeneeko iltaisin lyhythihaisissa vai tarvitseeko mukaan varata pitkähihaista, ei kai takkia sentään tarvita?

4

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loma2

      Matkat ovat pitkiä eli Orlandosta Key Westiin ei päiväreissu ole järkevä. Lisäksi ruuhkia ihan kiitettävästi, joten aikaa menee ja tietöitäkin oli ainakin alkukesästä esim. Miamin ympäristössä paljon. Minun mielestä kannattaa ottaa useampi majapaikka ja ehkä vähän karsisin ohjelmaakin, koska 9 päivää on lyhyt aika. Ensimmäisinä päivinä on vielä aikaero rasitus päällä, iltasella rupeaa nukuttamaan hyvissä ajoin.

    • Pitäkää hauskaa

      Tärkeimmät teemapuistot ovat Busch Gardensia lukuunottamatta Orlandon ympäristössä, joten majapaikka lienee järkevintä valita sieltä. Key Westin reissuun menee kyllä pari päivää, ellet halua ajella eestaas koko päivää. Jättäisin kyllä toiseen kertaan. Evergladesin keikkaankin menee koko päivä; matkat pitkiä ja tiet hitaita. Eli Key West ja Everglades Miamista käsin, huvipuistot ja muut Orlandosta.

    • näin meillä

      Me lennetään Miamiin ja Orlandosta takaisin, Kilroyn kautta sai liput näin noin 700e per lärvi. Auto alle Miamista ja palautus Orlandoon.

      Majoitus otetaan ensin Miamista, sitten yö tai pari Keysiltä, sieltä Evergladesiin ja ylöspäin Orlandoa kohti. Lopuksi neljä päivää huvipuistoissa. Matkalla 15 yötä.

    • floridassa talvehtij

      Varatkaa myös pitkähihaista, sillä säät voivat olla ainakin aamulla ja illalla viileitäkin ja ilmastoiduissa tiloissa pitkähihainen voi tuntua mukavalta. Tammi-helmikuussa voi olla joku lyhyt viileä jakso, mutta yleensä (viiden talven siellä asumisen perusteella kokemuksesta sanon), on aika lämmintä on ja sataa tuskin koskaan siihen aikaan. Tosin voi olla ihan lämmintäkin 25 ja ylikin. Takkia en ole tarvinnut koskaan, mutta lämmintä puseroa joskus harvoin. Olen aika viluinen ihminen.

      Tammikuussa tuskin tarvitsee varata etukäteen motellia, yleensä tilaa löytyy ihan hyvin paikan päälläkin. Tietty ensimmäiset yöt on hyvä olla varattuna majapaikka ja viimeisenä ennen lentoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe