Jokos sitä on lomat varattu?

Lähde laphin!!!

Niin joko sitä on lomat varattu, kämppä vuokrattu, luvat ostettu ja torrakot kiiltävinä sekä selkärepullinen patruunoita valmiina ja akka sekä lapset lennätetty ja varmaan epähuomiossa egyptiin kun kanarialle oli tarkoitus mutta pois jaloista joka tapauksessa ja rommi motti nokan alla 9.9.2013 klo 23.59 läppäri sylissä riistakeskuksen sivuilla odotellaan saanko sittenkään lähteä täällä tervolassa jahtiin huomenna vai en? Klo 00.00 Ding!!! Ja voiiiii sun helevetti!!! "Tervolassa kanalinnustus sallitaan riekkoa lukuunottamatta 20.9-31.10 välisen ajan"

Kämppä 500e, Bensat 200e, Luvat 60e, panokset 100e, Ruoat 100e, Kaljat ja kaato tuutingit 150e, akkojen ja lapsien sekä mahd putkimiehen matka 2000e ja mikä on kiitos.
Untuvikot ynnättiin taas viikkoa ennen jahtia ja suuret päälliköt löi viimisenä päivänä viisaat päät yhteen ja päätti jahti ajat.
No kiva ruskaretki meni istuen kynttilän valossa rommia hörppien ja tervolan paikallisessa karaokessa rentoutuen rentunruusua mora maran ja ratto railin kanssa laulellen.
Taas virkeenä töihin viikon päästä ja miettien missä muija ja kakaratkin on.

Näin toimii edistyksellinen riitakeskuksen suunnitelmallinen pienriista politiikka!

5

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lähde laphin!!!

      "akkojen" piti siis olla yksikössä akan ja lapsien......

    • näin naapurissa

      Kyllä se edistyksellinen politiikka on saanut aikaan sen, että meikäläinen käy nykyään Ruotsissa kanalintumetsällä.
      Voi jo keväällä varata paikan ja luvat, ei tarvia rvuutella muuta kuin, onko miten lintua kyseisenä vuonna.

      • Ryynäsen Topi

        Näin on. Ruotsissa saa rahoilleen vastinetta ilman turhanpäiväisiä säätöjä kun linnustusaika on ilmoitettu olevan tietyn ajan ja piste. Siellä lähes yhtä pitkä kun täällä jäniksen metsästys ja homma toimii.
        Olkoon lintukanta mikä hyvänsä niin koskaan ei ole suomestakaan viimeistä kanalintua ammuttu. On jo luonnollistakin kiertokulkua se että jos lintuja on hyvin niin useampi pyytömies pääsee paistille jos taas linnut ovat alamaissa niin useampi jää ilman. Ei se mene niin kun suomen riistaviranomaiset luulee että huonon kannan aikana ammutaan yhtä paljon lintuja kun hyvänä vuonna. Ei se vaan mene niin ja se on luonnon laki!
        Vaikka se mestästysaika olisi täällä joka kolkassa edelleen 10.9-31.10 ei se vaikuttaisi lintukantaa yhtään kummosemmin kun nyt nämä ihme säädökset joissa myydään ensin luvat ja sitten päätetään ajat. Sehän on ylimielistä mielivaltaa. Sama kun hanhen metsästys pohjoisessa laitettiin viime vuosina alkamaan 10.9 kun normi aloitus olisi ollut 20.8. Tyhmempikin tajuaa että porkkana olikin se että silloin kaikki painaa kanalintujen perään ja hanhet unohtuu. Jos nämä riistakeskuksen heppelit haluaa päteä ja edes jossain asiassa toimia oikein pitäisi hirvi rauhoittaa kokonaan etelässä ja osassa keski-suomea. Väärin ammutut sukupuolijakaumat "sonnia vaan sonnia vaan säästetään lehmät" tyyli on tehnyt hirvistämme sairaimmat vuosisataan. Etelässä on pelkkiä maho lehmiä ja tappi sonneja harvassa niitäkin.
        Vieläkun petopolitiikka on mitä on että pienhirvieläimet syötetään ilveksille, metsäpeurat susille ja karhuille yms petoja suosiva politiikka tuo pian eteen sen että niillä pedoilla eikä myöskään metsästäjillä ole kuin toisensa kohta pyydettävänä. Kolmekymmentä vuotta kattonu tätä touhua ja metsästys asioissa on tultu pelkästään alemmas ja lähemmäs aallonpohjaa mitä koko aikana on ollut. Täydellinen remontti metsästys organisaatiolle pitäisi tehdä mitä nopeimmin tai sitten saadaan vaan syksyt pyöritellä peukaloita jatkossa.


    • kaek on mänt

      Se pitää ymmärtää jos luvat myydään mutta et saa pyytää. Se vaan kuuluu tähän suomen riisto kapitalismiin. Jos kreikka tarvii rahaa sitä löytyy. Jos suomi tarvii niin sitä ei löydy muuta kun vähä varaisempia verottamalla ja tällä suomen iän ikuisella rahasammon abc.lla.
      Autoilu, alkoholi, asuminen, bensa...
      Muistakaa myös se että fossiilinen polttoaine on ollut loppumassa viimeiset neljäkymmentä vuotta vähintään kahdenkymmenen vuoden päästä joten siksi polttoainetta on verotettava....... ja niin jokainen päätelköön loput...

    • Ex pystykorvamies

      Mitä hullutusta on tuo "kolmiolaskenta"? Kanalintujen metsästysaika alkamaan 10.9. ja päättymään aiemmin, jos lintuja on vähän ja myöhemmin parhaina lintuvuosina, kuten nyt. Lintujen määrän näkee kävelemällä metsässä juuri näinä päivinä- ei muulloin. Älkää käyttäkö tietokoneitanne, vaan järkeä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4803
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1121
    10. 23
      1102
    Aihe