Halusin poistaa profiilini pysyvästi ja löysin toiminnon tunnukseni asetuksista. Järkytys oli se, että kyseinen toiminto ei poistanut profiiliani, vaan aiheutti ainoastaan sen että en pääse kirjautumaan ja muokkaamaan profiiliani enää.
Profiili siis näkyy kaikille ulkopuolisille edelleen, esim. treffipalstan hauissa ja muissa. Ero edelliseen on siis aivan katastrofaalinen että en pääse enää edes muokkaamaan itseäni koskevia tietoja.
Älkää siis missään nimessä käyttäkö kyseistä toimintoa. Se on täydellinen ansa. Se tekee juuri päinvastoin kuin mitä yrittää tehdä.
Profiili siis näkyy kaikille ulkopuolisille edelleen, esim. treffipalstan hauissa ja muissa. Ero edelliseen on siis aivan katastrofaalinen että en pääse enää edes muokkaamaan itseäni koskevia tietoja.
Älkää siis missään nimessä käyttäkö kyseistä toimintoa. Se on täydellinen ansa. Se tekee juuri päinvastoin kuin mitä yrittää tehdä.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.