Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pissaamisongelma

mäykky90

Minulla on ensi kuussa 4 vuotta täyttävä normaalikokoinen mäyräkoira. Koiralla on kiva luonne jne, mutta minua raivostuttaa sen pissaaminen! Välillä voi mennä viikko ettei se pissaa sisälle, mutta nyt sitten taas pissannut viikon aikana joka päivä johonkin. Paperia sillä on varmuuden vuoksi laitettu, mutta ei tee siihen muuta kun kakat joskus ja jouluna. Pissaa sitten joka paikkaan muualle, esim.matolle, parvekkeen matolle, sohvalle, sängylle, omaan koriinsa jne jne:O Se pääsee kuitenkin ulos klo 5.30, 12.00, 17.00 ja 21.00 joten ei joudu kauhean pitkiä aikoja pidättämään.
Kaikkia "pissi pois" aineita olen kokeillut, vienyt sen heti ulos ja torunut jos saan sen kiinni itse teossa, vuorannut sohvan ja sängyn jätesäkillä, rajoittanut juomista, kehunut aina ulkona kun pissaa, pessyt tarkasti tekstiilit mihin pissannut jne.
Nyt tarvitsen siis jonkun järkevämmän apua! Mitä teen? Hermot on loppu ja olen jo miettinyt koiran pois antamista/lopettamista kun koko olohuone haisee pissalle tai pissi pois aineelle-.- Ja niin..jos koira on isän, äidin, kaverin tai jonkun muun vieraan luona niin pissaa myös siellä, joten vaikea löytää hoitopaikkaa! Virtsatietulehdusta sillä ei ole, mutta se on leikattu viime kesänä, sama vaiva on kuitenkin ollut jo sen koko iän. Seuraa sillä on aina omasta emostaan. Useammin en pysty viemään sitä ulos muuta kun illalla. APUA?!

4

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mäykkiksellä päähän

      Mäyräkoirat eivät ole kovin oppivaisia tai tottelevaisia. Sopivat lähinnä ulko- / metsästyskoiriksi, siellähän sitä voi kuseksia rauhassa.

    • Mäykkytyty

      Olen kuullut, että kaikki mäykyt ei opi sisäsiistiksi koskaan:( Meidän tytyltä siisteysopiskelu kesti puoli vuotta. Eikä edelleenkään pyydä ulos, jos sillä on hätä. Istuu vain oven pielessä odottamassa, että joku huomaisi.

      Meille tuli teini-ikäinen kultsu ja se teki sisällä asioita. Siihen tehosi johtajuuskoulutus.

      En tiedä tämän konstin toimivuudesta, mutta kokeilepa pöksyjä. Toiset koirat eivät pissi pöksyihin. Mäykky on kyllä sen verran älykkö, että se valitettavasti oppii riisumaan pöksyt pois.

    • mäyris

      Meijän mäyräkoiraan tehosi leikkaus, mutta vanhempieni luona, missä koirani on tehnyt suurimman osan merkkailuistaan, tekee vielä välillä vanhoihin pissaamiskohtiin, mutta hyvin harvoin. ja joskus tulee ihmeellisiä pidätysongelmia, mutta ystäväni, joilla on ollut monen monta mäyräkoiraa vuosien varrella sanoi, että heidänkin lyhytkarvaisella mäyräkoiralla oli ollut pidätysongelmia aina. mutta teidän ongelma kuulostaa paljon vaikeammalta, mutta toivottavasti tästä olisi mukavaksi luettavaksi jossei ogelman ratkaisiaksi.

    • jopo 73

      olisiko koiralla kiviä omalla mäyrikselläni on strutviittikiviä ja nyt kun syö eläinlääkäriltä ostettua ruokaa sisälle pissaaminen on jäänyt pois.joskus mutta hyvin harvoin saattaa pieniä pisuja tulla ,mutta onneksi hyvin harvoin .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe