Paha tilanne

Mitä tehdä?

Eli tarinani on seuraavanlainen: tapasin aivan ihanan naisen, jonka vein myös vihille. Kaikki oli hienosti, saimme myös ihanan tyttären.
Kunnes tyttären synnyttyä vaimoni muuttui.
Edellisestä liitostani minulla on kaksi ihanaa lasta, tytär ja poika. No tämä uusi ihana vaimoni heittikin oman tyttäremme synnyttyä uhkavaatimuksen; joko lopetan kaiken yhteyden aikaisemmasta liitosta oleviin lapsiin tai hän ja tytär lähtevät.....siis minun pitäisi nyt valita, ja valinta on aika paha.
Miten naiset voivat olla näin julmia että lähes pakottavat hylkäämään omat lapset?
Mitä tämänkaltaisessa tilanteessa pitäisi tehdä? Kaikki lapset ovat yhtä tärkeitä, enkä haluaisi valita heidän väliltään.

21

556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .....

      Onhan se varmaan tympeä katsella toisen entisen seksielämän tuotoksia aamiaispöydässä...Ymmärrän vaimoasi täysin.

    • Osanottoni

      Astuit pask*n. Lähde ennen kuin hukut siihen. Todennäköisesti taapero annetaan äidille, joka estää tapaamiset, mutta elämä on. Tutustut sitten aikuisena.

      • raskaaks käy..

        "Todennäköisesti taapero annetaan äidille, joka estää tapaamiset, mutta elämä on."

        Ei pysty estämään, ei onnistu nykyään mikäli isän elintavoissa ei ole sanomista. Ei päihdeongelmia, ei väkivaltaisuutta tai muutakaan huomautettavaa.

        Jos nainen on noin sairas ei jäljelle jää muuta kuin ero... jolloin on mahdollista nähdä kaikkia lapsia ilman naaman naputusta.

        Ota yhteys lastenvalvojaan ja kerrot tilanteen... tai muijan kanssa yhdessä perheneuvontaan asiaa selvittämään.


    • Tiedosta tämä

      Itse sinä niistä lapsistas erosit, kun aloit värkkäämään niitä eri muijille. Tämä on totuus. Sori, piti vaan sanoa.

      Kato, maailmassa ei voi saada kaikkea. Kova näyttää olevan koulu.

      • kiirapulina

        Vaimosi ei pysty estämään sinua näkemästä lastanne, sehän on fakta ja tiedät sen varmasti itsekkin. Tuskin enään haluat asua tuollaisen ihmisen kanssa saman katon alla? Nyt vaan pikimmiten lastenvalvojaan yhteys. Sinä siis!!!


    • Lapsekasta

      Kova kovaa vasten. Sano, että tilanne jatkuu tällaisena, ja jos se ei kelpaa, niin rouva voi sitten lähteä. Minne rouva lähtee? Millaisiin oloihin hän olisi viemässä lastasi?
      Ota selvää ammatti-ihmisiltä, mitä voisit tehdä tällaisessa tapauksessa.

      Mutta huomaa myös hänen tilanteensa.

      Minkä ikäisiä ovat ne ihanat ensi liiton lapset? Jos he ovat yhä leikki-ikäiset, niin ymmärrän uuden rouvan hermostumisen. Lapsista on paljon työtä, ja vauvan hoitaminen voi uuvuttaa uuden rouvasi.
      Hoida itse lapsesi, älä pane vauvan äitiä puurtamaan isompien lapsien hoitamisessa.

      En tiedä, millaisilla ehdoilla saadaan avioero, mutta en usko, että eron perusteena voi olla edellisen liiton lapsien tapaaminen. Sehän on isälle määrätty velvollisuuskin elatussopimuksessa.

      • ei eronnut

        "En tiedä, millaisilla ehdoilla saadaan avioero, mutta en usko, että eron perusteena voi olla edellisen liiton lapsien tapaaminen. "

        Siis tarvitseeko nykyään perustella erohakemustaan edes mitenkään? eikös sen eron saa kun toinen osapuoli laittaa hakemuksen vireille? Kukas sen estäisi?


    • Dnaaa

      Elämä on valintoja. Mikä painaa vaakakupissa eniten, valitse se.

      Itsetutkiskelua myös, miksi vaimosi kelkka on kääntynyt: saako vaimo ja lapsi tarpeeksi huomiota, onko lastesi vierailut liian rankkoja väsyneelle pikkulapsen äidille, makaatko itse vain sohvalla?

    • Nykyakat ovat

      pääsääntöisesti mulkkuja, jotka odottavat sinun hyppivän heidän pillinsä mukaan. Älä missään tapauksessa lähde mukaan tuohon peliin ! Tietenkin tapaat aikaisempiakin lapsiasi ja järjestät asiat (tarvittaessa asianajajan avustuksella) niin, että sinulla on tapaamisoikeudet tähän uuteenkin lapseen. Älä anna tälle kuspääsukupuolelle periksi !

