Katutappelijat tyhmiä. Viinan ja huumeiden voimalla!

run hills..

Kaduille ei kuulu katutappelut/katutappelija pellet. Jos ovat kovia, menkööt kehään/budolaji seuroihin näyttämään kovuutensa. Kehässä kehän säännöillä jne. Itsepuolustuslajit auttamaan pakollisissa "hätä" vaaratilanteissa. Katutappelut, vihan ja väkivallan lietsonta antaa väärän kuvan osasta kamppailulajien näkökulmaa..

On tietysti kovia ex katutappelijoita jotka pääsivät seuroihin, kehiin jne. Vapari tms mutta turhat rähinät viina/huume päissään on aivan typerää.

Aito ja oikea ;D budoka pärjää lajissa ja elämässään kovalla henkisellä voimalla. Sitten tulee kestävyys/fysiikan ominasuudet tukemaan budoharrastusta. Alunperin itämaiset lajit just perustui elämäntapaan, buddhaan ja henkisen/fyysisen tasapainon seikkoihin. Näitä periaatteita ja arvoja ei aina muisteta. Onneksi raaka vihan lietsonnan länkkäri"pelle" yhteiskunta ei ole täynnä pellejä vaan mahtuu porukkaan myös traditional tyyppejä ja muita sellaisia jotka antaa itämaisten lajien arvokkuden tuntua budoka elämässään.

Ihmiset yrittää leveillä humalassa, tai aineissa astetta kovempaa tyyppiä, mutta raukoilla henkinen kestävyys on nolla!

5

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bhuhuhnu

      Taistelulajit eivät toimi tappelussa, mutta toimivat kaikista suurimmassa taistelussa, eli elämässä. Tämä jenkkisotilas, joka oli myös usean lajin mestari, kertoi taistelulajien olevan mielenhallintaa.

      Pitää olla kaunis ja naisellinen, jotta pystyy tasapainottamaan murhantäyteistä elämää. Puhui esimerkiksi siitä, miten samurait tappoivat ensiksi kokonaisia perheitä raa'asti, jonka jälkeen keittivät teetä ja maalasivat kauniita kuvia kukista ja vuorista.

      On myös oikeasti kovia katutappelijoita, kuten Mike Tyson, Joe Frazier, Rampage Jackson ja useat irlantilaiset paljasnyrkkinyrkkeilijät. Jos haluaa osata tapella, niin kannattaa treenata vaikka jotain näistä: SAMBO, nyrkkeily, Muay Thai, vapaapaini, MMA, lukkopaini.
      Jos haluaa saada elämänhallintakykyjä, niin treenaa lisäksi perinteisiä itämaisia.

    • asdasd8

      Totta mutta, Kyllähän ne taistelu lajit/itsepuolustus lajit toimii (tietenkin). Jos känniläinen alkaa riehumaan kyllä se nopeaste kuosiin saadaan jos on kovaa karate taustaa tai esim poliisejen käyttämää jujutsua.

      • bbhjbjhj

        No ne känniläiset saa kuriin kun on treenannut painia viikon.
        Itsepuolustuslajeissa on hyvät tekniikat puukolle ja aseelle, sekä taktiikkaa useampia vastustajia vastaan, mutta normaalissa ip-tilanteessa joku täyskontakti kamppailulaji toimiipaljon paremmin.

        Mieluummin olisin huippunyrkkeilijä ip-tilanteessa, kuin joku Krav Maga maisteri.
        Nyrkkiä tottelee jokainen.


    • Km G 1

      Sinä et tiedä mitään tositilanteita, nyrkkeily on hyvä laji, mutta rajoittunut, nyrkkeilijä on aseeton sitä puukkoa vastaan tai tilanteessa, jossa joutuu maahan tai pystystä niskalukkoon ym-
      Olen nyrkkeillyt juniosarjoissa 5 vuotta ja judoa treenasin myös 5 vuotta, krav magan aloitin aikuisena ja paljon opittavaa on ja mitä tulee krav magan treeneihin , niin hanskat kädessä otetaan nyrkkeilysparria ja lyödään mitsehin, sen lisäksi tehokkaat ip-tekniikat ja taktiikka.

    • gytf

      Itsepuolustustilanteissa tärkeintä on että toimii ja puolustaa itseään. Siihen ei tarvita mitään taistelulajikoulutusta. Siihen tarvitaan tahto voittaa päällekarkaaja ja tahto selvitä tilanteesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5454
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2416
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1947
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1658
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe