Vaimoni syrjähypyt tallensin videolle

Seppo salapoliisi

Tämä juttu kuuluisi oikeastaan syrjähyppyihin, mutta kun se sattuu olemaan totta, niin kirjoitan sen tänne.
Olimme vaimonikanssa olleet aviossa jo 4 vuotta ja asuimme melko suuressa kaupungissa keskisuomessa, maksaen rivitalonpätkää ja kakrujakaan emme vielä edes olleet ajatelleetkaan hankkia.

En oikein tiedä miksi aloin epäillä että vaimolla oli joku salasuhde, kait se oli jotenkin sitä miehen vaistoa, että toinen uros on ollut liikkeellä reviirilläni - vaikka aluksi usein oletinkin että kun vaimoni on niin hyvävartaloinen ja kauniskin pitkine hiuksineen sen olevan vain turhaa mustasukkaisuutta.
Mutta kerran kun astianpesukone oli ollut justiinsa yösähköllä päällä ja vaimoni sen aamuisin tyhjentää - olikin siellä töistä tullessani aamukahviemme kahden kupin lisäksi kaksi muutakin mukia josta oli kahvit juotu, tiesin ettei vaimoni koskaan juo kahvii toistakertaa päivässä....alkoi epäilys, kun ei vieraitakaan ollut päivällä käynyt.

Itse olin isossa sunnittelfirmassa melko korkeassa asemassa jossa tietokone oli tärkein työväline, siinä sitten satuin katselemaan uusia videokameroita ja ihmettelin kuinka ne on vuosikymmenessä pienentyneet kymmenesosaan entisestä.
Tilasin netistä pienemmän kameran joka tallensi videokuvaa jopa 8 tuntia digitaalisesti ja jossa oli mustavalo jota ei pystyisi näkemään ja lisäksi liiketunnistin joka alkoi pienemmästäkin liikkeestä nauhoittamaan.

Vaimoni oli sairaanhoitajana isossa sairaalassa ja joutui joka kolmas viikko tekemään myös öisin vuoroja, siis kun mä lähdin yhdeksältä duuniin jäi vaimoni usein uupuneena nukkumaan raskaan yövuoron jälkeen.
No, viikon kuluttua tuli tilaamani kamera, en näyttänyt sitä vaimolleni vaan harjoittelin kuvaamista kun vaimo oli duunissa.

Makuuhuoneessa oli sängyn vieressä kaapisto jossa oli sellaiset ritiläovet, mustasukkaiseen mieleeni tuli hullu ajatus että panen kameran yläkaappiin josta oli oven ritilän läpi hyvät näkymät sänkyymme.
Varmistin että akku oli täynnä ja lopuksi tosi pienillä pitkillä ruuveilla ruuvasin kaapin kiinni ettei vaimoni sinne vahingossakaan pääsisi, vaikka nehän yläkaapithan ovat aina melko käyttämättömiä muutenkin.

Seuraavalla viikolla vaimollani oli yövuoro ja aamulla moikkasimme iloisesti kun hän jäi nukkumaan töihin lähtiessäni.
Unohdin kameran sinne ja vasta tiistaina muistin että siellähän se oli kuvannut kaiken liikkeemme makuuhuoneesa, jopa maanantaisen yhdyntämmekin.
Illalla kun vaimo lähti ruuvasin kaapin ovessa olevat ruuvit auki ja kytkin kameran isoon tauluteeveeseen, aloin jännityksellä katsomaan.

Kuva oli tosi terävä, siis aivan huippuluokkaa, mutta olin säätänyt kuvakulman aivan päin helvettii - sängystä näkyikin vain puolittain takapää.
Pikakelasin nopeesti kohtaan jossa maanantaina naimme, ei näkynyt muuta kun molempien alavartalo,,,,puhina kuitenkin kuului ja pieni kiljaisukin kun vaimoni pääsi huipulle.

Muttasitten alkoikin tapahtua,,,,
Jatkuu.....

38

45300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seppoaisankannattaja

      Kuvassa ei näkynyt kun vaimoni jala kun lepäsi sängyssämme (oma moka kameran suuntauksessa), mutta selvästi hän puhui kännykkään ja linjan toisessa päässä en tosiaan ollut minä.
      -"Joo tuu vaan vaikka heti, mutta ole varovainen ettei naapurit näe mitää" - kuulin kuinka hän sanoi kännyyn.
      Ja melkein samantien näin kuinka kuvaan ilmestyi mustat verkkarit, ihmettelin kun en ollut kullut ulko-oven sulkeutumista ja mieleeni välähtikin heti että vaimo oli jättänyt puutarhaan johtavan oven auki josta kyseinen henkilö siis saapui.
      Rivarissamme oli puutarhassa korkeat pensasaidat molemmilla puolilla, mietin jo kuumeisesti joskos verkkarimies olikin jompikumpi seinänaapureistamme.

