Erikoinen ongelma

mit3

Elikkä siis meillä on tyttövauva ja mieheni ei uskalla vaihtaa vaippaa sen takia kun ei tiedä miten tytön alapää putsataan tai pestään? Olen ihmetellyt asiaa, koska eihän siinä tarvitse muuta tehdä kuin katsoa että alapää on puhdas ja sillä selvä. Hän on sanonut että poikavauvan vaipanvaihto olisi helpompaa... kun tietäisi itsekin millaiset ne paikat ovat. olen hieman ymmälläni tästä. Vai onko tämä tekosyy että voisi välttyä kakkavaipan vaihdolta? Onko muilla samaa ongelmaa? En halua olla kiinni vauvassa kokoajan, haluaisin että mies omatoimisesti vaihtaisi vaipan edes joskus!

4

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huvittunut1

      Sori, toi kuulostaa lähinnä huvittavalta :D

      voihan taustalla olla jotain perverssejä taipumuksia?

      Ei se voi olla syy, että ei osaa pestä! Joku kerta näytät kädestä pitäen kuinka pestään, sen jälkeen ei voi sanoa ettei osaa. Toi asenne vaan kertoo välinpitämättömyydestä.

      Jos ei auta, otat asian puheeksi neuvolassa, viimeistään he opastavat pesemisessä :-)

    • mit3

      no noista perversseistä taipumuksista en tiedä, mut onhan se huolestuttavaa jos näin on :( en kyllä usko mieheni olevan sellainen... mutta voi olla, että hän jotenkin pelkää koskea vauvan intiimialuetta ilman että tuntee olevansa vaikeuksissa... hän on jotain sen suuntaista minulle kertonutkin, joka on ihan tyhmää kun kuitenkin oma tytär kyseessä. Jotain pakkoajatuksia siis, mutten ole kehdannut hänen kanssaan asiasta sen enempää keskustella. Voinhan toki aina vaipan vaihtaa kun minulta se käy niin kätevästi aina. Mutta jos minun pitää olla muualla kauemmin kuin kaksi tuntia niin pakkohan hänen on vaippa vaihtaa. Häntä etoo vauvan kakan haju (etenkin nyt kun syö kiinteitä), mutta kenen mielestä vauvan kakka nyt hyvältä tuoksuisi!? Se on sellainen asia, et se pitää hoitaa alta pois.

      Mua kieltämättä kans itseänikin huvittaa tämä tilanne mutta nyt alkaa huumori loppumaan. Kohta heitän ukon pellolle jos ei aio tehdä asian eteen jotain.

    • Fanipala54

      Kuullostaa lähinnä erittäin tekosyyltä.

      Seuraavaksi lykkää lapsi miehelle, ohjaa heidät pesupisteelle, ja kädestä pitäen näytät, että vauva näin tukevasti käsivarsille ja noin lämmintä vettä hanasta ja näin pestään täältä ja tuolta. Sitten kuivataan ja pistetään vaippa.

      En usko että kyseessä olisi mikään perverssi ajatusmaailma. Ehkä se on vain miehelle outoa, kun ei ole tottunut. Pelkää satuttavansa?

    • äitikin

      Mä komppaan sitä, että katsotte yhdessä sen pesuhomman ja siitä sitten mieskin yrittämään. :) On varmasti ihan totta, että ei se kaikilta suju kuin tanssi. Itsekin (naisena ja tyttövauvan äitinä) olisin varmasti pihalla siitä, että kuuluuko poikavauvan esinahkaa esim. jotenkin siirtää pestessä tms. Kai meille naisille on sitten luontevampaa (ja sallitumpaa) ottaa selvää ja pähkäillä. Voihan olla, että mies ei tiedä kuinka pimppi pestään ja siksi on epävarma.

      Meillä myös mies yökkäili kakkavaippoja (vaihtoi kyllä), mutta jätin luettavaksi lapsen seksuaalisuuden kehittymistä koskevan lehtijutun, jossa ensimmäinen porras on nimenomaan se, että lapsi tietää onko tyttö vai poika ja että hänen alapäähänsä liittyviä asioita ei pidetä ällöttävinä tai pahoina (pissa, kakka..).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe