Porvoon Autopalvelu, HUH!

Saku1281

Joitakin vuosia Porvoossa asuneena olen käynyt paikallisia huoltamoita läpi jos jonkun niistä voisi ottaa ns "luottopajaksi", missä voi olla varma että hommat hoituu ja asiallisella hinnalla.
Vein autoni tällä kertaa Porvoon Autopalvelun hoiviin luetuttamaan ilmestyneet vikakoodit. 5 min homma, lasku 30e. Viaksi paljastui yhden sylinterin puola ja samalla ajattelin että parempi vaihtaa myös kaikki sytytystulpat. Paikalla ollut vakioasiakas kehui firman toimintaa estoitta, joten en kysellyt osien hintoja etukäteen. Tai kysyin, mutta vastausta ei ollut antaa. Päätin luottaa kuulemaani palautteeseen. Olin myös tyytyväinen kun osat ja homma luvattiin hoitaa vieläpä samana päivänä, nettitilauksessa ulkomailta olisi vierähtänyt yli viikko.
Tulppien ja puolan vaihtoon meni yli tunti ja varsinainen pommi räjähti kun sain laskun kouraan. Summa ylitti varovaisenkin arvioni kaksinkertaisesti.
Erään merkkikorjaamon varaosahinnaston mukaan olisin saanut osat sieltä yli puolet halvemmalla (vrt. Schmiedmann tulppa 14e, Autopalvelu 30e. Puola Schmiedmann 40e, Autopalvelu 110e.) Kyseessä oli siis ainakin Schmiedmannin tapauksessa laatuosat.
No, enpä voinut kun kirota typeryyttäni (ja laiskuuttani, homma olisi ollut myös itse tehtävissä) ja maksaa. Mutta mikä on varmaa, tulen julistamaan Autopalvelun tapaa toimia kaikille kelle tiedän. Ja kierrän putkan vastaedes kaukaa.

29

9782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyhmä?

      Eli oma silkka tyhmyytesi(ja persaukisuutesi), kun et kysy hintoja on palveluntarjoajan huonoutta?

    • Saku1281

      No mietippä asiaa vähän ennen tuollaisia kommentteja! Tajusin kyllä virheeni kuten jo tuossa selitin! Asiaan vaikutti myös eräs heidän vakioasiakkaansa, hän kehui pajaa rehdiksi ja luotinpa sitten siihen.
      Jos olisin tuntenut itseni reilusti palvelluksi (myös hinnan osalta), en tällaisia kirjoittelisi. Firma otti hyvän korvauksen nyt yhdellä kertaa, mutta sitä ei kiinnostanut ottaa kohtuullista korvausta esimerkiksi vuosikymmenen ajan säännöllisesti 1-2 kertaa vuodessa. Veikkaanpa että palautteeni välittyy myös monelle tutulleni. Fiksu on se joka tällaista pyytää, niinkö?

      • mulkkuyrittäjä

        On sulla kyllä pienet huolet kun jaksaa tuollanen painaa...

        30e vikakoodien lukuunkaan tarvittava testeri ja ohjelmistokaan ei maksa mitään saati itse työntekijä. Sikamaista toimintaa tuollainen rahastus!!!

        Mahollisimman halpoja virolaisia ym ulkomaalaisia duunareita vaan joka alan firmat täyteen ja Suomen talous nousuun!!! Pääasia, että kuluttaja saa palvelun mahollisimman halvalla ja voittaa ostotilanteessa, mutta miten tulevaisuudessa? Samoin yritystenkin laite investoinnit ym ulkomaille kun saa sieltä halvemmalla.


    • autok

      Ei tuossa nyt yrittäjässä mitään vikaa ole ja löydy. Osat on erihintaisia kun eripaikasta ottaa. Varsinkin esim. Nissan maximan puolien hinta heittelee 50-350e/kpl. Asiakkaan kannattaa todellakin olla kiiinnostunt hinnasta oman auton kohdalla, koska toisella asiakkaalla voi olla aivan erihintaluokan osat erimerkkisessä autossa.

    • bmw=homojen auto

      juttus meni provoksi, sillä schmiedmannilla vikakoodin luku maksaa 70ekee, eli 40 ekee enemmän samasta työstä kuin Porvoon Autopalvelulla!!!!! Kävitkö korjausen jälkeen kysymässä osien hinnat schmiedmannilta Helsingissä, koska kyseisellä puljulla ei ole verkkokauppasivuja! Taitaa olla baijerilaisella mutteri wiritys homolla pieni muna ja rahat loppu!!

      • Nettikauppa löytyy..

        http://www.schmiedmann.fi/ hinnat löytää, jos vain tietää, mihin malliin osia tarvitsee. Toimitusajat on mitä on, mutta se on eri juttu...


      • Anonyymi

        Moijj. Olet raavas uros, haluaisitko tulla työntämään sormia meidän pyllynreikiin?
        Terv. Helsingin Seta


    • KTS200

      Aivan turha kitistä jälkikäteen, miksi et itse korjaa autoasi ja osta tässä tapauksessa ensin
      - vikakoodin lukija
      jollet omista sellaista, hyvä maksaakin jo vähän enemmän...
      ja sitten jos osaat käyttää sitä ja lukea ne vikakoodit, tulkitset ne ja vaihdat ne
      - tulpat
      - puola / puolat

      Ai niin sit joutuu itse tekemään ja likaamaan kädet, helppo teettää muilla ja sitten kitistä maksun suuruudesta.Ei helvetti...näitä kädettömiä

      • Einäinn

        Mikä sulla on? Juurihan se sano että ois itekkin voinu tehä. Taas yks "Tee-se-itse mies"


    • pelle porvoolainen

      V*tuttaako sekunda sakkee kun ei tuukkaan vastakaikuu itkuilles?!

    • bmw 535 ia v8

      Haen osat samasta liikkeestä josta olen ne hakenut jo vuosia,aina ollut kilpailukykyiset hinnat.Yleensä huollan ja korjaa auton itse.Vikakoodit saan tutulla autokorjaamolla 20 e kerta ja jos on isompi homma,jätän auton heidän korjattavaksi.Esim kulutus oli suuri,testeri vasen etu lambada rikki,itse hain uuden montulla asennus 15 min.Vikakoodien haku on minusta sen arvoinen ,että siitä kannattaa maksaa,pääsee heti itse vikaan eikä tarvi arpoa mikähän??????

    • huonoalaatuakusettaen

      Jouduin myös uhriksi. Omalla kohdallani vaihtoivat osia lupaa kysymättäni 800 eurolla. Voimavarat eivät riittäneet viedä asiaa käräjille. Autoa en enää sinne vie enkä voi muillekaan suositella.

    • Entinen_asiakas

      Porvoon Autopalvelu, ei enää ikinä. Tilasin autolleni ajan huoltoon koska jäähdytysneste hävisi jäähdytysjärjestelmästä. Huotomies ei mitään vikaa aiheeseen liittyen löytänyt, mutta korjasi kuitenkin autoani 900 euron edestä. Saatuani autoni takaisin oli jäähdytysneste järjestelmä taas tyhjä ja toimitin auton takaisin korjaamolle. Tällä kertaa vika löytyi ja korjaus arvioksi 2000-3000 euroa. Kannataako hoitaa kynsisientä amputoitavasta jalasta?

    • Biimeri

      Ottamatta kantaa tuohon korjaushintaan voin vain todeta että kun katsastin autoni, se päästettiin Porvoon autopalvelussa läpi vaikka olisi pitänyt hylätä. Mulle ok, mutta sanoo kyllä yrityksen toimintatavoista paljon. Ei ehkä kanna hirveän pitkälle, enkä pysty luottamaan yritykseen joka ei toimi normien mukaan.

    • Mazda1996

      Toihan on hyvä! Mennään kaikki katsastamaan auto tonne niin pääsee läpi! Ei kai kukaan viranomainen tätä sivua lue:) Hyvä että on idiootteja yrittäjiä:)

    • ropsu124325

      Autosalpa vikakoodit 85€

    • Silmäänvirtsattuasiakas

      Hyvin samoja kokemuksia minullakin kun yritys laajeni uuteen toimi pisteeseen niin lähti alamäki "Virma" Vileniuksella. Tuulilasini meni rikki kiveniskusta ja tarvittiin peräti 2 uutta tuulilasin vaihtoa ennen kuin sadeveden tulo auton sisälle saatiin loppumaan. Ensimmäinen tuulilasin oli valmistaja mukamas taivuttanut pieleen mutta se oli asennettu paikalle, toinen tuulilasi oli hutastu vain paikalle ilman kunnon liimausta... jep jep

    • Porvoolainen

      Olen myös käyttänyt Porvoon Autopalvelua toistakymmentä vuotta ennenkuin vaihdoin toiseen firmaan pari vuotta sitten. Aikaisemmin Autopalvelun palvelu pelasi melko sutjakasti ja hinnat olivat vielä siedettävät, tai kalliimmissa tapauksissa tultiin vähän vastaan. Valitettavasti viime vuosina hinnat ovat totaalisesti karanneet käsistä, eikä alennuksia enää heru. Vastaavasti palvelu on mennyt huonompaan suuntaan niin aikojen kuin laadun suhteen. Onneksi Porvoon kokosessa kaupungissa on kuitenkin vaihtoehtoja.

      • Hyvin samanlaisia kokemuksia itsellä! Hemmetin kallista ja koskaan ei mitään joustoa tai positiivista yllätystä hinnan suhteen. Perushuollot yleensä hoituivat, mutta aina ei laatukaan ollut kohdallaan. Tajusin jossain vaiheessa, että joka ikiselle työlle pitää pyytää kirjallinen kustannusarvio - vaikka kyseessä olisi öljynvaihto. Jos et tee näin, niin lasku saattaa todella yllättää. Muutaman vuoden käytin pajaa, kunnes sain tarpeekseni touhusta.


      • Minibussi

        Täysin huijari toimintaa .
        Itse sain heiltä 3 kertaa korjaamattoman auton ja joka kerrasta laskun työstä ja vaihdetuista osista . Sitten soitin ja sanoin , että auto ei tule enää takaisin . Vihastuttaa niin ...


      • Bilisti

        Alkuperäisen omistajan aikana Autopalvelu teki vielä luotettavaa laatutyötä kohtuulliseen hintaan, mutta kun "nuoriso" otti firman haltuunsa joskus 2000-luvun puolivälissä, meininki muuttui joka suhteessa. Kyllästyin ylimieliseen palveluasenteeseen ja epäluotettavaan työhön ja vaihdoin Porvoon Autotechiin, josta on tähän mennessä pelkkää hyvää sanottavaa, eikä ole tarvinnut firmaa vaihtaa.


    • L12

      Itse olen käyttänyt Porvoon Autotech:in palveluja tasan kerran. Lasku oli aivan jotain muuta kuin oli sovittu ja itse omistaja ei edes pystynyt selvittämään mistä johtui. Muutenkin asenne oli hyvin ylimielistä.

    • Anonyymi

      Autopalvelusta ei ole kokemusta, mutta viime kerrat olen käyttänyt käppyrääni Autotalo Järven huollossa. Ainakin tähän asti laskutus ollut läpinäkyvää ja viat on hoitunut näppärästi, eli ei mitään kusetusta ole tullut vastaan.

      https://www.autotalojarvi.fi/fi/

    • Anonyymi

      Ihan hyvä et tuot tästä porvoon autopalvelusta julki asioita.
      Voin myös sanoa, että he eivät kerro hintaa, mutta laskuttaa osaavat roimasti(kusetusta toisinsanoen).
      Aion myös kertoa kaikille, että tätä firmaa kannattaa varoa.

      • Anonyymi

        Tarkoittaako kommenttisi että sinulla on tuoreita kokemuksia tuon 8 vuotta vanhan viestin jälkeen? Tilannehan on voinut muuttua vuosien varrella, mutta kerrothan onko kokemuksesi ainakin lähikuukausilta.


    • Anonyymi

      Porvoossa on ainakin pari huijari autokorjaamoa. Ensimmäinen oikein paha on Sandberg. Sitä paikkaa kannattaa varoa. Minun melko uuteen autooni asensivat jostain romikselta hommatun helmapellin, jota oli oiottu ja paklattu. Jarrukengätkin jättivät kiinnittämättä. Täyden huijauksen epämääräinen paikka. Toinen on MV auto. Huollossa laittoivat liian vähän moottoriöljyä, ja yrittivät muutenkin löytää lisää vikoja autostani.

    • Anonyymi

      Vaihtoi muuten nimensä Porvoon Autohuolloksi. Onneksi oli pressikuvissa vielä vanhat T-paidat pojilla päällä niin osasin välttää.

    • Anonyymi

      Kyllä, isolla K:lla. Porvoon Autohuolto on valtava huijariluukku. Kieroja tyyppejä, ja kiskureita. Peliäijiä. Kiertäkää tämä paja.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe