ihaan loppu

jaksaisimpa

en tiedä mitä tekisin elämäni oli raskauden alussa suht normaali ja ihana sitten tulivat liian suuret muutokset muutto pois kotimaasta ja muutto jonnekki missä en tunne ketään ja en osaa kieltä.. nytte aika kulunut siihen että lapsi on maailmassa .. tämä on todella raskasta minulle kuolen ikävään tänne mutta ei pakko vaan olla täällä.. en voi edes puhua asiasta kenellekkään jos puhun miehelleni hän hermostuu koska ei halua täältä pois jos puhun perheelleni heille tulee paha mieli siitä kun voin täällä huonosti.. tämä on niin vaikeaa minulle en saa itse toimittua mitään asijoita elän kuin semmoinen avuton ihminen jossain minne ei todellakaan kuulu.. mitä minä teen

19

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on sopeduttava

      No itsehän olet elämäsi tien valinnut. Pitää vastata valinnoistaan. Ala opiskelemaan maan kieltä ja kulttuuria niin saat jotain puuhaa.

    • jaksaisimpa

      tuokin täysin totta iteppähän olen tieny valinnut :( nyt vaan ei enää tahdo takasin päästä.. en jaksa tätä enään tahtoisin niin pois täältä mutta en tahdo jättää miestäni :( on niin vaikeaa kumpa kaikki olisi kunnossa

    • jaksaisimpa

      ensinnäkään mieheni ei ole muotakuono.. raskaus oli ihan toivottu ja lapsi on ihaninta mitä minulle on koskaan tapahtunut.. miehenikään ei ole tästä maasta kotoisin hän vaan halusi tänne muuttaa ja haluaa täällä olla.. minua ei masenna lapseni minua masentaa tämä paikka jossa olen ikävä jota tunnen ja oma avuttomuuteni täällä

    • 12+1

      Tasa-arvoisessa suhteessa kumpikin kumppani ottaa toisen tarpeet huomioon.

      Kerrot että miehesi halusi muuttaa maahan ja olla siellä, miten sinä suunnitteluvaiheessa, halusitko sinä? Miehesi kuulostaa itsekkäältä..

      Missä päin maailmaa asutte? Onko tarkoitus jäädä sinne pysyvästi?

    • jaksaisimpa

      no aluksia minua pelotti ja en olisi haunnut tulla mutta sanoin miehelleni että voin kokeilla koska se oli hänelle niin tärkeää mutta tarkoituksemme ei ollut missään vaiheessa jäädä tänne pitkäksi aikaa.. no ei tämä maa kaukana suomesta ole ihan naapuri maa mutta kuitenki en viihdy täällä.. olemme nytten puhuneet asiasta etten halua olla täällä mutta hän vaan haluaisi ja puhuu lähde sinä suomeen minä otan lapsen.. en todellakaan jätä lastani tänne.. on niin vaikea tilanne

    • 12+1

      Taitaa parisuhteessanne olla se suurin pulma. Miettisin tarkkaan asioita ja todennäköisesti lähtisin lapsen kanssa takaisin Suomeen.


      Miksi miehesi ehdottaa että jättäisit lapsen hänelle? Minkä ikäinen lapsi on?

      Naapurimaa, kumpaan suuntaan? Jos läntinen niin kielitaitoa sinulla kaiketi on se koulussa opitun verran ja lisää voit opiskella. Toki muutakin kieltä.

      Oletko kovin nuori?

    • jaksaisimpa

      ei lapsi ole vasta kun kuukauden eli hyvin pieni.. hän ei halua olla erossa lapsesta ja tottakai hän saisi nähdä lasta niin paljon kun haluasi ja voisin tuoda lasta tännekkin jos hän haluaa jos ei minun kanssa suomeen lähde.. itse haluasin kovasti takaisin suomeen mutta rakastan miestäni ja lastani tilanne on sen takia vaikea en itsekkään haluasi että lapsi olisi vain minun kanssani ilman isää.. mutta ei minun ole varmaan pakko itseäni kiduttaa täällä olemalla koska täällä en viihdy enkä pysty mitään itse tekemään.. olen aika nuori 20 v. ja kun olen niin kyllästynyt tähän kaikkeen ei minulla ole edes enään halua oppia kieltä..

      • oma valinta

        Siis missä ihmeessä te nyt olette ja miksi ja mitä tekemässä?

        Mitä mieltä perheesi ja sukulaisesi on muutostasi?

        Saiko miehesi slletä niin hyvän duunipaikan, jotta ei voinut jäädä Suomeen vai onko hän niin mustasukkainen, että halusi sinut pois perheesi ja ystäviesi luota toiseen maahan?

        Minkä ikäinen miehesi on ja kauanko olet hänet tuntenut?

        Olet vielä itse ihan lapsi ja todellakin vietävissä, jos miehesi on mustasukkainen tai narsisti.

        Kyllä tuollaiset muutot aina suunnitellaan hyvin yhdessä.

        Oletko jo opiskellut ammatin itsellesi eli mennyt ammattikouluun peruskoulusta?

        Miten elätte siellä ja mitä teette kaiket päivät?


    • jaksaisimpa

      Meillä oli oikeastaa pakko tilanne silloin muuttaa suomesta pois tai ei nytten pakko mutta mieheni ei tullut toimeen siellä tiettyjen ihmisten kanssa ja ne häiritsi koko ajan elämäämme itse uskoisin että jos tarpeeksi pysyy erikseen nii saa rauhan.. eihän perheeni mitenkään iloinen ollut mutta eivät he voineet minua estää.. mieheni opiskelee täällä ja minä en tee mitään kun en osaa kieltä.. koulut minulla on suomessa kesken ja haluisin kyllä saada ammatin jossain vaiheessa mutta täällä se varmaan on aika vaikeaa ennen kun kielen oppisi.. ei mieheni ole narsisti hän on kiltti ja avulias mutta hän ei vain ymmärrä tätä tilannetta oikein minun kannaltani.. emme ole tunteneet kun vasta muutaman vuoden kunnolla.. ja hän on pari vuotta minua vanhempi.. minulla täällä ei paljon tekemistä ole kun ei ole edes ketään tuttuja ja kielitaitoni ei ole mikään hyvä.. toivottavasti hän ymmärtäisi tämän tilanteen myös minun kannaltani onhan se vaikeaa jos minä haluan suomeen ja hän tänne, mutta jotakin asialle on pakko tehdä.

      • oma valinta

        Kyllä täällä suomessa tilaa on, jos ei tule toimeen naapurin kanssa.

        Nyt ainoa keino, on puhua miehesi kanssa, että mitä tulevaisuudessa?

        Kielen oppiminen, niin että pystyy sillä kielellä opiskelemaan ammatin ja tekemään työtä, vaatii vuosia.

        Ja sitä omaa halua kanssa.

        Ethän sä voi vuosia vaan olla yksin kotona pienen lapsen kanssa tekemättä yhtään mitään.


    • jaksaisimpa

      niin tuokin on ihan totta.. mutta olemme puhunneet asiasta ja hän ei haluasi pois täältä vaan sanoo odotetaan siihen ja siihen asti ja tunnen hänet se ei ole sitä että ootamme hän vain pitkittää.. enkä jaksa enään edes odotella haluan mahdollisimman pian pois mutta suomeen kun tulisin niin sielläkin olisi asunto ongelma joutuisi odottamaan asuntoa mutta onhan se edessä kumminkin jos meinaan pois tulla

    • ''narsisti''

      tässä tämä jonkun mainitsema ''narsisti'' ja mitä vielä muuta?
      Tämä kyllä vaikea tilanne, mutta ''pitkittää'' jos toisella on ainoastaan mielessä suomeenlähtö hinnalla millä hyvänsä niin eihän sekään hyvä ole?
      että no jätetään kaikki asiat heti kun mahdollista ja mennään Suomeen?
      Ollaanhan asiasta puhuttu enkä ole sitä tyrmänny vaikka en itse haluaisi suomeen muuttaa.
      Mutta ei olisi kiva lähteä ihan ilman minkäälaisia valmisteluita / suunnitelmia.
      Ja naisella niin kova kiire että lähtis vaikka heti jos olisi mahdollisuus.

      Omasta mielestäni asian vois hoitaa 2-4kk aika välillä että sais asiat kuntoon ja vähän oltua yhteyksissä suomen päähänkin.

