Huoltokokemuksia Turun Metro-Autosta

JJamppaa

Hei kaikki, alla loistava esimerkki huonosta asiakaspalvelusta johon törmäsin tänään asioidessani Turun Metro-Auton huollossa. Kannattaa lukaista läpi, jakaa juttu eteenpäin ja jatkossa välttää Turun Metro-Autoa!

Varasin viime viikolla kakkosautollemme huollon Turun Metro-Autosta täksi aamuksi klo 7.30. Sovimme vielä erikseen, että auto otetaan aamulla ensimmäisenä työn alle, sillä tarkoitukseni oli odotella työn valmistumista, arvioitu työnkesto oli 2 tuntia. Soitin Metro-Autoon vielä edellispäivänä varmistaakseni, että huoltoaika oli varmasti aamun ensimmäinen ja näin minulle edelleen vakuuteltiin.

Tänään aamulla vein auton ajoissa klo 7.20 Metro-Autoon ja kävimme huoltoneuvojan kanssa huollossa tehtävät työt läpi ja sovimme, että tulen kahden tunnin päästä noutamaan autoa huollettuna. Klo 9.22 puhelimeni soi ja ennen kuin vastasin puheluun ehdin ajatella, että hienoa auto on valmis jo etuajasssa. Mitä vielä, huollon työnjohtaja? soitti ja ilmoitti, että eilen on toinen auto jäänyt kesken ja saavat autoni vasta iltapäivällä työn alle.... Tässä vaiheessa verenpaine pomppasi sekunneissa parin sadan paremmalle puolelle ja pari perkelettäkin taisi suusta tulla! Käsittämätöntä juurihan olimme kaksi tuntia sitten sopineet, että auto on tähän aikaan valmis! Miksi ihmeessä kukaan ei vaivautunut aamulla sanomaan, että hommat on levällään ja sovitut ajat eivät pidä alkuunkaan!?!

Hyvityksenä mokastaan työnjohtaja yritti järjestää sijaisautoa, mutta siitä ei vain tässä kohtaa ollut apua, koska olimme aikatauluttaneet viimeiset lomapäivät sen verran piukkaan, että tästä olisi aiheutunut meille kohtuutonta vaivaa ja edestakaista ajelua Turun ja Merimaskun välillä. Enkä toisaalta enää olisi uskaltanut jättää autoani Metro-Autoon huollettavaksikaan, sillä jos työnjohto on tämän tasoista, itse huoltotyö ei ainakaan parempaa voi olla.

Näin siis vietin toiseksi viimeisen kesälomapäiväni aamun, heräämällä turhan takia klo 6.00 aamulla, ajamalla 65km turhaan sekä harhailemalla kaksi tuntia Turun kaduilla odotellessa olemattoman huollon valmistumista!

Tätä tarinaa saa ja pitää jakaa eteenpäin, jotta ihmiset voivat valita luotettavamman ja asiantuntevamme huoltopaikan autolleen kuin Turun Metro-Auto!

#MetroAuto #Turku #Itäharju #Huolto

5

424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • as2

      No kyllähän tommonen tietenkin alkaa korpeemaan.
      Mutta miksi ihmeessä huolto piti saada juuri sille päivälle kun autolle oli muutakin käyttöä. Senverran kokemusta itselläni autojen huollosta on etttä kaikki ei vaan aina mene oppikirjan mukaan ja viivästyksiä työssä saattaa tullaoli sitten ammattilainen tai ei.

    • Saabi900

      Juu,siellä jos missä viilataan linssiin asiakasta.

    • alpo66

      minulla samanlaisia kokemuksia. paljon aina luvataan mutta mikään ei toteudu. asiakaspalvelusta ei tietoakaan.

    • Hm:::***'

      Aika verkkaista toimintaa siellä tuntuu olevan.
      Odottelin liki tunnin huollon ajanvaraustiskille huoltoa tilaamaan eikä edes onnistunut.
      Vissiin oli vain yksi henkilö per tiskipiste töissä ja sälli häippäisi just nenän edestä ruokikselle nähdään tunnin päästä-fiiliksissä.
      Onhan tässä lomasesonki ym päällä, mutta siltikin...
      Satuin olemaan muutenkin siinä Prismassa asioimassa, niin ajattelin tosiaan, että käy vikkelästi samalla vaivalla kun hilpaisen naamatusten tekemässä ajanvarauksen ko liikkeessä.
      Delta-Autosta en edes viitsi sanoa mitään....

    • Mazda6_2008

      Huono on palevlu työnvastaanotossa, kusettavat, eutkäteen sovittu kustannus
      ei päde, vaativat jälkeenpäin satoja euroja lisää, surkea paikka, EN SUOSITTELE
      KENELLEKKÄÄN.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 173
      5109
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4613
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2946
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1947
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1716
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe