Mielisairas vai näkijä?

hulluko?

Heips. Kirjoittelen tähän muutamia omia kokemuksiani, sekä pari kysymystä. Tämä teksti vaikuttaa varmasti kokonaisuudessaan aivan järjettömältä niiden ihmisten mielestä, jotka eivät usko selvänäköisyyteen tms.

Olen siis parikymppinen nainen, ja hieman eksyksissä näiden asioiden suhteen. Näytän päälle päin aivan tavalliselta tytöltä, mutta käsittääkseni elämäni poikkeaa aika reilusti muiden ihmisten elämistä.
Olen nähnyt lapsesta saakka (siis niin varhaisesta iästä kuin muistan) erilaisia olentoja tai henkiä. Uskaltauduin viime viikolla kysymään vanhemmiltani, mitä he muistavat lapsuudestani. Äitini myönsi, että väitin lapsena nähneeni kaikenlaista sellaista, mitä muut eivät nähneet. Hän jopa selitti yksityiskohtaisesti muutaman tapauksen, jotka vastasivat täysin omia muistikuviani. Kun olin lapsi, sukulaisilla ja perhetutuilla oli tapana ajatella, että omasin harvinaisen vilkkaan mielikuvituksen. Ongelma on nyt kuitenkin se, että näen edelleen "henkiolentoja", enkä kykene kontrolloimaan sitä.

Lienenkö vain mielisairas ja psykoottinen, vai näenkö oikeasti jotain sellaista, mitä muut eivät kykene aistimaan? Olen käynyt juttelemassa näistä asioista psykiatrin kanssa. Minulle tehtiin kokeita ja kyseltiin kysymyksiä, mutta lääkäri ei huomannut mielenterveydessäni mitään poikkeavaa tai "haitallista". Hänen mukaansa minulla on vain vahva mielikuvitus.

Näen olentoja silloin tällöin. Ne kulkevat ihmisten keskuudessa ja joskus jopa puhuvat minulle. En pelkää niitä. Oikeastaan yritän ignoorata ne aivan täysin, koska minusta tuntuisi aivan järjettömältä puhua "tyhjälle". Ainoa asia, mitä nyt pelkään, on se, että jos tämä kaikki jonain päivänä riistäytyykin käsistä, tai ystäväni hylkäävät minut omalaatuisuuteni takia.

Näen henkiä esimerkiksi kun itken, harrastan seksiä tai olen unen rajamailla. Ymmärtääkseni minun täytyy olla jonkinsorttisessa herkässä/haavoittuvassa tilassa "nähdäkseni" henkiolentoja... Jos ne nyt edes ovat niitä. Usein myös krapulassa näen kaikenlaista sellaista, mitä nyt ei kaiken järjen mukaan ole olemassa.

Tätä teidän ei nyt tarvitse uskoa, mutta saan toisinaan myös hyödyllistä tietoa visioideni tai enneunien kautta. Tiedän, milloin joku tuttuni on kuollut tai vaarassa ja tarvitsee apuani jne. En tietenkään aina tiedä kaikkea kaikesta, mutta toisinaan saan unien tai näkyjen kautta tietoa asioista...

Pelkään tuntematonta, mikä on kai ihan luonnollista. Haluaisin tietää, että mistä tämä kaikki tulee, ja onko minun tarkoitus tehdä jotain tällä koko näkemis-jutulla. En halua puhua kenellekään tutulle tai ystävälle näistä asioista, koska pelkään hylätyksi tulemista... Siksi kirjoittelen tänne anonyyminä.
"Näkeminen" (oli se sitten mielisairautta tai todellista) on suuri osa elämääni. Ei ole helppoa saada esimerkiksi uusia ystäviä tai aloittaa parisuhde, koska en kehtaa kertoa toiselle osapuolelle tästä merkillisestä osasta elämääni.

Jos täällä on näkijöitä, jotka oikeasti uskovat kykyihinsä ja itseensä, tai minuun, niin pyydän teitä vastaamaan minulle. Olen nyt vähän epätoivoinen tämän asian suhteen. Antakaa neuvoja.

28

712

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tigru_69

      Tiedätkö olen samanlainen kuin sinä ja etsinyt kanssa kulkijaa löytämättä sitä kuitenkaan... Nämä yleisepalstat on sellaisia minne saa kaikenlaista vastausta jopa ei toivottuja :) haluaisitko kirjoitella toisen samanlaisen kanssa ja vaihtaa kokemuksia? Olen ihan "selväjärkinen" ;) Jos laitat, vaikka sählöpostia minulle niin jutellaan? Luulen, että meistä voi olla toisille vertaistukea.

      [email protected] on postini :)

    • tigru_69

      Lisätäkseni vielä, että minun on todella vaikea ollut löytää kanssa kulkijaa näissä asioissa. Eroamme siten, että minä puhun niistä. Olen saanut hullun merkin otsaani muutamia kertoja, mutta myös monesti ihmiset jäämään huulipyöreenä auki kun olen kertonut asioita ja ne on ollu totta. Olet aivan oikeassa, että sitä ei pysty kontrolloimaan.. olisi helppoa jos voisi.. mutta sitäkin olen koittanut ajan kanssa harjoitella. Mielelläni vaihtaisin kanssasi tosiaan sähköpostia ja vaihdettaisiin ajatuksia. Olen liian monta kertaa kuullut ja nähnyt sen fiiliksen kun olen kertonut muille niin jotkut uskovat mutta eivät kuitenkaan usko sanomaani.. tiedätkö se on niin todellista itselle niin on niin vaikeaa kun kukaan ei näe tai kuule samaa.

      • tigru_69

        jään siis innollavodottamaan sähköpostiasi. Olisiko oikeasti nyt joku kerrankin joka ymmärtäisi minua. Tämä on yksinäistä niin kuin kerroit.


    • Noh!!

      MInulle näkeminen ja kanavointi on sitä ja tätä. Kämpilläni ramppasi sieluja, koska he tiesivät, että näen. Nykyään ei enää niinkään, koska panin stopin tälle, eli tänne ei sitten tulla, jos en pyydä.

      Olen nähnyt Yhdysvaltalaisen mukadokumenttiohjelman, jossa psykologi yritti auttaa sinun kaltaisiasi nuoria. Kauhea ohjelma, mutta teitä näkeviä lapsia, nuoria, nuoria aikuisia on maapallo täynnä.

      Jos sinua haittaa näkemisesi, voin "sulkea näkemisesi". Miten tehdään?

      • hulluko?

        Ei minua todellakaan haittaa "näkeminen" : ) Se on osa minua, on aina ollut. Haluaisin vain tietää, että miten näitä asioita pystyy kontrolloimaan, mistä tämä "kyky" on peräisin, ja mikä tarkoitus tällä kaikella on.


      • Noh!!
        hulluko? kirjoitti:

        Ei minua todellakaan haittaa "näkeminen" : ) Se on osa minua, on aina ollut. Haluaisin vain tietää, että miten näitä asioita pystyy kontrolloimaan, mistä tämä "kyky" on peräisin, ja mikä tarkoitus tällä kaikella on.

        Oletko nimimerkki laisinkaan näkijä, kun saan sellaista tietoa, että et ole?


      • hulluko?
        Noh!! kirjoitti:

        Oletko nimimerkki laisinkaan näkijä, kun saan sellaista tietoa, että et ole?

        Miksi kaikki nyt alkavat väittää, että minä en "näe"? Mielestäni se on hieman hassua, kun miettii, että ette esimerkiksi ole koskaan tavanneet minua, ettekä tiedä minusta melkein mitään.

        En voi oikein muuta sanoa, kuin että näen "tyyppejä", joita muut eivät näe. Osoitan jotain henkilöä, ja muut väittävät, että siinä on tyhjää. Näin on näreet. Jos te "näette" siellä päässä jotain muuta, niin sitten näette väärin. Tai sitten "näkemiseni" on silkkaa hulluutta, eikä siten "näkemistä" ollenkaan.


      • indigotulkki

        Mun ehdotus: harrasta astrologiaa ja katso kartasta onko jokin hyvä ja ihmisiä palveleva asia, johon voit käyttää ominaisuuttasi. Kartan voit saada esim. Satu Ruotsalainen, kotisivu, tilaa ilmainen kartta. Lisäksi tarvitset mun mielestä jonkin luotettavan oppaan. Kysy jostain rajatieto- tai healing-ryhmästä. Ja jonkin yhteyden "enkelivoimiin", ylös valoon ja puhtauteen, että voit käyttää lahjojasi hyvään ja pyytää myös suojulusta...Siinä kaikessa tarvitaan paljon opastusta, muuten siinä on vaaransa. Tai sitten tyytyä tuohon tarjoukseen että "yhteys katkaistaan", vaikka väliajaksi, enenn kuin olet oppinut tekniikan ja on oikea ajankohta.


    • Hei

      Et ole mitenkään hullu etkä mielisairas. Vaan olet yksi meistä joille on annettu näkemisen lahja.

      Valitettavasti monet eivät usko ja kun tämän asian kertoo niin kyllä valitettavasti ne ystävät kaikkoaa, mutta todelliset ystävät jää rinnallesi kyvystäsi huolimatta.
      Olet vielä nuori ja tiedätkö me kaikki näytetään ihan tavallisilta, sitä ei näe ulospäin.

      Itse olen nähnyt pienestä tytöstä asti, murrosikäisenä näyt vahvistui ja "tiesin vaan asioita"
      Nyt aikuisiällä sitä on oppinut hyväksymään asian ja pystyn auttamaan muita,
      Ja vieläkin on opittavaa. Kun kirjoitit ettet näe kaikkia, niin meistä kukaan ei kaikkea näe, ainoastaan mitä on tarkoitettu nähtäväksi

      Jos haluat niin voit kirjoittaa minulle [email protected]

    • tigru_69

      "hulluko?" odotan kauheasti vastaustasi sähköpostiin ja toivon, että sinulla on rohkeutta laittaa postia minulle :)

    • hullumpi

      Näätkö hullu oikeesti? Mä näen, ja nään nyt, et sä et nää?

    • tigru_69

      Älä "hulluko?" välitä noista kommenteista :) Siis täällä on suurimmaksi osaksi niin outoa sakkia, että oksat pois :) Mulla olis paljonkin kerrottavaa sulle jos otat yhteyttä. Toki otat jos haluat. Jotenkin mulla on vaan vahva fiilis, että meillä olisi paljon yhteistä ja juteltavaa. Laitan mun postin vielä [email protected]. Toivon oikeasti, että laittaisit mulle postia :)

      • hulluko?

        Hmmm... Laitan sulle ehkä jossain vaiheessa s-postia : ) Haluan ensin tunnustella omaa fiilistäni. En nimittäin helposti jaa itsestäni tietoja (nimeä, s.postiosotetta tms) näiden asioiden osalta. Mutta jossain vaiheessa saatan innostua meilaamaan sulle. Kiitos kannustavasta asenteesta. Täällä suomi24:ssä käytöstavat ja ystävällisyys ovat kiven alla. Siksi on kiva törmätä välillä ihmisiin, jotka eivät heti ole tuomitsemassa.


    • tigru_69

      Ymmärrän ihan hyvin :) Kaikki on vapaaehtoista. Juttu kaveria olin vaan vailla. Välillä on turhauttavaa kun yksin kokee, mutta ehkä se on tarkoitettu sitten niin. Eilenkin vanhempien luona kohtasin yhden hengen, joka käy välillä kuiskimassa korvaani kun olen sielä. Viimeksi kun pesin nuorimpaa poikaani vanhempieni pesuhuoneessa niin korvaani kuiskattiin... Kerroin kyllä äidilleni, mutta yllättäen ei kukaan uskonut kun eivät otse ole kokenut samaa :D

    • - Omen -

      Yksinkertaisimmillaan esität Korkeimmalle pyynnön, että spontaani näkeminen suljetaan. Joudut varmaankin esittämään pyynnön useita kertoja.

      Omalla kohdallani se toimi, ja näkeminen tapahtuu nykyään hallitusti, eli omasta tahdosta.

    • jokaiselle jotakin

      kannattaa kattoa elokuva WAKE UP se kertoo melkein nelikymppisestä miehestä joka yhtäkkiä kaverinsa kuoleman jälkeen kävi näkemään auroista lähtien kaikkea. oli ihan mielenkiintoinen dokkari. itse olen pienestä pitäen myös nähny yhtä jos toista ennustanut kuolemia kerran jopa kenen kuoleman. mutta toki sitä itsekkin välillä pohtii että onko kaikki inkkarit veneessä;D mutta koska en kokemuksillani ketään satuta ja ehkä toisinaan osaan suhtautua vaikka minkälaisiin juttuihin ja tapahtumiin avoimin mielin niin olkoot mitä on:) mummonikin oli ennustaja eläessään (itseäni en kyllä ennustajaksi sanoisi jonkin sorttinen näkijä vaan):) mutta kyvyt on periytyviä joten lienee passaa kysellä onko suvussa kellään muulla ollut ko kokemuksia:)

    • minä itsee44

      Olet Mediaalisesti Herkkä. Ja Näet Henkiolentoja Henkimaailmassa olevia Juttuja. Enkeleitä. Näkisinpä itsekkin. Tiedän että minunkin lähellä on ainakin yksi enkeli ja Henkiopas Koko Elämäni ajan.

      • Hihhulit.

        --Tiedän että minunkin lähellä on ainakin yksi enkeli ja Henkiopas Koko Elämäni ajan. --

        Sinun lähelläsi ei ole muuta kuin korkeintaan matkaopas Almatoursin matkoilla, muut oppaat ovat ihan vaan mielikuvitus olentoja.


      • xxxxxxxxxxx1
        Hihhulit. kirjoitti:

        --Tiedän että minunkin lähellä on ainakin yksi enkeli ja Henkiopas Koko Elämäni ajan. --

        Sinun lähelläsi ei ole muuta kuin korkeintaan matkaopas Almatoursin matkoilla, muut oppaat ovat ihan vaan mielikuvitus olentoja.

        Jos et näihin asioihin usko,miksi ihmeessä pitää täällä olla ilkeyksiä latelemassa???? Ilmeisesti saat ilkeilystä jotain kiksejä itsellesi.Perustele varma tietosi,ettei ole henkimaailmaa,jään odottamaan.Mielellään ilman ilkeilyjä jos osaat?


      • Niinpä!

      • Indigotulkki

        Omenin kommenttia jatkaisin: pyydä itsellesi opasta ja sitä että vastaanotat vain näkyjä jotka parantavat. Lahja on arvokas mutta vaativa. - Äläkä vastaa tuntemattomien posteihin, voit joutua ihan vääriin kenttiin. Terveisin. - Itse löysin tehtäväni astrologian kautta, mutta jokaisella on oma polkunsa. Siunausta.


    • Nukkuja

      Itse kun olin lepäilemässä tänään, niin koetin kuvitella itselleni mielikuvituskehon yhteen toiseen paikkaan. Samassa näin (silmät kiinni) uninäyn, jossa täysin harmaa naisen yläruumis tuli minua kohti kädet ojossa kuin halaamaan. Se tapahtui tosi nopeasti ja äkkiarvaamatta. Olikohan se alitajuntani unikuvia, vai siirryinkö jollekin "henkimaailman" tasolle osittain, kuvitellessani itselleni henkiruumiin? Mitä olette mieltä?

    • Niip

      Maailma on muutakin kuin fyysisin aistein havaittavaa todellisuutta. Tärkeintä on valita puolensa. Ei kaikki yliluonnollinen ole hyvistä lähteistä. Vihollispuolelta en ota mitään ohjeita enkä tietoa, en ole käytettävissä enkä tavattavissa. Luojan puolelle olen aina avoin. Jumalan väki kun toimii aina rakkaudessa ja vie kotia kohti.

      • indigotulkki

        Viisaasti ajateltu ja sanottu. Miten löysit oman tiesi. Miten suojaudut pahalta tai miten varmistat tuon suuntauksesi?


    • Näkijän tytär

      Minä olen aina nähnyt menneisyyteen ja tulevaisuuteen, jopa sen, mitä tapahtuu nytkyhetkellä jossain toisessa paikassa. Havaitsen paranormaaleja ilmiöitä, ja näen henkiä. Olen 11 v. Älkää missään nimessä väittäkö, että "Sinulla on vain vilkas mielikuvitus". Se on inhottavaa, kun näkee kuolemia ja sun muuta, ja muut ihmiset van sanovat noin. Jos näet tulevaisuuteen, menneisyyteen tai nykyisyyteen tai näet kaikkiin, sinun pitää opetella sulkemaan mielesi jos et halua nähdä ns. näkyjä. Mielen sulkeminen toimii näin:
      Kun näky alkaa, älä välitä siitä ja tee sitä mitä teet sillä hetkellä.
      Jos näky silti pysyy vahvana mielessäsi, sinun pitää kuvitella mielesi ympärille eräänlainen suoja. Kuvittele suojaa. Sen pitäisi toimia.

    • Chrystal

      Olet tässä elämässäsi saanut suuren herkkyyden ja on ollut aika tulla sen esiin. Nämä jutut ovat ihan luonnollisia, vaikka me täällä maallisen maailman "harhassa" kuvittelemme sen päinvastoin. Itse asiassa asia onkin toisinpäin. Tämä maailma se harha ja tuo toinen paljon todellisempi. Mutta miksi sinä ja eikä joku muu näe? Miksi kaikki ei näe? Miksi joku uskoo, toinen ei? Miksi nämä leimataan asioina ei-todistettaviksi? Näistä ja laajemmin siitä, mikä liittyy henkiseen kehitykseen, elämän tarkoitukseen, universumin eri ulottuvuuksiin, joilla me liikumme yhdessä noiden muiden tason olentojen kanssa, niistä jos haluat lisää tietoa, olisin käytettävissä ihan ilmaisena mentorina.
      Olen henkisen pitkän tien kulkija ja pyrin rakkauden ja valon avulla auttamaan muita. Olen tehnyt hieman tarot-tulkintoja tuolla toisella palstalla. Niitä voi lukea sieltä ja muodostaa oman mielipiteensä. Olen tälläinen mukava, keski-ikäinen nainen, jolla ei ole tapana tuputtaa mitään, enemmänkin kuunnella ja jos kysytään, niin kerron sen, miten itse näen asian. Kukin saa sitten oman näkemyksensä muodostaa. Olen myös kokoamassa juuri sinunlaisillesi ryhmää, jossa kävisin hieman systemaattisesti läpi näitä kysymyksiä.
      En ole hörhö, jos epäilet. Minulla on myös akateeminen loppututkinto ja tutkijataustaa, joten tiedän kyllä tieteellisen todistusarvon myös.
      Jos halut apua tai neuvoja, laitatko vaikka nimettömän s-postisi tähän, niin jutellaan.
      Minulla ei ole yritystä enkä tee rahaa näillä jutuilla, mutta en myöskään tuomitse, jos joku tekee niin. Jokaiselle on oma tiensä.
      Valoa maailmaasi, et ole missään nimessä hullu
      terveisin Chrystal

    • Tyttö13

      Minä itse olen 13 vuotias ja nyt lähiaikoina olen ruennut näkemään enemmän asioita kuten ihmis varjoja kävelemässä seinää pitkin vaikka kukaan ei takanani kävelisi. Tummia hahmoja metsässä juoksemassa. Tunnen aina välillä äitin luona mummoni läsnä olon ja rupean yleensä itkemään siitä. Aina ennen nukkumaan menoa tunnen jotain pahaa lähelläni. En uskalla olla edes pimeän aikaan olla yksin ulkona. Kun kerroin tästä minulle sanottiin vain että sinulla on vain mikgreeni vaikka vieläkin näen niitä hahmoja vaikka olen ottanut mikgreebi lääkkeeni, sen jälkeen en ole kellekkään tästä kertonut. Sillä pelkään yksin jäämistä mutta onneksi minulla on koirani josta välitän ja hän välittää minusta. En sitten tiedä olenko jotenkin mieleltäni sairas mutta vaikka olisinkin en halua minnekkään hoitoihin siitä syystä, koska kaikki katsoisivat minua kuin hullua. Anteeksi kirjoitus virheistä jne en oikein loista koulussa.

      • VoimiaSulle

        Suosittelen, että haet apua ennen kuin löydät itsesi suljetulta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      946
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      840
    3. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      783
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      731
    5. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      727
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      697
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      682
    9. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      107
      673
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      610
    Aihe