      Hän kuitekin pääsisi lapsemme kanssa käymään suomessa noin kuukauden päästä vaikkapa 1-2 viikoksi, mutta se ei kuulemma riitä. vaan heti pitää päästä sitten kerralla ryminällä.

      ymmärrän kyllä häntä, ja suomessakaan ei tosiaan elämä ihan ongelmatonta ollut, mutta. antaisi sen 2-4kk aikaa ja hoitaisi asioita kuntoon, Kun nuoria ollaan ja mikään kiire ei kuitenkaa muuten ole.

      mutta ota näistä selvää.
      t.narsisti

    • no jos

      toisella on mielessä vain suomeen lähtö niin eikö se jo kerro toisen viihtyvyydestä erittäin paljon.Siihen vielä pieni lapsi ja hormonit niin kukapa jaksaisi yksin vieraassa maassa.Helppohan sinun on olla kun opiskelet ja näät ja puhut miuden kanssa joka päivä.Ole nyt kunnon mies ja isä ja kuuntele ja ajattele naistasi ja lastasi.

    • jaksaisimpa

      kiitos kaikille jotka ovat tänne kirjoittaneet omia mielipiteitään.. mieheni oli yksi päivä tätä lukenut niikuin varmaan näkyy kun hän tänne on vastannutkin niin olemme saaneet asiasta puhua ja muutamme takaisin suomeen ei nytte ehkä ihan salamana mutta katsomme vielä menenkö minä edeltä ja hän perässä vai mitä teemme mutta kuitenkin kiitos kaikille teille.. jos tämä todella nyt on totista että pääsen takaisin suomeen :)

    • jaksaisimpa

      eikä taas tää alko.. mä en vaa yksikertasesti kestä oottaa täällää.. mä en enään jaksa että yksikään ihminen päättää mun elämästä mun puolesta ja multa salassa tehdään asioita ja mun asioita puhutaan. mulla menee niin hermot tähän touhuun itkettää oikeen. MIKS MÄ EN VOI VAAN MENNÄ ENSIN SUOMEEN MIKS SE EI KÄY MIKS MUN PITÄIS VIELÄ ENEMMÄN ITTEENI TÄÄLLÄ MASENTAA JA OOTTAA JA OOTTAA ETTÄ PÄÄSEN POIS MULLA OIS PALJON SUOMESSAKI ASIOITA MITÄ PITÄIS HOITAA. MIKS TOI EI YMMÄRRÄ MITEN PALJON MÄ OON SEN PUOLESTA TEHNY MÄ ANNOIN KAIKEN MITÄ MULLA OLI NOIN VAAN POIS TULIN TÄNNE TYHJÄN PÄÄLLE OON ELÄNNY TÄÄLLÄ IHAN YKSINÄNI JA SYNKKYYDESSÄ MIKS SE EI VAAN VOI ANTAA MUN MENNÄ EELTÄ AATTELIS JOSKUS EES MUA MÄ EN JAKSA ENÄÄ.. :(

      • ...................

        Kuka sitä pientä vauvaa hoitaisi jos äiti lähtisi edeltä hoitamaan asioita? Ilman lasta, kuten isä on väl.Tuon ikäisen vauvan tulee olla vauvan kanssa. Ja isähän sitä ei voi tehdä kun kerran opiskelee...

        Lähde ihmeessä vauvan kanssa Suomeen hoitamaan asioita! Et ole miehesi omaisuutta.

        Tsemppiä!!


    • narsisti.

      joo o naiset .. missä logiikka. ei varmaan kiva olla lapsessa erossa. ja niin no tiijät itekki se suomen touhun.
      sitte mun pitää täällä hoitaa kaikkia asioita enne ku pääsisin edes tulemaa =vie aikaa.
      aamen. mutta jokane tekee mitåä haluaa

    • nimmari

      Nainen suomeen hoitamaan siellä asiat kuntoon ja mies tulee perässä heti kun kerkeää. Aika simppeli ratkaisu, eikös...?

    • Jeesus auttoi

      toivon ettei oleklisee, m utta toimi mulla. Jeesus auttaa, pyydä esirukousta uskovalta ja mene kristilliseen seurakuntaan! Jos ei kelpaa, selviä muilla konsteilla. Jeesuksen puoleen kääntyminen tuo henkisen avun ja se on parasta mitäå voi saada, mutta nöyrtyminen on vaikeaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe