nyt yrittäjät herätkää

vähemmistökielinen

en voi ymmärtää tätä paraisten politiikkaa , mihin tämä saariston pääkaupunki on menossa .tällä menolla ei asiat koskaan parane . ei kunnon ruokapalvelua turisteille , ei veneen tankkaus paikkoja, järkikin sanoo ettei kukaan tule toista kertaa paikkaan missä ei ole palvelua . nytten sais myös ruotsinkieliset yrittää pelastaa myös meidän suomen kielisten koti paikka , muuten ollaan loppu slut .

12

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vähemmistönä minäkin

      On herätty ja huomattu ettei meitä tarvita nämä ruotsinkieliset kun pärjäävät hyvin keskenään.


      Hakekoot laitteensa jaostoksensa sitten mistä haluavat vaikka Tukholmasta.

    • Aiva turha sä tulla

      tänne ruikuttama. Kyllä jokainen ruotsinkielinen tiätä mistä palavelua saada ja jos finne ei ole tyytyväinen ni mene se suomenkielinen saaristo ja ruikutata siellä.

      Ennen vanha kaikki oli parempi ku ei tarvinu kuunnella finneulinaa joka päivä joka tuutti joka reikä.

      Nyt sä mene minne vaan, niin aina finne ulise ja valitta.

    • Vad hauki kala häh

      Ei ne mitään tajua. Ovat sikinneet keskenään saarissa ja sönkkäävät jotain heimokieltä. Puolet heistä makailee metsissä tukiaisten varassa ja toinen puoli torkkuu kunnan palveluksessa. Laiskoja lusmuja nuo heimoveljet.

    • Sä sönnkkä iha itse

      vaan rauhassa sossu luukulla. Ilman meitä ruotsinkielisiä te söisitte ja pyyhkisitte samalla sormella. Lukisi sinäki ensin vähä historia ja sitten vasta tulisi kirjoittama tänne.

      • Ohiajava yrittäjä

        Paraisten pienyrittäjät ja ns.urakoitsijat kokoontuvat aamulla seitsemän jälkeen "bustikselle" elikkä linja-auto asemalle kahville ja katsovat ikkunasta valittaen kuinka Kaarinalaiset ja Turkulaiset yrittäjät ajavat työasioissa ohi.Ja kaikki tekevät halvemmalla kuin paraislaiset.Sitten yhdeksitoista Kajutanin baariin s-marketiin ja sama valitus jatkuu.Neljän jälkeen sitten tehdään vähäsen "tuttavien töitä rahat taskuun tyylillä.


      • Ö hö ö öö
        Ohiajava yrittäjä kirjoitti:

        Paraisten pienyrittäjät ja ns.urakoitsijat kokoontuvat aamulla seitsemän jälkeen "bustikselle" elikkä linja-auto asemalle kahville ja katsovat ikkunasta valittaen kuinka Kaarinalaiset ja Turkulaiset yrittäjät ajavat työasioissa ohi.Ja kaikki tekevät halvemmalla kuin paraislaiset.Sitten yhdeksitoista Kajutanin baariin s-marketiin ja sama valitus jatkuu.Neljän jälkeen sitten tehdään vähäsen "tuttavien töitä rahat taskuun tyylillä.

        Pimeästi tehdään kaikki työt, paitsi kunnalle. Siellä on aina joku sukulainen kännissä makailemassa ja antamassa urakoita.


      • Historiaa pissiksell

        Paraisilla asuneet rälssisuvut kuuluivat pääasiassa alempaan rälssisäätyyn. Täkäläiset alempaan rälssisäätyyn kuuluvat suvut olivat köyhiä eivätkä ne aina selviytyneet edes ratsupalvelusta.
        Kalkin polttaminen oli Paraisilla tärkeä elinkeino kalastuksen ohella. Myös maanviljelyä harjoitetaan.


      • mitä siinä

        Ruotsin historiassa on mikä vaikuttaa meihin suomalaisiin ei ainakaan mikään mikä vaikuittaisi suomalaisten toimeentuloon.kyllähän te osaatte sen pummaamisen turhankin hyvin koska koskaan ei ole tarvinnut tehdä mitään muuta kuin lukea kirjaa ruotsin sota sankareista ja sodista Mahtaa olla muuten pitkä kirja siinähän se aika kuluu kelan maksu päivää ootellessa. SUOMI


    • GUNNAR S

      MINÄ YMMÄRRÄ YTÄÄN TÄLLÄINE KRITIIKKI, MINÄ OMISTANUT VENE YLI 30 VUOTTA JA KOSKAAN BENSIINI OLE LOPPUNUT JA AINA TANKATA TÄÄLLÄ PARAINEN. RUOKAA SAADA AIRISTON HOTELLI, ELI MENE SINNE.

    • Minä ole nähny

      Kuulehan Gunnari!Et sinä sitä venettä ole ikinä omistanut! Appiukoltasi olet sen saanut käyttöösi ja ruokaa sulle tuo kaupungin kotipalvelun tytöt.Polttoaineen olet varastanut appiukkosi kanistereista.

    • GUNNAR S

      MINA PERINNYT SUKUKARTANO JA YRITYKSEN JOKA SUVUSSA OLLUT.

    • Valde Won Totoberg

      Ja minä tulen perimään sulta lainan jotka otit minulta hienoja sukujuhliasi varten.Vuokrasit kartanon ja palkkasit sukulaiset. Et huomannut tarkistaa loppuun saakka järjestelyjäsi:Tulikin pari vanhanmallista mersua ruotsin rekisterikilvillä täynnä "kansallispukuisia hevosmies-serkkuja".Yrityksesi meni konkurssiin vuosikymmeniä sitten jolloin pärekattojen teko loppui ja keksittiin tiilikatot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe