mieheni veljen kanssa..

lerttu

Olimme olleet juhlimassa mieheni,hänen veljensä Eskon sekä muutaman kaverin kanssa. Esko oli juuri eronnut eikä halunnut mennä kotiinsa joten tuli meille yöksi. Suhde mieheni kanssa oli hieman viilentynyt,niinpä hän menikin suoraan nukkumaan kotiuduttuamme.Olin surullinen ja kerroin suhteestamme Eskolle,hän halasi ja lohdutti että kyllä se vielä paremmaks muuttuu,hän puhuu itse veljelleen jos ei muu auta. Esko kuivasi silmäni ja aivan vahingossa huulemme kohtasi joka johtikin pusutteluun. Pyysimme anteeksi ja naurahdimme,mutta yhtäkkiä olimmekin täysin toistemme kimpussa,suutelimme kiihkeästi ja Esko kaatoi minut keittiön pöydälle,suuteli kaulaani ja hyväili rintojani. Hän kuiskasi että oli jo hetken haaveillut minusta ja alkoi avaamaan housujani. Pelkäsin mieheni kuulevan ja ehdotinkin vessaan menoa, varmistin vielä mieheni nukkuvan ja vessassa riisuimme vaatteet ja naimme villisti lattialla,pytyn päällä ja otti hän minua takaapäin pyykkikoneen päällä. En ollut aikoihin nainut niin riettaasti ja Eskokin oli ollut puolisen vuotta puutteessa joten himoa piisas..Naintisession jälkeen siirryimme olohuoneeseen sohvalle ja suutelimme vielä pitkät tovit. Sovittiin ettei koskaan asiasta puhuta kellekään vaikka mikä tulisi. Tuli siinä vielä muutamat kerrat tavattua salaa mieheni ollessa töissä panojen merkeissä. tapahtumasta on muutama vuosi ja olemme nyt onnistuneet olemaan kiltisti vaikka kaksin ollaan jäätykin mutta edelleen pieni kiusaus iskee ja ajatukset lähtee omille raiteilleen Eskon nähdessäni.

16

17083

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Axemies

      Esko taisi pelastaa liitonne, joten voisit palkita hänet siitä hyvästä : )

    • lerttu

      itseasiassa tekikin niin :) ehkäpä suhteemme olisi päättynytkin jos en olisi saanut jutella Eskon kanssa asioista ja saada muutakin mitä en sillä hetkellä omalta mieheltäni :)

    • moraalinvartija2

      Tarinasi kirvoitti kaksi kysymystä:
      Mikä sai sinut pettämään vaitiololupauksesi?
      Mikä miehesi on ammatiltaan, jos hän käy töissä panojen merkeissä?

    • lerttu

      olisihan tietenkin pitänyt tarkentaa ettei tutuille ym.sukulaisille kerrota..ja nimettömänähän täälläkin kirjoitellaan joten tokkopa kukaan tunnistaa. no joo voihan tuon toisen kysymyksesi käsittää noinkin :D mutta tarkennetaan vielä että mieheni ollessa töissä ME näimme panojen merkeissä :) hyvä että täältä löytyy tarkkoja lukijoita :)

      • MrLoveDoctor

        Petturi huora.

        Tästä näkee, että kaikki naiset ovat pettureita.

        Omassa elämässä 5 kaverin suhteet ovat menneet poikki kun heidän muijansa on pettänyt ja niin meni minunkin aikaisempi suhteeni. Olin ollut sairaalassa 3 viikkoa niin akka tuli ilmoittamaan "oon muuten pettäny sua". Miehet kestää ja naiset pettää. Naista ei ikinä pidä päästää kännissä kenenkään muun miehen lähelle. Ja sekään ei takaa mitään. Ja huvittavaahan tässä on vielä, että kun suhde menee poikki kun muija on pettänyt niin hän vie kaiken minkä pystyy ja vielä mustamaalaa sinut sukulaisilleen, teidän yhteisille kavereille ja ystäville sun muille. Huoria ja käärmeitä.


    • AnskuliTre

      Jos satut tulemaan raskaaksi, niin lapsi saa samoja geenejä kuin mitä miehelläsi on : )

    • lerttu

      heh :D niin ei onneksi päässyt käymään :D mutta samat geenit olisi kyllä tullut että olisi tiennyt mitä tuleman pitää :)

    • RakkauttaJaSeksiä

      Naisen logiikka: Tarvitsin keskusteluapua, joten nain vierasta vessanpöntön päällä.

    • lerttu

      :D

      • yök

        Horo!


    • Kohtalomme

      Ihan hyvä, et on muitaki samassa asemassa olevii! Ette oo ainoita joille on käynyt samoin!? Täällä yks sellanen "Mimmi".

      • MrLoveDoctor

        "yks sellanen mimmi" Eli petturi huora.
        Et ansaitse miestäsi.


    • lerttu

      hyvä etten oo ainoo :)

      • MrLoveDoctor

        Yksikin on liikaa. Huora.


    • lerttu

      tietenkään en halua antaa kirjoitukseni viestittää että olisi ok pettää kumppania jos suhteessa on ongelmia. Olen katunut paljon näitä tekemisiä mutta rohkeus ei piisaa siihen että kertoisin totuuden miehelleni. Siinä menisi välit poikki ja luultavasti veljesten välit katkeaisi myös..se mitä ei tiedä ei myöskään voi satuttaa. Jos nyt saisin aikaa taaksepäin en lähtisi hölmöilemään tuolla tavalla vaan selvittäisin asiat niinkuin niitä oikeasti pitää, ei pomppimalla veljen pallin päällä.

      • MrLoveDoctor

        "tietenkään en halua antaa kirjoitukseni viestittää että olisi ok pettää kumppania jos suhteessa on ongelmia.", mutta silti siitä täällä hymyissäsuin kerrot ja mainitset vielä "hyvä etten ole ainoo :)" Kuole pois petturihuora.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe