Kertomukseni "Kirottu mäki"

kaikenkokenut1

Alla on katkelma kertomuksesta joka koskee minua. Leikin henkimaailman kanssa aika paljon. Jos haluat lukea lisää ja tietää kuinka tarina jatkuu mene osoitteeseen jonka linkitän tänne. Okkultismi ei ole leikin asia. Se voi johtaa vaarallisiin seurauksiin joista kerron omakohtaisen tarinani.

Yliluonnolinen on kiinnostanut ihmisiä koko sivilisaation olemassaolon ajan. On tosiasia, että tässä maailmassa toimii henkiä jotka saavat aikaiseksi mitä ihmeellisimpä asioita ja ilmiöitä. Ouija-laudat menevät kaupaksi ja niitä saa Suomessakin helposti ostettua verkkokaupoista. Internetistä asiasta kiinnostunut löytää myös erittäin helposti ohjeet tällaisen "pelilaudan" valmistukseen.

Ajatus kuolleiden kanssa kommunikoinnista kiehtoo ja pelottaa. Kuoleman jälkeinen elämä on aina ollut kiinnostuksen kohde. Minä olen "pelannut" ouija laudalla. Tarina jonka kerron, on tositarina omasta elämästäni. Henkimaailma on todellinen. Haluan kertoa sinulle jo näin alussa, ettei näiden asioiden kanssa kannata leikkiä.
Jos ajattelet, ettei pahoja henkiä ole olemassa ja että ne eivät voi vahingoittaa sinua, olet väärässä. Saatanan perimmäinen tarkoitus on kieltää itsensä olemassaolo. Jumala on olemassa. Jos uskot Jumalaan niin sinun täytyy uskoa myös Saatanan olemassaoloon. Se ei ole huuhaata.Minun ei tarvitse "uskoa" demoneiden olemassaoloon koska tiedän niiden olevan olemassa omien kokemusteni kautta.
Olen saanut armon kohdata Herrani ja Vapahtajani Jeesuksen Kristuksen. Olen nykyään Hänen opetuslapsensa.Aina ei ole ollut näin. Kaksi itsemurha yritystä kokeneena voin sanoa, että elämä on kuitenkin elämisen arvoinen asia. Saatana ja hänen demoninsa villitsevät ja kietovat pauloihinsa ihmisiä nykyään niin kovin helposti.
Muuttaessani Vieremälle tuolle "kirotulle mäelle" en tiennyt että pakenisin sieltä täysin rikkirevittynä ja henkisesti raadeltuna.

4

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikenkokenut1
      • dsfsdfddsf

        Ei löydy kirottua mäkeä tuolta. Missä se juttu on?


    • :))

      henkie ymmärrys o ihmiste tasoa. henget ovat ihmisii jotka menettäny oma fyysisen keho.

      henkii ei oo tarkotus seurata. te kaikki ootte sieluja joilla fyysine keho fyysistä elämää varte ettekä henkii eivätkä hengetkää oo henkii vaa ajattelevat olevansa vaa henkii koska henget ovat vaa alempie fyysiste ulottuvuuksie riesa jossa taajuus o liia matala jossa olennot koettavat pysytellä alhaisissa taajuuksissa ohjelma avulla ku muutoi eivät itekkää pystyisi pysyy alemmissa taajuuksissa koska ohjelmatta olentoje oma energia joka toimii ohjelma avulla ainoastaa sivusuunnassa alkaa toimii pystysuunnassa joka fyysisesti kohottavaa.

      ihmiste oma asema o että ovat jo syntyessä korkeampie taajuuksie olentoja vaa ovat unohtanu keitä ovat jollo ohjelma o jo alkujaa luonnoto tila. luonno oma evoluutio o kohoava taajuus koko aja jollo o luonnolline juttu että omat energiat toimii myös ylöspäi.

      ohjelma jota valtiotahot ehdotteli vuosituhansii ihmiste alkaa elää ei oo alkuunkaa ihmiste oma ohjelma eikä pidä ostaa tuota ohjelmaa omaa elämää vaa alkaa purkaa tuo ohjelma omsta elämästä mitä o alkany tapahtuu maailmalaajuisesti ihmiste keskuudessa. kaikilla o sielu eikä tarvi aatella olevansa vaa henki koska minkä ootte unohtanu ohjelma häiritessä voitte alkaa muistaa kuha heräätte ensi syvästä unesta ymmärtääksenne teidä oma henkilökohtaisen suhtee ympärillä olevaa kaikkeutee joho kuuluu itekontrolli ja täys vastuu ja ymmärrys jolla kokea oma sydätietoisuus jonka avulla alkaa ymmärtää luonno oma laki että voisi toimii oma energia avulla yhteistyössä luonno lai kanssa joka o oma henkilökohtaine suhde ympärillä olevaa.

      http://www.youtube.com/watch?v=b-FdNta4p7Q

    • ,j,jl,

      Miten voi yksi kirjoitus olla noin täynnä pöhköjä uskomuskia? Oletko mielenvikainen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe