Erikoinen ongelma

mit3

Elikkä siis meillä on tyttövauva ja mieheni ei uskalla vaihtaa vaippaa sen takia kun ei tiedä miten tytön alapää putsataan tai pestään? Olen ihmetellyt asiaa, koska eihän siinä tarvitse muuta tehdä kuin katsoa että alapää on puhdas ja sillä selvä. Hän on sanonut että poikavauvan vaipanvaihto olisi helpompaa... kun tietäisi itsekin millaiset ne paikat ovat. olen hieman ymmälläni tästä. Vai onko tämä tekosyy että voisi välttyä kakkavaipan vaihdolta? Onko muilla samaa ongelmaa? En halua olla kiinni vauvassa kokoajan, haluaisin että mies omatoimisesti vaihtaisi vaipan edes joskus!

4

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huvittunut1

      Sori, toi kuulostaa lähinnä huvittavalta :D

      voihan taustalla olla jotain perverssejä taipumuksia?

      Ei se voi olla syy, että ei osaa pestä! Joku kerta näytät kädestä pitäen kuinka pestään, sen jälkeen ei voi sanoa ettei osaa. Toi asenne vaan kertoo välinpitämättömyydestä.

      Jos ei auta, otat asian puheeksi neuvolassa, viimeistään he opastavat pesemisessä :-)

    • mit3

      no noista perversseistä taipumuksista en tiedä, mut onhan se huolestuttavaa jos näin on :( en kyllä usko mieheni olevan sellainen... mutta voi olla, että hän jotenkin pelkää koskea vauvan intiimialuetta ilman että tuntee olevansa vaikeuksissa... hän on jotain sen suuntaista minulle kertonutkin, joka on ihan tyhmää kun kuitenkin oma tytär kyseessä. Jotain pakkoajatuksia siis, mutten ole kehdannut hänen kanssaan asiasta sen enempää keskustella. Voinhan toki aina vaipan vaihtaa kun minulta se käy niin kätevästi aina. Mutta jos minun pitää olla muualla kauemmin kuin kaksi tuntia niin pakkohan hänen on vaippa vaihtaa. Häntä etoo vauvan kakan haju (etenkin nyt kun syö kiinteitä), mutta kenen mielestä vauvan kakka nyt hyvältä tuoksuisi!? Se on sellainen asia, et se pitää hoitaa alta pois.

      Mua kieltämättä kans itseänikin huvittaa tämä tilanne mutta nyt alkaa huumori loppumaan. Kohta heitän ukon pellolle jos ei aio tehdä asian eteen jotain.

    • Fanipala54

      Kuullostaa lähinnä erittäin tekosyyltä.

      Seuraavaksi lykkää lapsi miehelle, ohjaa heidät pesupisteelle, ja kädestä pitäen näytät, että vauva näin tukevasti käsivarsille ja noin lämmintä vettä hanasta ja näin pestään täältä ja tuolta. Sitten kuivataan ja pistetään vaippa.

      En usko että kyseessä olisi mikään perverssi ajatusmaailma. Ehkä se on vain miehelle outoa, kun ei ole tottunut. Pelkää satuttavansa?

    • äitikin

      Mä komppaan sitä, että katsotte yhdessä sen pesuhomman ja siitä sitten mieskin yrittämään. :) On varmasti ihan totta, että ei se kaikilta suju kuin tanssi. Itsekin (naisena ja tyttövauvan äitinä) olisin varmasti pihalla siitä, että kuuluuko poikavauvan esinahkaa esim. jotenkin siirtää pestessä tms. Kai meille naisille on sitten luontevampaa (ja sallitumpaa) ottaa selvää ja pähkäillä. Voihan olla, että mies ei tiedä kuinka pimppi pestään ja siksi on epävarma.

      Meillä myös mies yökkäili kakkavaippoja (vaihtoi kyllä), mutta jätin luettavaksi lapsen seksuaalisuuden kehittymistä koskevan lehtijutun, jossa ensimmäinen porras on nimenomaan se, että lapsi tietää onko tyttö vai poika ja että hänen alapäähänsä liittyviä asioita ei pidetä ällöttävinä tai pahoina (pissa, kakka..).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe