Mihin Euroopan kohteeseen menisitte mielellään uudelleen ?

spontaanimatkailija

Parin viime vuoden kokemuksella, mihin eurooppalaiseen kohteeseen menisitte uudelleen lomillanne ?
Talvella, keväällä, kesällä tai syksyllä.
Tai mikä on suosikkinne ja miksi ?

9

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15+15

      Budapest ei ehkä ole Suosikki, mutta ainakin niiden joukossa. Muutama vuosi takaperin satuttiin tosi hyvään hotelliin Budapestissä ja tämä hotelli on SE syy mikä on vetänyt meitä kesäisin pariinkin otteeseen takaisin. Tietysti hintataso, suorat lennot sekä paikalliset ystävälliset ihmiset vaikuttavat, mutta tuo hotelli vaan on niin mielettömän kiva että sen takia tullaan varmasti jatkossakin käymään Budapestissä :)

      Sitten, sitten, ihan mihin vuodenaikaan tahansa mä varmaan uusisin Dublinin reissun ja yhdistäisin siihen jonkun muun kaupungin. Mä tykkäsin Dublinissa aivan kaikesta, siis AIVAN kaikesta :D

    • Ervo A

      Menemme Keski-Eurooppaan aina tammikuussa ja kesällä kiertelemme siellä muutaman viikon automatkalla. Ongelma on siinä, ettei samoissa paikoissa voi olla yhtäaikaa, valittava on. Nyt se osui Varsovaan, Bratislavaan, Budapestiin, Wroclawiin ja Stettiniin, kaikki on koettu sekä kesällä että talvella. Ensi kesänä voisi taas olla Krakovan, Ljubljanan, Prahan ja Cesky Krumlovin vuoro, tammikuun pitkä viikonloppu voisi tällä kertaa osua taas Varsovaan.

      Kysyt suosikkia. Ei sellaista ole. Kun on nähnyt lumihiutaleiden tanssivan Prahan Vysehradissa, viettänyt raukeaa kesäpäivää Budapestin Margitsaarella ja vaellellut Varsovan Lazienkipuistossa patonki ja valkkari laukussa, ottanut viidennen kuvan Bratislavan paparazzista ja nähnyt miten aurinko sammuu Itämereen Stettinissä, silloin ymmärtää ettei Keski-Eurooppa ole sarja matkakohteita, se on mielentila.

    • sinne taas halajan

      Ervo A:ta siteeraten, mutta portaan alaspäin mennen: 'ettei Keski-Eurooppa ole sarja matkakohteita, se on mielentila' - tämä koskee osaltamme siis Itävaltaa ja kokonaisuudessaan ;)

    • Miodowa

      Varsova on kaunis, avara, edullinen.

    • ......

      Barcelonaan ollaan menossa - jälleen - eikä jää viimeiseksi kerraksi.

      • kello100

        Piti alkaa luettelemaan suosikkeja mutta helpompi ehkä kertoa ne mistä ei jostain syystä saanut mitään kummempia fiiliksiä. Eli kaunis kaupunki Luxenburg ei auennut, vaikka sää oli ihanin. Toinen joka ei jostain syystä innostanut oli Salzburg. Siihen saattoi tosin vaikuttaa joulukuinen räntäsade. Linna oli hieno! (nimeä en muista)


    • Nämä nappaa heti

      Toinen on Kroatian Dubrovnik, mutta sitäkin parempi matkakohde on Madeira kokonaisuudessaan. Madeiralla on päivällä oikeastaan aina vähintään se noin 17-18 astetta, useimpina kuukausina enemmänkin. Öisinkään ei putoa kovin alas.
      Funchal Madeiralla on uskomattoman hieno kaupunki. Dubrovnikiin en mielelläni lokakuun jälkeen lähtisi, ilmat kylmenevät silloin kovasti. Toisaalta siellä on tosi lämmintä Pohjois-Euroopan näkövinkkelistä jo varhain keväällä, esim. huhtikuussa.
      Heinä-elokuussa voi olla tuskallisen kuumaakin. Madeiralla tuskaista kuumuutta on harvoin, edes kuumimpina kuukausina.

    • I <3 traveling

      Unkarin Budapestissä olen muutaman vuoden aikana ollut n. 5 kertaa ja rakastun siihen aina uudelleen ja uudelleen. Talvisin ei ole liian kylmä ja keväällä kaupunki on kauneimmillaan :)

      Arkadan ostari on huippu ja metrolla pääsee lähes minne vaan melko edullisesti. Turusta suorat ja halvat lennot ovat parasta. Pidän Budapestistä todella paljon ja suosittelen sitä aina kaikille tuttavillenikin :D

      Toinen lempparini on ehdottomasti Tukholma. Kuninkaanlinnan alue on näkemisen arvoinen ja lähes pakko kokea! :) Shoppailumahdollisuudet ovat rajattomat :)

    • maapallo1

      Rooma, Wien, Praha ja Budapest ovat minun suosikkejani. Kaikkia kaupunkeja en ole kolunnut euroopassa, mutta aika monta kuitenkin. Roomassa olen ollut helmikuussa ja oli ihan kiva kierrellä paikkoja.(ei liian kuuma) Budapestissa olen käynyt useamman kerran, koska lennot edullisia ja lyhyitä. Siitä olen käynyt Wienissä, joka todella upea kaupunki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      250
      2015
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      82
      1986
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      96
      1673
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      112
      1501
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1171
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1140
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      988
    8. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      972
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      106
      967
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      896
    Aihe