Juha Vasama - porilaisten jumala?

6+4

Niin, että onko tämä vapaamuurari Vasama porilaisille joku Mannerheim tai Runeberg? Pari vuotta täällä asuneena voi vain ihmetellä ukon esiintymistä lehtien sivuilla. Nyt sillä on helevetin ihana talo rantoineen... Kuinka moni masturboi ajatellen Vasaman rikkauksia?

62

2500

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ei jumala

   Talot ja rihkamat sikseen... Hepun hymykorvissa irvistys lehdissä milloin kenekin kanssa ihmetyttää. Mitä saanut oikeasti aikaan ???

  • ArvostanKovaJätkä

   Läntisen suomen suurin PYRKYRI! Joka paikkaan ehtii naamansa tunkea. Mutta yksityishenkilönä todella mukava ja fiksu ihminen.

   • oon kateellinen

    Kai sitä voi valtuutettu hieman leveillä about sadan tonnin vuosipalkallaan suojatyöpaikassaan winnovassa.

    Hienoa saada tollasta rahaa oikeastaan tekemättä mitään.

    Ei silti, tässä maassa kaikilla on alunperin samat mahdollisuudet.


   • Tosi utelias
    oon kateellinen kirjoitti:

    Kai sitä voi valtuutettu hieman leveillä about sadan tonnin vuosipalkallaan suojatyöpaikassaan winnovassa.

    Hienoa saada tollasta rahaa oikeastaan tekemättä mitään.

    Ei silti, tässä maassa kaikilla on alunperin samat mahdollisuudet.

    Mikä, kuka, ketä? Joku vasama, en tunne. Mikä puolue ja mikä duuni?


   • yli 100 000
    Tosi utelias kirjoitti:

    Mikä, kuka, ketä? Joku vasama, en tunne. Mikä puolue ja mikä duuni?

    Rehtori Winnovassa, kokoomuksen pääjehu Porissa, vapamuurari jne, jne...


   • mikä ihmeen Oy
    yli 100 000 kirjoitti:

    Rehtori Winnovassa, kokoomuksen pääjehu Porissa, vapamuurari jne, jne...

    Tässä toinen suojatyöpaikkalainen

    http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194833988522/artikkeli/bergroth-lampinen demarien kunnallisjarjeston ehdokkaaksi.html

    Unohtamatta monta muuta politikkoa Winnovassa! Helppo oli noille aikoinaan työpaikkoja järjestellä.

    Jos viestintäpäälliköltä kysyy jotakin niin hän siirtä sen rehtorille. Ei jumal... jos joku lehti laskis joskus ne isot ja pikkupomot sieltä niin kaikilla olisi varmaan jotakinkytköstä politiikkaan tai on demarin tai kokoomuspolitiikon kaveri.


   • ihophåkjh

    Fiksu??


  • SK - Suuret Konnat

   Satakunnan Kansa tekee parhaansa saadakseen kokoomuslaiset hyvin esiin lehdessä. Hiljattain oli samassa numerossa jutut Vasamasta asuntoasiassaan ja Laitinen-Pesola. Turha kuvitella muiden puolueiden edustajien saavan samanlaista ilmaista mainosta vaalien välillä.
   Lehti ilmeisesti pelkää, että kokoomus menettää Porissa asemansa seuraavissa kuntavaaleissa.

   • Varattu_muurari

    Vasamasta oli just iso juttu Satakunnan Kansassa. Ei mitään asiantynkää koko Hammarbergin jutussa ja valokuvakin oli viimeisen päälle aseteltu ja sliipattu. Isällistä höpöhöpöä. Vaalityö on alkanut ja SK hoitaa sen ilmaiseksi.

    Onkohan silti kovin hyvää mainosta kertoa "harrastavansa" vapaamuuraritoimintaa...


  • Leikon space

   No kyllähän Pikku-Jaana Laitinen-Pesula on jo mainoksensa saanut TEHY:n johtajana. Ei häntä kannata verrata johonkin Vasamaan.
   Jaanahan menisi takaisin töihinkin mutta kun siellä leikkuusalissa tulisi liian ahdasta.

  • Y.Yrittäjä

   Näitä julkisen sektorin tulevaisuuden tähtiä taas. Sieltä kun liikenee aikaa muulle kuin varsinaiselle työnteolle ja 700 000 kanssaelävää Suomen maassa takaa äänet luottamustoimeen kuin toimeen....

  • ent.kokkkari

   Hyvä esikuva ja esimerkki I Kanerva Turuusta.

  • -Nyman-

   Etsin tätä edellistä juttua, mutta ehkä joku ruskeakielinen, joka ei ymmärrä, että Suomessa on sananvapaus ja poisti sen. Kas kummaa nyt sen löysinkin. Joku oli sen palauttanut. Halusin vaan kertoa, että lastentarhan opettaja näköjään pärjää hyvin yli sadantonnin palkalla, hyvävelijärjestelmän ansiosta. Pitää jatkossa ohjata oppilaitanne sataloossiin. Sieltä pääsette helpolla hyviin hommiin, ohi paremmin koulutettujen.

  • exkokkari

   Onko tämä kokkareiden perintöprinssi koulutukseltaan lastentarhanopettaja?

  • KiitosOllille

   Täällä joku pikkutyttö poistelee kommentteja jotka eivät hänen vihervasuri mielipiteitä vastaa. Miten tuollaiset keskenkasvuiset täällä "moderoimassa". Laitoin palautetta suomi24 ylläpidolle. Sananvapaus. Aivan turhia poistoja. Jos olli ei näitä muurari juttuja kaivelisi niin vielä törkeämmin julkisenpuolen pikkuporvarit juhlisivat verorahoilla.

  • tietorikas

   Mikäs luuranko piileskelee Ollin kaapissa. Arvatkaa !

  • PiaMetsuri

   Onko tämä joku piilomainos vasama nimiselle henkilölle?
   Ikänä kuullukkaa hänest, mut pari vuotta asunu jo vaivaantuu tästä tyypistä?????

   • oognääraumlaine

    No kyllä olet sitten pimennössä asunut. Riittää kun itsemurhayksiösi oven kerran avaat niin näet naaman välioven välissä olevista ilmaisjakelulehdistä.


   • exkokkari
    oognääraumlaine kirjoitti:

    No kyllä olet sitten pimennössä asunut. Riittää kun itsemurhayksiösi oven kerran avaat niin näet naaman välioven välissä olevista ilmaisjakelulehdistä.

    Lastentarhanopettajan koulutuksesta voi hyvinkin olla apua kokkaripuolueen johtotehtävissä!


  • piste

   Vasama on varmasti tehnyt enemmän töitä, kuin suurin osa täällä häntä parjaavista tulee koskaan tekemään.

   • Anonyymi

    vasamat ei ole koskaan tehnyt mitään töitä aina ollut kaupugin ainoat julkis pummit ja käyttänyt hyväksi kaikea mahdölista mitä vain on voinut tämä juha lastentarha opettaja suojatyöpaikassa winnovan rehtori 100000e v palkallansa aivan hatusta vedetty rehtorin liksa on siellä muitakin lehtoreita ja opettajia joilla ei myöskään ole minkään laista koulutusta näihin hommiin et porilaisten pienen piirin keksimä valtion ja veron maksajia uunottava rahastus keino


  • Epä- tietoinen

   Voisitko hieman yksilöidä: mitä töitä Vasama on erityisesti tehnyt?

  • tunteva2

   Tyhjäntoimittaja se on.

  • ap.

   Lastentarhanohjaaja Vasku Vasama tuskin on jumala kenellekään. Mutta jopa minä nöyrryn antamaan hänelle pyrkyryydestä täyden kympin! Ei oel Porissa toista samanveroista.

   Kakkosena pyrkiri-nousukkaan tittelin saa Taalereita sijoittavan "pankkkiiriliikkeen" ex-jääkiekkoilija-varainhoitaja-sijoitusjohtaja, jonka ylimielinen esiintyminen SK:n liitteessä kesäkuussa 2013 oli naiivin säälittävää. Kyllä on Bia vaimolla kestämistä. Otan osaa.

   - Ari-Pekka

  • poikakerhoja

   Porissa vapaamuurarit ovat nuorkauppakamarista ikänsä vuoksi pois potkittuja merkonomeja. Taso ei ole kummoinen; lastentarhanopettaja sopii hyvin joukkoon.

  • OlliHakalaPori2013

   Kertokaa nyt hyvät ihmiset... Miten voi olla mahdollista, että yhteiskuntaamme, esivaltaamme on kaikkialle soluttautuneet noituutta harjoittavat loossilaiset, useimmiten hyvin palkattuina... (pahavelijärjestelmän ansiosta, toisiaan suosien, suojellen etc.)

   Eikö ole jo aika totuuden mm. odd fellows ja vapaamuurari toiminnasta, joka on jokaisen saatavilla ja oikeaksi todistettu, mediassa olleista ns. vastaan väittetyistä jutuista huolimatta. Haluammeko siis uskoa median valheet "rappareista", jonka rapparit omistaa n. 95%:sesti?!

   Niin uskomatonta kuinse onkin, meitä hallitsee okkultistinen porukka ylimmillä asteilla (max. 33 aste) noituuden riiteissä, valoissa ja valonaan jah-bul-on!

   Ja tämä on totta Porissakin poliittinen pahavelijärjestelmä yrittää apinoina em. nuolesken suu ruskiana... Näin se menee ja köyhä kituu ja kärsii em. ahneudesta, moraalittomuudesta, välinpitämättömyydestä...

   http://ollihakala.blogspot.fi/2013/09/rakkikoira-raggity-rag.html

   Ps. ajatelkaas mielikuvana korkea arvoista, lähes "jumalaksi" valaistunutta rapparia 62 päivää nälkä lakossa, Suomen, Porin aidon moraalisen, paremman tulevaisuuden puolesta kaikille kansalaislle!

   Heh, ei ikinä tule tapahtumaan....

   Ja pilkkaajille etukäteen, kirjoita edes omalla nimelläsi "puskajussi". Jos olet mies... :)

   Deus Protector Noster

  • Mulle kaikki heti

   Demari uppia

  • Saas nährä?

   Joka kuudes saa potkut winnovassa, osuuko nyt politiikan kaiken ajan vievän, Vasaman kohdalle jo POTKUT? Sieltä johdosta turhakkeita vaan pihalle, salaisine tulospalkkioineen.

  • Antikorruptio

   Kommenttia 3.10.2013

   4000,-/kk PALKKALEIKKURI
   WinNovan toiminta oy pohjaisena on totaalisen epäonnistunutta, sekä yt-säästöt/potkut tulee aloittaa ehdottomasti ensimmäisenä johdosta ja poliittisten- ja okkultistisien suojatyöpaikkojen välittömällä karsimisella. (Moni asia/luottamus WinNovassa on johdon takia ja moraalittoman/ahneen toiminnan seurauksesta peruuttomasti tuhottu/menetetty.

   Edellisen yt:n aikaan ehdottamaani 4000,- €/kk palkkakattoa ehdotan jälleen uudestaan! Eli selkokielellä kaikki yli 4000,- euron palkat leikataan WinNovan talouden korjaamiseen, siten että mahdollisemman moni välttää potkut! Toimenpidettä tulee jatkaa niin pitkään, että poistuma tulee luonnollisesti mm. eläköitymisien kautta, sekä ehdottaman tärkeää on johdon osallistuminen rutosti säästötalkoisiin ja kriittiseen mietintään, tarvitaanko todellakin oy:tä tj:jaa etc.?

   Moraalisesti on viimeinen hetki johdon näyttää 4000,- leikkurilla omaavansa edes hitusen moraalia... yli 100 sadan m-a potkuilla 2012 ja salaisten irstaiden tulospalkkioiden jälkeen keväällä 2013! (Jota ei ole vieläkään paljastettu?!)

   Kokonaisuutena sanoisin; Hävetkää WinNovan johto!

   Terveisin tukihenkilöstön puolesta: Olli Hakala Pori
   Deus Protector Noster
   Näihin faktoihin tuskin kykenee mm. oaj, jhl-027 puhumattakaan...
   4000,- leikkurista 2012! http://ollihakala.blogspot.fi/2012/03/olen-listalla-ensimmainen-saastamaan.html

   • tehdastyössä

    Miksi pitäisi leikata 4000 euron palkat? Eihän tuo kummoinenkaan liksa ole, ihan tavan duunarikin tuon tienaa! Ei tuosta käteen jää kuitenkaan kuin pari tonnia. Verottaja vie huikean summan, ainakin itseltä. Tilinauhassa on hienoja lukuja ja vuosiansiot vajaa 50 tuhatta, mutta kumma juttu kun kaikki menee... Enkä ole winnowassa töissä, enkä kokoomuslainen.


   • Vai teh.työl. Provo!
    tehdastyössä kirjoitti:

    Miksi pitäisi leikata 4000 euron palkat? Eihän tuo kummoinenkaan liksa ole, ihan tavan duunarikin tuon tienaa! Ei tuosta käteen jää kuitenkaan kuin pari tonnia. Verottaja vie huikean summan, ainakin itseltä. Tilinauhassa on hienoja lukuja ja vuosiansiot vajaa 50 tuhatta, mutta kumma juttu kun kaikki menee... Enkä ole winnowassa töissä, enkä kokoomuslainen.

    Älä nyt viitsi asioita vääristellä... Säästämisen takia, säästämisen takia. Kyllä siinä kuitenkin säästöä syntyy (verotuksesta kiristymisestä huolimatta eläke yms. kuluissa) ja vähemmän tarvitaan lopputilejä antaa. Jos asenne on tuollainen todellakin, voimme koko Suomi laittaa rukkaset naulaan. Eihän mitään kannata enää edes yrittää, jos kaikki olisi kanssasi samaa mm. "demari" mieltä, sitäpaitsi moraalisen esimerkin näyttäminen on nyt Porilaisissa ylipalkatuissa "johdoissa" välttämätöntä, ahneuden pirun eliminoimiseksi.


   • huuhaasti
    Vai teh.työl. Provo! kirjoitti:

    Älä nyt viitsi asioita vääristellä... Säästämisen takia, säästämisen takia. Kyllä siinä kuitenkin säästöä syntyy (verotuksesta kiristymisestä huolimatta eläke yms. kuluissa) ja vähemmän tarvitaan lopputilejä antaa. Jos asenne on tuollainen todellakin, voimme koko Suomi laittaa rukkaset naulaan. Eihän mitään kannata enää edes yrittää, jos kaikki olisi kanssasi samaa mm. "demari" mieltä, sitäpaitsi moraalisen esimerkin näyttäminen on nyt Porilaisissa ylipalkatuissa "johdoissa" välttämätöntä, ahneuden pirun eliminoimiseksi.

    Voithan olli sinäkin leikata palkkaasi, miksi muiden pitää, muttei sinun?


  • kiirekö?

   Ylimielinen tai ei, työsähköpostiinsa voisi vastata esim. työsuhdeälylaitteellaan parin päivän viiveellä....?

   • ei ole kiirettä.

    Ehkä Vasku on vähän jo sen yläpuolella, että ei aivan ehdi tai jaksa nöyristellä tavisten lähettämien viestien takia. Vastaus tulee, jos tulee, kun tulee.


  • (1-33)

   Mihin asteeseen on jo noussut sitten?

  • 2013 moraalin vuosi

   Potkuilta vältytään kun opettajat tekevät minimiä 24 tuntia viikossa, eikä ahneille sallita nyt max. 35 tuntia missään nimessä ja tämänkin jälkeen yli 4000,-/kk tienaavat, ylimenevältä osalta säästötalkoisiin. (Jos ei riitä 100,-/kk alaspäin niin kauan että riittää.) Elikkä johdon esimerkillä säästämään eniten, enitenhän johto tämän on aikaan saanutkin huonolla talouden hoidolla ja ennakoinnilla. Kun oy:tä rakennettiin oli olemassa 5 miljoonan sopeuttamis raha!!!? Hyvin on sekin "sulanut" monenlaisiin koordinaattoreihin yms. kaverille kanssa systeemeihin, autoihin, jne.

  • Protokollamoka

   Tänään osui silmiini SK:n viime kesän lasten- ja naistentalon peruskivenmuuraustilaisuuden yhteydessä otettu valokuva, jossa J. Vasama esiintyi preidenttiparin kanssa. Presidentti oli pukeutunut protokollan mukaisesti tummansiniseen pukuun valkoiseen paitaan ja solmioon ja rouva arvokkaaseen kotelomekkoon.
   Herra Vasama sen sijaan esiintyi paidankaulus levällään ilman solmiota kuin lavatansseissa.

  • Jukka/Juha/Lasse?
   • Tiiätkyllä

    Olli... lääkkeet!


   • södekö

    Jukka??


  • Porin lääkkeet...
   • Robbendaali

    Olli, hommaas nyt vähän vahvempia. Sellaisia jotka nukuttaa pitkään, vaikka lopullisesti.


  • Antidemari

   Suositteletko tod. näk. demari Ollille itsetappoa vai itsemurhaa?

  • mahtava hitti!!!

   Kirjoitat Gooleen Juha Vasama, niin "yllättäen" tämä ketju on kahden parhaan hakutuloksen joukossa. Loistavaa!

   • siis Googleen

    *Googleen


   • Hitti kaxs.....
    siis Googleen kirjoitti:

    *Googleen

    MUSTA LISTA N:RO 2 JA 3 PORIN KAUPUNKI JA WINNOVA

    Ollin blokista ja kylä lähtee..... Loistavaa, jopa Pori sittenkin pelastuis korruptiolta!


   • yks plus yks
    Hitti kaxs..... kirjoitti:

    MUSTA LISTA N:RO 2 JA 3 PORIN KAUPUNKI JA WINNOVA

    Ollin blokista ja kylä lähtee..... Loistavaa, jopa Pori sittenkin pelastuis korruptiolta!

    Olli, lääkkeet!!!


  • tosipaikan tullen

   Jodia vai? Eipä paljon auta, kuten ei muutkaan pillerit tappavaan säteilyyn.
   musta-lista-nro-4-tvo-molokin-temppelit
   Ei auta demari irvistyksetkään

   • Tottatodella

    Ei auta ollia edes joditabletit. Vahvempaa tarvitaan!


  • Olli Hakala 2014

   Ajatuksia Porin kaupungista/WinNovasta etc. vuodelle 2014...

   Rovasti (Kullaan ex) Eero Kavaston asiallinen blokikirjoitus alla... Allekirjoitan pääosin tekstin myös omalle kohdalleni. Ei ole helppoa Porin kaupungissa/WinNovassa etc. tuoda esille aitoa totuutta, moraalia ja (työhyvinvointia kaikille) oikeudenmukaisuutta, "irvistelijöitä" riittää kyllä yllin kyllin... (mm. esivallassa on olevinaan viisaita kreikkalaisessa humanistisuudessaan, itse asiassa useat kuitenkin ahneita, ilkeitä, korruptioon luisuneita pahaveli- ja siskojärjestelmissään vääryyteen sotkeutuneita, luontaisen ihmisen eli synnintunnosta mitään tietämättömän käyttäytymisen malliesimerkkejä ja aina koko yhteiskunnan/työyhteisön pahaksi...)

   Mutta, hei, me noustaan...! "Metsässä" on reilu meininki!

   Terveisin 2014 vuodelle teidän: Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster! / Sherwood † Real † Media † News... / Ja googlesta loput...

   Ps. Ja sorry, kun kirjoitan suoraan, koska en ole "tuuliviiri" ja tarkoituksenani yksinomaan on yhä kaikkien tasa-arvoinen/vertainen/oikeudenmukainen kohtelu, sekä hyvinvointi työyhteisöissä, palkkauksissa ja urakehityksissä 2014-->.

   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=786828511334186&l=eb9840435a
   Kuvan teksti: Olekkin kiltisti jo vuosi 2014 tai... ;)

   --------------------------

   NARSISMI JATK - NARCISSISM CONTD

   Eilisessä Satakunnan Kansassa 30.12. jatkettiin narsismikeskustelua.

   Koska minut on saatu narsissiksi ja ties miksi, saanen kuitenkin tuoda esiin raamatullisen puolen, joka on vielä jäänyt kokonaan käsittelemättä.

   Tiedän: Älä nyt vielä Raamattua tähän sotke!

   Kyllä siihen on se sotkettava, jos kerran asia saadaan näyttämään siltä, että KAIKKI johtuu vain "luonnehäiriöstä" tai lapsuudesta tai nuoruudesta tai keski-iästä tai loppujen lopuksi vielä vanhuudestakin ja varmasti vielä haudankin takaa narsismi nousee kummittelemaan jälkeenjääneitä!

   Valittuani linjan, jossa nousen presidenttiä vastaan tai arkkipiispaa vastaan, ei käsitykseni mukaan nouse narsismista, vaan Raamatusta.

   Linja on ankara, mutta täysin Raamatun mukainen.

   Nostetaan esiin kuka tahansa Raamatun profeetta, opetuslapsi tai Taivaan valtakunnan seuraaja, huomataan helposti ne vaikeudet, joihin tällainen ihminen joutuu: Vikoilun, naureskelun, pään nyökyttämisen, kahtia sahaamisen, kuten perimätieto kertoo Jesajalle tapahtuneen tai niin kuin Jeesuksen kohdalla, ristiinnaulitsemisen.

   Useat ovat sanoneet täynnä kiukkua myös "ystävyytensä" minun kanssani irti lukemattomista eri syistä, mutta pääasiassa he ovat vetäneet herneen nenäänsä kateudesta tai loukkaantuneet kovista sanoistani - tai niin kuin presidentin tai arkkipiispan kohdalla, valinneet hiljaisuuden.

   Erityisesti vapaamuurareiden kohdalla olen ollut täysin taipumaton ja ankara: Seinäjoen vellihousut saavat tuta sen, että ovat väärällä tiellä.

   Kun olen siis valinnut tien, jossa perustelen kaiken Raamatun sanalla niin ulkomaankielellä kuin nykyään molemmilla kotimaisillakin - rivien välistä Raamatun sana on löydettävissä, jos ei kirjoituksissa aina oikein Raamattua sanallisesti mainitakaan - ei siis kysymyksessä ole mikään muu kuin Raamatun sanan eläväksi tekeminen ja sen todistusvoimaan luottaminen.

   Tästä on kaikkein vahvin näyttö se vapaamuurari, jolle en ainakaan vuosikymmeneen antanut syntejä anteeksi kuulumisesta salaseuraan - enkä anna KENELLEKÄÄN toisellekaan anteeksi, keitä vain tapaan - kunnes hän kuolinvuoteellaan ilmoitti luopuvansa Perkeleestä, Saatanasta ja saatoin julistaa hänelle synninpäästön.

   Minulle on siis aivan turha tulla sanomaan, että kyllä tuo Kavasto on sitten kauhea ja tuleekohan se ollenkaan toimeen edes vaimonsa kanssa - tulee kyllä.

   Pysykää kymmenen kilometrin päässä meidän kodistamme, tänne ei tarvitse tulla norkoilemaan, me voimme ihan hyvin, mutta sen vain sanon, että tällaisen linjan valinta on äärimmäisen raskasta ja kuluttavaa: Tässä karsiintuu kaikki epäoleellinen pois ja tähtäyspiste vain kirkastuu.

   Jumalan sana tässä se on, jos jotain on syyttäminen.

   Syyttäkää Jumalaa, jos sana ei kelpaa.

   " Sillä Jumalan sana on ELÄVÄ ja VOIMALLINEN ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja se tunkee lävitse, kunnes se EROTTAA sielun ja hengen ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija " (Hepr 4:12 KR-38).

   Jatketaan....

   • 8+3

    Ylläpito huomio!!! Eikö tätä helvet.. vatipäätä saada pois täältä paskaa jauhamasta? Samaa sontaa kirjoituksesta toiseen...


   • Tuomari x
    8+3 kirjoitti:

    Ylläpito huomio!!! Eikö tätä helvet.. vatipäätä saada pois täältä paskaa jauhamasta? Samaa sontaa kirjoituksesta toiseen...

    8 3
    Oletko a) asialinjalla koskaan, vai b) niinkuin betoeläin ilkeillen aina?!