      Vaimoni meni istumaan sänkymme päätyyn ja mitä helvettiä, sillähän oli jaloissa mustat saapikkaat ja mustat pitsiset melkein pimppiin asti ylettyvät sukat joita en koskaan ollut hänen päällään nähnyt, saapikkaat kylläkin jotka aina vain pikkujoulujuhliin ne pani koska inhosi korkeita korkoja.
      Nyt verkkarimies lähestyi ja vaimoni syöksyi niiden kimppuun hulluntavalla, hieroi ensin poskeaan etumusta vasten, samalla alkaen riisumaan niitä.
      Kirosin ääneen ja puristelin nyrkkejäni, mutta jatkoin katselua.

      Kirosin myöskin mokaani kun kuvassa ei nytkään näkynyt miehestä kuin navasta alasspäin, vaimostani näin kaiken kun istui sängynpäädyssä alempana.
      Vaimo oli saanut riisuttua verkkarit ja alkoi keskittyä boksereihin, boksereihin joiden huomasin aikatavalla pullottavan - jälleen nainen kihnutti päätänsä poksereihin kuin kiimainen kissa tekee joskus ihmiselle.
      Yhdellä riuhtaisulla vaimo vetäsi bokserit alas ja nyt kyllä kävi pieni kateuden kajo mielessäni, sieltähän paljastui melkoinen kalu johon muijani kävi kiinni kuin sika limppuun.

      Mitä hemmettii, se ottaa sen suuhunsa kuin olisi sitä tehnyt joka päivä, niin kokenein ottein se kävi ja alkaa imuttamaan (ei ole koskaan ottanut mun kaluani suuhunsa, vaikka usein oon pyytänyt), mies hymähtää kuuluvalla äänellä - varmaan tollainen imutus tekeekin tosi hyvää.
      Välillä vaimoni työntää sen kurkkuunsa niin syvälle että kuulen kuinka yskäsee kalun ollessa jo liikaa syvällä - kun on kokonaan ulkona, kalu on limainen ja kun tarkennan kalun isoon herkkutatin päähän pysäytyskuvan - sen isosta aukinaisesta reijästä valuu selvästi kirkasta kiimanestettä - naiseni alkaa nuolla sitä, yäk.

      - Haluatko taas ensin takaapäin - kuulen kuinka vaimo kysyy.(ai taas).
      En kuule mitä mies vastaa, mutta samassa jo vaimo on peppu pystyssä sängynpäädyssä kuin kiimainen klissa selkä notkolla, nyt itsekki huomaan kuinka kiihoittava asu vaimollani on, ei pikkuhousuja mutta noi mustat pitsisukat ja saapikkaat, melkein huomaan oman kaluni alkavan nousta, mutta laskee samantien, mustasukkaudesta kun omaa vaimoani kohta naidaan.

      Äijästä ei vieläkään kuvassa näkynyt kuin helvetin iso kalu ja musta karvoitus - vatsakin näytti treenatulta.
      Oletin että vaimoni pimppi oli jo melkoisen kiimainen ja märkänäkin, vaikka kuva olikin sivustapäin.
      Mies alkoi hitaasti lähestyä vaimoni herkkua, pysäytin kuvan ja ihmettelin kuinka tuo voi mahtua muijani synnyttämättömään lihaan, tattiosakin oli puolta suurempi kuin omani ja varsikin melkein käsivarteni paksuinen.
      Painoin kaukosäätimen Pleitä ja äijä alkoi painamaan muijaani.
      Vaimoni pieni peppu värähti selvästi kun tatti osui pimppiin ja vaati sisäänpääsyä joka ei niin vaan tapahtunutkaan, uuuuhhh kuulin kuinka vaimo äännähti ja peppu värähti - taisi iso tatti sittenkin mennä jo sisään...
      Nyt näin miehen isot kädet jotka ottivat tiukan otteen naiseni sievistä persposkista, ei ainakaan sormusta ollut näkyvissä - siis äijän täytyi olla joku noista kolmesta poikamiehestä, vai oliko peräti se 50:nen leskimies.

      Uuuuuhhh,,,kiimainen huuto tuli muijani suusta, kun paksua vartta alkoi työntymään tiukkaan lihaan, menee, menee,,,perkele se työntää sen suoraa pimpin perukoille asti samantien, jo on liukaat kelit kun noin nopsaan menee sisään.
      Ei vetänytkään heti ulos, vaan nauitiskeli äijä tovin, olihan tiukkaa pimppilihaa kalun ympäröimänä ja kuumaakin taisi olla.
      Vaimo alkoi antaa pienellä pepullaan takapotkuja jotta saisi vieläkin enämpi vartta sisäänsä ja parahti kun taisi osua jo aivan pimpin perälle asti.

      Jatkuu....

      • aisankannatte......

        Mies antaa kalun olla tovin aivan pohjassa, kuin ärsyttääkseen ja vaimo alkaa pyörittää pientä peppuaan samalla kuulen kuinka siltä alkaa tulla jo ensityönnällä orgasmi, on sen verran kiivasta tuo pepun takapotku,,,kuuluu vaimeaa yninää,,,ja lopulta se vaimenee kovaan kirkaisuun,,,ei mun kanssa koskaa oo orkkuäänet noin voimakkaita olleet, kateudesta puhisen.
        Vaimon jännitys laukeaa ja mies alkaa hitaasti vetämään kaluaan ulospsäin, tosi hitaasti, varmaan nauttii vaimoni tiukasta pimpistä joka sentillä.
        Vartta tulee ja tulee ulos, onko se vieläkin kasvanut pituutta sisällä, lopulta tatti ponnahtaa ulos ja pimpin maiskahduksen voin kuulla nauhalta ja kuuntelenkin sitä pari kolme kertaa - perkele, mullahan alkaa seisomaan ja.

        Huh, huh, se oli kuin olisi kuumaa kahvii juonu, tuli oikein hiki ja kuumaahan se vartesi olikin - kuulen naiseni toteavan.
        Samassa äijä tarraa vaimoni pieniin pepunpuoliskopihin isoilla kourillaan ja työntää nyt rajuin ottein vieläkin kiimaisesta pimppinesteestä märän kalun sisään, vaimoni värähtää ja parkaisee kuuluvasti - lisää tahtoo kun perse noin pystyssä taas on ja voi sitä takapotkua ja taas alkaa yhtäjaksoinen ininäkin - hyvää tekee.
        Äijä murisee kuin iso karhu ja kiihdyttää tahtiaan, kuulen kuinka pussit alkavat hakata märkää pimppiä, taitavat osua justiinsa vaimoni klitorikseen jonka tiedän olevan erittäin herkän.
        - Älä laske vielä sisään, älä, haluan toisen orkun - ja tuleehan se sieltä jo kun mies antaa jo sellaista vauhtia kalua sisään, että pelkään jo vaimoni pimppini puolesta.
        Taas tuo uuuuuuuuhhhh, huuto jota en ole koskaan kuullut vaimoni suusta, perkele, olisipa isompi kalu mulla ja.

        Tahti alkaa välittömästi hidastumaan kun naiseni oli saanut ja äijä vetäsee kalunsa nopeasti ulos, taas tuo maiskis ääni kun herkkutatti on ulkona, muijallani on oikein herkuttelijapillu.
        Äija panee kalun aivankuin tauolle naiseni pepun päälle ja nyt vasta näen kuinka iso se on siinä sykkiessään, ei oo ihme jos tuollaisella ei nainen saa orkkuu jo ekalla työnnöillä sehän ylettyy muijani selkään asti.
        Äijästä ei vieläkään näy muuta kuin iso kalu ja napaa pikkuisen, harmi kun en voi edes tunnistaa siitä kuka on.

        Vaimoni kääntyy selälleen ja yhdestä kuvakulmasta näen kuinka on pimpinhuulet turvonneina ja tulipunaisina häpyhuulet suorastaan lepattavat, ovatkohan venahtaneet, mietin huolestuneena.
        Taas vaimo hamuaa kalua suuhunsa vaikka pillunesteistä märkänä on, ei oo äijä ehtinyt asettaan vielä laukaisemaan kun noin tatti punoittaa ja selvästi mies koittaa pitkittää laukaisuaan.
        Nyt kuitenkin heittää vaimoni pikkusen rajustikin selälleen ja ottaa jaloista kiinni samalla kalu aivankuin itsestään ohjautuu vaimoni herkkuun.
        Nyt näenkin kuinka märkänä on vaimon pimppi, kalu suorastaan menee heittämällä sisään ja pimpin kiimanesteet pursuavat ulos kalun avartaessa tietään yhä syvemmälle.

        Kauheeta, tarkennan vaimoni klitorikseen kun kalu on jo pohjassa, sehän on kiimasta isona kuin pieni sormi.
        Nyt äijä ei äijä ajattele kuin itseään, alkaa varmaan loppuveto, vaimoni tissit alkavat pyöriä tahdissa ja kädet tarttuvat äijän perseestä kynsien upotessa miehen tiukkaan perslihaan - epäilen että vaimo alkaa saamaan kolmatta orkkua - mullakin on jo tovin seissyt ja kiimatipat juoksevat kaluni päästä lattialle.
        Kieltämättä aika kiihoittavaa kun tummahko iso kalu alkaa yhä kiivaamman liikkeen ja naiseni vaalea iho tuntuu nyt tosi hienolta, perkele kiihotun näystäkin jo.
        - Laske sisälleni koko satsi, haluan tuntea kuuman vieraan miehen sperman pimppini perällä asti ja kohtahan sitä alkaakin tulla aikamoisella paineella - äänestäkin päättelen ja kohta alkaa kalu sykkimään varren sykäyksittäin kasvaessa ja supistuessa.
        Näen kuinka naiseni säpsähtää jokaisella ruiskauksella, taitaa olla kovinkin kuumaa laavaa jota perhaillaan menee naiseni pimpinperälle kun noin säpsähtää joka kerta.

        Jo vaimoni nännien nöpöttämisestä voi päätellä, että tosi kiimainen on narttuni ollut.
        Äijä vetäisee kalun ulos ja vieläkin pienii spermaruiskauksii lähtee kalusta jääden vaaleaan pimppikarvoitukseen, lopuksi mies pyyhkii märkää kaluansa pimppikarvoihin ja koukasee herkkutatillaan ulos juossutta paksua spermaa jonka lennättää yhdellä kalun liikkeellä naiseni tissien väliin jonka se välittömästi sieppaa sormeensa ja nuolee huulillaan.
        En paljasta vielä videota muijalleni, haluan tietää millainen se työkaveri on joka käy usein päivisin kahvilla, jospa se ei olekkaan nainen?

        Voi jopa jatkua,,,,,


      • vaimolle aisaa...
        aisankannatte...... kirjoitti:

        Mies antaa kalun olla tovin aivan pohjassa, kuin ärsyttääkseen ja vaimo alkaa pyörittää pientä peppuaan samalla kuulen kuinka siltä alkaa tulla jo ensityönnällä orgasmi, on sen verran kiivasta tuo pepun takapotku,,,kuuluu vaimeaa yninää,,,ja lopulta se vaimenee kovaan kirkaisuun,,,ei mun kanssa koskaa oo orkkuäänet noin voimakkaita olleet, kateudesta puhisen.
        Vaimon jännitys laukeaa ja mies alkaa hitaasti vetämään kaluaan ulospsäin, tosi hitaasti, varmaan nauttii vaimoni tiukasta pimpistä joka sentillä.
        Vartta tulee ja tulee ulos, onko se vieläkin kasvanut pituutta sisällä, lopulta tatti ponnahtaa ulos ja pimpin maiskahduksen voin kuulla nauhalta ja kuuntelenkin sitä pari kolme kertaa - perkele, mullahan alkaa seisomaan ja.

        Huh, huh, se oli kuin olisi kuumaa kahvii juonu, tuli oikein hiki ja kuumaahan se vartesi olikin - kuulen naiseni toteavan.
        Samassa äijä tarraa vaimoni pieniin pepunpuoliskopihin isoilla kourillaan ja työntää nyt rajuin ottein vieläkin kiimaisesta pimppinesteestä märän kalun sisään, vaimoni värähtää ja parkaisee kuuluvasti - lisää tahtoo kun perse noin pystyssä taas on ja voi sitä takapotkua ja taas alkaa yhtäjaksoinen ininäkin - hyvää tekee.
        Äijä murisee kuin iso karhu ja kiihdyttää tahtiaan, kuulen kuinka pussit alkavat hakata märkää pimppiä, taitavat osua justiinsa vaimoni klitorikseen jonka tiedän olevan erittäin herkän.
        - Älä laske vielä sisään, älä, haluan toisen orkun - ja tuleehan se sieltä jo kun mies antaa jo sellaista vauhtia kalua sisään, että pelkään jo vaimoni pimppini puolesta.
        Taas tuo uuuuuuuuhhhh, huuto jota en ole koskaan kuullut vaimoni suusta, perkele, olisipa isompi kalu mulla ja.

        Tahti alkaa välittömästi hidastumaan kun naiseni oli saanut ja äijä vetäsee kalunsa nopeasti ulos, taas tuo maiskis ääni kun herkkutatti on ulkona, muijallani on oikein herkuttelijapillu.
        Äija panee kalun aivankuin tauolle naiseni pepun päälle ja nyt vasta näen kuinka iso se on siinä sykkiessään, ei oo ihme jos tuollaisella ei nainen saa orkkuu jo ekalla työnnöillä sehän ylettyy muijani selkään asti.
        Äijästä ei vieläkään näy muuta kuin iso kalu ja napaa pikkuisen, harmi kun en voi edes tunnistaa siitä kuka on.

        Vaimoni kääntyy selälleen ja yhdestä kuvakulmasta näen kuinka on pimpinhuulet turvonneina ja tulipunaisina häpyhuulet suorastaan lepattavat, ovatkohan venahtaneet, mietin huolestuneena.
        Taas vaimo hamuaa kalua suuhunsa vaikka pillunesteistä märkänä on, ei oo äijä ehtinyt asettaan vielä laukaisemaan kun noin tatti punoittaa ja selvästi mies koittaa pitkittää laukaisuaan.
        Nyt kuitenkin heittää vaimoni pikkusen rajustikin selälleen ja ottaa jaloista kiinni samalla kalu aivankuin itsestään ohjautuu vaimoni herkkuun.
        Nyt näenkin kuinka märkänä on vaimon pimppi, kalu suorastaan menee heittämällä sisään ja pimpin kiimanesteet pursuavat ulos kalun avartaessa tietään yhä syvemmälle.

        Kauheeta, tarkennan vaimoni klitorikseen kun kalu on jo pohjassa, sehän on kiimasta isona kuin pieni sormi.
        Nyt äijä ei äijä ajattele kuin itseään, alkaa varmaan loppuveto, vaimoni tissit alkavat pyöriä tahdissa ja kädet tarttuvat äijän perseestä kynsien upotessa miehen tiukkaan perslihaan - epäilen että vaimo alkaa saamaan kolmatta orkkua - mullakin on jo tovin seissyt ja kiimatipat juoksevat kaluni päästä lattialle.
        Kieltämättä aika kiihoittavaa kun tummahko iso kalu alkaa yhä kiivaamman liikkeen ja naiseni vaalea iho tuntuu nyt tosi hienolta, perkele kiihotun näystäkin jo.
        - Laske sisälleni koko satsi, haluan tuntea kuuman vieraan miehen sperman pimppini perällä asti ja kohtahan sitä alkaakin tulla aikamoisella paineella - äänestäkin päättelen ja kohta alkaa kalu sykkimään varren sykäyksittäin kasvaessa ja supistuessa.
        Näen kuinka naiseni säpsähtää jokaisella ruiskauksella, taitaa olla kovinkin kuumaa laavaa jota perhaillaan menee naiseni pimpinperälle kun noin säpsähtää joka kerta.

        Jo vaimoni nännien nöpöttämisestä voi päätellä, että tosi kiimainen on narttuni ollut.
        Äijä vetäisee kalun ulos ja vieläkin pienii spermaruiskauksii lähtee kalusta jääden vaaleaan pimppikarvoitukseen, lopuksi mies pyyhkii märkää kaluansa pimppikarvoihin ja koukasee herkkutatillaan ulos juossutta paksua spermaa jonka lennättää yhdellä kalun liikkeellä naiseni tissien väliin jonka se välittömästi sieppaa sormeensa ja nuolee huulillaan.
        En paljasta vielä videota muijalleni, haluan tietää millainen se työkaveri on joka käy usein päivisin kahvilla, jospa se ei olekkaan nainen?

        Voi jopa jatkua,,,,,

        Viikonloppuna kun oli saunottu ja pari valkkariakin nautittu, muistui mieleeni kuinka paljon pikku vaimoni tykkääkään naimisesta ja aloin esivalmistelemaan sängyssä häntä pyytämällä saada hieroa kipeytyneitä olkapäitä.
        Kaluni alkoi seisomaan ja hieroin saitä takaapäin vaimoni peppuun ja rakasteluunhan se johti, ensin takaapäin ja vähän eestäpäin kunnes ehdotin jotain uutta asentoa ja kas kummaa, hän meni sängyn päätyyn justiinsa samaan asentoon jossa oli viikolla saanut vierasta.
        - Kävisikö sulle että tuut takaapäin tästä seisaaltaan muhun - kysyi ja sehän mulle sopi aivan hyvin.
        Kun sain kaluni sisään, oli vaimoni aivan kuin eri ihminen, kiimainen narttu - aikamoiset takapotkut heti antoi kaluani vastaan ja peppu oli niin pystysasä ja tyrkyllä ja alkoi pyörimään samallatavalla kun viikolla kun vieras kalu oli pepussa.
        Selväähän oli että vaimoni mielikuvitus laukkasi ja mun kaluni oli vain korvike, mielessään häntä nai se viimeviikkoinen, hällä välii, molemmilla tuli melkein samaan aikaan.

        Maanantaina lähdin duuniin ja vaimolla oli taas yö vuoroa koko viikon, olin virittänyt kameran uudeelleen ja nyt se toimi tosi hyvin ja laajakulmanäytöllä näkyy kaikki mitä makkarissa tapahtuu.
        Torstaina vaimo sanoi että pari työkaveria tulee kahville tänään iltapäivällä, mietin ketähän ne mahtavat olla.
        Olin parannellut kameran systeemejä ja nyt pääsin töissä koneellani katsomaan realiajassa mitä kotona tapahtuu, kiitos nykyisten varashälyttimien jotka ovat kehittyneet viimeaikoina, maksoihan systeemi 500e ja mokkula liittymänki se vaati.

        Siinä töiden ohella katselin silloin tällöin kuvaa kotoa, vaikkakin se kuvasi vain makuuhuoneesasamme niin äänet kaikki kuitenkin se nappasi koko talosta.
        Kahdelta kuulin kuinka ovikello soi ja äänistä päätellen vaimo ohjasi vieraat keittiöön ja pian kuuluiki kahvipöydässä puheen sorinaa joista en saanut selvää.
        Sitten alkoikin tapahtua jotain helvetin outoa.

        Vaimoani talutti kaksi miestä puoliväkisin makkuuhuoneeseemme ja heittivät selälleen sänkyymme - olin äimänkäkenä.
        Vaimoni nahkahame riisuttiin nopeesti ja toinen sitoi molemmat kädet sängyn päätyyn
        jollain huivintapaisilla ja nyt vasta tajusin että nämä olivatkin tummaihoisia nuoria miehiä (vaimo oli joskus jutellut että sairaalassa on afrikkalaisia opiskelemassa).
        Olin niin yllättynyt tilanteesta, etten heti tajunnut mitä oikein tapahtuu, kaksi tummaakin tummempaa siis hääri makkuuhuoneessamme vaimoni kimpussa.
        Tartuin kännykkään ja näppäilin jo numeroita soittaakseni apua, mutta jokin siinä häiritsi mieltäni joskos tämä onkin vaimoni kiimaista sexsileikkiä?

        Nyt toinen piti naiseni jalkoja levällään ja toinen hääräsi niiden välissä nuollen kuin koira vaimoni herkkua - oliko tuo vaimoni vastustelu todellista vai ei?
        Miehet riisuivat nopeasti vaatteensa ja kas kummaa, taas oli vaimoni mieliksi molemmilla sellainen kalu jalkojen välissä, että voi mahoton.
        Toisen pidellessä jalkoja levällään, tuli toinsen mahtava musta kalu kädessään ja alkoi asettelemaan sitä vaimoni herkkuun ja ei se ainakaan kuivuudesta kärsinyt- sinne se painui kuin olisi rasvattu ja nythän vaimo nosti itse jalat pystyyn että näkisi paremmin kun mustaa makkaraa menee herkkuun sisään.
        Kauhee tikkaaminen alkoi ja mitä huutoa kuuluikaan muijani suusta - siltähän tulee koko ajan orkkuu, se vastustelu olikin vain jonkinlaista leikkiä.
        Toisella oli kalu pystyssä ja halusi ja heti päästä herkuttelemaan, puoliväkisin tönäisi toisen pois ja edellisen kiiltävä paksu kalu vaimoni eritteistä keikkui kohti tissejä ja alkoi ruiskuttamaan spermasatsia, eka ruiskaus meni naiseni avonaiseen suuhun ja toinen suoraa vasempaan silmään, kohta oli koko yläpää tahmean sperman peitossa - oli nuorewla miehellä aikamoinen spermavarasto.

        Toinen oli jo saanut kalunsa sisään ja voi sitä kiimaista huutoa joka pääsi vaimoni suusta johon sekoittui wat, wat, wat,,,ääni joka tuli siitä kun oikein märkää pimppii naidaan isolla kalulla.
        Nyt oli kädet vapautettu ja vaimoni piti jalkojaan käsillään ylhäällä, ei tuo kovin väkinäiseltä vaikuttanut, oli se pepun vastatyönnötkin jo aikamoisia.
        Mieleeni tuli ajatus, soitin vaimoni kännykkään joka oli yöpöydällä, kuulin kuinka puhelin hälytti makkarissa ja akti pysähtyi kuin seinään vaimoni vastattua puhelimeen.
        Moi, mä täällä, kule se kauppalista unohtui kotiin , viitsitkö uudelleen ne tuotavat tavarat luetella - kysyin.
        Vaimo hengästyneenä alkoi luetella tuotavia tavaroita ja kun oli päässyt loppuun kysyin miks oot nin hengästyunyt?
        - Poljin justiinsa kuntopyörällä puoli tuntia, siks oon.
        Näin kuvasta että musta kalu lepäsi pohjiaan myöten parhaillaan vaimoni pimpissä ja toinen oli mahtavana melkein pään vieressä valuttaen viimeisiä spermatippoja vaimoni poskelle.

        jatkuu...


      • muijaJ

        Naisetkin pettävät siinä missä miehetkin. Ilman pettäviä naisia mm. www.treffihaku.net sivusto ei toimisi. Siellä ne paskat pettäjät ovat! Sieltä bongasin oman ex-mieheni etsimässä seuraa. Erohan siitä tuli prkl!


      • ...
        muijaJ kirjoitti:

        Naisetkin pettävät siinä missä miehetkin. Ilman pettäviä naisia mm. www.treffihaku.net sivusto ei toimisi. Siellä ne paskat pettäjät ovat! Sieltä bongasin oman ex-mieheni etsimässä seuraa. Erohan siitä tuli prkl!

        Mitä sinä siellä teit? Samalla asialla?


      • mmujjjj
        muijaJ kirjoitti:

        Naisetkin pettävät siinä missä miehetkin. Ilman pettäviä naisia mm. www.treffihaku.net sivusto ei toimisi. Siellä ne paskat pettäjät ovat! Sieltä bongasin oman ex-mieheni etsimässä seuraa. Erohan siitä tuli prkl!

        Toi on kyl melkonen pettämispaikka to treffihaku.net


      • ................

        OIKEIN! Pettäminen on mielestäni ihan ok kunhan sen tekee salaa. Itte etin vaimoltani salaa seuraa netissä öisin mm. www.treffihaku.net sivustolla.


      • iskuri piste net
        ................ kirjoitti:

        OIKEIN! Pettäminen on mielestäni ihan ok kunhan sen tekee salaa. Itte etin vaimoltani salaa seuraa netissä öisin mm. www.treffihaku.net sivustolla.

        minä taas en viitsi maksaa joten käytän ilmaista www.iskuri.net palvelua ;-)


      • haaajooo
        iskuri piste net kirjoitti:

        minä taas en viitsi maksaa joten käytän ilmaista www.iskuri.net palvelua ;-)

        Onhan sitten toi www.jihaa.fi treffitkin seksiseurahakuun.


      • ohhoh

        tjaa


    • jepjep6

      ihan nätti tarina sun päästäsi

      • kahta aisaa.....

        Lopettuani puhelun olisi ollut kuin pysäytyskuva olisi ollu videossa päällä, äänet palasivat ja mies jolla oli kalu vaimoni pimpissä alkoi välittöämästi kovan loppuvedon.
        Näin kuinka äijä jähmettyi paikoilleen ja vaimonikin ilmeestä päätellen kuumaa spermaa meni parhaillaan paineella pimpin perimpään perukkaan.
        Tiesin että muijani tykkää spermaruiskeesta ja yninästä päätellen siitä hän sai jo monennenko orkun ja kun mustamuna vihdoin vetäytyi pari ruiskausta riitti vielä navalle asti, spermajoki tulvi pimpistä peppureijän kautta sänkymme lakanalle.
        Ihmeellistä kyllä, kalu ei ollut veltostunut lainkaan ja uudelleen alkoi välittömästi sitä työntelemään sisään, mutta toinen tuli ja keskeytti moisen.

        Nyt vaimonikin tahtoi jotain muuta kautta ja meni klasiseen asentoon sängynpäätyyn peppu kiimaisena pystyssä taas, välittömästi oli uusi musta kalu takana ja vaatimassa sisäänpääsyä.
        Oli se valtava ja kuinka se kiiltelikään vieläkin pimppinesteistä - yhdellä survaisulla meni sisään kuitenkin eikä tehnyt pahaa vaimollenikaan, heti oli leikissä mukana pussien hakatessa klitorista - siitähän muijani tykkääkin.

        Eläimellistä naimista suorastaan, äijä piti perseestä kiinni ja samalla katseli kuinka iso kalu menee pimppiin sisään, satsihan siitä katselustakin jo lähti välittömästi pimpinperälle.
        Ja toinen oli jo valmiina takana kalu pystyssä, eivät antaneet vaimolleni taukoa pitää, vaikkeihan se sitä edes halunnutkaan.
        Vaikka en kuvasta pystynytkään näkemään, tiesin että parhaillaankin valuu vaimoni pimpistä spermaa reittäpitkin ja kun parhaillaan näköjään sitä miehen jäykästä olemuksesta päätellen voin todeta kolmas satsi menee justiinsa sisään.

        Katsoin kelloa, voi hemmetti, muijani on saanut jo 2 tuntia mustaa makkaraa sisäänsä ja ei näytä loppua vielä tulevan.
        Molemmat vetivät laskelmieni mukaan neljät satsit sisälle ja lopussakin niiden kalut olivat vieläkin puolivelttona - kateeksi käy.

        Lopulta kaikki makasivat sängyllämme, muijani välissä nuollen spermaisia huuliaan ja ottaen molemmilta vielä kerran suihin ja siitäkös se nuorempi innostui ja taas oli kalu jäykkänä, tälläkertaa tissien väliin hankaaminen riitti ja vaimoni odotti suukku auki satsia joka tulikin piakkoin suoraa suukkuun,,,nieleskeli muijani koko satsin ja nyt varmaan oli sitruunoista kaikki mehut puristettu.

        Kun menin kotiin kolmentunnin kuluttua, muijani nukkui raukeana sängyssä jonka lakanat oli justiinsa vaihdettu, ei päältäpäin mitään näkynyt - paitsi olin tuntevani makkarissa lievän sperman hajun ja taisi vaimoni tervetulosuukkokin pikkusen spermalta tuoksehtaa.


    • hohhoijaa

      Kunhan muijasi synnyttää, niin sitten se ei sun pikku pikku pippeliin vilkaisekkaan. Nussittaa itseään sirkus Sariolan urosnorsulla...

    • pulla uunissa

      mahtavaa toivottavasti siemen itää ja vaimon masu kasvaa

    • Heh543

      Kannattaisi varmaan jättää vaimosi, ei varmaan teidän seksielämä pitkään jatku kun tottuu tuohon afrikan kokoon.

      • Seppo Salapoliisi

        Näytänkö tallenteet vaimoni synttäreillä kun hänen koko sukunsa kokoontuu meille, vai joulukirkon jälkeen?
        Vaipenenko tallenteet nettiin?


      • örinäää.
        Seppo Salapoliisi kirjoitti:

        Näytänkö tallenteet vaimoni synttäreillä kun hänen koko sukunsa kokoontuu meille, vai joulukirkon jälkeen?
        Vaipenenko tallenteet nettiin?

        Poltat levylle ja annat levyn appi-ukollesi. Appi-ukollesi kerrot, että avio-erossa haluat ainoastaan 90% omaisuudesta.
        Ex-appesi laittaa kyllä ex-akkasi allekirjoittamaan.
        Sitten voitkin lähteä Barbadokselle "suremaan" pariksi kuukaudeksi.


    • Nikke Nakkerton

      Seppo,

      Laitappa linkki millainen kamera sulla on.

    • hwc-kuvitus
    • tommi_j

      Video nettiin vaan. Halutaan katsoa :-)

    • TakapotkuKikkeli

      Joo ehdottomasti jakoon. Millanen se kamera on?

      • kanssaelaja

        Eieiek herrajumala! Toimit onneksi oikein fiksusti ja joo hyva mieti just joku hyva tapa kertoa vaimollesi etta tiedatkin kaiken. Huhhuh melkonen kertomus!! Jatkosta haluan ainakin mina ehdottomasti kuulla !!


    • video kiinostunut

      Mistä saisi tuovideo

      • ..................

        Mahtavaa !!!


    • noeisiinää

      Tässä vaimosi: http://static.ylilauta.org/files/2r/orig/1378311754876769.jpg/1423104858.jpg ?

    • kumiukko4

      kannat samoja afrikan tuliaisia kuin akkaskin.
      Osanottoni.

      • varsinainen mies

        tuohan on melkein jokaisn kotiemännän päiväuni, postelijoonii odottaessa.
        - Hyvin kerrottu.


    • myös petetty

      Näissä pettämistarinoissa on aina yksi yhteinen piirre eli se, että pettävä vaimo saa aina erittäin suurta kalua, joka aiheuttaa suurta kateutta kirjoittajan mielessä.

      Sattumaa vai huonoa itsetuntoa ?

    • lki0gf+7u9yeij

      Tässä näkee että nainen haluaa isoa kyrpää. Mutta hyvä nautinto, annoitko luvan?

    • Naintinautintona

      ANTAA MENNÄ VAAN KUN KERRAN ISOSTA NAUTTII.

    • eroottisia
    • kooysi

      Missä jatkuu?

      • Anonyymi

        Sitä kun ei tiedä.


    • Sanoin aikoinaan vaimolle, jos on pakko saada vierasta niin mustaa sitten. Sellainen ei jää nurkkiin pyörimään siitä pitää vaimon isä huolen.

      • Anonyymi

        Näin pimeenä aikana naapuritkaan näe kun musta mies hiipii kamariin.🤣


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe