Eläinten kohtelu?

Eläinrakas79

Heippa. Olemme lähdössä Kreetalle ensi kuulla, kohteena Agia Marina. Itse olen suunnaton eläinten ystävä, samoin kuin lapseni, jotka lähtevät mukaan.

Nyt kuitenkin silmiini sattui juttu Facebookista, jossa kerrotaan Kreikkalaisten julmasta eläinten kohtelusta. Oletteko muut kuinka paljon matkoillanne törmänneet tähän? En todellakaan halua törmätä matkallani (saati esitellä lapsilleni) eläinten kidutukseen. Se, että itse en sitä näe, ei tietenkään tarkoita, ettei sitä tapahtuisi.

Koville otti Afrikassakin seurata laihojen hevosten ja aasien jatkuvaa piiskaamista.

6

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cats&dogs

      Soudassa on tämä Noah`s ark jonne kaltoin kohdeltuja eläimiä toimitetaan. Turistialueilla ei mitään eläinrääkkäystä näe ja kulkukissojakaan ei näkynyt juuri lainkaan.Palattiin Agia marinasta juuri viikko sitten ja viikon aikana näin hotellin alueella 3 samaa kissaa koko ajassa. Laihoja olivat, mutteivat niin kärsivän näköisiä. Rannalla juoksenteli pari koiraa useasti, mutta lienevät jonkun omia kun oli pannat kaulassa. Hyvillä mielin voitte lähteä, ei siellä eläinten kidutusta ainakaan näe. Vaikka eläinten huonoa kohtelua siellä on, turistialueille se ei näy.Niin on meidänkin perhe eläinystäviä, ja kyllä se aina korpeaa lukea tuollaisesta. Itsellä tuli nytkin mieleen kun näin kuinka paljon ruokaa meni hukkaan hotellista, kuinka monta ateriaa siitä ne kissat olisivat saaneet.Mutta eihän se nyt käy, että hienon hotellin kulmilla aletaan eläimiä ruokkia.Ja heidän ajattelutapansa on hyvin erilainen eläinten suhteen kuin meidän.

    • Eläinrakas79

      Kiitos vastauksestasi ja kiva kuulla. Kyllähän turistikohteissa näihin kissoihin ja koiriinkin väkisin törmää ja joskus salaa niitä on ruokittukin (tiedän, että ei saisi..).

    • Joka maassa sama

      Ei kreikkalaiset kohtele yhtään sen julmemmin eläimiä kuin muuallakaan maailmassa. Ihan citystoori.

      Siellä on paljon hyvinhoidettuja koiria ja kissoja -- ja samalla tavalla kuin meillä Suomessa, niin kaikki eivät pidä eläimiä arvossa.

    • ei nyt ihan

      No ei se nyt ole ihan citystoori ja asiasta jonkin verran tavallista turistia enemmän varmasti tiedänkin. Eivät ehkä kohtele eläimiä julmemmin, mutta suhtautuminen on välinpitämättömämpää.
      Siitähän voidaan olla sitten montaa mieltä onko esim. julmaa kohtelua se, että koiraa pidetään viikosta toiseen narunpätkässä ja joku käy letkusta antamassa kerran päivässä vettä ja kerran päivässä/kahdessa jotain syötävää.Ja kyseessä siis ihan kotikoira.
      Ja kyllähän siellä etenkin kulkukissoja näkee huomattavasti enemmän kuin vaikka esim. Suomessa.
      Kannatta tutustua Noah´ś Arkin sivuihin, niin saa raadollista mutta todellista tietoa eläinten kohtelusta, mutta myös niistä auttavista tahoista.
      Mutta aloittajan kysymykseen jos vielä vastaan niin kyllä voi matkustaa..ei näy kulkueläimiä turistipaikoissa!

    • koir1

      https://www.facebook.com/pages/Kreetan-kulkukoirat-Noahs-Little-Ark-Animal-Sanctuary-Chania-Crete/325684867471387?fref=ts

    • Love dogs

      Kehottaisin turistina tekemään parhaansa, että eläimillä olisi hyvä olle Itse kerroin aina paikallisille, kuinka en aio hyväksyä tuota eläinten huonoa kohtelua. Kreetalla on moniin maihin verrattuna melko näkyvää tuo kulkukoirien huono elämä tai juurinkin pienessä hihnassa elämäänsä kuluttava luffe. Ja siellä tuo julmuus on jotenkin erilaista myrkytyksineen ym. Käykää lasten kanssa vaikka tuolla Soudan tarhalla tai jollain muulla tarhalla ja viekää tuliaisia. Lapsille hyvä oppi, miten eläimiä ei tule ja tulee kohdella. Itse asetin Kreetan boikottiin tänä vuonna, ehkä ensi vuonna menen sinne taas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      90
      1738
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1462
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      975
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      956
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      45
      822
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      718
    7. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      691
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      691
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      666
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      623
    Aihe