  • Lääkityskuntoon

   Jos tuon jumalasta vaahtoamisen jättäisi pois ja keskittyisi olennaiseen, eli siihen vääryyteen, jossa eliitti kusee kansaa silmään, ja laittaisi todisteita pöytään enemmän kuin Jeesusta, olisi tässäkin enemmän asiatekstiä kuin suurimmassa osassa suomi24:n kirjoituksia.

  • porinkvisitio

   200.000 vuodessa tapetaan/vainotaan!
   Anti tulla vaan kristittyjen vihaaja porilainen demari!
   http://www.stefanus.fi/

  • Muuttuuko mikään?!

   No eliitti (varsinkin loossi eliitti luciferin) kusee kansaa, opettajia ja oppilaita silmään... Mitä sitten?

   Tupla YT:teet, toista sataa pihalle potkittu, tulospalkkiot... Mitä sitten?

   SK:ssa epäkohtia, pilkkaa, vanhemmat ja oppilaat huolissaan? Mitä sitten?

   5 miljoonaa winnovan aloittamiseen sulanut ja sitten 4 miljoonan vajeet? Mitä sitten?

   Johdossa pääosin esteellistä, pätemätöntä porukkaa, vieläpä opetusalalla ylisuurella palkkauksella... Ei vastuun kantajia, ei säästämisen esimerkkiä esim. palkoissa, ei kiusaamisen oikeudenmukaista käsittelyä, ei yhtään mitään.

   MITÄ SITTEN???

   Korruptiota, Porin totuttuja tapoja, poliittista ja okkultistista kähmintää, pahaveli- ja siskojärjestelmiä, köyhän ja vähä-osaisen kustannuksella... Ahneilla, häikäilemättömillä menee hyvin joka tilipäivä, hymyssä suin...

   MITÄ SITTEN???

   Mm. Jari Lehti, Heikki Rakkolainen moni muu porin kiusattu moni itsemurhan tehnyt on Porin kaupungin kauheudet kokenut, säälimätöntä henkistäväkivaltaa loppuun asti, kunnessa sairastut, väsyt, tapat itsesi etc.

   17.1 pe klo 15.00 on Olli Hakalan vuoro "teuraalle", kun eliitti ei siedä epäkohtiensä, vääryyksiensä, ahneutensa, korruptionsa, suoja työpaikkojensa ja rikollisuutensa jne. tulevan julkisesti esiin.

   MITÄ SITTEN?

   MUUTTUKO PORI KOSKAAN OIKEUDENMUKAISEKSI?

   SEN PÄÄTÄT SINÄ LUKIJA!

   http://ollihakala.blogspot.fi/2014/01/winnova-lynkkausta-heti-vuoden-alusta.html

   .

   • tuli vaan mieleen...

    Tuliskohan ne luciferit ja aaprahamit ny ollin avuks ko se niitä aina jaksaa mainostaa? Vai loppuuko itse oppineella nestorilla konstit ku tarpeeks on räksyttäny ja potkut on perjantaina tulos? Sitä sitten...


   • Omituine kiusaaja
    tuli vaan mieleen... kirjoitti:

    Tuliskohan ne luciferit ja aaprahamit ny ollin avuks ko se niitä aina jaksaa mainostaa? Vai loppuuko itse oppineella nestorilla konstit ku tarpeeks on räksyttäny ja potkut on perjantaina tulos? Sitä sitten...

    Demari ja kokkari vithuilun niitä parhaimistoa!
    Rääkkäystä vaan loppuun asti, niin kuoleepa pois!


  • Puhtaat kädet

   Mieti

  • kyl tietto on, jos..
  • yup

   Töitä ei ole päivääkään kyseinen mies tehnyt.
   Aikuisopiskelijamäärissä pikku vaihtelua ja tutkintaan, harvinaisen tyhmä mies, jos todeksi tuo väärennös osoittautuu.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   25
   3368
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2998
  3. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   22
   2620
  4. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   2170
  5. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   1754
  6. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   286
   1682
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1333
  8. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   66
   1019
  9. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   58
   913
  10. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   83
   845
  Aihe