      • ilmariantero

        Kusipää sukupuolelle :D mitäs teet tilanteessa missä nykyisen naisen ex mies ei halua tavata lapsiaan, mitta sitten ku haluaa ni sen on onnistuttava. Että sillonkim naiseni on kusipää. Kaikki yksilöinä, kuka vaan voi olla huono vanhempi.


    • Pidä puolesi

      Tietysti tapaat lapsiasi ihan niin kuin ennenkin. Tehkää kaikkea kivaa yhdessä, että tuore äiti saa olla vauvansa kanssa "rauhassa" ettei rasitu liikaa.

      Jos hän siitä sitten jonnekkin lähtee niin minkäs teet, mutta lapsiasi et saa hylätä.
      Minua ainakin ärsyttäisi suunnattomasti tuollainen määräily, siksi en suostu hyppimään kenenkään pillin mukaan.

      Toivomukset tietysti voin ottaa huomioon. Tässä ei ole kysymys mistään pikku pompottamisyrityksestä vaan isän pitäisi hylätä lapsensa! EI ONNISTUISI MEILLÄ.

    • yx2

      Vaimosi on todella tyhmä moisia uhotessaan. Tottakai pidät yhteyttä edellisen liittosi lapsiin. Onko nykyiselle vaimollesi tullut mieleen, että sinä hyväksyt perheeseen myös vaimosi ns. lehtolapsen.
      Eikä vaimosi voi määräillä tapaatko lapsiasi jos eroatte, vaan sen määräävät aivan toiset henkilöt.

    • thats it

      Eihän sinun isänä'pidä tuota hyväksyä! Mikähän vaimoosi on iskenyt?Vai paljastuuko todellinen luonne papin aamenen jälkeen? Kannattaa tehdä asia selväksi vaimollesi ja käy asianajajana luon varulta kysymässä neuvoa.Ero voi olla myös ratkaisu ja yhteishuoltajuus jota vaimosi ei voi estää.

      • Pidä puolesi

        En kyllä ihan heti olisi sitä eroa ehdottelemassa. Uusi perhe ja pieni vauva, vähän hätiköintiä ruveta eroa tekemään.
        Kannattaa mieluummin keskustella rauhallisesti ja paljon. Parempi olisi saada poistettua ongelma kun poistaa vaimo ja lapsi.
        Edellisen suhteen lapset tulee olemaan aina myöskin isän lapsia, niitäkään ei saa poistaa elämästään.


    • Tasa-arvoa.

      Tasa-arvovaltuutettu- isilläkin on oikeus vanhemmuuteen tiedote.

      Isilläkin on oikeus vanhemmuuteen - myös eron jälkeen
      17.02.2011

      - Aika on ajanut vanhemmuutta koskevan lainsäädännön ohi. Tätä kuvaavat tasa-arvovaltuutetulle tulleet, syrjityiksi itsensä kokeneiden isien yhteydenotot, totesi tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen torstaina puhuessaan Tasa-arvoa erovanhemmuuteen - isät pois paitsiosta -projektin avoimessa foorumissa Tampereella.

      Lainsäädännön ja viranomaiskäytäntöjen näkökulmasta ongelmalliseksi on muodostunut esimerkiksi etävanhemman, useimmiten isän, asema. Tasa-arvovaltuutettu on tuoreessa lausunnossaan vastannut yhteishuoltajana olevalle etäisälle, joka ei saanut tietoja lapsensa esikoulun aloittamiseen liittyvistä asioista. Päivähoidossa yleisesti käytössä olevassa asiakastietojärjestelmässä ei kysytä tietoja etävanhemmista.

      Tasa-arvovaltuutettu pitää tilannetta kestämättömänä.
      - Etävanhemmalle on annettava mahdollisuudet myös käytännössä seurata oman lapsensa arkielämää. Asiakastietojärjestelmiä tulee kehittää niin, että ne ottavat huomioon yhteishuoltajuuden edellyttämät käytännön vaatimukset.

      Moni valtuutettuun yhteyttä ottanut isä on myös epäillyt, että erotilanteissa sosiaaliviranomaiset suosivat naisia epäasiallisin perustein. Tunnetta on vahvistanut se, että enemmistö sosiaalityöntekijöistä on naisia ja että nykyään yhä useammin myös asiaa tuomioistuimessa käsittelevä tuomari on nainen.

      - Mielestäni olisi paikallaan tehdä sosiaaliviranomaisten palvelujen osalta selvitys siitä, onko sukupuolella merkitystä ja suositaanko äitejä viranomaiskäytännöissä, kuten epäillään. Tuomioistuinten huoltajuusratkaisuista on jo olemassa vastaava tutkimus, Pirkko Mäkinen sanoi.

      Lisäksi tasa-arvovaltuutettu toteaa, että vanhempainvapaasäännökset kohtelevat äitejä ja isiä eri tavoin. Sairausvakuutuslaissa määritellään, että vanhempainvapaan voi käyttää joko lapsen äiti tai isä, riippuen siitä, mitä vanhemmat keskenään sopivat. Oikeus työntekoon ja vanhempainrahan nostamiseen kuitenkin vaihtelee sukupuolen mukaan. Lapsen isällä on oikeus vanhempainrahaan, jos hän osallistuu lapsen hoitoon eikä ole tänä aikana ansiotyössä tai muussa omassa työssä. Äidille sitä vastoin voidaan maksaa vähimmäismäärän suuruista vanhempainrahaa, vaikka hän on samanaikaisesti ansiotyössä tai omassa työssä taikka opiskelee päätoimisesti ja saa opintotukilain mukaista opintorahaa.

      Valtuutettu on useita kertoja vuodesta 2003 lähtien pyytänyt sosiaali- ja terveysministeriötä selvittämään mahdollisuudet sairausvakuutuslain muuttamiseksi siten, että vanhempainrahasäännökset olisivat samanlaiset isien ja äitien osalta. Asiaan ei kuitenkaan ole saatu muutosta. Kelan ohjeistus perustuu voimassa olevaan lainsäädäntöön, ja moitteet onkin usein suunnattu Kelaa vastaan.
      ----------

    • Problem solved

      Olen ollut vastaavassa tilanteessa, tosin vaimosi saappaissa. MIehelläni on vahinkolapsi edellisestä suhteesta. Lapsen yhteishuoltajuuskuvio alkoi todella hermostuttaa. Lapsen äiti soitteli ihan liian usein, soitteli miehelleni. Sitten saimme yhteisen lapset ja koin että aiemmasta suhteesta syntynyt lapsi sekoitti jatkuvasti enemmän kuvioitamme. Olemme nyt sopineet, että kaikki vähemmän tärkeä yhteydenpito lapsen äitiin loppuu. Lapsi käy kerrtan kuussa aina samaan aikaan kuusta luonamme. Joskus mies vie lapsen harrastuksiin.

      Lapsen äiti oli ongelma. En todellakaan halua nähdä kyseisen ihmisen näköistä lasta aamupalapöydässäni jatkuvasti. Isänsä näkee lasta useammin, mutta minun kotonani on oltava rauhallista, vauvan hoidossa on jo riittävästi.

      Mikäli mieheni ei olisi suostunut tähän järejestelyyn olisimme vauva kanssa lähteneet,

      • Hulluja...

        Lissuko se siellä taas.. Melkoisen itsekästä tekstiä.


    • 2+6

      Jos tilanne on noin yksinkertaistetun simppeli, niin mitä ihmettä kyselet Tietenkään naises ei saa kiristää sinua tuollaisilla. Joutaa jorpakkoon koko muija. Mutta itsehän taas valitsit.

      Ei kai naiset sen epäitsekkäämpiä ole kuin miehetkään. Mutta jos et tietoisesti valinnut piripäätä, niin ehkä asia on korjattavissa.

    • Kaarlo Kukkonen

      Kuule en tiedä mitä tässä nyt voisi sitten tehdä.Niin ja huomenna on työpäiväkin.No, hei sitten.

    • ei h:%##

      aina sama juttu. Nainen sanelee ja uhkaa viedä lapsen. Kuten promlem solved.
      Pitäs jo akkojenkin tajuta ettei se ihan noin mene.Tai jos edellisen liiton lapset haittaa niin miksi tehdä muksua kun ei siedä entisen elämän tehtyjä muksuja.Tekis muksut semmosen kanssa kenellä ei ole entuudestaan muksuja. Niillä on samanlainen oikeus isään kuin uuden liiton muksuillakin.

      Niinhän se on että isien pitäs sopeutua uuden akan vanhan liiton muksuihin mutta akat ei voi soputua uuden perheen isin vanhoihin muksuihin koska ne muistuttavat menneestä.On siinäkin ajattelutapa.

    • Lain mukaan

      Pistä vaimolle jauhot kurkkuun. Sano, että pakkaa vaan kamansa ja lähtee, mutta lapsi jää koska lapsi ei voi muuttaa omasta kodistaan, jos et anna siihen lupaa. Eli jos uusi vaimo viel lapsen mennessään ja tekee muuttoilmoituksen toiseen paikkaan vauvan nimellä, niin tee rikosilmoitus nimesi väärentämisestä muuttoilmoitukseen ja joka tapauksessa voit tehdä ilmoituksen lapsikaappauksesta, vaikka olettekin molemmat ehkäpä suomalaisia, niin se pätee myös maan rajojen sisällä. Tässä asiassa laki on kotiin jäävän puolella. Eli älä missään nimessä itse muuta vaan pistä vaimo muuttamaan yksin, silloin voit asua kotonasi lapsesi kanssa ja tapailla myös edellisestä liitosta olevia lapsia ihan vapaasti. Vaimosi otti koko paketin naimisiin meneessään ja jos nyt on tullut katumapäälle, niin se on hänen häpeensä ei sinun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe